• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
شده تنهای تنها از خوبیهات و از تکنیکت و شادی هایی که برامون آوردی و هیچوقت فراموش نمیکنم اینجا میگم .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
علی کریمی در اکثر تیم‌هایی که بازی کرده سرخپوش بوده. از پرسپولیس و بایرن مونیخ گرفته تا استیل آذین و تراکتورسازی. اما او مدت کوتاهی لباس آبی شالکه را هم برتن کرد. در این تصویر، جادوگر سرخ‌ها را با لباس آبی مشاهده می‌کنید.

89560_579.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
اولين صدر نشيني كريمي در تاريخ ليگ برتر

n00023331-b.jpg

صدرنشيني تراكتورسازي در ليگ برتر، نكات ويژه اي در خود جاي داد. نكاتي كه اكثر قريب به اتفاق آنها ارتباط پيدا مي‌كند با علي كريمي، شماره هشت جادويي تراكتورسازي. اين صدرنشيني، اولين تجربه صدرنشيني علي كريمي در تاريخ ليگ برتر بود.او در ليگ آزادگان و همراه با پرسپوليس طعم صدرنشيني را چشيد اما در ليگ برتر هرگز.
اولين صدر نشيني كريمي در تاريخ ليگ برتر
علي كريمي، خرداد 1377 از فتح تهران راهي پرسپوليس شد. آن زمان كمتر كسي تصور مي كرد اين بازيكن گمنام بدل به جادوگر فوتبال ايران و مرد محبوب سكوهاي سرخ شود. 22 شهريورماه همان سال، علي كريمي اولين بازي خود را براي پرسپوليس انجام داد. بازي مقابل پلي اكريل و در پست غيرتخصصي پيستون راست. آن بازي را پرسپوليس 3- صفر برد و كريمي بازي ايده الي به نمايش گذاشت.

كريمي كم كم به بازيكني موثر در تركيب پرسپوليس تبديل شد. او در هفته چهارم و مقابل سايپا، با ضربه سر اولين گل خود را براي پرسپوليس به ثمر رساند. فرداي آن روز توسط منصور پورحيدري به تيم ملي دعوت شد تا تنها بعد از 4 هفته بازي در ليگ برتر، طعم ملي پوش شدن را بچشد. كريمي حد فاصل سالهاي 77 تا 80 از چندين و چند باشگاه اروپايي از جمله پروجا و اتلتيكو مادريد پيشنهاد داشت اما به همه آنها « نه» گفت. او ايستاد و البته محروميتي يك ساله را پشت سر گذاشت و سپس در پايان فصل 80-79 راهي امارات شد. امارات و باشگاه الاهلي دبي.

كريمي ستاره امارتي ها شد. شيخ هاي الاهلي در جايگاه ويژه مي نشستند تا هنرنمايي علي كريمي را ببينند. او مرد محبوب الاهلي شد و سپس به بايرن مونيخ، القطر، السيليه رفت. كريمي اما در يك روز باشكوه به پرسپوليس بازگشت. 4 مهر 1387، روزي فراموش نشدني براي جادوگر و هواداران پرسپوليس بود. روز انتظار، روزي كه از راه رسيد. بازي پرسپوليس مقابل پگاه در ورزشگاه آزادي. 80 هزار تماشاگر،هفته هشتم ليگ، ساعت 8 و علي كريمي با شماره 8. پژمان نوري شماره 8 را تقديم كريمي كرد تا اين روز فراموش نشدني شكل بگيرد.

از آن روز تاريخي ،5 سال مي گذرد. در اين 5 سال علي كريمي هرگز طعم صدرنشيني در ليگ برتر را نچشيده بود. او نه با استيل آذين و نه با پرسپوليس، با هيچيك صدرنشين نشد. شايد قسمت اين بود كه با تراكتورسازي، اولين صدرنشيني اش در تاريخ ليگ برتر را تجربه كند. كريمي روز 8 آذرماه 1392 و پس از گذشت 1888 روز از بازگشتش به ليگ برتر صدرنشين شد. با پيراهن تراكتورسازي و بعد از برد مقابل پرسپوليس و البته با شماره 8. علي كريمي سرانجام به صدر جدول تكيه زد. شايد آرزويش صدرنشيني با پرسپوليس بود اما حالا در تراكتورسازي اين طعم شيرين را چشيده. او در پايان فصل اين صدرنشيني را مي خواهد. پايان فصلي كه در راه است.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
علی کریمی در خصوص بازی‌های جام جهانی و قرعه‌کشی انجام شده صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: همانطور که شما هم می‌دانید جام جهانی قرعه‌کشی شد. نظر شما در این باره چیست؟

نظر خاصی ندارم. چون همه قرعه‌کشی را دیدند و به نظرم همین که اسم ایران در این قرعه‌کشی بود به نظرم باعث افتخار مثل تیم‌های دیگر بود. خیلی از این بابت خوشحالم که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور دارد.

فارس: نظرت در مورد قرعه‌کشی چیست؟

32 تیم از بین بالای 100 تیم به جام جهانی آمدند و حتما همه خوبند که به این رویداد بزرگ آمدند. به خاطر همین من نظر خاصی نمی‌توانم بدهم چون آنهایی که باید نظر بدهند نظراتشان را می‌بینید.

فارس: منظورت چیست؟

بالاخره اساتید نظر داده‌اند و من هم فقط می‌توانم برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب در این مسابقه بزرگ آرزوی موفقیت کنم. همه چیز در قرعه‌کشی‌ها مشخص است.

فارس: برای حضور موفق در جام جهانی باید چه کاری انجام دهیم؟

مشخص است، هیچ کاری. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید گروه ما آسان است یا سخت. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید تیم‌هایی که با ما رقابت می‌کنند آسان هستند یا سخت. صبر کنید بازی‌ها شروع شود همه چیز مشخص می‌شود.

فارس: نظر شما چیست؟

به نظر شما یک تیم ساده به جام جهانی می‌آید؟ هر 32 تیم تیم‌های خوبی هستند و من نمی‌دانم چطور برخی می‌گویند تیم آسان و یا تیم سخت. مخصوصا تیم آسان. ما تیم‌های بسیار قوی در تورنمنت جام جهانی می‌بینیم و امیدوارم که بتوانیم در این رویداد بزرگ موفق باشیم.

فارس: آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟

بالاخره هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی کشورش در جام جهانی خدمت کند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم ولی با حرف زدن و صحبت کردن کسی به تیم ملی دعوت نمی‌شود و باید هر کسی خودش را ثابت کند.

فارس: چطوری؟

بالاخره با نوع بازی، خوب بودن، عملکرد مثبت به آدم شانس می‌دهد تا در لیست تیم ملی باشد یا نباشد. همه دوست دارند در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی باشند چون اتفاق بزرگی است که قرار است در زندگی یک فوتبالیست بیفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.

فارس: می‌شود راحت‌تر صحبت کنی؟

جو خاصی دارد. حال و هوای جام جهانی همیشه خاص است. البته نمی‌شود آرزو کرد که حتما یک نفر در جام جهانی باشد چون همه نمی‌توانند به جام جهانی بروند. اینطور نمی‌شود. تعداد بازیکنان مشخص است و مربی همیشه سعی می‌کند بهترین‌ها را به جام جهانی ببرد.

فارس: آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟

من هم کار خودم را می‌کنم. معلوم نیست. تابع تصمیم کی‌روش و کادر فنی هستم. من فعلا در تراکتور‌سازی تلاش می‌کنم که تیم موردنظرم به خواسته خودش برسد. دیگر همه چیز دست کادر فنی تیم ملی است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

فارس: حتما می‌دانی که برای رفتن به جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی خوب داریم؟

بله. همه تیم‌ها با برنامه به جام جهانی می‌روند. 6 الی 7 ماه تا جام جهانی مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتی ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگند تا سایر مسائل. کار خیلی سختی داریم.

فارس: نظر شما در مورد آرژانتین، نیجریه و بوسنی چیست؟

من زیاد دوست ندارم راجع به این موضوع حرف بزنم چون همه حرف زده‌اند اما در برخی از برنامه‌ها شنیدم که می گویند گروه آسانی داریم و یا غیر از آرژانتین بوسنی و نیجریه حریفان آسانی هستند اما من این سوال را می‌کنم نیجریه چطور به جام جهانی راه پیدا کرده؟ غول‌های آفریقا مگر کامرون، مصر، غنا، الجزایر و خیلی از بزرگان آفریقا را شکست نداده که به اینجا رسیده؟ بازیکنان این تیم کجا بازی می‌کنند؟ مگر می‌شود بگوییم این حریفان ساده هستند؟

فارس: یعنی شما می‌گویی نظرت مخالف سایرین است؟

نه. بنشینید و ببینید. باید منتظر باشیم هرچه زودتر جام جهانی تمام شود تا آن موقع قضاوت کنیم. من نمی‌دانم دلیلش چیست که می‌خواهیم همه چیز را آسان بگیریم. بالاخره آقای کی‌روش سرمربی تیم ملی است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتی که ایشان اینطور حرف می‌زند که در رسانه‌ها می‌بینید خودتان قضاوت کنید.

فارس: اما آرژانتین و مسی؟

آرژانتین تیم بزرگ و خوبی است. باید با برنامه مقابل این تیم قرار بگیریم. بالاخره مسی هم یکی از بزرگان فوتبال است. باید با برنامه به جام جهانی برویم. از برخی صحبت‌ها واقعا تعجب می‌کنم و باید منتظر پایان جام جهانی باشیم و آن موقع ببینیم آیا تیم ضعیف هم وجود داشت اما من از صمیم قلب برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم چون دوست دارم دل تک تک این مردم بعد از رفتن به جام جهانی شاد شود. کار در جام جهانی سخت است. بهترین‌های جهان آمده‌اند و امیدوارم که جام جهانی خوبی را داشته باشیم. چیزی به جام جهانی نمانده پس بهتر است اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم زودتر دست به این کار بزنیم. تکلیف من هم دست خداست و باید ببینم آیا قسمت می‌شود در جام جهانی باشم یا خیر اما من همیشه آماده کمک به تیم ملی کشورم هستم.

فارس: در پایان اگر در مورد تراکتور‌سازی حرفی دارید بگویید.

وضعیتمان خوشبختانه در بالای جدول خوب است. از حمایت هواداران تراکتور‌سازی که همیشه در کنار ما بوده‌اند تشکر می‌کنم و انشاءالله همین روند را تا انتهای مسابقات ادامه دهیم. کار سخت است اما خوشبختانه بچه‌ها خوب تلاش کردند و چند روز گذشته نیز سه امتیاز خوبی گرفتیم. خیلی خوشحالم که در خانه مقابل هواداران خونگرممان اینطور پیروز شدیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی کریمی به عابد‌زاده تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری فارس احمد‌رضا عابد‌زاده دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال کشورمان در غم از دست دادن پدرش نشست. از همین رو علی کریمی اظهار داشت: عابد‌زاده دروازه‌بانی بود که در فوتبال ایران واقعا زحمات زیادی کشیده و من به نوبه خودم درگذشت پدر بزرگوار ایشان را تسلیت عرض نموده و برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی و طول عمر دارم. امیدوارم که این غم آخر احمد‌رضا عابدزاده باشد چون واقعا می‌دانم که او چقدر به پدر خود علاقه داشت.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
داش علي يارمه چارمه دار و ندارمه
داش علي راز تپش هاي دله بيقرارمه

داش علي آبمه نونمه خونمه وصله ي جونمه
داش علي عشمه فكرمه همه ي وجودمه
دنيا بدونه دنيا بدونه ما پشت اون مي مونيم اونم با ما مي مونه
داش علي رازه فراره تيم هاي عرب بوده
داش علي برتره،سروره، يك تنه محبوبه

داش علي قرمز و جادوي تيمه ماست
داش علي تكنيك و ساحره آسياست

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
​ علی کریمی می‌گوید امیدوار است در جام جهانی برای عوض کردن پیراهن با مسی در بین بازیکنان ایران در بازی با آرژانتین دعوایی رخ ندهد!
کریمی:امیدوارم​سر پیراهن مسی دعوانشود!

n00024571-b.jpg

بازیکن تیم تراکتورسازی درباره صحنه پنالتی دیدار این تیم مقابل ذوب آهن که با نتیجه مساوی 2 بر 2 به پایان رسید، اظهار کرد: هر کارشناسی نظر خود را می گوید ولی به نظر من پنالتی بود که داور اعلام کرد و در نهایت بر عهده کارشناسان می گذاریم که این بار نیز نظر خود را اعلام کنند. وی درباره اینکه به عنوان یکی از بزرگان فوتبال ایران، گروه بندی تیم ملی ایران را در جام جهانی چگونه می بیند، بیان کرد: من کوچک همه فوتبالیست‌ها هستم ولی همین که همه نظر دادند من نیز نظر می‌دهم که باید صبر کنیم تا به بازی‌های جام جهانی برویم و ببینیم گروه‌مان سخت است یا راحت. کریمی افزود: یکی می گوید گروهمان در جام جهانی آسان است و دیگری می گوید سخت است اما به نظر من از این موضوع‌ها چیزی گیرمان نمی‌آید و باید منتظر باشیم تا جام جهانی فرا برسد و وارد بازی‌ها بشویم و ببینیم چه تیمی چند مرده حلاج است.

کریمی درباره اینکه آیا نیم نگاهی به برزیل دارد یا خیر، گفت: من نیزهمانند بقیه بازیکنان هستم و تفاوتی با سایر بازیکنان ندارم ولی هر کاری نمی‌کنم که به جام جهانی بروم. حضور من در جام جهانی بستگی به درخشش، خوب بازی کردن و مثمر ثمر بودنم برای تیمم در زمین فوتبال دارد. بازیکن تیم تراکتورسازی ادامه داد: تا جایی که می‌دانیم باید این موضوعی که گفتم در دعوت شدن به تیم ملی و حضور در جام جهانی (مهم) باشد. اگر چیز دیگری در دعوت به تیم ملی نقش داشته باشد، از من این کارها بر نمی آید. کریمی درباره اینکه آیا هستند کسانی که کارهای دیگری می‌کنند تا به تیم ملی برسند؟ بیان کرد: من کاری به این موضوع ندارم ولی یکسری از الان در مورد بازی‌های جام جهانی صحبت می‌کنند. امیدوارم در جام جهانی برای عوض کردن پیراهن با مسی در بین بازیکنان خودمان در بازی با آرژانتین دعوایی رخ ندهد!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کليک:​ علی کریمی مارادونای آسیااست

n00024974-b.jpg

"در کودکی توپ را در خیابان‌های تهران به گردش در می‌آورد. گذشت زمان او را به "جادوگر فوتبال" ایران تبدیل کرد. کسی که بعدها به او لقب "مارادونای آسیا" را دادند." یک روزنامه رومانیایی در شروع گزارشی درباره علی کریمی اینگونه ستاره‌ی این سال‌های فوتبال ایران را معرفی کرده است.
کليک:​ علی کریمی مارادونای آسیااست
روزنامه رومانیایی کلیک در گزارشی به بررسی وضعیت علی کریمی پرداخت. در این گزارش آمده است: فراز و نشیب‌های علی کریمی شبیه فیلم‌های هالیوودی است. ایلی بیلاچی ، سرمربی سابق رومانیایی الاهلی که در اوایل 2000 با یکی از مستعدترین هافبک‌های آسیا کار می‌کرد، درباره او یک بار گفته بود "اگر او در رومانی به دنیا می‌آمد، اکنون کاپیتان تیم ملی رومانی بود." زندگی فوتبالی علی کریمی فراز و نشیب‌های زیادی داشته. او به عنوان قهرمان فیلم‌ها معرفی شد و زمان دیگر اوضاع کاملا برای او فرق می‌کرد. کریمی به این معروف است که خیلی تمرین نمی‌کند، اما از استعداد زیادی برخوردار است. او ابتدا فوتسال را به فوتبال ترجیح داد و از تیم فوتسال فتح تهران دوران ورزشی خود را آغاز کرد. در اواخر دهه نود علی پروین، سرمربی وقت پرسپولیس- که پرطرفدارترین تیم کشور ایران محسوب می‌شود- در میان تماشاگران بازی فوتسال فتح و پرسپولیس حضور داشت و بازی علی کریمی را از نزدیک تماشا کرد. پروین تحت تاثیر شیوه بازی علی کریمی قرار گرفت؛ پسر بچه‌ای که گرفتن توپ از او غیر ممکن شده بود. علی پروین خیلی زود تصمیم گرفت تا این بازیکن را به پرسپولیس منتقل کند و پیراهن شماره "8" را به او بدهد. این تصمیم علی پروین باعث شد تا کسی به فوتبال ایران معرفی شود که بعدها او را "جادوگر" یا "مارادونای آسیا" نامیدند.

کریمی پس از درخشش در پرسپولیس به تیم ملی امید ایران دعوت شد. تکنیک بالای علی کریمی به دغدغه‌ اصلی تیم‌های مقابل تبدیل شده بود. آنها تنها برای متوقف کردن علی کریمی رو به خطا می آوردند. او در تورنمنت زیر 23 ساله‌ها در کشور ویتنام دیگر نتوانست خطاهای پی در پی روی خود را تحمل کند و کنترل خود را از دست داد و با مشت و لگد به بازیکن حریف و داور کوبید. این قضیه با مداخله هم تیمی‌های علی کریمی به خیر گذشت. کنفدراسیون فوتبال آسیا در واکنش به این حرکت علی کریمی را یک سال از تمام فعالیت‌های مربوط به فوتبال در رده‌های ملی و بین‌المللی محروم کرد و به نظر می‌رسید دوران فوتبال علی کریمی قبل از این که جا بیفتد به پایان رسیده است.

رسانه‌ها به علی کریمی که باعث شد یک فاجعه بین‌المللی برای ایران رخ دهد به شدت انتقاد کردند و او چند ماه بعد کاملا فراموش شد. این محرومیت علی کریمی چندی بعد کاسته شد تا او بتواند به میدان باز گردد. او این دفعه آرام‌تر شده بود و دیگر با داور جر و بحث نمی‌کرد. در سال 2000 باشگاه آتلتیکو مادرید پیشنهاد پنج میلیونی را برای علی کریمی به این بازیکن ارائه داد، اما او تصمیم گرفت تا فوتبالش را در الاهلی امارات ادامه دهد که در عرض دو سال بتواند تمام آن پولی که آتلتیکو مادرید به او می‌خواست بدهد را به دست آورد. او از سال 2001 تا 2005 به محبوب‌ترین بازیکن الاهلی تبدیل شد. او در نهایت تصمیم گرفت تا فوتبالش را در اروپا ادامه دهد. پس از بازی دوستانه ایران و آلمان ، فلیکس ماگات ، سرمربی وقت بایرن‌ مونیخ تصمیم گرفت تا علی کریمی را به باواریایی‌ها ببرد تا به رقیبی برای میشاییل بالاک تبدیل شود. کریمی در بایرن‌ مونیخ توانست قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی شود. او اکنون در تیم تراکتورسازی ایران توپ می‌زند. سرعت او اکنون در 35 سالگی کمی فرق کرده است ، اما پاس‌های او هم چنان مثل قبل دقیق است و هواداران هم چنان برای دیدن «جادوگر» در ایران به ورزشگاه‌ها می‌روند."

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کريمي:الان در حد پوشيدن پيراهن تيم‌ملي نيستم

علي کريمي با ابراز اميدواري از موفقيت تيم ملي در جام جهاني گفت: در حال حاضر خودم را در حدي نمي‌بينم که پيراهن تيم ملي را بپوشم اما با بالا بردن تمرين‌ها و تلاشم، سعي مي‌کنم تا شرايط ايده‌آل را به دست بياورم.

00945155.jpg

بازيکن تيم تراکتورسازي پس از شکست از سپاهان با ابراز نارضايتي از نتيجه به دست آمده خاطرنشان کرد: بازي از نظر نتيجه به هيچ عنوان خوب نبود ولي خوشحالم که بازي گرمي را در اين هواي سرد شاهد بوديم. از هواداران‌مان براي حضور در ورزشگاه در اين شرايط تشکر مي‌کنم اما از نتيجه به دست آمده شرمنده‌ايم.

به گزارش ايسنا، بازيکن سابق تيم ملي در پاسخ به سوالي درباره اتفاقات پيش آمده در باشگاه پرسپوليس نيز گفت: هنوز درباره چيزي که اتفاق نيفتاده نمي‌توان صحبت کرد. من در حال حاضر تمرکزم بر روي تيم خودم است ولي اميدوارم هر اتفاقي که در باشگاه پرسپوليس مي‌افتد به نفع اين تيم و هوادارانش باشد، هرچند که تا پايان فصل ممکن است هزار اتفاق بيفتد.

او در پاسخ به سوالي درباره حکم صادر شده براي علي دايي نيز گفت: من بايد اين سوال را جواب بدهم؟! من که رييس کميته استيناف نيستم. البته در اين ميان بايد اتهامات ثابت مي‌شد و بعد راي صادر مي‌شد. اين جور اتفاقات براي فوتبال ما خوب نيست و اميدوارم ديگر شاهدش نباشيم.

کريمي درباره وضعيت تيم ملي و اينکه آيا شرايط حضور در جام جهاني را دارد نيز اظهار کرد: هر کسي که مي‌خواهد در تيم ملي حضور داشته باشد، بايد خود را در وسط زمين اثبات کند. من در حال حاضر خودم را در حدي نمي‌بينم که پيراهن تيم ملي را بپوشم. يکي، دو مصدوميت داشتم که بايد با بيشتر کردن تمرين‌هاي خودم را به شرايط ايده‌آل برسانم. تراکتورسازي در حال حاضر در کورس قهرماني است و من تلاشم را در اين تيم مي‌کنم.

بازيکن تراکتورسازي تصريح کرد: مطمئن باشيد وقتي خوب باشيم و حق‌مان باشد، به تيم ملي دعوت مي‌شويم و گرنه، دعوت نمي‌شويم. من براي تيم ملي در جام جهاني آرزوي موفقيت مي‌کنم.

او در پاسخ به سوالي درباره دعوت از بازيکنان لژيونر در ماه‌هاي اخير به تيم ملي ايران نيز افزود: اين رقابت همه جا وجود دارد. بازيکنان بايد تلاش خود را براي حضور در تيم ملي بيشتر کنند. با حرف زدن که نمي‌توان خود را اثبات کرد. بايد نسبت به اين اتفاقات حرفه‌اي برخورد کنيم و اگر در خود توانايي حضور در تيم ملي را مي‌بينيم بايد تلاش کنيم تا نظر مربي تيم ملي را عوض کنيم. اگر بازيکني به درد تيم ملي مي‌خورد چرا نبايد در تيم ملي حضور داشته باشد؟

کريمي تصريح کرد: کساني مثل اشکان دژاگه و رضا قوچان نژاد در مرحله انتخابي جام جهاني باز‌ي‌هاي خوبي را براي تيم ملي انجام دادند و براي تيم ما موثر بودند. کسي که مي‌خواهد در تيم ملي حضور داشته باشد بايد با بازي خوب خود طرز تفکر مربي را تغيير دهد.

بازيکن سابق تيم ملي درباره وضعيت تراکتور با توجه به گروه‌بنددي ليگ قهرمانان آسيا نيز گفت: در گروه سختي قرار گرفته‌ايم و براي صعود به مراحل بالاتر بايد تمام تلاش خود را به کار ببنديم. در گروه‌مان دو تيم هستند که سابقه قهرماني در جام باشگاه‌ها را دارند و رقباي جدي ما هستند. اما ما نيز تلاش‌مان را براي صعود به کار مي‌بنديم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در حال حاضر یک مقدار شرایط برای بازگشت علی کریمی به تیم ملی مشکل شده، چون تیم ملی بدون او در یک سال گذشته و از آخرین باری که پیراهن تیم ملی را به تن کرده نتیجه گرفته، البته باید در نظر گرفت که رابطه کی‌روش هم با کریمی بد نبوده و برگشت او در نگاه اول شاید بعید نباشد؛ ولی مهم ترین مساله حفظ شرایط فنی کریمی است که باید دید در این فرصت باقی مانده آیا کی‌روش مجاب خواهد شد بار دیگر او را در ترکیب تیم ملی آزمایش کند یا خیر و به عبارتی آیا کی‌روش در پست کریمی احساس نیاز خواهد کرد یا نه ...

در نهایت اگر تا دو - سه ماه آینده علی کریمی دعوت شد شاید بشود روی دریافت بلیط او برای جام جهانی هم امید بست، در غیر این صورت شانسش کم خواهد بود ...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
باورم نمیشه آقا داوود مرسی مرسی از عکس خوشگلتون .

علی جان کسی مگه میتونه منکر توانایی های تکرار نشدنی کریمی بشه و همچنین زحمتهایی که برا پرسپولیس و تیم ملی کشیده ................ خوبه که منافع در کنار هم حفظ بشه ....

در حال حاضر یک مقدار شرایط برای بازگشت علی کریمی به تیم ملی مشکل شده، چون تیم ملی بدون او در یک سال گذشته و از آخرین باری که پیراهن تیم ملی را به تن کرده نتیجه گرفته، البته باید در نظر گرفت که رابطه کی‌روش هم با کریمی بد نبوده و برگشت او در نگاه اول شاید بعید نباشد؛ ولی مهم ترین مساله حفظ شرایط فنی کریمی است که باید دید در این فرصت باقی مانده آیا کی‌روش مجاب خواهد شد بار دیگر او را در ترکیب تیم ملی آزمایش کند یا خیر و به عبارتی آیا کی‌روش در پست کریمی احساس نیاز خواهد کرد یا نه ...

در نهایت اگر تا دو - سه ماه آینده علی کریمی دعوت شد شاید بشود روی دریافت بلیط او برای جام جهانی هم امید بست، در غیر این صورت شانسش کم خواهد بود ...

متاسفانه دو مصدومیت تقریبا متوالی هم به وضع موجود کمک کرد که کریمی از نظر فنی از شرایط آرمانی فاصله بگیره ............

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
تنها و تنها و تنها پرسپوليسي كه دوستش دارم.حتي وقتي تو پرسپوليس بود!!!

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
اگه توی اروپا بدنیا میومد الان برترین بازیکن دنیا بود

Sent from my iPhone 6Gs using Tapatalk

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اختصاصي گل:جلسه يك و نيم ساعته زيني زاده با كريمي/شماره هشت قبول نكرد جانشين جلالي شود - Goal.com

سايت گل-پس از تساوي تراكتورسازي و مس در كرمان،مديرعامل تراكتوري ها كه از نتايج سه هفته اخير تيمش ناراضي بود ترتيب جلسه اي را با علي كريمي داد. در اين جلسه كه به مدت يك و نيم ساعت به درازا انجاميد،زيني زاده يك بسته پيشنهادي غافلگير كننده را براي شماره هشت تيمش داشت.

مديرعامل تراكتور اعتقاد داشت كه مجيد جلالي نتوانسته طبق برنامه از پيش تعين شده پيش برود از اين رو از علي كريمي خواست تا فعلا جانشين جلالي شود تا تعين سرمربي جديد براي تراكتورسازان. كريمي به محض شنيدن اين پيشنهاد جواب منفي خود را به زيني زاده اعلام كرد اما مديرعامل تراكتور تلاش فراواني داشت تا به هر ترتيبي او را راضي به انجام اين كار كند.در نهايت پس از نود دقيقه بحث و تبادل نظر كريمي زير بار نرفت تا جلالي همچنان در تبريز مشغول به كار باشد. احتمالا اين اخبار به گوش سرمربي تراكتورسازي رسيده است كه او در پايان هفته قبل با چند خبرگزاري مختلف مصاحبه كرد و صريحا عنوان كرد به زودي به صدر جدول بر مي گردند.

امروز زيني زاده در مصاحبه اي جداگانه با يكي از خبرگزاري ها تلويحا عنوان كرده كه بازي حذفي با نفت اميديه شايد به نوعي آخرين بازي جلالي در صورت حذف تراكتورسازان باشد.

بالا