• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه یکی از آرزوهای من حضور در تیم‌های شمالی است، گفت: شرایط مهیا شود به ملوان می‌آیم.

14.jpg

علی کریمی با بیان اینکه بازی خوبی بود و من خیلی خوشحالم که دوباره به زادگاه پدری‌ام آمدم، اظهار کرد:امیداورم تیم‌های شمالی در لیگ برتر بمانند.

وی با بیان اینکه یکی از آرزوهای من حضور در تیم‌های شمالی است، افزود: شرایط مهیا شود به ملوان می‌آیم.
بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در مورد تشویق هواداران ملوان، گفت: من خیلی خوشحال شدم و دوست دارم در این استان بازی کنم.

کریمی به وضعیت تیم ملوان بندرانزلی اشاره و خاطرنشان کرد: ملوان در شرایط خوبی قرار دارد و با این وضعیت امکان گرفتن سهمیه آسیایی هم دارد.بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه تلاش خودم را می‌کنم که به تیم ملی برسم، اظهار کرد: من همه تلاشم را می‌کنم ولی باید ببینیم خدا چه می‌خواهد.
کریمی در مورد اینکه به ملوان بپیوندد، گفت: من دوست داشتم به ملوان بپیوندم که با وجود صحبت‌های انجام شده شرایط مهیا نشده است.

سرپرست باشگاه ملوان اعلام کرد این باشگاه از حضور کریمی در این تیم استقبال می کند.

سرپرست باشگاه ملوان درباره اینکه علی کریمی اعلام کرده دوست دارد روزی در این تیم بازی کند، گفت: علی کریمی از بزرگان فوتبال ما است و یک بازیکن ملی مانند او برای هر تیمی نعمت محسوب می‌شود. قدم علی کریمی روی چشم ما و باشگاه ملوان از حضور ایشان در شهر انزلی استقبال می‌کند.

علی کریمی پاشاکی دارای اصالت گیلانی و از تبار روستای پاشاکی شهرستان سیاهکل می باشد.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام. در اینستاگرام خودشون که اعلام کردن آرزوم هست که برگردم پرسپولیس.

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
نام دایی و کریمی در فهرست بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ

IMG17494894.jpg

علی دایی و علی کریمی با قرار گرفتن در فهرست بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال بایرن مونیخ افتخاری دیگر برای فوتبال ایران آفریدند.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، روزنامه تاگس‌سایتونگ اقدام به نظرخواهی گسترده‌ای از خوانندگان خود در مورد بهترین بازیکن تمام ادوار بایرن کرده است.

در فهرست 100 نفره که نام بازیکنان حال و گذشته مونیخی‌ها ذکر شده، از علی دایی و علی کریمی نیز در بین نام برده شده است.

این نشریه از خوانندگان خود خواسته با کلیک روی نام بازیکنان (حداکثر 5 مورد) اقدام به انتخاب بهترین‌های تمام ادوار باوارایی‌ها کنند.

آندرئاس برمه، آرین روبن، باستین شواین اشتایگر، بیزانت لیزارازو، دیدی هامان، فرانتس بکن باوئر، دتمار کرامر و ... از جمله چهره‌های مطرح شده در این رای گیری هستند.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
علي کريمي در گفت و گويي متفاوت با برنامه ورزش از نگاه دو به اتفاقاتي که برايش در پرسپوليس طي سالهاي اخير افتاده اشاره کرد.

وي که در اين چند سال هرگز اينگونه جنجالي صحبت نکرده بود در ابتداي صحبت هاي خود گفت: هميشه دوست داشتم با پيراهن پرسپوليس خداحافظي کنم و اميدوارم اين آرزو را با خود به گور نبرم!

هافبک سابق پرسپوليس ادامه داد: خدارا شکر مي کنم که در جايگاهي هستم که مردم به من لطف دارند.اين موضوع هم به خاطر دعاهاي پدر و مادرم و مردم بوده است اما اين روزها متاسفانه کساني وارد فوتبال شده اند که ساده ترين اطلاعات را درباره اين رشته ندارند.اتفاقي که براي مهدوي کيا افتاد براي من و امثال من هم مي افتد.به خاطر اين بود که همان شب بعد از خداحافظي مهدوي کيا تصميم احساسي گرفتم و بعد از مشورت با مشاورانم دوباره به ميادين برگشتم.

کريمي در صحبت هاي انتقادي خود تاکيد کرد: کساني که حتي 10 بازي فوتبال را هم نديده اند پا به اين ورزش گذاشته و به نظر من با اين کار جنايت مي کنند.همانطور که وقتي ميبازند پاسخگوي مردم نيستند.اينگونه آدمها هنگامي که مي روند تازه قيافه حق به جانب مي گيرند و بر سر ردم منت مي گذارند.

وي در خصوص اختلافاتش با باشگاه پرسپوليس گفت:همکاري من با پرسپوليس اين اواخر حرف و حديث داشت، در حالي که من در ليست 18 نفره بازي با سپاهان نبودم وقتي تيم باخت آقايان به تهران که رسيدند من را اخراج کردند! بعدا عنوان کردند که من در ديدار با داماش داد و بيداد کردم؛ اما براي خود من هم سوال بود که اگر من در بازي با داماش داد و بيداد کردم چرا بعد از همان بازي من را اخراج نکردند؟

کريمي ادامه داد:ما بعد از بازي با داماش با استقلال بازي داشتيم و بعد از آن با نفت تهران و بعد با سپاهان، آقايان گذاشتند بازي با استقلال تمام شود و يک هفته بعد هم با نفت بازي کرديم تازه يادشان افتاد که من به خاطر بازي با داماش بايد اخراج شوم!

هافبک کنوني تيم تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که اگر به او کارت قرمز بدهند او اين کارت را به چه کسي نشان مي دهد گفت: من به خودم کارت قرمز مي دهم چون آنطور که بايد و شايد از محبت و حمايت مردم استفاده نکردم.شايد زمان اين اجازه را به من ندهد ولي دوست دارم محبت مردم را جبران کنم. مردم شماره هشتي را مي خواهند که دريبل بزند و خوب بازي کند.اگر زماني اين فرصت نصيبم شد مطمئن باشيد براي شاد کردن دل مرد بازي مي کنم.

کريمي در خصوص اينکه اگر روزي مربي شود و يک بازيکن مثل کريمي داشته باشد با او چه برخوردي مي کند گفت:از او به بهترين شکل استفاده مي کنم.شايد اختلاف سليقه وجود داشته باشد اما انصافا در زمين تاثيري ندارد چون بازيکنان در زمين براي کمک به يکديگر تلاش مي کنند.اينکه مي گويند بازيکنان کم کاري مي کنند تا يک مربي يا مدير را زمين بزنند اصلا صحت ندارد.

وي در خصوص شايعاتي که پيرامون پاس ندادن وي به برخي ها مطرح شده بود گفت: منظور شما را متوجه شدم،خيلي ها از اين حرف ها زدند ولي بدانيد که پاسهاي گل و سانترهايي که براي آقايان ارسال کرديم چقدر در گلهاي زده برخي ها تاثير داشته است؟! از سال 2001 تمام کار هجومي روي دوش اين آقا بود ولي انسان بايد انصاف داشته باشد و گذشته را فراموش نکند. من با کسي مشکلي نداشتم ولي يک آقايي بود که دوست داشت همه توپها در تيم ملي به او ختم شود! همين آقا در بازي با اردن از الفاظ مناسبي در مقابل من استفاده نکرد در حالي که من خيلي جوان بودم!هر بازيکني جديد به تيم اضافه مي شد همين شرايط را داشت!

کريمي ادامه داد:بايد به پيشکست احترام گذاشت ولي نه اينکه اينگونه شود، خدا را شکر که من از اين کارها انجام نمي دهم.حالا که اين حرف ها را زدم يادي از آقاي هاشمي نسب کنيم که وقتي من بي اسم و رسم و بي سر و صدا از ليگ دو به پرسپوليس آمدم او چپ و راست ما را در تمرينات مي زد!

کريمي در خصوص اولين ماشين خود نيز گفت: من يک پيکان استيشن گوجه اي داشتم که با آن اصلا به تمرين نمي رفتم. يک روز خيلي دير شده بود و من براي آنکه زودتر برسم با ماشين به تمرين رفتم. اسماعيل حلالي وقتي ماشينم را ديد شروع به اذيت کردن کرد و گفت اين چه ماشيني است که سوار مي شوي در همان لحطه گل محمدي در رختکن گفت مگر چه اشکالي دارد؟ الان کريمي از مقابل ورزشگاه مسافر مي زند تا ميدان آزادي، هم کاسبي کرده هم به منزلش مي رسد، همين شد که ديگر سوار آن ماشين نشدم و با آن به تمرين نرفت.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
علی کریمی مانع جدایی آندو از استقلال!
16553_1.jpg

شبکه ایران/ آندرانیک تیموریان از عقد قرارداد با باشگاه الاهلی قطر منصرف شد.

رضا حمیدی: شماره 14 پنج‌شنبه شب از قطر به تهران آمد و فردای آن روز، یعنی دیروز برادرش را به دفتر کار علی فتح‌ا...زاده فرستاد تا توافق‌های تازه‌ای را برای ماندن در استقلال با مدیرعامل این باشگاه انجام دهد.
تیموریان مبلغ قابل توجهی از قراردادش را هنوز از باشگاه استقلال دریافت نکرده و ملاقات سرژیک با فتح‌ا...زاده حول این محور بود تا حالا که تیموریان از خیر آن شش میلیارد کذایی گذشته لااقل دستمزدش از باشگاه استقلال را طبق آنچه پیش از فصل توافق کرده بدون کم و کاست دریافت کند.
در جلسه ظهر دیروز این خواسته مطرح شد و مدیرعامل باشگاه استقلال هم که از بازگشت تیموریان خرسند بود به برادرش سرژیک قول داد طبق توافق‌های پیش از فصل دستمزد این بازیکن را پرداخت کند. به این ترتیب ماجرای جدایی تیموریان از استقلال منتفی شد و این بازیکن را تا پایان لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا در استقلال رویت خواهیم کرد. این خبر بیش از همه امیر قلعه نویی را که پس از سفر غیرمنتظره تیموریان به قطر شوکه کرده بود، خوشحال می‌کند. سرمربی استقلال که ابتدای فصل جباری را از دست داد، قبل از پایان نیم‌فصل مجیدی و سپس منتظری از تیمش جدا شد و در نهایت این نکونام بود که با باشگاه الکویت قرارداد بست با جدایی آندو چالش بزرگتری را پیش روی خود می‌دید اما انصراف شماره 14 از رفتن به تیم الاهلی قطر آرامش خاطر را به او هدیه خواهد داد تا با دغدغه کمتر به ادامه لیگ بیندیشد. حال این پرسش در ذهن متبادر می‌شود که آندو چرا و به چه دلیل از شش میلیارد تومان دستمزد گذشته است؟
با توجه به پیشنهاد چشمگیر تیم الاهلی به تیموریان انصراف این بازیکن از امضای قرارداد غیرقابل پیش‌بینی و غیرمنتظره می‌نمود اما تیموریان در تصمیمی غیرمنتظره از پیوستن به الاهلی منصرف شد. طی این زمان کوتاه که شماره 14 باشگاه استقلال در قطر به سر می‌برد اما اتفاقاتی رخ داده که این بازیکن را از رفتن به تیم الاهلی منصرف کرده است. عامل بزرگ در راه بازگشت تیموریان به استقلال تماسی بود که علی کریمی با این بازیکن گرفت.
کریمی که رابطه خوبی با تیموریان دارد از این بازیکن خواسته به خاطر هواداران استقلال بازگردد و تا پایان قراردادش در استقلال به فوتبال ادامه دهد. تماس کریمی با آندو برای ماندن دراستقلال اما هیچ ارتباطی با سابقه این بازیکن ندارد.
همه می‌دانند که کریمی سال‌ها بازیکن پرسپولیس بوده و اینکه او غیرمستقیم به نفع استقلالی‌ها کار کرده قدری سوال برانگیز است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرکی:حرف های کی روش درباره کریمی به ضرر ما شد/به خودمان باختیم.

سرمربی تیم فولاد گفت:ایرادی ندارد که کی روش صحبت از کریمی و بازگشت او به تیم ملی کند ولی می توانست فردا این حرف را بزند.

وی درباره اظهارنظر کی روش مبنی بر بازگشت علی کریمی به تیم ملی گفت:علی کریمی با انگیزه ای که کی روش دیروز به او داد به ضرر ما شد.البته یک بازیکن یک تیم نیست ولی به کی روش که به او ارادت دارم و برایش آرزوی موفقیت می کنم نباید قبل از این بازی کلامی را بیان می کرد که باعث شود کریمی اینطور بازی کند.کریمی امروز یکی از روزهای خیلی خوبش را سپری کرد.ایرادی ندارد که کی روش صحبت از کریمی و بازگشت او به تیم ملی کند ولی می توانست فردا این حرف را بزند.امروز کریمی بازیکن دیگری بود.من انتظارم از یک مربی حرفه ای در فوتبال این است که زمانهای مناسبی را برای صحبت انتخاب کند.گلایه ای هم از کی روش ندارم ولی کاش این اتفاق قبل از بازی ما نمی افتاد.به هر حال کریمی روز خوبی داشت و امیدوارم او برای فوتبالمان مثمرثمر باشم

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
هديه‌ علی کریمی به هواداران پرسپولیس

علي كريمي در آخرين پست اينستاگرامش دست‌نوشته‌اي از خودش منتشر و آن را به هواداران واقعي خودش تقديم كرده؛ نكته جالب در اين عكس لوگوي باشگاه پرسپوليس در گوشه تصوير است. به‌نظر مي‌رسد كاغذ مورد استفاده سربرگ باشگاه است.
IMG16535967.jpg

علي كريمي در آخرين پست اينستاگرامش دست‌نوشته‌اي از خودش منتشر و آن را به هواداران واقعي خودش تقديم كرده؛ نكته جالب در اين عكس لوگوي باشگاه پرسپوليس در گوشه تصوير است. به‌نظر مي‌رسد كاغذ مورد استفاده سربرگ باشگاه است.

4jl279omzt4cjztbh5s5.png

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
پیام معنی دار علی کریمی برای هوادارانش

علی کریمی عکس جالبی را در اینستاگرامش گذاشته است.
علی کریمی که بدون شک یکی از محبوب‌ترین بازیکنان پرسپولیس می باشد، این عکس را در صفحه اینستاگرام خود برای هوادارانش منتشر کرده است.

ktxq3dq1kpf0w8akia.jpg

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
پسران علی کریمی زیر تابلوی پدر !!!

علی کریمی عکسی از پسرانش را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است که در آن پسرانش زیر عکس پدر نشسته اند. عکس پدر در زمان بازی در بایرن مونیخ.
fxo4rkhriq4hgsak2znp.jpg

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
کار خیر و پسندیده جدید از علی کریمی

اسطوره پرسپولیس اعلام کرده که برای امور خیریه لباس هایش را می فروشد.

سر علی کریمی برای کارهای خیریه درد می کند. جادوگر پرسپولیس و دیوید کاپرفیلد تراکتورسازی طی سال های اخیر همیشه پای ثابت کارهای خیریه بوده و البته هیچ وقت علاقه ای به رسانه ای شدن کارهایش ندارد.
کریمی در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده که می خواهد به زودی یک سری از لباس هایش را برای امور خیریه به فروش برساند. اتفاقی که با استقبال زیاد طرفداران کریمی مواجه شده و همه آنها برای خرید لباس کریمی اعلام آمادگی کرده اند.

f65d8dszsizqcfze5r8.jpg

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
علی کریمی و موتوری که تاکنون ندیده اید!

ot1xt5hpp7zf9szgdfn.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ساکرنت منتشر کرد
علی کریمی در تیم ملی یک انتخاب جذاب/کلمات جادویی کی‌روش در مورد جادوگر

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت ساکرنت در گزارشی با عنوان «ستاره های گذشته آسیا می‌توانند به جام‌جهانی برزیل برگردند» به بررسی بازگشت چند بازیکن به تیم ملی کشورشان پرداخته و در این میان نام علی کریمی نیز به چشم می‌خورد. گزارش این سایت درباره علی کریمی را در زیر می‌خوانید:

خداحافظی از بازی‌های ملی:

علی کریمی چندین بار این کار را انجام داد اما آخرین بار در می 2013 از بازی‌های ملی خداحافظی کرد.

اکنون کجاست؟

جادوگر تهران در تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ برتر ایران بازی می‌ کند.

نقاط قوت:

او مدت زیادی از فوتبال دور نبوده و از لحاظ توانایی‌های بدنی هنوز یکی از بهترین‌ها است. احتمال اینکه در بازی‌های زیادی در برزیل به میدان برود کم است اما می‌تواند به عنوان یک بازیکن ذخیره تأثیرگذار در مقابل دفاع خسته حریف به میدان بیاید و کمک فراوانی به تیم بکند. ستاره سابق بایرن‌مونیخ در روز خوبش می‌تواند اتفاقات خاصی را رقم بزند. اکثر هواداران و رسانه‌ها طرفدار بازی‌های خوب وی هستند.

نقاط ضعف:

از روزهای اوجش کم‌کم به صورت قابل توجهی فاصله گرفت و امکانش بسیار کم است که بازیکن سال آسیا 2004 را 90 دقیقه در برزیل در میدان ببینیم. با اینکه وی تجربه حضور در رقابت‌های جام‌جهانی را دارد، در سال 2006 در شکاف عمیقی که میان بازیکنان ایران وجود داشت و مانع از صعود آنها از مرحله گروهی شد، نقش تأثیرگذاری داشت. علی کریمی کارهای زیادی کرد اما هنوز هم می‌تواند بر افتخارات خود اضافه کند.

سرمربی:

کارلوس کی‌روش در ماه ژانویه کلمات جادویی را بر زبان آورد و گفت: درهای تیم ملی به روی وی باز است.

آرزوها:

این بازیکن شاید هیچ چیز را بیشتر از سفر به برزیل در ژوئن آینده دوست نداشته باشد.

شانس بازگشت کریمی به تیم ملی:

منطقی است. تیم ملی ایران کمبود تجربه بازی‌های ملی دارد و با وجود اینکه برنامه آماده‌سازی این تیم هم خوب پیش نمی‌رود، علی کریمی می‌تواند انتخاب بسیار جذابی باشد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
استاد هوشنگ نصیر زاده چه زیبا گفت : بازیکنانی که دلاری پول میگیرن و ریالی بازی میکنن !
علی کریمی ها در پرسپولیس جاشون خالیه تا امثال حقیقی ها و صادقیان ها که برای خالی کردن عقده های درونی اومدن
دل هوادارای با غیرت رو شاد کنن با ضربه های پی در پی شون !

درود به علی کریمی و علی کریمی ها ...

علی کریمی بازیکن محبوب پرسپولیس، عکس زیر را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است.
upload_2014-2-11_12-0-58.jpeg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
13-11-29-21296tr_8124.jpg

انتقاد تند علی کریمی از دایی: به خاطر یک پاس سر بازیکن جوان داد می‌زد/ زندگی همیشه این‌طوری نمی‌ماند

ورزش > لیگ برتر - علی کریمی پس از قهرمانی تراکتورسازی در جام حذفی به شدت از علی دایی انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی کریمی بازیکن تراکتورسازی پس از قهرمانی تیمش در جام حذفی گفت: «خدا را شکر می‌کنم که قهرمان شدیم. من از این قهرمانی ها زیاد دارم؛ قهرمانی‌هایی که خیلی‌ها آرزویش را دارند. ولی من از این قهرمانی‌ها زیاد به دست آوردم.» او در پاسخ به این سوال که چرا در جشن قهرمانی شرکت نکردی؟ گفت: «در جشن شرکت کردم ولی کمرم درد می‌کرد و خواستم جام را بازیکنان جوان بلند کنند.»
کریمی در پاسخ به سوال خبرنگاران که از او در مورد وضعیت پرسپولیس می‌پرسیدند از علی دایی انتقاد کرد و گفت: «عزت دست خداست. او کار آدم را مشخص می‌کند. آدم همیشه در عرش نیست. من نمی‌خواستم این حرف‌ها را بزنم ولی از زمانی که در پرسپولیس بودم و رفتم، این حاشیه‌ها بوده. آدم نباید گذشته خودش را فراموش کند. زندگی اتفاقات زیادی دارد. همیشه همه چیز دست شما نیست. یک روز هم ممکن است جاها عوض شود. آقایان به خاطر یک قرارداد خوب قبول می‌کنند که من در پرسپولیس نباشم. چطوری می‌شود با آن‌ها کار کنم؟»
او ادامه داد: «این طوری که نمی‌شود. اصلا نوع برخورد درست نیست. از همدوره‌ای‌های ما مثل حسین کعبی و یحیی گل محمدی بپرسید. احترام باید متقابل باشد. اما برخورد این آقا درست نبود. گاهی اوقات به خاطر یک پاس سر بازیکن جوان داد می‌زد. کسی این چیزها را فراموش نمی‌کند اما الان آقایان با داد و بیداد کارشان را پیش می‌برند. شاید الان همه چیز بر وفق مراد باشد اما زندگی همیشه این‌طوری نمی‌ماند.»

کریمی در پاسخ به این سوال که آیا امید داری به پرسپولیس برگردی گفت: «همه با امید زندگی می‌کنند. من در زندگی عادی و ورزشی با امید زندگی کردم. شما طوری پرسیدید که من یادم رفت به هواداران تراکتورسازی تبرک بگویم. حالا می‌خواهم این قهرمانی را به هواداران تراکتورسازی تبریک بگویم. این کوچک‌ترین چیزی بود که توانستم تقدیم آن‌ها کنم تا لطفشان را جبران کنم.»

کريمي: عزت و ذلت دست خداست

بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت:خدا را شکر مي‌کنم که قهرمان شديم هر چند که من از اين قهرماني‌ها زياد داشتم که خيلي‌ها حتي آرزوي آن را دارند.
00946103.jpg

علي کريمي پس از قهرماني تراکتورسازي در جام حذفي گفت: خدا را شکر مي‌کنم که قهرمان شديم هر چند که من از اين قهرماني‌ها زياد داشتم که خيلي‌ها حتي آرزوي آن را دارند.

وي در خصوص اينکه چرا در جشن قهرماني حضور کمي داشت، افزود: من در جشن قهرماني بودم اما هم کمرم درد مي‌کرد و هم اينکه مي‌خواستم بازيکنان جوان کاپ را بالاي سرشان ببرند.

بازيکن پيشين تيم فوتبال پرسپوليس درباره اين تيم هم افزود: بالاخره عزت و ذلت دست خداست. يکسري‌ها آمدند که حالا هم رفته‌اند و مشخص شد که در زماني که در پرسپوليس بودند چه کارهايي کردند البته آنها در حدي نيستند که من بخواهم درباره‌شان حرف بزنم.

کريمي در خصوص شعار هواداران که علي کريمي را تشويق مي‌کردند، اظهار داشت: اين صحبت‌ها خوب نيست. من زماني که در پرسپوليس بودم از اين شعارها داده مي‌شد اما خوب نيست کسي را مقابل کسي قرار داد.

کريمي در مورد بازگشتش به پرسپوليس، افزود: چيزي که مهم است اين است که نبايد آدم‌ها گذشته خود را فراموش کنند. به هر حال روزي است که همه چيز دست شماست اما نمي‌دانيد که فردا چه اتفاقي مي‌افتد و چه مسائلي به وجود مي‌آيد.

وي در مورد اينکه با علي دايي همکاري نکرده يادآور شد: نيازي نمي‌بينم که با طرف خود کار کنم وقتي در قراردادشان شرط عدم حضور من را مي‌گذارند چه کاري بايد انجام دهم؟ چطور مي‌توانم کار کنم؟ اينقدر مغزشان هم کار نمي‌کند که لااقل پيشنهادي بدهند و بگويند به توافق نرسيديم. زمان انصاري‌فرد هم من از پرسپوليس رفتم اما دم او گرم که مرا صدا کرد و گفت به نتيجه نرسيديم.

هافبک تراکتورسازي يادآور شد: اما اين آقايان چه کاري کردند؟ حتي يک بار هم با من تماس نگرفتند. اين کارها را با امثال من و مهدوي‌کيا و خيلي از بازيکنان ديگر کردند اسم نمي‌آورم زيرا همين بازيکنان بودند که با آنها چنين رفتارهايي صورت گرفت.

کريمي در مورد اينکه هيچ موقع رابطه حسنه‌اي با دايي نداشته، گفت: نوع برخورد چنين موضوعي را به وجود مي‌آورد شما مي‌توانيد از تمام بازيکنان بپرسيد هر بازيکن جواني که به تيم مي‌آمد به گونه‌‌اي اذيت مي‌شد مي‌توانيد از گل‌محمدي، نويدکيا و اين بازيکناني که شاهد زنده هستند بپرسيد. نوع برخورد اين مسائل را به وجود مي‌آورد.

وي افزود: اينگونه نيست که حتما بازيکنان کوچک‌تر احترام بگذارند بايد احترام متقابل باشد.

کريمي در مورد اينکه آيا خط و خطوطي در تيم وجود داشت، تصريح کرد: خط و خطوط نبود اما نوع برخورد مناسب نبود يک بازيکن اگر به صورت معمولي هم از اين آقا توپ مي گرفت او برمي‌گشت و به او چيزي مي‌گفت اين مسائل تمام شد من مي‌‌گويم افراد نبايد گذشته خود را فراموش کنند هم‌اکنون هم به گونه‌ي هستند که با داد و بيداد کار خود را پيش مي‌برند حرف من اين است که عزت و ذلت دست آن بالايي است. گذر زمان همه چيز را مشخص خواهد کرد.

وي در مورد اينکه آيا اميد دارد به پرسپوليس بازگردد، گفت: ما با اميد زندگي مي‌کنيم شما مگر اميد نداريد چه در زندگي ورزشي خود و چه در زندگي روزمره‌‌ام با اميد زندگي مي‌کنم.

کريمي در مورد قهرماني تراکتورسازي در جام حذفي يادآور شد: سوال اول را به گونه‌‌اي پرسيديد که فراموش کردم به هواداران اين پيروزي را تبريک بگويم به تمامي طرفداران و تمام آذري‌زبان‌ها تبريک مي‌گويم اميدوارم طرفداران شاد شده باشند خيلي چيزها دوست داشتم براي هوادارانم به دست آورم اما اين تنها چيزي بود که مي‌توانستم تقديم آنها کنم اميدوارم روزهاي خوبي را در کنار آنها که دوست دارند سپري کنند.

Last edited:
بالا