• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: من عادت ندارم سر سفره‌ خانواده‌ام نان حرام ببرم.
علی کریمی: آقایان مانع سکوتم شدند

علی کریمی ابتدا در خصوص شرایط تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: خوشبختانه شرایط تیم در حال حاضر خوب است و تمرینات خوبی را برای نیم فصل دنبال کرده‌ایم. وی افزود: ما باید با تمرکز کافی به نیم فصل دوم به خاطر سختی بازی‌ها فکر کنیم تا تمرکز لازم را با کمک هواداران که همیشه تیم محبوب خود را تنها نمی‌گذارند، داشته باشیم.

وی درباره خبری مبنی بر شکایت باشگاه پرسپولیس از وی به دلیل گرفتن پول زیاد از باشگاه نیز گفت: دوست نداشتم دیگر حرف بزنم تا تمرکز خودم و کسان دیگر به هم نخورد اما اجازه نمی‌دهند. شنیده‌ام آقایان مدعی شده‌اند که من بیشتر از قراردادم از آنها پول گرفته‌ام و می‌خواهند شکایت کنند یا اصلا شکایت کرده‌اند؛ من هم از مسئولان باشگاه پرسپولیس که این تصمیم را گرفته‌اند می‌خواهم حتما پیگیر شکایت خودشان باشند و مدارک خود را مبنی بر اینکه من بیشتر از مطالباتم از پرسپولیس دریافت کرده‌ام را ارائه دهند. مطمئن باشید همه چیز مشخص می‌شود.

کریمی خاطرنشان کرد: آقایان محترم، هواداران پرسپولیس و آنها که باید من را بشناسند، می‌شناسند. من عادت ندارم پول حرام سر سفره‌ام و به خانه‌ام ببرم. اگر ادعایی دارم حتما آن را آقایان پی‌گیری کنند تا دریافتی زیاد را از من پس بگیرند. وی خاطرنشان کرد: ‌اما اگر غیر از این بود امیدوارم رسما آن را اعلام کنند. البته هر زمان هم کمیته محترم انضباطی بخواهد خودم یا وکیلم در جلسه حاضر می‌شویم و دفاعیات خود را اعلام می‌کنیم. من خودم را همیشه مدیون پرسپولیس می‌دانم و این تیم را قلبا دوست دارم و گفتن برخی حرف‌ها واقعا برایم عجیب است چون همه چیز مشخص است و نیاز نیست من درباره‌اش حرف بزنم. آقایان اگر ادعایی دارند امیدوارم آن را ثابت کنند در غیر این صورت کسی نمی‌تواند مرا مقابل تیم سابقم قرار دهد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به هر حال این هم نظر شماست . من مخالف شما هستم که میگید دودستگی . من احتمالن دسته مقابل شما هستم دیگه. من استادیوم هم میرم و تیمم رو تشویق میکنم .الان دعوا بین دو نفره به ظاهر . اگر قرار باشه با این حرفها تیم به حاشیه بره که دیگه اون تیم تیم نیست شما میگی دودستگی میوفته اشتباه نکنید مگه ما نیستیم میریم ورزشگاه یه بار هم علی کریمی نگفتیم . شما رویانیان رو میچسبونی به کل باشگاه یعنی میگی یکی بر علیه ایشون حرف بزنه یعنی پرسپولیس . چه طوری شما میگی هیچکس مهم نیست فقط پرسپولیس مهمه اما پای رویانیان و صحبت های سیستماتیکش و کارهای پشت پرده بر علیه بازیکن محبوب همه ما میشه کل باشگاه میشه . آقای رویانیان اگر خیلی آدم نیکوکاری هستن ایشون کوتاه بیاد حالا چرا ایشون کوتاه نمیاد فقط به حرف زدن نیست . ایشون گفت جواب فرزند پرسپولیس رو نمیدم (به به چه مدیر عامل خوب و پاکی داریم ) اما پشت پرده طوری عمل کردن اول گفتن علی کریمی رفته شکایت کرده ! بعدش گفتن پولای اصافه ای که گرفتی رو پس بده . کسی که سفید امضا میکنه این بدترین توهینی هست میشه به یه فرد کرد . اونم کی آخه اگر یه بازیکن معمولی بود که اون هم بده اما ... منتها علی کریمی زیاد صحبت نمیکنه . خیلی ها صحبت زیاد میکنن اما کارشون اونی نیست که میگن .

باید با طلا نوشت ...
بعد تحویل داد به این هوادارای خوش غیرت !:hmm:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من خوش غیرت خدمت شما فدایی غیور علی کریمی (و نه پرسپولیس) تاکید میکنم... از نظر من ، هرکس، چه شما، چه کریمی، چه رویانیان و چه پروین، سر راه پرسپولیس سنگ بندازه، هر اندازه فدایی داشته باشه محکومه... خواه عمدا خواه سهوا... خواه آگاهانه خواه از سر ناآگاهی... خواه از سر حق!!! طلبی و خواه حق کشی...

هیچکس حق نداره خدشه بر پرسپولیس وارد کنه... این رو از من خوش غیرت بشنوید استاد. غیرت اگر هست برای مایلی کهن هم هست که 14 سال در پرسپولیس بازی کرد، برای بهنام طاهرزاده هم هست که به رقیب سنتی گل زد... برای دایی و مهدوی کیا هم هست که بازیکنان سال آسیا شدن (مثل کریمی)... اگر شما مایلید غیرت رو در کریمی خلاصه کنید، مختارید... در غیر اینصورت به هیچ عنوان حق ندارید نان پرسپولیس رو بخورید و هوادارانش رو مودبانه، خوش غیرت عنوان کنید...

تاریخی که همایون بهزادی و حسین کلانی و ناصر محمدخانی و علی دایی رو مشمول غیرت پرسپولیسی ندونه و غیرت استصوابی رو توصیه بکنه به درد طرفداران فصلی خواهد خورد و بس...

زنده باد علی کریمی پرسپولیسی و بالاتر از اون زنده باد پرسپولیس

che226

Registered User
لایک‌ها
419
[h=2]سقف قرارداد و تسویه حساب در دعوای کریمی و پرسپولیس[/h]
%D8%B9%D9%84%DB%8C%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C_0.jpg

باشگاه پرسپولیس معتقد است به علی کریمی 622 میلیون تومان فراتر از قراردادش پرداخت کرده اند و این بازیکن باید این مبلغ را عودت دهد. تصور چنین موضوعی ان هم از سوی باشگاهی که بدهی بسیاری دارد کمی بعید است .اما اصل ماجرا چیست؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یه پست نوشتم ، دهن همه ی کسایی که داش علی رو نمیشناسن میبست (مخصوصا کسایی که پیروزی رو نمیشناسنو میرن دوتا مطلب از اینترنت میخونن بعد فکر میکنن هوادار قدیمین ، اینا از پرسپولیس فقط اسم همون دوتا بازیکن که یاد گرفتنو میدونن)

پسر جون ...ما با همین بازیکنای قدیمی که تو از اینترنت دربارشون میخونی بزرگ شدیم ...از رضا شاهرودی جای من حرف نزن

بعضی ها طوری حرف میزنن انگار پرسپولیس ارث خانوادگیشونه و فقط اونا فوتبال رو میفهمن . انگار تیم مال ما هوادارا نیست،فقط مال اوناس !

یه پستی نوشته بودم اما نمیدونم چرا ویرایش کردن . خیلی حرفای تیزی نوشته بودم که بخاطرش ~~ اخطار ~~ دریافت کردم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه پست نوشتم ، دهن همه ی کسایی که داش علی رو نمیشناسن میبست (مخصوصا کسایی که پیروزی رو نمیشناسنو میرن دوتا مطلب از اینترنت میخونن بعد فکر میکنن هوادار قدیمین ، اینا از پرسپولیس فقط اسم همون دوتا بازیکن که یاد گرفتنو میدونن)
پسر جون ...ما با همین بازیکنای قدیمی که تو از اینترنت دربارشون میخونی بزرگ شدیم ...از رضا شاهرودی جای من حرف نزن

بعضی ها طوری حرف میزنن انگار پرسپولیس ارث خانوادگیشونه و فقط اونا فوتبال رو میفهمن . انگار تیم مال ما هوادارا نیست،فقط مال اوناس !

یه پستی نوشته بودم اما نمیدونم چرا ویرایش کردن . خیلی حرفای تیزی نوشته بودم که بخاطرش ~~ اخطار ~~ دریافت کردم

جناب mehrabooni

اشکال شما تکرار بی احترامی به عده ای از کاربران اینجاست ... اصلا هم کاری به کار درست یا غلط بودن اصل صحبت شما ندارم ؛ اگر این رویه یعنی لحن خطابی غیر محترمانه و کوچک شمردن دیگران را ادامه دهید قطعا مشمول برخورد سنگین تر خواهید شد.

ضمنا اگر بنا به مزه پرانی و نیش و کنایه زدن باشد، اینجا هستند کسانی که از شما در این زمینه خیلی وارد ترند.

موفق باشید

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ویرایش شد
به عشق داش علی به کسایی که تازه وارد نت میشن چیزی نمیگم تاپیک خراب نشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
راستی کسی میدونه ایا در بازی ۷ اذر داش علی هم هست

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مخالفت تراكتوري ها با حضور كريمي در پرسپوليس/زيني زاده مي گويد خودمان احتياجش داريم - Goal.com

سايت گل-اگرچه محمد رويانيان به صورت رسمي از علي كريمي دعوت كرد تا در بازي با پيشكسوتان ميلان حضور داشته باشد اما حالا از تبريز خبر مي رسد كه تراكتورسازان به هيچ عنوان به شماره هشت خود اجازه حضوردر اين بازي را نمي دهند.در اين مورد زيني زاده به مهر مي گويد:« فکر نمی‌کنم این اتفاق رخ بدهد و کریمی برای پرسپولیس بازی کند. ما روز هشتم آذرماه یک بازی حساس را برابر پرسپولیس داریم و قرار نیست علی کریمی در یک بازی تبلیغاتی برای پرسپولیس به میدان برود.»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جلالی : کریمی برای پرسپولیس بازی نمی کند

خب، وضعيت علي كريمي چطور شد؟ زيني‌زاده گفته كه او را براي بازي تبليغاتي پرسپوليس مقابل ميلان نمي‌دهيم، خود علي كريمي هم صحبتي نكرده...

اتفاقا كريمي صحبت كرده و چون به مسووليت‌هايش واقف است گفته كه به خاطر بازي مهم و حساسي كه با پرسپوليس داريم، نمي‌تواند در اين بازي حضور پيدا كند.

پس مطمئنا كريمي در اين بازي نخواهد بود.

بله، كريمي براي پرسپوليس بازي نمي‌كند.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
دمش گرم واقعا کارش حرفه ای بود
خیلی خیلی لذت بردم نیومد

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دمش گرم واقعا کارش حرفه ای بود
خیلی خیلی لذت بردم نیومد

اونایی که برای فریب عموم دعوتش کردن به ظاهر ! کارشون فوق العاده غیر حرفه ای و خنده دار بود دوست خوبم !
بله ... بهترین کار رو انجام داد داش علی

حالا اونایی که نوک دماغشون رو بیشتر نمیتونن ببینن بزار هر چی دوس دارن بگن;)

72790_169.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریمی در گفت‌وگو با فارس: دوست داشتم در جمع پیشکسوتان پرسپولیس باشم اما به تراکتورسازی تعهد دارم/ به عشق آنها به ورزشگاه می‌رفتم

علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دعوتش به تیم پیشکسوتان پرسپولیس اظهار داشت: راستش را بخواهید خیلی دوست داشتم در جمع بزرگان و مو سفیدان پرسپولیس و مقابل هواداران خونگرم این تیم به میدان بروم و در بازی شرکت می‌کردم.

وی افزود: من به عشق خیلی از این پیشکسوتان در زمانی که خودم دیدن فوتبال را دوست داشتم به ورزشگاه می‌رفتم اما امروز بازیکن تراکتورسازی هستم و باید به این باشگاه متعهد باشم. از طرفی ما یک بازی بسیار حساس را پیش رو داریم و طبیعتاً نمی‌توانم در کنار بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس باشم.

کریمی ادامه داد: با توجه به این شرایط، ضمن عذرخواهی از تک تک پیشکسوتان و کادر فنی پرسپولیس که من را به این بازی دعوت و انتخاب کردند ابتدا از آنها سپاسگزارم و از آنها عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانم در این بازی باشم. همه می‌دانند ما روز جمعه یک بازی حساس را پیش رو داریم.

کریمی در خصوص موفقیت والیبال کشورمان نیز گفت: من قبلا هم گفته‌ام در چند روز اخیر والیبال ما با پیروزی‌های شیرینش ثابت کرد قطب جدیدی در والیبال دنیا است و من به نوبه خودم به بازی‌های زیبا و دل شادکن والیبالیست‌های خوب کشورمان خسته نباشید و تبریک می‌گویم و مطمئن هستم با این بازی هایی که بچه‌ها انجام دادند پیروزی مقابل ژاپن هم کار سختی نیست.

هافبک تراکتورسازی در مورد موفقیت فوتبال ساحلی کشورمان نیز گفت: به نظرم برد برزیل، روسیه و ایتالیا در جام بین قاره‌ای هرگز کار ساده‌ای نیست و من امیدوارم بچه‌های فوتبال ساحلی کشورمان همواره در مسابقات جهانی نیز موفق شوند. من به این بچه‌ها نیز از صمیم قلب تبریک می‌گویم و امیدوارم مثل همیشه موفق و مؤید باشند و در مسابقات دیگر نیز به هدفشان برسند.

پ ن : درود بر پسر پرسپولیس... خیلی ها دوست داشتن منویات ذهنی و خواسته های قلبی شون رو که همانا دور کردن کریمی از پرسپولیس و گسترش فضای کدورت و دلخوری بود، از زبان کریمی بشنون. اینکه کریمی از سناریو بودن این دعوت و اینجور قصه ها حرف بزنه... اما جان پرسپولیسی کریمی، همه این آرزوها رو نقش برآب کرد...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فوری: کریمی بازی پرسپولیس را از دست داد! - Goal.com

سایت گل- علی کریمی به دلیل مصدومیت دیدار حساس با پرسپولیس را از دست داد. کریمی که به تازگی از مصدومیت برگشته است تنها چند روز پیش از این دیدار حساس مصدوم شد و نمی تواند تیمش را همراهی کند.
کریمی پس از مصاحبه هایی که علیه علی دایی و محمد رویانیان انجام داده بود انگیزه های زیادی برای حضور در این دیدار داشت که مصدومیت مجدد وی اجازه ی انجام این مهم را از وی گرفت. میزان دقیق مصدومیت کریمی هنوز مشخص نشده است

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کريمي:نبايد وقتي مي‌بازيم داور را مقصر بدانيم

هافبک تراکتورسازي گفت: اين تيم پرسپوليس بايد در بازي‌ها پرگل برنده شود تا صدرنشين باشد و با 7-6 امتياز صدرنشين جدول باشد.

00946103.jpg

علي کريمي پس ازپيروزي يک بر صفر تراکتورسازي برابر پرسپوليس گفت: نگه داشتن بازي حق طبيعي ما است. ما توانستيم در اين بازي گل بزنيم و فکر مي‌کنم که پرسپوليس هم تيم کوچکي نيست که نتواند نتيجه را عوض کند.

وبه گزارش تسنيم، وي افزود: در پرسپوليس يک بازيکن خوب از تيم مي‌رود و يکي بهترش جايگزين مي‌شود. نيمکت پرسپوليس پر از بازيکن خوب است و فکر مي‌کنم اين تيم بايد اکنون با 6 يا 7 امتياز اختلاف صدرنشين ليگ باشد. نيمکت پرسپوليس را با تيم‌هاي ديگر مقايسه کنيد متوجه اين موضوع خواهيد شد. من مي‌گويم که اين تيم پرسپوليس بايد در بازي‌ها پرگل برنده شود تا صدرنشين باشد.

هافبک تراکتورسازي با بيان اينکه ما به شرايط تيم‌هاي ديگر کاري نداريم گفت: اکنون در صدر جدول اختلاف بين تيم‌ها بسيار کم است. 5 -6 تيم بالاي جدول با اختلاف امتياز کمي به هم چسبيده‌اند و ما بايد تلاش خودمان را بکنيم که اگر فرصتي پيش آمد خودمان را از ديگر تيم‌ها جدا کنيم.

کريمي در پاسخ به اين سوال که با حرف‌هايتان مي‌خواهيد به پرسپوليس طعنه بزنيد عنوان کرد: چرا حرف در دهن من مي‌گذاريد؟ من مي‌گويم که اين تيم پرسپوليس بسيار خوب است و بازيکنان بزرگي دارد که بايد با 6-7 امتياز اختلاف صدرنشين جدول باشد.

وي در خصوص جو ورزشگاه يادگار امام تبريز خاطرنشان کرد: جو ورزشگاه در اين هواي خوب بسيار عالي بود و اميدوارم هواداران تراکتورسازي از اين به بعد حمايت بيشتري از ما کنند. انتظار ما اين است که استاديوم جاي خالي نداشته باشد و تيم براي قهرماني حمايت شود.

هافبک تراکتورسازي با اشاره به درگيري‌هاي که بين بازيکنان دو تيم به وجود آمد، گفت: در فوتبال درگيري به وجود مي‌آيد. بازي پينگ پنگ و واليبال نيست که بازيکنان با هم درگير نشوند. خدا را شکر که در اين بازي مصدوم وجود نداشت و اين درگيري‌ها باعث نشد که کسي مصدوم شود و همه سالم از ورزشگاه خارج شدند.

کريمي با بيان اينکه برد و باخت در فوتبال وجود دارد، تصريح کرد: زندگي همچنان ادامه دارد و برد در اين بازي نه قهرمان را مشخص مي‌کند و نه باخت تيمي را از گردونه رقابت‌ ها خارج مي‌کند. ليگ هم براي پرسپوليس ادامه دارد و هم براي ما و تا انتهاي فصل هم هر تيمي که بهتر باشد و از موقعيت‌هايش استفاده کند قهرمان خواهد شد.

وي در خصوص اينکه پرسپوليسي‌ها اعلام کردند که سه پنالتي آنها گرفته نشده است، عنوان کرد: من در حدي نيستم و کارشناس داوري هم نيستم که در اين باره صحبت کنم اما متاسفانه نمي‌دانم که چرا وقتي تيم‌ها خوب نتيجه مي‌گيرند تلاش خوب بوده و وقتي نتيجه نمي‌گيرند از همه چيز ايراد مي‌گيرند. دربازي ما و فولاد در تبريز يک پنالتي عليه ما گرفته شد و در ادامه هم هيچ اتفاقي نيفتاد. داور در يک ثانيه زمان دارد که سوت بزند و اشتباه هم صورت مي‌گيرد اما حرف من اين است که وقتي نتيجه گرفتيم نگوييم همه چيز خوب بوده و وقتي شکست خورديم داوران را مقصر ندانيم.

هافبک تراکتورسازي افزود: به داوران بايد فرصت دهيم که آنها هم زحمت مي‌کشيدند و درست نيست که همه چيز را گردن آنها بيندازيم. من خودم را مثال مي‌زنم که کسي ناراحت نشود اگر من ضعف دارم نبايد داور را مقصر ضعف‌ هايم بدانم. بايد زحمت بکشم و خودم را قوي‌تر کنم تا بتوانم نتيجه بگيرم. مگر ما بازيکنان اشتباه نمي‌کنيم؟ بالاخره داوران هم اشتباه مي‌کنند.

کريمي درباره ديدار ستارگان ميلان و پرسپوليس اظهار داشت: من از کودکي طرفدار ميلان بودم نه اين ميلان بلکه ميلان سال 90 که در آن تيم فان باستن و رايکارد بازي مي‌کردند. الان هم طرفدار ميلان هستم اما شرايط اين تيم بد است و اميدوارم بهتر از اين نتيجه بگيرد.

بازيکن سابق پرسپوليس با بيان اينکه پرسپوليسي‌ها به من لطف داشتند که از من براي حضور در اين بازي دعوت کردند گفت: شرايط‌ش پيش نيامد که در خدمت پرسپوليس باشم و مقابل ستارگان ميلان بازي کنم. طبيعتاً قسمت نبوده اما اميدوارم اين گونه بازي‌ها ادامه داشته باشد. بازي با ميلان بسيار خوب بود و بايد تلاش کنيم تيم‌هاي ديگر را هم به ايران بياوريم. مطمئناً تيم‌هاي ديگري هم هستند که پيشکسوتان خوبي دارند و مي‌توانند چنين بازي‌هايي را برگزار کنند.

وي افزود: پيشکسوتان پرسپوليس عمر خود را براي اين تيم سپري کرده بودند و تيم خوبي هم دارند. فکر نمي‌کنم بتوان دوباره آنها را به اين راحتي دور هم جمع کرد. به نظرم بايد ليگ پيشکسوتان نيز برگزار کنيم و البته اين ليگ ميانگين سني داشته باشد که براي کسي مشکلي پيش نيايد. اگر اين پيشکسوتان بتوانند هفته‌اي يکبار بازي کنند در شرايط بازي قرار مي‌گيرند و اگر تيمي براي بازي دوستانه به اينجا بيايد به مشکل نمي‌خورد.

بالا