• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خجالت میکشم شماره هشت را بپوشم+عکس شاهین ثاقبی در صفحه اجتماعی خود از علی کریمی برای پوشیدن شماره 8 اجازه خواست.

سرویس ورزشی آناج : شاهین ثاقبی کشف مهم فوتبال ما در صفحه اجتماعی خود با شاره به اینکه لیاقت شماره 8 را ندارد از علی کریمی برای پوشیدن این شماره اجازه خواست.

متن کسب اجازه شاهین ثاقبی در صفحه اجتماعی خود :
مثل اینکه شماره 8 تراکتور رو به نام من رد کردند 2هفته پیش به محض اینکه این موضوع رو فهمیدیم به همه مسئولای تراکتور گفتم که این شماررو نمیخوام لیاقت این شماره مهم رو ندارم ولی متاسفانه این 8 رو رد کردن من واقعا خجالت میکشم این شماررو بپوشم بی ادبی هستش امیدوارم علی اقا کریمی اسطوره فوتبال ایران و تمام مردم خوب تبریز و ایران بنده حقیر رو به بزرگی خودشون ببخشند من واقعا شرمندم این تقصیر من نبوده کوچیک همه شاهین ثاقب

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
حیف که دیگه نیستی کاشکی زمان به عقب بر میگشت .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انصاریان : دیگر مادری مثل علی کریمی نمی زاید

من همیشه خیلی زیاد به علی پاس می دادم چون می خواستم ببینم با توپ چه کار می کند.در واقع یا به علی پاس می دادم یا به حامد .پاس می دادم و توی دلم می گفتم وای خدا الان چه کار می کند
آی اسپورت – علی انصاریان یکی از دوستان صمیمی علی کریمی در دوران بازیگری که همراه با حامد کاویانپورگنگ سه تفنگدار را تشکیل داده بودند با شور و حرارتعجیبی درباره کریمی حرف می زند.او که فیلم کوتاه برنامه نود شب گذشته درباره کریمی را ندیده خیلی مشتاق بود تا هر چه سریعتر حرکاتجادوییعلی را تماشا کند.
انصاریان می گوید:« شنیدم در آن صحنه که دعوای علی را نشان داده اند من هم بودم اما بار دیگر باید بگویم خداحافظی کریمی از فوتبال برای ما خیلی سخت بودچون دیگر پیش نمی آید که مادری مثل علی بزاید و فوتبال ما دیگر مثل علی کریمی را نخواهد دید.ما خودمان در زمین از فوتبال او لذت می بردیم وای به حال آن کسی که تماشاگر بود .»
وی ادامه می دهد:« ما هر دو نفرمان در تیم ملی بزرگسالانبا هم بودیم کهبه تیم ملی امید رفتیم.متاسفانه اشتباهات کوردسدر این تیم از یادها نخواهد رفت.او در تیمی که پروین و درخشان خیلی خوب با آن نتیجه گرفته بودند خوب کار نکرد.»
انصاریان می گوید:« در آن بازی معروف اول من کاپیتان بودم کهوقتی علی به بازی آمد بازوبند را به او دادم .دقایق 70-60 بود که من از زمین اخراج شدماما قبل از آن علی عصبی وارد زمین شده بود.او بعد از گلی که به کویت زد در اوجش به این بازی ها آمده بودو به خاطر نیمکت نشینی عصبی بود.در واقع کوردس با تصمیمات عجیبش علی را عصبی کرده بود و او سر لج و لجبازی آن حرکات را انجام داد.در آن صحنه وقتی من اخراج شدم دیدم علی با داور درگیر شدهو دست روی صورتش گذاشته.اگر دقت کرده باشید من او را بغل می کنم و خوشبختانه فشار زیادی روی صورت داور نیست اتفاقا همان جا یک بار دست علی خورد به سر مناما این اتفاق باعث شد یک سال محرومشویم.»
عجیب بود که عادل فیلم گل استثنایی کریمی به تراکتورسازی در تبریز که او چندین نفر را دریبل کرد و گل زد را نگنجانده بود.انصاریان می گوید:«آخ آخ آخ .آفرین.هر کس از صبح با من تماس می گیرد درباره این صحنه حرف می زند.در آن صحنه علی توپ را گرفت واز وسط زمن 8-7 نفر را دریبل کرد و گل زد .یک صحنه هم هست که علی در بازی استقلال یک سر توپ به پیروز قربانی می زند که عجیب و غریب است.او در دوبی کارهایی کرده که اگرببینیدمی گوئید لقب جادوگر واقعا برازندهاوست.واقعا لذتی که در دیدن فوتبال علی کریمی وجود داشت با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.اما باز هم می گویم آن صحنه گل به تبریزعجیب و غریب استو فکر می کنم از دست شان در رفته بود که آن را نگذاشتند در صحنه های فیلم حرکاتش.آن بازی سال 77 انجام می شد ومن خودم هم در زمین بودم.»
انصاریان می گوید:« علی یک صحنه دیگر هم دارد که خیلی راجع بهش حرف زده ایم.یک نکته جالب بگویم.من همیشه خیلی زیاد به علی پاس می دادم چون می خواستم ببینمبا توپ چه کار می کند.در واقع یا به علی پاس می دادم یا به حامد .پاس می دادمو توی دلم می گفتم وای خدا الان چه کار می کند.من خودم اینطوری بودم که هر کسی توی پایم می آمد را می زدم و اهل دعوا بودم اما وقتی مقابل علی بازی می کردم خیلی از او دریبل می خوردم.در بازی های پرسپولیس هم هر کسی علی را می زد می رفتم و با او دعوا می کردم.اما یک صحنه از علی هست که شاید کسی یادش نباشد و آن مربوط به بازی با ایرتیش قزاقستان است که علی 4-3 تا از بازیکنان حریف را دریبل می زند و واقعا تماشایی است.»
اما یک خاطرهجالب از زبان انصاریان:«در بازی با الهالال که ما در تهران 1-3 بردیمیک گل من زدم یک گل علی و یکی هم حامد.ما قبل از آن بازی دو بازی را مساوی کرده بودیم و اگر با الهلال هم مساوی می کردیم اوت می شدیم.روز قبل از آن بازی وقتی در هتل علی پروین ارنج را خواندغذا دادند که جوجه کباب بود .آن زمان هر سه نفر ما 23-22 سال سن داشتیم و اگر یک گاو را هم جلویمان می گذاشتند می خوردیم.بعد از ناهار من به علی و حامد گفتم نرویم بالا .بایستید کارتان دارم.رفتیم داخل رستورانو باز هم غذا خوردیم.من و حامد قیمه خوردیم ،علی قیمه بادمجان.فردای آن روز هر سه نفرمان گل زدیم و بهترین بازی مان را انجام دادیم.گل علی هم که حتما یادتان هست چقدر قشنگ زد. واقعا آن قیمه ها به ما ساخته بود .اینجا مشخص می شود کهتمام فوتبال این است که اگر تغذیه ات خوب باشد و فکرت آزاد چقدرشرایطت بهتر خواهد بود.»
انصاریان در ادامه باز هم از خاطرات مشترک با علی کریمی می گوید:« در دور گروهیجام باشگاه های آسیا که در عربستان برگزار می شدمن و علی و حامد هر بازی به عنوان بهترین بازیکن زمینانتخاب شدیم که یک عدد از این ام پی تری های به درد نخور جایزه گرفتیم و همان جا هم انداختیم رفت! بعد از آن بازی ها رفتیم قطر تا در مرحله بعد بازی کنیم .همان سالی ها در کره هم برگزار شد.هیچ وقت یادم نمی رود.وقتی رسیدیمقطرشب بود.ما به عنوان تیم دوم صعود کرده بودیم به دور بعد. من و حامد و علی رفتیم به عابدینی گفتیم حاجی پول بده می خواهیم غذا بخوریم. عابدینی از آن مدیرانی بود که خیلی خوب فوتبالیست ها را می فهمید. پول را گرفتیم و با یک تاکسی رفتیممک دونالد. آنجا سه نفری 12 تا مک دونالدگرفتیم با 15-10 تا سیب زمینی.طبیعتا باید نفری 4 تا بیگ مگ می خوردیم اما نمی دانم کدام یکی کم کاری کرده بود که یکی از ساندویچ ها مانده بود.باورتان نمی شود سر آن یکیساندویچ چه دعوایی شد دور میدان که هیچ وقت فراموش نمی کنم.»
انصاریان در پایان می گوید:«خیلی دوست داشتم علی داییو باشگاه پرسپولیسبا مساله برگشتن علی کنار می آمدند چون دیگر خیلی سخت پیش می آید بازیکنی مثل علی کریمیرا در فوتبال مان ببینیم. اما چه بخواهند چه نخواهند علی کریمی و جادویش همیشه در ذهن مان خواهد ماند.»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریمی: زمان به عقب برگردد ‌به هیچ‌ ساکی لگد نمی‌زنم/دوست دارم سرمربی پرسپولیس شوم

f4525e89-cb06-4028-9c63-2291ece19493-cb.Jpeg

پرسپولیس نیوز : خداحافظی علی کریمی همچنان سوژه است. مرد محبوب هواداران پرسپولیس که در تبریز هم کلی محبوبیت داشت، ‌بالاخره قید فوتبال بازی کردن را زد و هواداران پرشمارش را در بهت و حیرت فرو برد.

کلیپ برنامه 90 را دیدید؟

متأسفانه نتوانستم دوشنبه شب برنامه 90 را تماشا کنم. البته از طریق سایت این برنامه، کلیپ فوتبالی‌ام را دیدم. کلیپی پرخاطره و زیبا که از شروع بود تا پایان دوران فوتبالی. به سرعت برق و باد گذشت و همه چیز به خاطره تبدیل شد.

این کلیپ حسرت بزرگی را برایمان داشت.

اول اینکه لطف دارید و ممنون همه هستم. من سال‌های زیادی را در این فوتبال داشتم، سال‌هایی که پر از خاطرات تلخ و شیرین بود، خاطرات خوب و بد. همان‌طور که روزی شروع کردم، باید روزی کفش‌ها را به دیوار می‌آویختم. هر آمدنی، رفتنی دارد. تمام شد و رفت.به

چه حسی خودتان دست داد، حسرت آمیخته با پشیمانی؟!

خب بابت این تصاویر خوشحال شدم، حسرت خوردم، حالا برایتان توضیح می‌دهم. از این بابت خوشحال شدم که توانستم در این فوتبال یادگاری خوبی را برای مردم از خودم برجای بگذارم. طبیعی هم بود با دیدن این صحنه‌ها حسرت بخورم. اتفاقات زیادی از جلوی چشمانم رژه رفت. یاد روزهای زیادی افتادم. خیلی خاطرات زنده شد.

پشیمان نشدی؟

بابت چی؟

بابت خداحافظی از فوتبال.

این طبیعی است که برای هر فوتبالیستی وداع از فوتبال سخت باشد. آدم حسرت می‌خورد اما فوتبالیست‌ها همان‌گونه که یک روز شروع می‌کنند، باید یک روز نیز خداحافظی کنند. این قانون برای من هم وجود داشت و برای آیندگان نیز تکرار می‌شود. این را باید قبول کرد که زمان به عقب برنمی‌گردد. من دوست دارم وقتی به گذشته نگاه می‌کنم و دیگران درباره‌ام قضاوت می‌کنند، خاطرات و صحنه‌های خوبی را به یادگار گذاشته باشم.

اگر زمان به عقب برگردد، علی کریمی همان راهی را خواهد رفت که پیمود؟

طبیعی است که این راه را دوباره طی ‌کنم. فوتبال چیزهای زیادی به من داد. با فوتبال به بسیاری از چیزها رسیدم. به طور حتم سرنوشت من دوباره تکرار خواهد شد و فقط اگر زمان به عقب برگردد، برخی از کارها را انجام نمی‌دهم.

مثلاً چه کارهایی؟!

در زندگی همه انسان‌ها نقاط تاریک و بدی هم وجود دارد. روزهایی که وقتی بعد از سال‌ها به آن فکر می‌کنی، دوست‌شان نداری. برخی از اتفاقات وجود داشته که می‌شد نباشد.

شاید اگر به عقب برگردید، هیچ‌وقت در ویتنام داور ژاپنی را نزنید.

یکی از نقاط تاریک دوران فوتبالی‌ من همان اتفاقی است که از آن حرف می‌زنید. اتفاقی رخ داد که باعث شد با محرومیت یک‌ساله از فوتبال روبه‌رو شوم البته این درگیری تجربه بد و تلخی بود اما در اوایل فوتبالم بود و برای آینده کمک زیادی به من کرد تا دیگر این‌چنین نشود.

یک اتفاق تلخ دیگر نیز از شما به یادمان مانده است؛ بدخلقی پس از تعویض مقابل پرتغال و شوت معروف زیر ساک پزشکان تیم ملی!

متأسفانه این هم یکی دیگر از اتفاقات بد و تاریک فوتبالم محسوب می‌شود. نه من، بلکه بسیاری از مردم دوست ندارند کارهایی را انجام دهند که بد بوده است. خودم آن صحنه بد را دوست ندارم. به هر حال نمی‌توان آن را پاک کرد اما می‌توان گفت رفتاری بود که اگر زمان برمی‌گشت، انجام نمی‌دادم.

خاطره‌انگیزترین صحنه دوران فوتبالی علی کریمی در برنامه 90 به نظرسنجی گذاشته شد. خود تو کدام‌یک از آن 6 صحنه را دوست داشتی؟

وقتی از یک نقاش بپرسید کدام‌یک از تابلوهایی را که کشیده‌ای، دوست داری؟ پاسخ می‌دهد همه آنها را دوست دارم. هرکدام از تابلوها برایش ارزش و اهمیت زیادی دارد. من هم نمی‌توانم بگویم کدام‌یک از آن صحنه‌ها را بیشتر دوست دارم. همه‌شان برایم خاطره‌انگیز بود. تازه به جز این‌ها تمام گل‌ها و بازی‌‌ها برایم ارزش دارند. هر لحظه از فوتبالم خاطره است.

علی کریمی در فوتبال خواهد ماند؟ خیلی‌ها فکر می‌کنند با پایان فوتبال، شما دور فوتبال و مربیگری را خط قرمز بکشی و بچسبی به زندگی غیرفوتبالی!

دوست دارم در فوتبال باشم. چرا نباید دوست داشته باشم؟ در هر شغل و حرفه‌ای آدم‌ها دوست دارند پس از سال‌ها کار کردن به نسل جوان آموزش بدهند، تجربیات‌شان را در اختیار دیگران قرار دهند. حالا باید ببینم چه پیش می‌آید، چه می‌شود و سرنوشت برایم چه رقم می‌زند.

مربی می‌شوی یا نه؟

نمی‌دانم چطوری بگویم. مربیگری الان در این دوره و زمانه فنی نیست البته این برای همه نیست و مربیانی هستند که کارشان را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهند، استعداد کشف می‌کنند، برای فوتبال این مملکت زحمت می‌کشند البته این تعداد مربیان زیاد نیستند. برای آینده و مربیگری می‌گویم صبر می‌کنم تا ببینم در چه مسیری قرار می‌گیرم و چه می‌شود. اصلاً شرایط مهیا است یا نه؟ دوست دارم اگر می‌خواهم مربی شوم، شرایط مهیا باشد.

علی کریمی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ این آرزوی بسیاری از هواداران شماست.

خب راحت نیست. مربیگری سخت است. در پرسپولیس بسیاری از بازیکنان از علی کریمی گنده‌تر بودند. آیا آنها مربی شدند؟! نمی‌شود یک‌شبه مربی شد. باید همه عوامل دست به دست هم بدهند و شرایط مهیا باشد. روزهای حساس زیادی برای مربیان وجود دارد. حرص و جوش زیادی می‌خورند. مربیگری پرسپولیس آرزوی بسیاری است و من هم بدم نمی‌آید اما با آن شرایطی که گفتم.

و علی کریمی از معدود افرادی است که همه دوستش دارند، حتی استقلالی‌ها...

خدا را شکر می‌کنم که این موهبت بزرگ را نصیب من کرد و این انتظار را دارم که مردم دوستم داشته باشند. من هم برای این عزیزان احترام و ارزش زیادی قائل هستم. همیشه گفته‌ام و باز هم می‌گویم خاک پای هواداران هستم و شرمنده تمام محبت‌هایشان. امیدوارم جبران کنم.

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
مصاحبه با جادوگر

امروز ما امده ایم تا برای شما کاربران عزیز و طرفدار تیم باشگاهی پرسپولیس و به خصوص طرفداران

بازیکنی به نام علی کریمی کلیپی از ایشان را به شما نشان بدهیم که در ان بیش از 14 دقیقه علی کریمی گفتگو کرده است با برنامه ورزشی ای که از شبکه دو سیما پخش می شود. همان طور که خیلی از شما فوتبال دوستان عزیز می دانید علی کریمی یکی از بهترین چهره های فوتبال ایران در دهه ی اخیر بوده است.

. ایشان سابقه بیش از یک و نیم دهه ی در فوتبال داشته است. از جمله سابقه ی بازیکنی ایشان می شود از حضور ایشان در تیمهای فوتبالی پرسپولیس تهران . تیم فوتبال باشگاهی بایرن مونیخ المان و همچنین حضور در تیم های امارتی و همچنین تیم های قطری اشاره کرد. ایشان در مدت حضورشان در فوتبال ایران توانستند لقب جادوگر را از تماشاگران تیم پر طرفدار پرسپولیس بگیرند. علی کریمی در بسیاری از بازی های تیم ملی ایران به تیم ملی ایران کمک شایانی کرد. و باعث خیلی از رکورد های شد که برای تیم ملی ایران باعث افتخار شد یکی از به یاد ماندگار ترین بازی های که ایشان با ملی فوتبال ایران انجام داد. بازی معروف ایران و کره جنوبی بود. هم اکنون برای دیدن مصاحبه ای ایشان می توانید با کلیک کردن بر روی متن پایین این ویدیویی زیبا را تماشا بفرمایید

لینک ویدیو

فایل های ضمیمه

• images1.jpg
    images1.jpg
    11.2 KB · نمایش ها: 7

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
675480_752.jpg

حدادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیگه داش علی رفت
باید الان رو چسبید
فوتبال ایران شده بی حرمتی به پیشکسوتان
بی حرمتی به علی کریمی فر هاد مجیدی مهدی مهدوی کیا و ....
دیگه همچون مثل اینا پیدا نمیشه.
ولی چرا توی صبا پیدا میشه

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بازم به داش علي خودمون ، نشون داد چقدر بزرگ و مرده ...
زنده باد

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
600_Goal-1393-06-06.jpg

فایل های ضمیمه

• 600_Piroozi-1393-06-06.jpg
    600_Piroozi-1393-06-06.jpg
    77.3 KB · نمایش ها: 13
  • 600_IranVarzeshi-1393-06-06.jpg
    600_IranVarzeshi-1393-06-06.jpg
    80.4 KB · نمایش ها: 12
  • 600_navad-1393-06-06.jpg
    600_navad-1393-06-06.jpg
    64.9 KB · نمایش ها: 14
  • 600_shoot-1393-06-06.jpg
    600_shoot-1393-06-06.jpg
    73.1 KB · نمایش ها: 13

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
بعد از علی پروین اسطوره فوتیال فقط علی کریمی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ممگنه؟
میشه؟

commment

Registered User
لایک‌ها
361
بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی در اینستاگرام خود نوشت: سلام دوستان عزیز، خدایا شکرت بابت همه چیزهایی که به من عطا کردی. از شما دوستان هم ممنونم بابت کامنتهای تبریکتون. به این نکته باید اشاره داشت که هیما به معنای بانوی عاشق است.

بالا