• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
حضور کریمی با بایر مونیج
در بازی رئال و بایر مونیخ

مشاهده پیوست 169362

دوست دارم به کریمی بگم با اینکه در تیم بزرگی بازی کرده و به هر چی که یک فوتبالیست آسیایی ایران میخواسته رسیدی هیچ وقت کلاس نذاشتی
با اینکه در خانواده ضعیفی رشد کردی اما پولکی یا پول ندیده بازی در نیاوردی و تو این سالها هیچ وقت تمرین قطع نکردی یا اینکه سر پول بحثی نداشتی
زیاد شده از کیفیت لباس ها و امکانات راضی نباشه طعبیی چون تو توی بایر بازی کرده و کیفیت اورپا رو احساس کردی و از این بابت درست نمی دیدی
که تیم ملی یا تیم ها لیگ ایران لباس ها خیلی ضعیف بپوشند
خیلی بزرگی کریمی

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
دوستان عکس های علی کریمی در پست قبلی از پاساژ istane park ترکیه گرفته شده پاساژی که به جرات میشه گفت جزو 5 تا پاساژ اول اورپاست
هزینه ساخت ساختمان این پاساژ در سال 2007 270 میلیون دلار بوده و اکثر برند ها مشهور دنیا نمایندگی معتبرشون اونجاست و تخصصی برای لباسه
و فقط قشر بسیار ثروتمند و معروف ترکیه اونجا خرید میکنند
فقط داش علی که تو همه چی یکه ;)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
در حال تمیز کردن بخشی از هارد بودم که توی یه فولدر چند تا ویدئو قدیمی از زمان داش علی توی بایرن مونیخ پیدا کردم که گفتم اینجا هم بزارم تا شاید یک در هزار اگه کسی ندیده باشه ببینه و اونایی هم که قبلا دیدن یه تجدید خاطره ای داشته باشن :دی
به خاطر محدودیت حجم آپلود در هر پست و به خاطر ویدئویی بودن، در هر پست یکی قرار میدم

اولیش تبلیغ نوشیدنی انرژی زای فانتوم هست با هنرنمایی علی کریمی

phantom can.jpg

دانلود از لینک زیر با حجم 1.500 kb

مشاهده پیوست Phantom Energy drink.rar

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
نمیدونم این عکس گذاشتید یا نه به هر حال تقدیم به شما دوستان گلم

88344075778283357540.jpg

تمرینات تیم بایر مونیخ اگر تشخص دادید کدوم داش علی ؟

85039951803161402360.jpg
55076393598010933521.jpg
54528597214413594424.jpg
07016517503473138325.jpg

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
.

کریمی، شریفات را از ورزشگاه خارج کرد

علی کریمی شریفات را تا بیرون ورزشگاه درفشی فر همراهی کرد تا هواداران خشمگین پرسپولیس صدمه ای به وی نزنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اسماعیل شریفات بازیکن تیم فولاد خوزستان به در بازی مقابل پرسپولیس ؛ با نشان دادن عدد 4 با انگشتان خود باعث خشمگینی هواداران پرسپولیس شده بود ، با همراهی علی کریمی ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد.

بر اساس این گزارش هواداران پرسپولیس پس از بازی این تیم مقابل فولاد منتظر خروج شریفات از ورزشگاه بودند تا پاسخ حرکت شریفات را بدهند اما کریمی با پادرمیانی خود مانع از این امر شد.

علی کریمی قبل از ترک ورزشگاه درفشی فر خطاب به هواداران گفت: مگر ورزشگاه درفشی فر جای خونریزی است که می‌خواهید خون شریفات را بریزید؟

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی پس از بازی امروز در شرایطی که بازیکنان فولاد را همراهی می‌کرد تا از ورزشگاه بدون مشکل خارج شوند در پاسخ به هوادارانی که می‌گفتند ایستاده‌ایم تا خون شریفات را بریزیم گفت: مگر تمرین پرسپولیس و ورزشگاه درفشی فر جای خونریزی است که می‌خواهید خون شریفات را بریزید؟

وی افزود: او بازیکن استقلال بوده و این کار (نشان دادن عدد 4 به نشانه 4 پیروزی پیاپی استقلال مقابل پرسپولیس) را انجام داده است. اشکالی که ندارد. از این کارها نکنید. شما امروز آمده‌اید پرسپولیس را تشویق کنید. این کارها از شما بعید است.

کریمی ادامه داد: من از شما خواهش می‌کنم که این کارها را انجام ندهید و کاری به شریفات نداشته باشید چون اصلا در شان پرسپولیسی ها نیست.

وی در رویارویی با خبرنگاران هیچ مصاحبه‌ای انجام نداد.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
میبینم که حواشی بیشتر از متن طرفدار داره :دی
تیلیغ فانتوم بیشتر از گلها دانلود شده :دی

بالا