• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
علی کریمی وقتی به جانباز رسید
گفت:
بازی با توپ کجا
بازی با جون کجا
i9721_5359784466405120161172230590943742611835655106961696n.jpg

درود تایید میشه

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ساخت مجسمه علی کریمی در غرب تهران

به نوشته روزنامه گل، دکتر سلیمی شهردار منطقه 21 تهران که در حال حاضر طرح‌های بسیار و قابل توجهی را در این منطقه در دست احداث دارد، قصد دارد تا ورزشگاهی را در حول و حوش منطقه وردآورد به مرحله تجهیز و افتتاح برساند تا مردم وردآورد و منطقه 21 تهران بتوانند از آن مجموعه ورزشی استفاده و بهره‌برداری کنند.

نکته قابل توجه در مورد این ورزشگاه و شهردار ورزشی منطقه 21 این است که طبق شنیده‌ها این ورزشگاه تازه تاسیس «علی کریمی» و یا «شماره هشت» نامگذاری می‌شود. دلیل این نامگذاری این است که کریمی مدت‌ها در این منطقه زندگی کرده و دوستداران زیادی نیز در این منطقه دارد.

دوستداران و بچه محل‌های سابق علی کریمی که پس از انتخاب حمید استیلی به عنوان مشاور ورزشی شهرداری از سرمربی سابق سرخ‌ها خواسته بودند تا کریمی را به این منطقه دعوت کند، از آن پس در چند مورد توانستند همراه جادوگر باشند و از نزدیک پای صحبت‌های او بنشینند.

محبوبیت کریمی در این اهالی فوتبال و توجه بچه‌های سابق جادوگر به این بازیکن دلیل بزرگی است که هر بار کریمی را به آن منطقه بکشاند و باعث شود که ورزشگاه با نام و شماره او به بهره‌برداری برسد.

شاید خیلی از فوتبالی‌های وردآورد ندانند که سالن این منطقه و کف‌پوش آن به کمک و حمایت علی و فرشید کریمی به وضعیت قابل استفاده درآمده و حتی کریمی‌ها همیشه حمایت‌هایی از بچه محل‌های سابق خود انجام داده‌اند.

علی کریمی حدودا دوازده ساله بود که با توجه به نظر خانواده‌اش از وردآورد به فردیس کرج نقل مکان کرد و با توجه به این موضوع جادوگر فوتبالش را از زمین‌های خاکی وردآورد شروع کرد و همیشه از محبت و لطف مردم این منطقه صحبت می‌کند: «مردم همیشه نسبت به من لطف دارند و اهالی وردآورد با توجه به اینکه بچه محل‌های سابق من هستند، همیشه با لطف و نظر دیگری با من برخورد می‌کنند. شروع فوتبال من از زمین‌های خاکی وردآورد بود و هنوز هم دلم برای آن روزها و آن بازی‌های زمین خاکی تنگ می‌شود. به هر حال باز هم ممنون مردم وردآورد هستم و امیدوارم که برای این منطقه و دیگر مناطقی که استادیوم و مکان‌های ورزشی مناسب ندارند، دستی بالا زده شود و مردم حداقل امکانات ورزشی را داشته باشند.»

ساخت مجسمه‌ای از علی کریمی در مقابل ورزشگاه یا محوطه داخل آن پیشنهاد دیگری بود که در حال بررسی است و احتمال دارد که این اتفاق در صورت توافق مسوولان ذی‌ربط و علی کریمی به‌زودی رقم بخورد و جادوگر به الگوی یکی از مجسمه‌سازان زبردست کشورمان تبدیل شود.

حمید استیلی که به دلیل دوستی قدیمی‌اش با دکتر سلیمی در امور فرهنگی و ورزشی به یاری شهردار منطقه 21 شتافت، در این مورد صحبت‌هایی را با علی کریمی و دکتر سلیمی انجام داده است: «علی کریمی یکی از محبوب‌ترین بازیکنان ماست. او در ایران و حتی در بین ایرانیان خارج از کشور طرفداران زیادی دارد که در این بین بچه محل‌های سابق او در منطقه وردآورد نقش پررنگی دارند. ما باید از اسطوره‌های این‌چنینی استفاده خوبی کنیم و با استفاده از سلامت و شرایط خوب آنها برای جوانان ورزشکارمان، الگوی خوبی به وجود آوریم. به همین دلیل احتمال دارد که با توجه به شروع فوتبال علی کریمی در منطقه وردآورد، ورزشگاهی که قرار است در منطقه 21 ساخته شود به اسم علی کریمی نامگذاری شود یا حتی مجسمه‌ای از او در این منطقه ساخته شود.»

استیلی که تمایل ندارد در مورد این موضوع صحبت کند، حتی به سوال دوم ما در مورد حضور کریمی و بعضی از بازیکنان در مدرسه فوتبال رایگانش در منطقه 21 توضیح کوتاهی می‌دهد: «با دعوت از بعضی از بچه‌ها مثل علی کریمی مدرسه فوتبال را با حمایت دکتر سلیمی در منطقه 21 افتتاح کردیم. از آنجایی که ما دنبال پول و درآمد نبودیم، این مدرسه فوتبال رایگان است و آن دسته از عزیزانی که از لحاظ مالی مساله دارند و البته از استعداد خوبی در فوتبال سود می‌برند، می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند. باز هم از زحمات و لطف دکتر سلیمی تشکر می‌کنم و این را بدانید که یک دعای خدا بیامرزی برای ما از هر چیزی مهمتر است.»

گفته می‌شود پس از بازگشت تیم ملی از لبنان به تهران و کم شدن مشغله‌های کریمی، جلسه‌ای با حضور دکتر سلیمی، استیلی و جادوگر برای نهایی کردن این پروسه برگزار خواهد شد.

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
تمام این بچه های آلمانی الان بزرگ شدند و امضاکریمی رو در کنار بزرگان باشگاه بایر مونیخ با افتخار نگه داشتند و کریمی رو دوست دارند
افسوس که بخشی از مردم کشورم فقط به خاطر رنگ پیراهن به کریمی توهین و سنگ می زنند
11904117763700736769.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود آقای saeedtz

پست شما رو پاک کردم. و اما جوابتون اینه : شما هروقت تونستید، مطلب مورد نظرتون رو محترمانه، بدون کینه و تحریک عده ای که موافق یا مخالف شما در این تاپیک هستند، عنوان کنید، ما قدمتون رو روی چشم میذاریم. در غیر اینصورت، و در نتیجه ریپورت کاربرهایی که شما اونها رو در اظهار نظرتون درنظر نگرفتید، پستهایی از این دست، پاک خواهد شد.

پاینده باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
چرا همه مربیا نسبت به بازیکنای محبوب حسادت میکنن ؟ آخه چرا؟

7/7/91 فرهاد مجیدی خداحافظی کرد مطمئن باشید 8/8/91 هم علی کریمی خدا حافظی میکنه

وای نسل فوتبالی ما تموم شد

اما فکر کنید این دو نفر سرمربی استقلال و پرسپولیس بشن ! چه دربی هایی میشه ها!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاپیتان
من عاشق پرسپولیسم
و عاشق تو
می دونم یه روزی تو هم میری کنار و باز من می مونمو پرسپولیس
اما این روزها
عجیب سرنوشت احمد رضا جلو چشمامه
مث روز برام روشنه که مث احمد رضا می خوان داغونت کنن
کاپیتان
داش علی
دوستت دارم
بی نهایت دوستت دارم
می دونم عشق و تعصبت این روزگار رو ساخت

غمت غم همه ی عاشقاته
کاپیتان
بهت می بالم

183330_531182410241856_1536248785_n.jpg
217860_520831341276963_1198646835_n.jpg
246648_529173120442785_964054944_n.jpg
284335_525752710784826_542574188_n.jpg
312821_317799008246865_1132099286_n.jpg
380159_531614986865265_918726558_n.jpg
423783_524713827555381_2078532573_n.jpg
541330_529173407109423_1004414304_n.jpg
557545_523302127696551_228366363_n.jpg
564233_528349400525157_1533519409_n.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
يادداشت حامد كاويانپور در حمايت از علي كريمي

سایت گل - حامد كاويانپور همبازي و دوست صميمي علي كريمي مي‌گويد به خاطر پرسش‌هاي مردم و علاقه‌مندان به فوتبال از او، درباره علي كريمي قصد كرده به‌صورت يك متن كه حالت يادداشت دارد درباره اتفاقي كه براي همبازي سابقش افتاده اظهارنظر كند.

قبل از اينكه به مشكلات ريشه‌اي پرسپوليس بپردازم ترجيح مي‌دهم در مورد علي كريمي توضيحي كوتاه بدهم. من به همراه علي نزديك به 15 سال در كنار هم زندگي ورزشي داشته‌ايم و در كليه اردوها در يك اتاق استراحت مي‌كرديم.
علي كريمي نابغه فوتبال آسيا به اذعان همه كارشناسان بوده است. شخصيتي كه زاييده احساسات خود مي‌باشد و نوعا انسان خردگرايي است و طبعا سياسي نيست. اين ماهيت علي از نظر من است. جناب آقاي ژوزه اطلاعات كافي در مورد ايران نداشته و اين را از نوع برخورد با ستاره محبوب ايران مي‌توان حس كرد. مربيان بزرگتر از وي با رزومه قوي‌تر مثل آقاي آري‌هان، ايويچ و بلاژوويچ به ايران آمدند ولي موفق نبودند. حتي در زمينه غيرورزشي هم دشمنان ايران با آن همه تكنولوژي و تبليغات هاليوودي نتوانستند به ايران وارد شوند. اين مطالب را جناب سردار رويانيان عزيز كه بنده تعصب به ايشان دارم چون همشهري من مي‌باشد، مي‌داند.

ما زاييده احساسات پاك اسلامي هستيم. اهالي ورزش مي‌دانند كه علي دايي با طحال پاره نود دقيقه با مربيگري محمد مايلي‌كهن ستاره زمين بود. آقاي ژوزه! يك بازيكن نام ببرد در دنيا كه با طحال پاره و سر شكسته بازي كند؛‌اين در تكنولوژي و سيستماتيك بودن جايي ندارد.
هواداران عزيز بدانند پرسپوليس حضور يكي از لايق‌ترين مديران را در سال جاري تجربه مي‌كند. آقاي رويانيان، خواسته ما و هواداران را برآورده كرده است اما جناب آقاي رويانيان به اطلاع مي‌رسانم كه ما قانون را چسبيده‌ايم ولي علت را رها كرده‌ايم. آقاي سرمربي متاسفانه نتوانسته ارزيابي خوبي از بازيكنان داشته باشد. جايگاه پرسپوليس بيانگر نظر من مي‌باشد.
ايشان عدم كارآيي خود را با حرفه‌اي‌گري، با اخراج علي كريمي انجام داده است. چرا علي كريمي كه ناجي همه تيم‌ها بوده است (الاهلي، تيم ملي، پرسپوليس) و با ژوزه مشكل دارد! چرا بايد به اين صورت حذف شود. اين همان علت‌هاست.
نمي‌خواهم وارد بحث كارشناسي شوم، چون به خود اجازه نمي‌دهم. پيغام من به هواداران اين است؛ با درايت رويانيان و حضور يحيي گل‌محمدي كه از جنس اين تيم مي‌باشد، ان‌شاءا... پرسپوليس به روزهاي اوج نزديك مي‌شود و اميدوارم جناب آقاي رويانيان توجه ويژه‌اي به جايگاه و شانيت همه ورزشكاران داشته باشد.

پ ن : الان این در حمایت از علی کریمی بود؟ انتقاد از ژوزه بود؟ تمجید از رویانیان بود؟ یا دلداری به هواداران پرسپولیس؟ :eek:

بالا