• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه،

اينجا قرار نيست بحث علمي و غير علمي در مورد گوشي ها و برندها انجام بشه. قرار هم نيست كسي بگه چه گوشي اي و يا چه برندي عملكرد بهتري داره . منظور من از خزترين گوشي، زشت ترين گوشي نيست. گوشي كه در جامعه ي ما خز شده ميتونه مدلي زيبا و عملكرد خوبي داشته باشه.

تو جامعه ي ما ( جوامع ديگه رو نميدونم!)، يهو يه مدل گوشي معروف و محبوب ميشه و فروش بالايي ميكنه و اين گوشي رو دست همه ميبينيم. البته حتما همه جاي دنيا همينطور هست و حتما يه مدل جديد، با امكانات و قيمت خوب فراگير ميشه اما،
يه فرق بزرگي كه حدس ميزنم با بقيه جوامع داشته باشيم، اينه كه گروههاي متنوع و گسترده اي از سطوح مختلف فرهنگي جامعه، همه با هم خريدار يه مدل گوشي ميشن ( بحث تيريپ جامعه شناسي شد!) و اين "دست ِ همه بودن"، كلاس و قشري رو كه از طرف سازنده مخاطب اين گوشي هدف قرار گرفته، از بين ميبره ! و اين از نظر من خوب نيست و همه چيز ميريزه به هم. فكر كنم اين اتفاق تو كشور هايي مثه ما بيافته كه اغلب كسي با توجه به نيازش خريد نميكنه و معمولا يا خريدش از روي قيمت هست يا از روي دست بقيه.

مثالهاي زيادي هست و احتمالا خودتون هم زياد ديدين. مثلا يه گيم نت نزديك خونه ي ما هست كه صاحبش از نظر فرهنگي سطح پاييني داره (مثلا به دسكتاپ ميگه دكستاپ!) اما اين آقا همون روز هاي اولي كه گوشي 7710 اومده بود رفت 500 و خورده اي تومن پول داد و اين گوشي رو خريد.از امكانات اين گوشي هم بلد نيست استفاده اي بكنه. چه عواملي باعث شدن اين كار رو بكنه و ايا درست بوده يا نه ؟ اين رو من نميدونم اما يه چيز رو خوب ميدونم: اينكه اين گوشي "خز" شد رفت!

من چند سال پيش كه ميخواستم گوشي بخرم، فقط دنبال يه گوشي اي بودم كه دست همه كس از بازاري بگير تا كارگر ِ افغاني و راننده ي كاميون و استاد دانشگاه و مهندس و ... نباشه. آخه من نميفهمم چه معني داره يهو همه ي ايران ميرن گوشي 6600 ميخرن ؟ چرا نميفهمن كه چه گوشي اي براي چه كساني طراحي شده ؟ صاحب گيم نت چرا بايد گوشي 7710 بخره ؟ يه حاجي بازاري چه احتياجي به كا750 داره ؟ يه كارگر چرا 6630 ميخره ؟

اگه سطح فرهنگ X با Y فرق داره، بايد به نظر من اين تفاوت حتي تو عوامل ظاهري مثه محله اي كه زندگي ميكنن، لباس هايي كه ميپشن، ماشيني كه سوار ميشن، گوشي اي كه ميخرن و ... رعايت بشه.
من بدم مياد ميبينم كه يه آدمي كه وقتي دهنش رو باز ميكنه نميتونه يه جمله ي درست بگه سوار يه ماشين لوكس باشه و با گوشي پي910 ش واسه بقيه كلاس بذاره.احساس ميكنم طرف لايق اين چيزها نيست و اين چيزها براي اون طراحي نشده. اينا ميشه تظاهر ! ميشه پوشوندن ضعف ها و كمبود هاي فرهنگي مثه بي سوادي و نفهمي پشت لباس ها! و در نهايت ميشه گند زدن به گروهي كه واقعا لايق اين چيزها هستن.

به نظر شما تو كشورهاي پيشرفته هم همينطوره ؟ اونجا هم اينطوري خريد ميكنن ؟ ميرن يه جا شبيه جمهوري ميگن چه گوشي اي الان مد هست و ميخرن ؟ جداي اينكه بدونن كلاس اون گوشي بهشون ميخوره يا نه ؟
فكر نكنم هيچ جا به اين شدت باشه ...

خلاصه اينكه به نظر من تو جامعه ي ما همه چي قاطي پاطي هست و هيچ مرزبندي اي وجود نداره. البته شايد بگين اين موضوع خيلي خوبه و همه مساوي و شبيه هم ميشن اما من يه نظر ديگه دارم،
من نميخوام همه شبيه هم باشن، من ميخوام هر كي شبيه خودش باشه !

---------------

خزترين گوشي ها تو ايران از ديد من:

دو تا برند نوكيا و جديدا سوني اريكسون، بيشترين سهم گوشي هاي خز رو دارن ! چند تا نمونه :

نوكيا : 6600، 3650، 6630، ...
سوني اريكسون : كا750، s700، پي 900 ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بسیار بحث جالبی هست...از نوکیا 7610 و 6681 رو هم فراموش کردین ذکر کنید

از سامسونگ هم میشه X460 اشاره کرد...البته بیشتر هم هست ولی به مرور خواهم گفت

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
اگر سیم کارتتون 10 سال هم بی گوشی موند ای ن چند قلم رو نخرید 6600-7610-7710 جز خز ترین گوش هاست

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
" گوشی ای خز نمیشه . بعضی گوشی ها خز زاده می شوند " تن تن ( ع ) !

مثلا نوکیا اصولا اگر گوشی خز نزنه می میره . N91 رو با چهار گیگ - دوربین 2Mpx - سیمبین - آنتن دهی بالا در شرکت ها
و ... تولید کرده ولی عینهو دسته هونگه .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
" N91 رو با آنتن دهی بالا در شرکت ها
تولید کرده ولی عینهو دسته هونگه .

:D :D :D واقعا حقیقت رو میگی برادر:D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
:D :D :D واقعا حقیقت رو میگی برادر:D :D

اقا مثکه اینجا هم قراره کار به نسل کشیه برندها برسه ظاهرا!!! باز دوباره هر کی بیاد گوشیای برند مقابل رو بگه ولی من ابتدا بدون تعصب نظرمو میگم تا ببینیم بقیه مخصوصا طرفدارای سونی چقد میتونن خودشونو کنترل کنن در بیطرفی ( که عمرا نتونن از همین دو سه تا جواب اول معلومه) ولی حالا من اولی رو کلی میام تا ببینیم خدا چی میخواد! ::
خزها به ترتیب حروف الفبا در برند ها:

1) سامسونگ : تمامی گوشیا بدون حتی یک استثنا! سامسونگ کلا خودش خز هست دیگه لازم نیس وارد جزییات گوشیاش بشیم! ممکنه خزتر داشته باشه! ولی کلا خزه!!!

2) سونی: کا 700 / کا 750 / پی 910 / دبلیو 800

3) نوکیا : 6600 / 6630 / 6230 / 1100

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
از نظر رتبه من فکر کنم 6600 در این زمینه یک اسطوره باشه
گوشی با اینهمه امکانات الان به هر کی بگی مجانی هم نمیاد بگیره به جز همون جماعت خز و خیل خودمون

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
1) سامسونگ : تمامی گوشیا بدون حتی یک استثنا! سامسونگ کلا خودش خز هست دیگه لازم نیس وارد جزییات گوشیاش بشیم! ممکنه خزتر داشته باشه! ولی کلا خزه!!!
به شدت هر چه تمام تر تایید میشه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

آخ آخ آخ ... زیبا ترین جمله ای بود که تو این فروم شنیدم ... باید اینو بزنیم سردر بخش موبایل !!!‌:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اتفاقا من اصلا اینو قبول ندارم سامسونگ تو این چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده طوری که فروشش از سونی اریکسون هم بیشتر شده شاید تو ایران خیلی طرفدار نداشته باشه ولی تو اروپا و امریکا خیلی طرفدار پیدا کرده و هر روزم یه حرف جدید برای گفتن داره مثلا اخیرا نمایش گوشی با دوربین 10 مگا پیکسل .
به نظر منم بزرگترین دلیل خز شدن گوشی هم خوب بودنشه.
در ضمن انقدر به 6600 من گیر ندین کجاش خزه
191.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mammad81 :

تایید میشه 1000%....;) ;)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی با اینهمه امکانات الان به هر کی بگی مجانی هم نمیاد بگیره به جز همون جماعت خز و خیل خودمون

منم تاييد ميكنم. طلايه دار هست اين 6600 !
الان اگه به من بگن يه 6600 داريم و يدونه پيجر استيمان صنعت !!! من دومي رو انتخاب ميكنم !!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
بابا جون من بیخیال این بحثا بشید ..
161.gif
من تا الان خیلی گوشی عوض کردم ولی انصافا هیچ کدوم دیزاین و ریزنقشی و ظرافت کا 750 نبود . بعدا به این میگید خز !! حداقل اگه تو گوشی های سونی اریکسون این خز شده حرفی نیست ولی توروخدا در کنار 6600 و خانواده محترمشون نیارید ...
38.gif

الان دعوا میشه اینجا
111.gif
245.gif

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
" گوشی ای خز نمیشه . بعضی گوشی ها خز زاده می شوند " تن تن ( ع ) !

آقا من با جمله ي قصارت مخالفم ! گوشي اي كه شما ميگي خز زاده شده، يعني ازش به هر دليلي بدت مياد. اما بعضي گوشيها هستن كه بيچاره ها از روز ازل خز زاده نشدن ! مثه 7610.
البته اين رو هم بايد اضافه كنم كه قبول دارم بعضي گوشيها استعداد خز شدن رو به شدت تو خودشون دارن ! همين جف شيش دوصفر ِ اسطوره كه همه جا بهترين نمونه س واسه مثال زدن ( سلام سعيد_2001 :D)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی انصافا هیچ کدوم دیزاین و ریزنقشی و ظرافت کا 750 نبود . بعدا به این میگید خز !!

اقا حرف سره اينه كه كا750 خز نبود، اما خزش كردن ! و اين گوشي برخلاف 6600 استعداد خز شدن نداشت...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از sunnyboy :
من تا الان خیلی گوشی عوض کردم ولی انصافا هیچ کدوم دیزاین و ریزنقشی و ظرافت کا 750 نبود . بعدا به این میگید خز !! حداقل اگه تو گوشی های سونی اریکسون این خز شده حرفی نیست ولی توروخدا در کنار 6600 و خانواده محترمشون نیارید ...
38.gif

الان دعوا میشه اینجا
111.gif
245.gif

بله تایید میشه...این کجا و آن کجا....:wacko: :wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :
اقا حرف سره اينه كه كا750 خز نيست، اما خزش كردن ! و اين گوشي برخلاف 6600 استعداد خز شدن نداشت...

من از همون اول که خز وخیل 00 :D اومده بود یه جورایی بهش مشکوک بودم ....خوب شد نرفتم بخرم:f34r: :f34r:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
یادش بخیر اولینباری که ممد 00 رو دیدم چقدر حال کردم با امکاناتش نمیدونستم اینجوری میشه که

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
من هم شانس آوردم می خواستم بگیرم

ولی رفتم 3660 گرفتم که البته اون هم خودش یه نیمچه خزی بود ولی خوب نه به اندازه 3650 و خز سرسبد خزها دوتا خز دوصفر

بالا