• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
اگه طرفدار هیچ برندی نیستید و نمی خواین که روی برندتون تعصب به خرج بدید و دعوا کنید فک کنم فروم رو اشتباهی اومدید :D

:rolleyes: نه ! دعوایی نیستم :medieval: :rambo: ! فکر کنم متعصب هم نباشم ! :rolleyes: :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :
از شركت همه تو بحث ممنون.

مدل هايي كه معرفي كردين، كم و بيش مورد تاييد همه هست.
قسمت سخت ماجرا اينه كه ببينيم چه عاملي باعث ميشه يه گوشي خز بشه و البته يه سري هم سوال كردن خز يعني چي ؟

همون طور كه احتمالا ميدونيد يه زباني بين افراد جامعه به خصوص جوون ها جريان داره كه جداي از زبان رسمي و عاميانه ي جامعه س و بهش ميگن زبان آرگو يا زبان مخفي. خيلي مثال ميشه زد از اصطلاحاتي كه تو اين زبان به كار ميره مثه ذاغارت، خفن و ... كه همه خوب ميشناسن.
يه كتابي هست به نام فرهنگ اصطلاحات مخفي كه يكي دو سال پيش به بازار اومده و تمام اين كلمه ها و اصطلاحات رو حتي بدترين هاشون رو كه به نوعي فحش هستن، توضيح داده. متاسفانه اين كتاب در حال حاضر دستم نيست تا بتونم معني دقيق خز رو براتون بگم. اما فكر كنم همه مفهومش رو بدونن بدون اينكه بتونن توضيح بدن !
به هر حال صبر كنيد كتاب رو بگيرم، براتون توضيح ميدم.

دقيقا، اوني كه پايين تره(از هر نظر و به خصوص فرهنگ) با اين كارها ميخواد با بالا تر از خودش از نظر ظاهري ايجاد اشتراك كنه و برعكس، اوني كه بالاتره هيچ ميلي به انجام اين كار نداره و ميخواد تا جايي كه ميشه جنبه هاي اشتراكش رو با پايين تر از بين ببره.

پايين تر ميره 206 ميخره تا شبيه بالاتر بشه. بالاتر هرگز پيكان جوانان گوجه اي( با لاستيك دور سفيد و كارت تلفن بغل شيشه و سردنده گل گلي و عكس پورن استاري روي داشبورد!!) نميخره. حتي اگه به فرض محال پيكان ماشين خوبي باشه و فقط به واسطه ي قرق شدن توسط اون قشر پايين "خز" شده باشه !

از اونطرف فرد پايين تر كه سوار 206 ميشه، در عمل عمدا يا سهوا، از 206 ماشيني شبيه پيكان ميسازه و 206 رو هم به سمت خز شدن ميبره ( كسي هست تو خز بودن 206 شك داشته باشه ؟ )

به نظر من، هر رفتار يا وسيله اي كه در قشر خاصي از جامعه صورت ميگيره و قشر ديگه و پايين تر، به دلايل مختلف مثل كمبودها، به اون رفتار يا وسيله روي ميارن، در نهايت اون رفتار و يا وسيله رو "خز" ميكنن.

كاشكي تو جامعه ي ما اين قدر بين طبقه ها فاصله نبود و اين قدر طبقه هاي پايين كمبود نداشتن تا اين مشكلات كمتر پيش مي اومد !

احیانا شما روانشناس نیستی؟؟:blink: :blink:

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احیانا شما روانشناس نیستی؟؟

نه فقط جو گرفته م و همه ش نظر شخصيه و احتمالا غير علمي!
در ضمن فكر كنم اين مسيله بيشتر به جامعه شناسي و علوم اجتماعي مربوط باشه تا روانشناسي و علوم انساني !

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
6600 مثه پیکانه و نوکیا مثه ایرانخودرو:D

ببینین اس ای تا میبینه که پی910 داره خز میشه(یا خز شده) به سرعت تولیدش رو متوقف میکنه و به فکر اینه که از ارج و قرب برند یا این مودل کم نشه! و بیخیال سودش هم میشه. اینجوری همون تعداد محدود هم که تولید شده میچرخه و اکبندش کم و البته گرون میشه!

اما این نوکیا مثه ایرانخودرو معلوم نیست تا کی میخواد این جفت شیش(به تعبیر دوستمون) تولید کنه! حتما تا 40 سال دیگه اونم به زور:lol: اینجوری پیش بره مدل های خز الان نوکیا رو من دست نوه هام خواهم دید

اگه هم روزی متوقف بشه تولیدش زیر فشار سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان یا حمایت از محیط زیست خواهد بود

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :
در ضمن فكر كنم اين مسيله بيشتر به جامعه شناسي و علوم اجتماعي مربوط باشه تا روانشناسي و علوم انساني !

:blink: :lol: :lol: :lol:

ببینید بعضی ها رنگ های فسفری ! دوست دارن :rolleyes: ! خودتونو ناراحت نکنید اصلا !:D

:blush: :happy:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :
!

کاملا علمی بود. اگه نبود به این سرعت 44 پست روانه نیمیشد. همه هم فکر کنم موافقند

خوب منم نظرم رو بدم
اس ای: پی900 ، پی910 ، اس 700
نوکیا: به جز 3310 و 3230 تمامیه موارد (چون هرکی میخواد گوشی بخره بدون بحقیق نوکیا میگیره!) واینه که خزش کرده ملت از سر اجبار وی3 میخرن
سامسونگ هم که .... ....
Pocket PC های موجود در بازار: i-mate jam , PDA2K, و تا حدودی k jam

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Moree :

ببینین اس ای تا میبینه که پی910 داره خز میشه(یا خز شده) به سرعت تولیدش رو متوقف میکنه و به فکر اینه که از ارج و قرب برند یا این مودل کم نشه! و بیخیال سودش هم میشه. اینجوری همون تعداد محدود هم که تولید شده میچرخه و اکبندش کم و البته گرون میشه!

اما این نوکیا مثه ایرانخودرو معلوم نیست تا کی میخواد این جفت شیش(به تعبیر دوستمون) تولید کنه! حتما تا 40 سال دیگه اونم به زور:lol: اینجوری پیش بره مدل های خز الان نوکیا رو من دست نوه هام خواهم دید

اگه هم روزی متوقف بشه تولیدش زیر فشار سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان یا حمایت از محیط زیست خواهد بود

تایید میشه:cool: :cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :

بله البته! خب بجاش پی 990 رو میزنه که علاوه بر خز! خیل هم هست یعنی مقامش از درجه خز ارتقا پیدا کرده!! یجورایی اگه بخوایم مثال شما رو کامل کنیم میشه : تولید پیکان رو متوقف کرده (پی 910) و بجاش آر دی انژکتوری میزنه ( پی 990):lol: :D

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
علت خز شدن 6600 این بود که مدتها آرزوی خیلی داشتن چنین گوشی بود و وقتی ارزون شد همه رفتن خریدند و گرنه کلاسی که روزگاری 6600 داشت رو حتی امروز هم خیلی گوشیها ندارند. مخصوصا موقعی که 400 تومن بود. حالا بعد از چند سال خز هم شده باشه ولی هنوز تولید میشه و فروش خوبی داره

وقتی تازه اومده بود خیلی ها با حسرت نگاهش میکردند. حالا خز شده ؟ اشکالی نداره . بهتر از دابلیو 800 که نیومده خز شده
تا اونجایی که من یادمه این گوشی اون موقعی که 430 تومن هم بود خز بود, تو دست همه بود

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
کاملا علمی بود. اگه نبود به این سرعت 44 پست روانه نیمیشد. همه هم فکر کنم موافقند

خوب منم نظرم رو بدم
اس ای: پی900 ، پی910 ، اس 700
نوکیا: به جز 3310 و 3230 تمامیه موارد (چون هرکی میخواد گوشی بخره بدون بحقیق نوکیا میگیره!) واینه که خزش کرده ملت از سر اجبار وی3 میخرن
سامسونگ هم که .... ....
Pocket PC های موجود در بازار: i-mate jam , PDA2K, و تا حدودی k jam

دوست عزیز وی تری خودش الان کاندیدای کسب یکی از سکوهای اول تا سوم خزترین گوشیه!! ضمنا عجیبه که شما لطف کردی 3310 رو از لیست خارج کردی! 3310 تا مدتهای مدید خز بازار بود! جالبه که شما از درجه خزیت ساقطش کردی!! ---> این حرف شما که هرکی کیخواد گوشی بگیره بدون تحقیق نوکیا میگیره توهین! (اگه باز نگی توهین رو چماق میکنیم!!;) ) به من و کساییه که اتفاقا با تحقیق گوشی میگیرن نه به هوای دوربین و اهنگ و اینجور بند و بساطا! حداقل جا داشت جمله ت رو کلی نمیکردی .. چون جواب این کلی گوییت هم میشه : هر کی دوربین میخواد و اهنگ گوش میده و نمیدونه گوشی واسه حرف زدنه اول فقط سونی میخره ..!!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
بله البته! خب بجاش پی 990 رو میزنه که علاوه بر خز! خیل هم هست یعنی مقامش از درجه خز ارتقا پیدا کرده!! یجورایی اگه بخوایم مثال شما رو کامل کنیم میشه : تولید پیکان رو متوقف کرده (پی 910) و بجاش آر دی انژکتوری میزنه ( پی 990):lol: :D

چقدر اسکی میری رو حرف اینو اون ، خسته نشی! یه حرف جدید plz :cool:

پی990 شاید دیزاین نداشته باشه! ولی مثه پیکان پژو هست. بهتر از 6630 هست ، نههههههههه غلام؟!!!!!!!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز وی تری خودش الان کاندیدای کسب یکی از سکوهای اول تا سوم خزترین گوشیه!! ضمنا عجیبه که شما لطف کردی 3310 رو از لیست خارج کردی! 3310 تا مدتهای مدید خز بازار بود! جالبه که شما از درجه خزیت ساقطش کردی!! ---> این حرف شما که هرکی کیخواد گوشی بگیره بدون تحقیق نوکیا میگیره توهین! (اگه باز نگی توهین رو چماق میکنیم!!;) ) به من و کساییه که اتفاقا با تحقیق گوشی میگیرن نه به هوای دوربین و اهنگ و اینجور بند و بساطا! حداقل جا داشت جمله ت رو کلی نمیکردی .. چون جواب این کلی گوییت هم میشه : هر کی دوربین میخواد و اهنگ گوش میده و نمیدونه گوشی واسه حرف زدنه اول فقط سونی میخره ..!!

من بارها به عینه دیدم که کسی که میخواد گوشی بخره ، فروشنده روی کیفت صدا و دوربینو جینگولک بازی های سیمبین مانور میده!

شما خودت بارها دیدی که من از برند نوکیا هم دفاع کردم. ولی جایی که جاش بوده! قصد توهین به شما رو هم نداشتم. شما همه چیرو به خودت بر میداری!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
چقدر اسکی میری رو حرف اینو اون ، خسته نشی! یه حرف جدید plz :cool:

پی990 شاید دیزاین نداشته باشه! ولی مثه پیکان پژو هست. بهتر از 6630 هست ، نههههههههه غلام؟!!!!!!!

اولا که اسکی هنر مردان خداست! ;) ثانیا حرف جدید چیه؟! این قضیه ایران خودرو و پیکان قبل از اینکه شما مثالش رو بزنید بارها دستاویز کینه توزیهای! دوستانتون در تاپیک های دیگه قرار گرفته بود! پس شما هم حرف جدیدی نزدید .. من هم اشاره کردم که از مثال خودتون استفاده کردم و اونرو به شکلی قابل لمس! مودیفای کردم و میبینید که برازنده و شایسته هر دو گوشیه خز پی 910 و خیل پی990 هست! :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
من بارها به عینه دیدم که کسی که میخواد گوشی بخره ، فروشنده روی کیفت صدا و دوربینو جینگولک بازی های سیمبین مانور میده!

شما خودت بارها دیدی که من از برند نوکیا هم دفاع کردم. ولی جایی که جاش بوده! قصد توهین به شما رو هم نداشتم. شما همه چیرو به خودت بر میداری!

البته من دو سه باری بیشتر ندیدم که شما در مقابل انتقادهای غیر منطقی به نوکیا مخالفت کردید که البته همین هم جای تشکر داره که در ادروگاه دشمن! هم هنوز بارقه هایی! از نور هدایت دیده میشه! // ضمنا من نگفتم شما قصد توهین داشتی ولی چه خوبه وقتی امار دقیقی از چیزی ندارین به صرف مشاهدات خودتون ( که البته خودتون هم گفتین دوربین در کنار سیمبین! یعنی یه مغازه دار از هر حربه ای استفاده میکنه که جنسو قالب کنه به اینم که نوکیا و باشه و سونی فرقی نداره براش هر خالی ای میبنده) یه مساله رو تعمیم به همه ندین .. همین!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
خب حالا بیایید یه تاپیک بزنیم گوشی های غیر خز رو بگیم

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :

تكذيب ميشه
لطفا به نوكيا و گوشي هاي اون بي احترامي نكنيد
در مورد 6600 و علت جواد شدنش اينو ميتونم بگم كه گوشي بود با قابليتهاي بالا ( در ابتدا ) طبيعتا اين قابليتها براي افرادي كه دنبال هيجان و امكانات در گوشي شون بودند جالب بود اين گوشي در فاز اول نظر طبقه خاصي از اجتماع رو به خودش جلب كرد
جالب بود و اون اينكه اين گوشي جز معدود گوشي هائي بود كه علاوه بر كارائي مناسب داراي خصوصياتي بود كه طبقه ديگري از اجتماع رو نيز به خود جلب ميكرد و اون خصوصيت چيزي نبود جز استحكام بدنه خيلي خوب اين گوشي و احيانا بازي هاي جالبي كه روي اين گوشي سوار ميشد در نتيجه اين گوشي موفق شد هر دو طيف اجتماع رو به خودش جلب كنه و ماندگار و موفق باقي بمونه
مطمئن باشيد گوشي كه بدين شكل در اجتماع جا ميافته داراي خصوصيات برجسته اي است
در سته براي شما ها اين گوشي جواد شده
ولي سودي كه كمپاني نوكيا از اين گوشي كرد يك موفقيت به تمام معنا بود اين بواسطه توجه به نظر مشتري حاصل شد.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
تكذيب ميشه
لطفا به نوكيا و گوشي هاي اون بي احترامي نكنيد
در مورد 6600 و علت جواد شدنش اينو ميتونم بگم كه گوشي بود با قابليتهاي بالا ( در ابتدا ) طبيعتا اين قابليتها براي افرادي كه دنبال هيجان و امكانات در گوشي شون بودند جالب بود اين گوشي در فاز اول نظر طبقه خاصي از اجتماع رو به خودش جلب كرد
جالب بود و اون اينكه اين گوشي جز معدود گوشي هائي بود كه علاوه بر كارائي مناسب داراي خصوصياتي بود كه طبقه ديگري از اجتماع رو نيز به خود جلب ميكرد و اون خصوصيت چيزي نبود جز استحكام بدنه خيلي خوب اين گوشي و احيانا بازي هاي جالبي كه روي اين گوشي سوار ميشد در نتيجه اين گوشي موفق شد هر دو طيف اجتماع رو به خودش جلب كنه و ماندگار و موفق باقي بمونه
مطمئن باشيد گوشي كه بدين شكل در اجتماع جا ميافته داراي خصوصيات برجسته اي است
در سته براي شما ها اين گوشي جواد شده
ولي سودي كه كمپاني نوكيا از اين گوشي كرد يك موفقيت به تمام معنا بود اين بواسطه توجه به نظر مشتري حاصل شد.

احسنت بر تو 3 سوت جان :) جزاک الله الخیر:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نمیدونم چرا ولی ابدا قصد ندارم که تو این ترید شرکت کنم چون چیزی چون اعصاب خوردی و دعوا نداره!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
این درست نیست که بخاطر کیفیت بالای گوشیی به اون بگیم خز چون همه میرن میخرنش

بالا