• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
این درست نیست که بخاطر کیفیت بالای گوشیی به اون بگیم خز چون همه میرن میخرنش

منظور شما 6600 هست؟!;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
منظور شما 6600 هست؟!;)
بله 6600 از نظر من کیفیت پایینین نداره و در زمان خودش بسیار خوب بوده الان قدیمی شده نه خز

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بله 6600 از نظر من کیفیت پایینین نداره و در زمان خودش بسیار خوب بوده الان قدیمی شده نه خز
بله البته فک نمیکنم کسی گفته باشه کیفیتش بده .. تازه با اینهمه کارایی و قیمت به این ارزونی خیلی هم خوبه ولی خوب یکی از معیارهای خز شدن در جامعه پیشرفته ما! زیاد شدن وسیله ای ( اینجا گوشی) دست مردم میباشد که درست یا نادرست هست .. ولی این دیدگاه شما در مورد 6600 قابل تقدیر و کاملا درسته :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :

خب اين نظري است كه اون ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه و به سوني اريكسوني بودن اين فروم مهر تائيد بزنه بايد بهش توجه كنه :)
در مورد فراگير ( جواد خودمون ) شدن يه گوشي من اعتقاد دارم :
صد در صد اون گوشي داراي پتانسيل هاي خوبي بوده كه مردم بعد از چند سال هنوز دارن ميخرند
ملت دوست ندارند كه پولشو نو تو جوب بريزند ، حتما امتحانشو پس داده .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
خب اين نظري است كه اون ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه و به سوني اريكسوني بودن اين فروم مهر تائيد بزنه بايد بهش توجه كنه :)
در مورد فراگير ( جواد خودمون ) شدن يه گوشي من اعتقاد دارم :
صد در صد اون گوشي داراي پتانسيل هاي خوبي بوده كه مردم بعد از چند سال هنوز دارن ميخرند
ملت دوست ندارند كه پولشو نو تو جوب بريزند ، حتما امتحانشو پس داده .

باز هم افرین بر تو 3 سوت عزیز :) من فک میکنم اینجور مباحث بیشتر برای به حاشیه کشوندن نوکیا انجام میشه و در نهایت مجددا اکثریت سونی اریکسونیا نتیجه خواهند گرفت نوکیا در اینجا هم در مقابل سونی شکست خورده!! ( زهی خیال باطل!);) اما همونطور که گفتم نور حقیقت هنوز در دل بعضی از دوستان زندس و در مقابل بی عدالتی ها مقابله میکنه . .:rolleyes:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بابا جون دیگه اینجا قید بحث فلسفی رو بزنید ! درضمن فکر نکنید نظرتون خیلی مهمه که به کسی بر بخوره به گوشی ای
میگین خز یا نه
اما خز بودن گوشی قبل از هر چیز به خودش بر میگرده . بابا زیاد شدن گوشی دست مردم که خز شدن گوشی حساب نمیشه !
درسته من 66xx ـمو دسته راننده اتوبوس ببینم ناراحت میشم ولی هر کس باید به نظر خودش احترام بگذاره

شما نیم قرن بیایید بگین K750 خزه من میگم این یک مشکلی داره که میگه K750 خزه ! خز یعنی 6600 که در زمان خودش
هم با وجود گوشی ای مثل SX1 و یا P900 هیچ حرفی برای گفتن نداشت و قیافش هم شبیه کتلت می مونه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
باز هم افرین بر تو 3 سوت عزیز :) من فک میکنم اینجور مباحث بیشتر برای به حاشیه کشوندن نوکیا انجام میشه و در نهایت مجددا اکثریت سونی اریکسونیا نتیجه خواهند گرفت نوکیا در اینجا هم در مقابل سونی شکست خورده!! ( زهی خیال باطل!);) اما همونطور که گفتم نور حقیقت هنوز در دل بعضی از دوستان زندس و در مقابل بی عدالتی ها مقابله میکنه . .:rolleyes:
خواهش میکنم بحثو سیاسی نکنین! من در مورد برند خاصی حرف زدم؟شما در مورد 6600 پرسیدی جواب دادم!

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه

ايجاد كننده منم ديگه كه قصد معدوم كردن نوكيا رو ندارم چون خودم طرفدار اين برند هستم ! اجازه بده يه تاپيك ديگه دارم ميزنم ميفهمي چرا !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ملت دوست ندارند كه پولشو نو تو جوب بريزند ، حتما امتحانشو پس داده
ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :
1 - عملکرد گوسفندی : به این مثال توجه کنید :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم
مهندسه یک چیزی حالیشه . میگه تو شرکتشون هم خیلی خوب آنتن می ده
حالا اگه کامبیز نمی خرید صد سال هم می گذشت طرف ت*م نداشت بره گوشی بخره !

2 - چشم رو هم چشمی :
کامبیز رفته 6681 خریده . منم برم 6681 بخرم انقدر نیاد پزش رو بزنه تو سرمون

3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!

4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟

5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم افرین بر تو 3 سوت عزیز من فک میکنم اینجور مباحث بیشتر برای به حاشیه کشوندن نوکیا انجام میشه و در نهایت مجددا اکثریت سونی اریکسونیا نتیجه خواهند گرفت نوکیا در اینجا هم در مقابل سونی شکست خورده!! ( زهی خیال باطل!) اما همونطور که گفتم نور حقیقت هنوز در دل بعضی از دوستان زندس و در مقابل بی عدالتی ها مقابله میکنه
آه ! ممنون که نور حقیقت را بر من روشن کردی . کلیدش رو گم کرده بودم
به امید روزی که بی عدالتی در میان نباشه و دست همه یک گوشکوب N**** ببینیم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
خواهش میکنم بحثو سیاسی نکنین! من در مورد برند خاصی حرف زدم؟شما در مورد 6600 پرسیدی جواب دادم!

سیاسی چیه برادر من؟;) خب همین! چون شما در مقابل سوال من منطقی جواب دادی نه از رو تعصب سونی اریکسونی گفتم نور حقیقت در دلت زندس:) بد گفتم؟ مثلا کافی بود همینو از دوست عزیزمون سونی اریکسون میپرسیدم! یه سری ایه و حدیث نبوی و غیره جعل میکرد ;) که 6600 فلانه و بیساره!:p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :

هی بچه ها کجایین؟؟ طرفدارهای سونی...ما شدیم جز مافیا:lol: :lol: خب البته زیاد هم بد نیست...من که خیلی با این مافیا و مافیا بازی حالم میکنم...به نظرم باید یه نفر رو به عنوان پدر خوانده برای خودمون انتخاب کنیم...که هر جا تو یه تاپیک دید مشکلی هست دستور بده بریزن اونجا :f34r: :f34r: دخل تاپیک رو بیارن خوبه؟؟؟

من خودم رو کاندید میکنم...2 نفر هم باید به عنوان معاون برداریم....نظرتون چیه؟؟:lol: :lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از tintin :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم

2 - چشم رو هم چشمی :

3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!

4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟

دوست عزیز! جالبه شما که نور حقیقت در دلت زندس!! مثال هم که از اخلاقیات مردم ایران میزنی از نوکیا میزنی!! این منطق شما ستودنیه! نمیدونستیم مردم انقد ریز بین هستند که در ذره ذره رفتارهای روزانه شون فقط نوکیا رو مدنظر قرار میدن! کشف جالبی کردین شما:) بستن که مالیات نداره!! کامبیزی که اشاره کردین از کجا معلوم کا 750 نگرفته که رفیقشم واسه اینکه جلوی چیلیک چیلیک شاتر دوربینش کم نیاره رفته یکی مثه اون گرفته!! واقعا این نظراتی که توش هیچگونه غرض ورزی نیست بسیار دلنشینه!!!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
هی بچه ها کجایین؟؟ طرفدارهای سونی...ما شدیم جز مافیا:lol: :lol: خب البته زیاد هم بد نیست...من که خیلی با این مافیا و مافیا بازی حالم میکنم...به نظرم باید یه نفر رو به عنوان پدر خوانده برای خودمون انتخاب کنیم...که هر جا تو یه تاپیک دید مشکلی هست دستور بده بریزن اونجا :f34r: :f34r: دخل تاپیک رو بیارن خوبه؟؟؟

من خودم رو کاندید میکنم...2 نفر هم باید به عنوان معاون برداریم....نظرتون چیه؟؟:lol: :lol:
مقرمون کجا باشه ؟ تاپیک انجمن طرفداران خوبه نه ؟ظاهرش مردمیه ولی میشه فعالیتها را کنترل کرد !!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :

2 - چشم رو هم چشمی :

3 - کلاس :

4 - موبایل باید باشد :
هست ؟؟؟

واقعا مثالهای خوب و ارزنده ای بود...درود بر تو ای یار باوفا و همیشگی :D :D

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا مثالهای خوب و ارزنده ای بود...درود بر تو ای یار باوفا و همیشگی :D :D
46.gif

من درسته عاشق SE و کلا سونی بازم ، اما معتقدم نوکیا N80 رقیب سرسختی برای P990ـه و معتقدم برای کسی که
K750 نمی خواد 6630 و 6680 خوبه .
ولی بازم همه ی حرفهایی رو که می زنم و ممکنه به دل بعضی ها خوش نیاد رو قبول دارم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
مقرمون کجا باشه ؟ تاپیک انجمن طرفداران خوبه نه ؟ظاهرش مردمیه ولی میشه فعالیتها را کنترل کرد !!!

اره همونجا خوبه...برای اعضا مهم مثل پدر خوانده و معاون هاش هم باید یه فکر اساسی بشه و از کسایی که شناخته شده هستن استفاده بشه که خط مشی کلی رو مشخص کنن...یه موقع دیدی از خصم مقابل تو گروه نفوذ میشه:f34r: :f34r: باید هرکی هست وارد باشه و سریعا عکس العمل نشون بدیم ;)

موافقین؟؟:lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اره همونجا خوبه...برای اعضا مهم مثل پدر خوانده و معاون هاش هم باید یه فکر اساسی بشه و از کسایی که شناخته شده هستن استفاده بشه که خط مشی کلی رو مشخص کنن...یه موقع دیدی از خصم مقابل تو گروه نفوذ میشه:f34r: :f34r: باید هرکی هست وارد باشه و سریعا عکس العمل نشون بدیم ;)

موافقین؟؟:lol:
55.gif
دیگه بهتره ادامه نداریم . آف تاپیک داره !

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حالا شما رو دعوت به شنيدن كلامي چند دعوت مي كنم باشد كه نور ايمان در قلوب شما روشن گردد ،

قال 3 سوت عليه السلام :
جاء النوكياان هشتاد و زهق السوتي اريكسون پي 990، ان السوتي اريكسون كان زهوقا .

قال 3 سوت عليه السلام :
السوتي اريكسون خريدن كان صفت في امتي شوتي ، فليس امتي شوتي مني فدخل من عذابي

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
قال تن تن ( ع ) :
الکونیا بهتر للجوق !

بالا