alireza_juve
کاربر تازه وارد
به نقل از dead_chatter :این درست نیست که بخاطر کیفیت بالای گوشیی به اون بگیم خز چون همه میرن میخرنش
منظور شما 6600 هست؟!
به نقل از dead_chatter :این درست نیست که بخاطر کیفیت بالای گوشیی به اون بگیم خز چون همه میرن میخرنش
بله 6600 از نظر من کیفیت پایینین نداره و در زمان خودش بسیار خوب بوده الان قدیمی شده نه خزبه نقل از alireza_juve :منظور شما 6600 هست؟!
بله البته فک نمیکنم کسی گفته باشه کیفیتش بده .. تازه با اینهمه کارایی و قیمت به این ارزونی خیلی هم خوبه ولی خوب یکی از معیارهای خز شدن در جامعه پیشرفته ما! زیاد شدن وسیله ای ( اینجا گوشی) دست مردم میباشد که درست یا نادرست هست .. ولی این دیدگاه شما در مورد 6600 قابل تقدیر و کاملا درستهبه نقل از dead_chatter :بله 6600 از نظر من کیفیت پایینین نداره و در زمان خودش بسیار خوب بوده الان قدیمی شده نه خز
به نقل از dead_chatter :بله 6600 از نظر من کیفیت پایینین نداره و در زمان خودش بسیار خوب بوده الان قدیمی شده نه خز
به نقل از 3soot :خب اين نظري است كه اون ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه و به سوني اريكسوني بودن اين فروم مهر تائيد بزنه بايد بهش توجه كنه
در مورد فراگير ( جواد خودمون ) شدن يه گوشي من اعتقاد دارم :
صد در صد اون گوشي داراي پتانسيل هاي خوبي بوده كه مردم بعد از چند سال هنوز دارن ميخرند
ملت دوست ندارند كه پولشو نو تو جوب بريزند ، حتما امتحانشو پس داده .
خواهش میکنم بحثو سیاسی نکنین! من در مورد برند خاصی حرف زدم؟شما در مورد 6600 پرسیدی جواب دادم!به نقل از alireza_juve :باز هم افرین بر تو 3 سوت عزیز من فک میکنم اینجور مباحث بیشتر برای به حاشیه کشوندن نوکیا انجام میشه و در نهایت مجددا اکثریت سونی اریکسونیا نتیجه خواهند گرفت نوکیا در اینجا هم در مقابل سونی شکست خورده!! ( زهی خیال باطل!) اما همونطور که گفتم نور حقیقت هنوز در دل بعضی از دوستان زندس و در مقابل بی عدالتی ها مقابله میکنه . .
ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه
ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :ملت دوست ندارند كه پولشو نو تو جوب بريزند ، حتما امتحانشو پس داده
آه ! ممنون که نور حقیقت را بر من روشن کردی . کلیدش رو گم کرده بودمباز هم افرین بر تو 3 سوت عزیز من فک میکنم اینجور مباحث بیشتر برای به حاشیه کشوندن نوکیا انجام میشه و در نهایت مجددا اکثریت سونی اریکسونیا نتیجه خواهند گرفت نوکیا در اینجا هم در مقابل سونی شکست خورده!! ( زهی خیال باطل!) اما همونطور که گفتم نور حقیقت هنوز در دل بعضی از دوستان زندس و در مقابل بی عدالتی ها مقابله میکنه
به نقل از dead_chatter :خواهش میکنم بحثو سیاسی نکنین! من در مورد برند خاصی حرف زدم؟شما در مورد 6600 پرسیدی جواب دادم!
به نقل از 3soot :خب اين نظري است كه اون ايجاد كننده تاپيك كه از سران مافيا ( ميدونيد كيا رو ميگم ) پول گرفته تا بياد اينجا و نوكيا رو به خيال خام خودش در نهايت معدوم كنه و به سوني اريكسوني بودن اين فروم مهر تائيد بزنه بايد بهش توجه كنه
به نقل از tintin :ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :
1 - عملکرد گوسفندی : به این مثال توجه کنید :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم
مهندسه یک چیزی حالیشه . میگه تو شرکتشون هم خیلی خوب آنتن می ده
حالا اگه کامبیز نمی خرید صد سال هم می گذشت طرف ت*م نداشت بره گوشی بخره !
2 - چشم رو هم چشمی :
کامبیز رفته 6681 خریده . منم برم 6681 بخرم انقدر نیاد پزش رو بزنه تو سرمون
3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!
4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟
5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند
مقرمون کجا باشه ؟ تاپیک انجمن طرفداران خوبه نه ؟ظاهرش مردمیه ولی میشه فعالیتها را کنترل کرد !!!به نقل از Sony Ericsson!! :هی بچه ها کجایین؟؟ طرفدارهای سونی...ما شدیم جز مافیا:lol: :lol: خب البته زیاد هم بد نیست...من که خیلی با این مافیا و مافیا بازی حالم میکنم...به نظرم باید یه نفر رو به عنوان پدر خوانده برای خودمون انتخاب کنیم...که هر جا تو یه تاپیک دید مشکلی هست دستور بده بریزن اونجا :f34r: :f34r: دخل تاپیک رو بیارن خوبه؟؟؟
من خودم رو کاندید میکنم...2 نفر هم باید به عنوان معاون برداریم....نظرتون چیه؟؟:lol: :lol:
به نقل از tintin :ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :
1 - عملکرد گوسفندی : به این مثال توجه کنید :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم
مهندسه یک چیزی حالیشه . میگه تو شرکتشون هم خیلی خوب آنتن می ده
حالا اگه کامبیز نمی خرید صد سال هم می گذشت طرف ت*م نداشت بره گوشی بخره !
2 - چشم رو هم چشمی :
کامبیز رفته 6681 خریده . منم برم 6681 بخرم انقدر نیاد پزش رو بزنه تو سرمون
3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!
4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟
5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند
به نقل از Sony Ericsson!! :واقعا مثالهای خوب و ارزنده ای بود...درود بر تو ای یار باوفا و همیشگی
به نقل از tintin :مقرمون کجا باشه ؟ تاپیک انجمن طرفداران خوبه نه ؟ظاهرش مردمیه ولی میشه فعالیتها را کنترل کرد !!!
به نقل از Sony Ericsson!! :اره همونجا خوبه...برای اعضا مهم مثل پدر خوانده و معاون هاش هم باید یه فکر اساسی بشه و از کسایی که شناخته شده هستن استفاده بشه که خط مشی کلی رو مشخص کنن...یه موقع دیدی از خصم مقابل تو گروه نفوذ میشه:f34r: :f34r: باید هرکی هست وارد باشه و سریعا عکس العمل نشون بدیم
موافقین؟؟:lol: