به نقل از mori_model54 :يك بحث كلي و ريشه اي هم در مورد مبحث اين تاپيك دارم:
دوستان تا اونجا كه امكان داشت در مورد خز بودن گوشي 6600 داد سخن دادن و قلمفرسايي فراوان كردن( شايد خودم هم به نوعي در پست قبلي خودم اين كارو كردم، البته به طور كلي من نظر ديگري در مورد خز بودن يك گوشي دارم). اما مساله اينه كه تعدادي از رفقا مردمي رو هم كه همين الان اين گوشي رو دارن جواد و سطح پايين معرفي كردند. من با اين قسمتش بحث دارم، اصلا چه ربطي داره داشتن اين گوشي به بي كلاسي و عامي بودن؟؟ خود من همين الان سه تا از دوستان نزديكم اين گوشي رو دارن و اتفاقا هر سه هم تحصيل كرده و با سواد و صد البته با كلاسند چون مي شناسمشون اينو مي گم. وانگهي بد نيست ماهايي كه انقدر علاقمنديم متفاوت تر از ديگران لباس بپوشيم و رفت و آمد كنيم يه بازنگري بكنيم و ببينيم در واقع چه نيتي داريم؟ فرض كنيد من مي خوام يه P990 بگيرم كه بگم خيلي باحالم اما در واقع پشت اون سنگر گرفته ام تا ضعف هاي مرامي، انديشه اي و عقيدتي خودمو بپوشونم. من حتي اگر كت و شلوار گرون قيمت مثلا هاكوپيان رو بپوشم و ماشين مدل بالايي مثل پرادو سوار شم باز هم هيچ چيز تغيير نكرده و همون آدم بي كلاس انديشه اي هستم كه قبلا بودم. تفكر و عقل من همچنان سطح پايين مونده ولي دارم خودم و ديگران رو گول ميزنم كه آهاي جماعت! اين منم رستم دستان (كه طبل توخال اي بيش نيستم)
لباس و مدل گوشي و مدل ماشين و امثالهم هيچ ربطي به كلاس عقل و خرد آدم نداره، والسلام!
بله بسیار نظرات خوب و منطقی ای بود...ممنون