• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mori_model54 :
يك بحث كلي و ريشه اي هم در مورد مبحث اين تاپيك دارم:
دوستان تا اونجا كه امكان داشت در مورد خز بودن گوشي 6600 داد سخن دادن و قلمفرسايي فراوان كردن( شايد خودم هم به نوعي در پست قبلي خودم اين كارو كردم، البته به طور كلي من نظر ديگري در مورد خز بودن يك گوشي دارم). اما مساله اينه كه تعدادي از رفقا مردمي رو هم كه همين الان اين گوشي رو دارن جواد و سطح پايين معرفي كردند. من با اين قسمتش بحث دارم، اصلا چه ربطي داره داشتن اين گوشي به بي كلاسي و عامي بودن؟؟ خود من همين الان سه تا از دوستان نزديكم اين گوشي رو دارن و اتفاقا هر سه هم تحصيل كرده و با سواد و صد البته با كلاسند چون مي شناسمشون اينو مي گم. وانگهي بد نيست ماهايي كه انقدر علاقمنديم متفاوت تر از ديگران لباس بپوشيم و رفت و آمد كنيم يه بازنگري بكنيم و ببينيم در واقع چه نيتي داريم؟ فرض كنيد من مي خوام يه P990 بگيرم كه بگم خيلي باحالم اما در واقع پشت اون سنگر گرفته ام تا ضعف هاي مرامي، انديشه اي و عقيدتي خودمو بپوشونم. من حتي اگر كت و شلوار گرون قيمت مثلا هاكوپيان رو بپوشم و ماشين مدل بالايي مثل پرادو سوار شم باز هم هيچ چيز تغيير نكرده و همون آدم بي كلاس انديشه اي هستم كه قبلا بودم. تفكر و عقل من همچنان سطح پايين مونده ولي دارم خودم و ديگران رو گول ميزنم كه آهاي جماعت! اين منم رستم دستان (كه طبل توخال اي بيش نيستم)
لباس و مدل گوشي و مدل ماشين و امثالهم هيچ ربطي به كلاس عقل و خرد آدم نداره، والسلام!

بله بسیار نظرات خوب و منطقی ای بود...ممنون :cool:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله بسیار نظرات خوب و منطقی ای بود...ممنون :cool:

تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه به این گوشی زیباست نشان آدمیت

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ولی 6600 در هر صورت خزميباشد
اون آخرا که داشتمش[حدوده 1 سال پيش] ديگه روم نميشد از جيبم در بيارم،نميدونم چرا.:d

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از vahiddddd :
ولی 6600 در هر صورت خزميباشد
اون آخرا که داشتمش[حدوده 1 سال پيش] ديگه روم نميشد از جيبم در بيارم،نميدونم چرا.:d

تایید میشود :rolleyes: واقعا رتبه ای که 6600 تو خزیت بدست اورد هیچ گوشی به گرد پاش هم نرسید و نمیرسد:lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تایید میشود :rolleyes: واقعا رتبه ای که 6600 تو خزیت بدست اورد هیچ گوشی به گرد پاش هم نرسید و نمیرسد:lol:

البته سونی جان توجه داری که گوشی حال حاضر جنابعالی هم یکی از شانسهای مسلم کسب یکی از مدالهای طلا نقره یا برنز در این زمینه هست!:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
البته سونی جان توجه داری که گوشی حال حاضر جنابعالی هم یکی از شانسهای مسلم کسب یکی از مدالهای طلا نقره یا برنز در این زمینه هست!:p

باید ملاکی برای این خزیت معرفی بشه . اگر پر فروش بودن ملاکه امسال کا 750 و دابلیو 800 خز شدند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
باید ملاکی برای این خزیت معرفی بشه . اگر پر فروش بودن ملاکه امسال کا 750 و دابلیو 800 خز شدند

نه میدونی مساله چیه داریوش جان .. مساله اینه که ظاهرا گوشی کا 700 گوشی ای هست که به اصطلاح سیالاتی ها ( که اگه خدا قبول کنه بنده هم در زمره اونا هستم!:cool: ) عدد رینولدزش بین 2300 تا 4000 هست یعنی در ناحیه گذرا قرار داره :p هر کدوم از این دوستان جماعت سونی که به هر علتی گوشی ای رو برای مدت موقتی میخوان میرن و یه کا 700 میگیرن تا اموراتشون با حداقل مایه بگذره بعد ببینن چی میشه! و چون اکثرا این تعداد کم هم نیستن من با ضریب بسیار بالای اطمینانی معتقدم کا 700 در هر شرایط و از هر زاویه ای که بررسی بشه یکی از سکوهای اول تا سوم خزیت رو در تمام تاریخ! از آن خود میکنه!:D :p

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ببينيد ملاک خز شدن اينه که روت نشه گوشی رو از جيبت در بياری من وقتی 6600 داشتم واقعاً روم نميشد از جيبم در بيرام ولی الان که k700دارم اصلاً اين مشکل رو ندارم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا برید پایین بیاید 6600 امام خزها هست و حرفی هم توش نیست

بقیه اش هم قصه است دارین تعریف میکنید و اگه این تاپیک رو بخونید میبینید که هرکی اومد گفت 6600 جواده ولی خیلی خیلی کم کسی اومد گفت K700 هم جواده ...اگه هم کسی بوده از طرفدارهای خودتون بوده

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بد نيست ماهايي كه انقدر علاقمنديم متفاوت تر از ديگران لباس بپوشيم و رفت و آمد كنيم

تمام حرف من اينه كه چقدر خوب ميشه هر كي شكل خودش باشه.
سعي نكنه با استفاده از گوشي و ماشين و لباس و ...، بقيه رو فريب بده و خودش رو اون چيزي كه نيست و دوست داره باشه، نشون بده.

در واقع پشت اون سنگر گرفته ام تا ضعف هاي مرامي، انديشه اي و عقيدتي خودمو بپوشونم. من حتي اگر كت و شلوار گرون قيمت مثلا هاكوپيان رو بپوشم و ماشين مدل بالايي مثل پرادو سوار شم باز هم هيچ چيز تغيير نكرده و همون آدم بي كلاس انديشه اي هستم كه قبلا بودم. تفكر و عقل من همچنان سطح پايين مونده ولي دارم خودم و ديگران رو گول ميزنم كه آهاي جماعت! اين منم رستم دستان

لباس و مدل گوشي و مدل ماشين و امثالهم هيچ ربطي به كلاس عقل و خرد آدم نداره،

درسته.
عمله چه كراوات بزنه چه نزنه، عمله س. استاد دانشگاه چه كراوات بزنه چه نزنه، استاد دانشگاس ! معيار هاي اصلي چيز هاي ديگه اي غير از كراوات هست. عمله اگه بخواد استاد دانشگاه بشه (البته لطفا همه ي استاد هاي دانشگاه آزاد رو استاد حساب نكنين!) بايد از هر نظر رشد كنه. تفكر، سواد، اخلاق، فرهنگ، شناخت و ...

پس اگه يه عمله كراوات بزنه هيچ تغيير اساسي در او به وجود نمياد. اما ميتونه با اين كار، يه سري معيارهاي ظاهري و فرعي رو بهم بزنه. يعني اگه شما دو نفر رو تو خيابون ببينيد كه كت شلوار پوشيدن و كراوات زدن و گوشي 8800 دستشونه، ناخود آگاه يه پيشداوري در موردشون ميكني و اون دو تا رو شبيه هم ميبيني. تا اينكه بري جلو و جفتشون شروع كنن حرف زدن و بفهمي و بشناسي كه كي، كيه.
اما مگه ميشه رفت جلو و با همه حرف زد و با انديشه هاشون و سوادشون اشنا شد و اون ها رو شناخت و بعد تصميم گرفت كه ايا ظاهرشون به باطنشون ميخوره يا نه ؟ نميشه ديگه مسلما.
اين موضوع باعث ميشه بعضي ها كه علاقه دارن مردم رو هموني كه هستن، ببينن يه مشكلي احساس كنن و از اون طرف يه سري استاد ها كه علاقه دارن با عمله ها اشتباه گرفته نشن، يه مشكلي احساس كنن.( گفتم بعضي و نه همه.)
اين ميشه كه ممكنه استاد بره يه لباس جديد بخره و گوشيش رو عوض كنه تا با اون عمله اشتباه گرفته نشه. اما غافل از اينكه عمله منتظره ببينه كه استاد چي ميخره !... و اين چرخه ادامه دارد ! ...
اين نظرات يكي از زواياي خز شدن رو مورد بررسي قرار داده بود !! دلايل مهم ديگه اي هم هستن ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
نه میدونی مساله چیه داریوش جان .. مساله اینه که ظاهرا گوشی کا 700 گوشی ای هست که به اصطلاح سیالاتی ها ( که اگه خدا قبول کنه بنده هم در زمره اونا هستم!:cool: ) عدد رینولدزش بین 2300 تا 4000 هست یعنی در ناحیه گذرا قرار داره :p هر کدوم از این دوستان جماعت سونی که به هر علتی گوشی ای رو برای مدت موقتی میخوان میرن و یه کا 700 میگیرن تا اموراتشون با حداقل مایه بگذره بعد ببینن چی میشه! و چون اکثرا این تعداد کم هم نیستن من با ضریب بسیار بالای اطمینانی معتقدم کا 700 در هر شرایط و از هر زاویه ای که بررسی بشه یکی از سکوهای اول تا سوم خزیت رو در تمام تاریخ! از آن خود میکنه!:D :p

ای ول سیالاتی هم که هستی!
میگم آی گیو یه مقداری بالا میزنه!
:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالا برید پایین بیاید 6600 امام خزها هست و حرفی هم توش نیست

بقیه اش هم قصه است دارین تعریف میکنید و اگه این تاپیک رو بخونید میبینید که هرکی اومد گفت 6600 جواده ولی خیلی خیلی کم کسی اومد گفت K700 هم جواده ...اگه هم کسی بوده از طرفدارهای خودتون بوده

:) اقای سونی! خب این جای تقدیر داره که شما روی گوشی ای که در حال حاضر داری تعصب داشته باشی ولی از اونجا که اهل سرچ و اینا هستی پیشنهاد میکنم یبار دیگه بری ببینی چنتا از یوزرهای سونی هم اشاره کردن که کا 700 در زمینه خزیت به درجه ایت اللهی رسیده!;) ضمنا من نگفتم 6600 خز نیست ولی مطمئنا درجش از ایت اللهی بالاتر نیس .. :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
ای ول سیالاتی هم که هستی!
میگم آی گیو یه مقداری بالا میزنه!
:cool:

اقا ما مخلصیم :blush: چی میل داری باز کنم برات؟ ویسکی؟ آبجو؟ اتیل الکل 99% ؟ ابسولوت؟:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahiddddd :
ببينيد ملاک خز شدن اينه که روت نشه گوشی رو از جيبت در بياری من وقتی 6600 داشتم واقعاً روم نميشد از جيبم در بيرام ولی الان که k700دارم اصلاً اين مشکل رو ندارم.

اقا شرمنده ولی اگه شما روت نمیشه شاید کلا خجالتی باشی! منکه ندیدم همچین چیزیو .. اتفاقا چن روز پیش یکی از اقوام خونه ما بود مهندس با سابقه 30 ساله تو این مملکته همچین حال میکنه با 6600 اش دو ساله هم داره هنوزم دفاع مینکه ازش!! یکی از همکارا هم 6600 داره همیشه روی میزش در معرض دیده خجالتی هم نمیکشه! حالا شما چرا معیارت اینه جای بسی تعجبه!:eek:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
به نقل از alireza_juve :
اقا شرمنده ولی اگه شما روت نمیشه شاید کلا خجالتی باشی! منکه ندیدم همچین چیزیو .. اتفاقا چن روز پیش یکی از اقوام خونه ما بود مهندس با سابقه 30 ساله تو این مملکته همچین حال میکنه با 6600 اش دو ساله هم داره هنوزم دفاع مینکه ازش!! یکی از همکارا هم 6600 داره همیشه روی میزش در معرض دیده خجالتی هم نمیکشه! حالا شما چرا معیارت اینه جای بسی تعجبه!:eek:

خداييش اگه الان بهت 66 بدن دستت ميگيری؟الان ميگی آره من دستم ميگيرم....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

شاید بعضی ها خیلی چیزها رو داشتنش رو عیب ندونن...دلیل بر تعمیمش به کل جامعه که نمیشه برادر :p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا ما مخلصیم :blush: چی میل داری باز کنم برات؟ ویسکی؟ آبجو؟ اتیل الکل 99% ؟ ابسولوت؟:D

نه آقا دلستر لیمویی کفایت میکنه
:blush:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شاید بعضی ها خیلی چیزها رو داشتنش رو عیب ندونن...دلیل بر تعمیمش به کل جامعه که نمیشه برادر :p

برادر! بسی شرمنده ها ! اساعه ادبی نباشه :wacko: ولی عجب رویی دارین احیانا! یه نفری این اقا وحید خجالتی هستش شما تایید میکنیش و عملا داری تعمیم میدی به جامعه این اخلاق فردی برادرمون رو! بعد مثال من رو جزیی میدونی که نباید کلیش کرد! سبحان الله! :blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
نه آقا دلستر لیمویی کفایت میکنه
:blush:

من مخلصتم داداش گفتم تیریپ اسیدی بیام! وگرنه ما خودمون بچه آب معدنی و ماء الشعیر 150 تومنی هستیم!:D بیا داداش یه لیمویی تو بزن یه ساده هم من به افتخار جماعت سرافراز نوکیا :cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahiddddd :
خداييش اگه الان بهت 66 بدن دستت ميگيری؟الان ميگی آره من دستم ميگيرم....

اقا من جایی از حرفام نگفتم با 6600 حال میکنم یا .... من میگم این حرفی که شما میزنی یه موردی هست که شخصیه و شما شاید این مساله رو داری.. کسایی که من دیدم دارنش از داشتنش ناراضی و شرمنده نیستن .. همین .. من اگه از دو تا دیزاین تو گوشیای نوکیا خوشم نیاد یکیش 6600 هست یکیش 6630 ولی نمیشه منکر پرفورمنس عالیه هر دو تا گوشی شد و اتفاقا جالبه این دو گوشی جزو معدود گوشیایی هستن که اکثریت قریب به اتفاق دارندگانشون رو راضی نگه داشتن همیشه ... (بدون توجه به این مساله خز و این حرفا)

بالا