behnam_wk8
Registered User
به نقل از alireza_juve :خوشم میاد کبریت رو میندازی و بعد میگی کی بود جنگ راه انداخت؟!! جلوی قاضی و ملق بازی؟!!
شما كه نفت رو ريختي اول بعدم ما كبريتو انداختيم ديگه
به نقل از alireza_juve :خوشم میاد کبریت رو میندازی و بعد میگی کی بود جنگ راه انداخت؟!! جلوی قاضی و ملق بازی؟!!
به نقل از behnam_wk8 :خدا كنه 6280 با فريمور مشكل LCD يش حل شه !!!!!!
به نقل از behnam_wk8 :خدا كنه 6280 با فريمور مشكل LCD يش حل شه !!!!!!
به نقل از DariushAgah :مشکل ال سی دی ؟!؟!
به نقل از DariushAgah :خدایا برای خالی بندی مالیات وضع بفرما!
ماه پیش 750.000 تومن گرفتم. البته مارکهای متفرقه مثل O2 , qtek هستند که حدود 400.000 تومن هستن.
من فکر میکنم خز نشو ترین گوشی W950i باشه. چون اول اینکه دوربین نداره و هر کسی نمیره سراغش و دوم اینکه حالا حالا ها قیمتش پایین نمیاد!
تا حدود زیادی درست فکر می کنی
من 6630 دارم . راستش تا قبل از خوندن این تاپیک نمی دونستم گوشیم جزو گوشی های خز حساب میشه ! چون خجالت نمی کشم از جیبم درش بیارم ! اما اگه 6600 داشتم خجالت می کشیدم حتی توی خیابون بندازمش توی سطل آشغال . به نظرم بی انصافیه که طراحی این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنیم . 6630 خیلی گوشی خوش دستیه . یه مورد دیگه اینکه فوق العاده بی آزاره ! سرعتشم واقعا خوبه . من تا حالا چند بار به ذهنم رسیده که گوشیمو عوض کنم اما راستش دلیلی پیدا نکردم که عوضش کنم . همه نیازهایی که من از گوشی توقع دارم جواب میده . یه آی پاد دارم ، یه دونه ام دوربین سایبرشات چه دلیلی داره برم مثلا یه w800 بگیرم یا هر گوشی دیگه ای ؟
اشتباه می کنی ! خیلی گوشی ها هستن که درصد خزیتشون پایین تر از P990 ئه ! مثلا من تا حالا M600 یا W950 دست کسی ندیدم ولی P990 تک و توک هست...رتبه دوم خز نشو ترين هم p990
خز شد رفت...به زودی w810
متفرقه !؟ تنها فرقشون اینه که Qtek اروپا عرضه میشه و imate آسيا و این ورا (!) و هر 2 از نظر سخت افزاری يکی هستند
Jamin با مموری 2 گيگ الان نزديک 560.000/570.000 میافته اگر اشتباه نکنم و S200 با مموری 2 گيگ بين 520.000 تا 560.000