• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
برادر! بسی شرمنده ها ! اساعه ادبی نباشه :wacko: ولی عجب رویی دارین احیانا! یه نفری این اقا وحید خجالتی هستش شما تایید میکنیش و عملا داری تعمیم میدی به جامعه این اخلاق فردی برادرمون رو! بعد مثال من رو جزیی میدونی که نباید کلیش کرد! سبحان الله! :blink:

من اصلا با اقا وحید کاری نداشتم که...چه ربطی داشت؟؟ کلا در مورد 6600 گفتم که اوضاعش خیلی خرابه:p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
من اصلا با اقا وحید کاری نداشتم که...چه ربطی داشت؟؟ کلا در مورد 6600 گفتم که اوضاعش خیلی خرابه:p

داداش فرافکنی نکن! با این تایید و تکذیب ها هم نمیتونی گوشی کا 700 جوات داینامیک!! خودت رو از مهلکه نجات بدی!:p و نهایتا گوشیت رو سکو میره :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از samanlyric :
تمام حرف من اينه كه چقدر خوب ميشه هر كي شكل خودش باشه.
سعي نكنه با استفاده از گوشي و ماشين و لباس و ...، بقيه رو فريب بده و خودش رو اون چيزي كه نيست و دوست داره باشه، نشون بده.

مثل اينكه ناچارم دوباره يه مقداري در اين مورد توضيح بدم.
يعني چي هر كسي بايد خودش باشه؟ ببينم يعني الان اگه من برم 900 هزار تومان پول بالاي يك گوشي N80 بدم ديگه خودم شدم؟؟!! يا مثلا سطح سوادم از ليسانس به فوق ليسانس ارتقا پيدا مي كنه؟؟ مگه ملاك تشخيص شخصيت افراد به گوشي و كراوات و اين دمبك ديزك هاست؟ اجازه بديد بدون رودرواسي بگم ما مي خوايم خودمونو گول بزنيم و به هر بهانه اي كه شده بگيم از بقيه بيشتر مي فهميم، حالا فعلا مدل گوشي بيشتر به چشم مياد با اون اين كار رو مي كنيم. همه ي اين گرفتاري هاي ما مال اينه كه به خاطر اظهار نظر مردم زندگي مونو تنظيم مي كنيم، بهترين مدل ماشين روز رو سوار مي شيم، بهترين لباسها رو مي پوشيم تا به زور به اطرافيانمون بقبولونيم از اونا بهتريم و حال مي كنيم كه مرتب ما رو به هم نشون بدن و ازمون تعريف كنن. پس همونطور كه يه آدم معمولي -به قول شما كارگر- با دست گرفتن يه گوشي متشخص نمي شه من نوعي هم با دست گرفتن يه گوشي مثل 8800 با كلاس نخواهم شد. يكي از دوستان بسيار نزديك من كه مهندس عمران هست يه گوشي خيلي معمولي 6100 داره و خيلي هم باكلاس و متشخصه. اگه ملاك ما در مورد ايشون گوشي اون بود بايد مي گفتيم اي خاك عالم بر سرت! اين گوشي كه ديگه مدتهاست به ديار باقي شتافته شما چقدر از قافله عقب هستي!! و از اون طرف، يه مثال عيني مي زنيم تا خوب قضيه روشن بشه: فوتباليست هاي حال حاضر ما كه لوكس ترين ماشين ها رو سوار مي شن و اتفاقا بهترين مدل هاي گوشي موبايل رو دستشون مي گيرن، يعني خودشونن و با كلاس شدن؟؟ البته من قصد اهانت به هيج كس رو ندارم و فقط خواستم يك مثال كلي بزنم، اما شما ببينيد يعني همين دسته از آدم ها كه بدترين فحش هاي ناموسي رو به همديگه مي دن و اگه پاي صحبتشون بشيني (البته نه همه شون) دو كلمه حرف حسابي بلد نيستن بزنن، آيا فقط به واسطه ي يه اسباب بازي - تاكيد مي كنم يه اسباب بازي- به اسم گوشي موبايل فهميده و مقبول و با شخصيت مي شن؟؟ مسلما اين طور نيست، به نظر من آدم با كلاس و فهميده اونيه كه اهل احساسات و حرف هاي بچه گانه و ادا و اطوار نيست و حرف زدن و رفتارش بر مبناي خرد و عقله. من خودم هميشه به اين بيت شعر توجه داشته ام:
غلام همت آنم كه زير چرخ كبود ز هر آنچه رنگ تعلق پذيرد آزادست!
اميدوارم رفقا پرچونگي منو ببخشن! يا علي:)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
به نقل از samanlyric :
تمام حرف من اينه كه چقدر خوب ميشه هر كي شكل خودش باشه.
سعي نكنه با استفاده از گوشي و ماشين و لباس و ...، بقيه رو فريب بده و خودش رو اون چيزي كه نيست و دوست داره باشه، نشون بده.

مثل اينكه ناچارم دوباره يه مقداري در اين مورد توضيح بدم.
يعني چي هر كسي بايد خودش باشه؟ ببينم يعني الان اگه من برم 900 هزار تومان پول بالاي يك گوشي N80 بدم ديگه خودم شدم؟؟!! يا مثلا سطح سوادم از ليسانس به فوق ليسانس ارتقا پيدا مي كنه؟؟ مگه ملاك تشخيص شخصيت افراد به گوشي و كراوات و اين دمبك ديزك هاست؟ اجازه بديد بدون رودرواسي بگم ما مي خوايم خودمونو گول بزنيم و به هر بهانه اي كه شده بگيم از بقيه بيشتر مي فهميم، حالا فعلا مدل گوشي بيشتر به چشم مياد با اون اين كار رو مي كنيم. همه ي اين گرفتاري هاي ما مال اينه كه به خاطر اظهار نظر مردم زندگي مونو تنظيم مي كنيم، بهترين مدل ماشين روز رو سوار مي شيم، بهترين لباسها رو مي پوشيم تا به زور به اطرافيانمون بقبولونيم از اونا بهتريم و حال مي كنيم كه مرتب ما رو به هم نشون بدن و ازمون تعريف كنن. پس همونطور كه يه آدم معمولي -به قول شما كارگر- با دست گرفتن يه گوشي متشخص نمي شه من نوعي هم با دست گرفتن يه گوشي مثل 8800 با كلاس نخواهم شد. يكي از دوستان بسيار نزديك من كه مهندس عمران هست يه گوشي خيلي معمولي 6100 داره و خيلي هم باكلاس و متشخصه. اگه ملاك ما در مورد ايشون گوشي اون بود بايد مي گفتيم اي خاك عالم بر سرت! اين گوشي كه ديگه مدتهاست به ديار باقي شتافته شما چقدر از قافله عقب هستي!! و از اون طرف، يه مثال عيني مي زنيم تا خوب قضيه روشن بشه: فوتباليست هاي حال حاضر ما كه لوكس ترين ماشين ها رو سوار مي شن و اتفاقا بهترين مدل هاي گوشي موبايل رو دستشون مي گيرن، يعني خودشونن و با كلاس شدن؟؟ البته من قصد اهانت به هيج كس رو ندارم و فقط خواستم يك مثال كلي بزنم، اما شما ببينيد يعني همين دسته از آدم ها كه بدترين فحش هاي ناموسي رو به همديگه مي دن و اگه پاي صحبتشون بشيني (البته نه همه شون) دو كلمه حرف حسابي بلد نيستن بزنن، آيا فقط به واسطه ي يه اسباب بازي - تاكيد مي كنم يه اسباب بازي- به اسم گوشي موبايل فهميده و مقبول و با شخصيت مي شن؟؟ مسلما اين طور نيست، به نظر من آدم با كلاس و فهميده اونيه كه اهل احساسات و حرف هاي بچه گانه و ادا و اطوار نيست و حرف زدن و رفتارش بر مبناي خرد و عقله. من خودم هميشه به اين بيت شعر توجه داشته ام:
غلام همت آنم كه زير چرخ كبود ز هر آنچه رنگ تعلق پذيرد آزادست!
اميدوارم رفقا پرچونگي منو ببخشن! يا علي:)

آقا مرتضی پستات خیلی طولانیه ... لطف کنی مختصر و مفیدش کنی خیلی بهتره ...
عرض شود که کسی نگفته که 6600 می کنتت بچه پائین شهر و N80 ( به قول شما ) می کنتت بچه بالا و با کلاس و با سواد و با شخصیت و ...
بحث این نیست ... بحث اینه که هر چیزی توی رده خودش ممکنه خز بشه ... مثلا شما الآن شلوار مکانیک طوسی تنت می کنی ؟؟؟ نمی تونی بگی که اگه تنم کنم از شخصیتم کم نمیشه که !!! اصلا ربطی به شخصیت نداره ... خز شده ... مد 7 -8 سال پیشه ... گوشیم مثل لباس میمونه ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داداش فرافکنی نکن! با این تایید و تکذیب ها هم نمیتونی گوشی کا 700 جوات داینامیک!! خودت رو از مهلکه نجات بدی!:p و نهایتا گوشیت رو سکو میره :D

آخه دست کدوم جوادی 6600 رو ندیدی که دست یکیشون K700 دیدی ؟؟؟:wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
آخه دست کدوم جوادی 6600 رو ندیدی که دست یکیشون K700 دیدی ؟؟؟:wacko:

نه اوایل که 6600 اومده بود که همه تو کفش بودند بعد از چندین ماه که ارزوشن شد و زیاد شد میگفتند شده پیکان همه دارند بعد کم کم تیکه ها شروع شد . الان هم دیگه روی 6600 حرف و حدیثی نیست خیلیها دارند و مشکل خز بودن هم دیگه ندارند. اون موقع که ما داشتیم خز نبود. اگر شما تا همین چند وقت پیش دستت بوده حرف دیگه ایه. الان 2006 و طراحی ها متحول شده

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از behnam_wk8 :
به نقل از mori_model54 :
آقا مرتضی پستات خیلی طولانیه ... لطف کنی مختصر و مفیدش کنی خیلی بهتره ...
عرض شود که کسی نگفته که 6600 می کنتت بچه پائین شهر و N80 ( به قول شما ) می کنتت بچه بالا و با کلاس و با سواد و با شخصیت و ...
بحث این نیست ... بحث اینه که هر چیزی توی رده خودش ممکنه خز بشه ... مثلا شما الآن شلوار مکانیک طوسی تنت می کنی ؟؟؟ نمی تونی بگی که اگه تنم کنم از شخصیتم کم نمیشه که !!! اصلا ربطی به شخصیت نداره ... خز شده ... مد 7 -8 سال پیشه ... گوشیم مثل لباس میمونه ...

چشم، کاملا حق با شماست سعی می کنم دیگه روده درازی نکنم!
اما به نظرم بحث خز و خیل! _اونطور که در این تاپیک مطرح شده - با مد فرق داشته باشه. (فکر کنم خرده فرمایش طولانی منم تا اندازه ای اصل موضوع و اونچه که در پست اول مطرح شده بود رو زیر سوال برده بود! بگذریم...) ;)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ولی بيا ييد کمی با انصاف باشيم.
آيا واقعاً k700 و 6600 از نظره خز بودن قابل مقايسه هستن؟
بايد اينو قبول کرد که 6600 رو از اين نظر نميشه با هيچ گوشی مقايسه کرد.
حالا اگه شما ميگيد k700 خزه باشه خزه ولی هم ميدونن که فرق k700 و6600 چه قدره[با وجود همه شا يستگی های 6600]
ما ميتونيم يه رأی گيری بزاريم se k700 or nokia 6600 کدام يک بيشتر خزن.:D:D
اين ديگه بحث نداره.
the mother of all khazzzzzzz>>>6600

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mori جان تو هم كه داري همون حرف منو ميزني پس دليل مخالفتت چيه ؟
من كه گفتم عمله چه كراوات بزنه چه نزنه عمله س و استاد دانشگاه چه كراوات بزنه چه نزنه استاده ... و ثه خودت گفتم معيار ها اينا نيست ...

راستي من خواستم نظر سنجي در مورد خزترين ها به تاپيك اضافه كنم كه ديگه الان امكانش نيست ... اگه مدير اين تاپيك امكان اين كار رو داره ( كه داره!) لطف كنه اعلام آمادگي كنه !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بگذریم، بهتره اون بحث رو فعلا بی خیال بشیم.
اگه ملاک خز بودن رو به تعداد زیاد یک گوشی در دست مردم نسبت بدیم، اونوقت منم با دوستانی که 6630 رو (به غیر از 6600 که بحث در مورد اون اصلا جایز نیست!) خز معرفی کرده بودن هم عقیده میشم. البته من غیر از تعداد زیاد گوشی، ظاهر بد فرم و بد ترکیب رو هم دخیل می دونم، بنابراین درجه ی خزیت! K700 و K750 خیلی پایینتر از مدل های بالا خواهد بود، چون اینا خوش دست و خوش قیافه ن، اما اون دو تا چی؟!

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من غیر از تعداد زیاد گوشی، ظاهر بد فرم و بد ترکیب رو هم دخیل می دونم،

اره اينم دخيله. به قول بعضي دوستان، ميون گوشي هاي خز، يه سري پتانسيل خز شدن رو داشتن و يه سري نداشتن...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نتیجه ی این قبیل رای گیری ها از قبل مشخصه و بعد از 9 صفحه چیز جدیدی به ما ثابت نمی کنه. حالا شما گوشی های مورد نظرت رو بنویس من برات ردیفش می کنم.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نتیجه ی این قبیل رای گیری ها از قبل مشخصه و بعد از 9 صفحه چیز جدیدی به ما ثابت نمی کنه. حالا شما گوشی های مورد نظرت رو بنویس من برات ردیفش می کنم.

شما لطف ميكني.
من هم ميدونم كه نظر سنجي فايده اي نداره و هيچ نظر سنجي، هيچ چيزي رو ثابت نميكنه. ولي ديدم چند تا از دوستان گفته ن باشه خوبه... منم ميگم ديگه دير شده. اصلا ولش كن ! *

* شد شبيه اون جكه كه يارو يه تيكه پارچه ميبره خياطي !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
حالا میگین امکانات P910 پایینه میگذاریم به حساب یک چیزی
ولی دیگه نگین 6600 خز نشده

Changeez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek: سلام
خیلی تازه واردم ولی فقط تو این سایت عضو شدم که بگم هیچی مثل 6600 ضایع نیست. وقتی 6600 دیدم خیلی از قابلیتهاش خوشم اومد. حتی براش برنامه دانلود کردم (مال زئیسم بود). ولی چون اون موقع دیدم که خز شده رفتم تحقیق کردم و دیدم همه جا 6600 از نظر قابلیت با Siemens SX1 مقایسه شده. (البته اون کجا و این کجا) علیرغم اینکه همه بهم گفتن زیمنس خوب نیست چون میخواستم جزو جامعه خزها نباشم رفتم این ریسک رو کردم. الان یکسال و نیمه که زیمنس دارم هنوز هم خیلی ها که دستم میبینن از حالت دکمه هاش کف میکنن. البته ورژن نرم افزارش یه کم پائینه که در مورد بعضی برنامه ها که روی 6600 و 7610 کار میکنه مشکل داره . اما کیفیت صداش فوق العاده اس.
در مورد اینکه بعضی ها همینطوری میرن بر حسب مد و ... یه گوشی گرون قیمت میخرن باید بگم تو شرکت ما که در اصل یه کارخونه تولیدیه و پر از کارگر هستش هفته ای چند بار آموزش کار با گوشی 6600 تو برنامه ام هست. مثلا چطور میشه با بلوتوث چیز فرستاد. یا چطور عکسهای گرفته شده با دوربین رو روی مموری کارت ذخیره کرد. حالا اگر یارو بدونه فرق Phone Memory با Memory Card چیه جای شکر داره:eek:

arash_viva_664

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
بابا جون من بیخیال این بحثا بشید ..
161.gif
من تا الان خیلی گوشی عوض کردم ولی انصافا هیچ کدوم دیزاین و ریزنقشی و ظرافت کا 750 نبود . بعدا به این میگید خز !! حداقل اگه تو گوشی های سونی اریکسون این خز شده حرفی نیست ولی توروخدا در کنار 6600 و خانواده محترمشون نیارید ...
38.gif

الان دعوا میشه اینجا
111.gif
245.gif
w800 و k750 رو تو دست هر افغانی میشه دید مگه خز شاخ و دم داره

Codex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به‌نظر من اولین عامل در خز شدن گوشی شکل ظاهریشه، یعنی هرچی گوشی مورد نظر از نظر طراحی و رنگ‌بندی و وزن و... آنرمال باشه پتانسیل خزشدنش بیشتره. این یه عامل لازمه اما کافی نیست!

عامل دوم هم همونطور که بقیه گفتن همه‌گیر شدنشه اما این عامل هم به تنهایی کافی نیست!
یعنی فقط واسه اینکه یه گوشی همه‌گیر شد نمیشه بهش گفت خز.

باید دوتاعامل رو همزمان داشته باشه! یا یکی از عوامل اونقدر بزرگتر از دیگری باشه که اونو تحت شعاع قرار بده

شما به اکثر گوشیهایی که خز شدن نگاه کنین، شکل ظاهریشون واقعا مشکل داره!

بزارین بدون تعصب چندتا مثال بزنم:
مثلا 1100 نوکیا دست همه هست، هیچ امکاناتی هم نداره، خیلی هم ارزونه، از کارگر گرفته تا مهندس همه دارن اما هیشکی بهش به‌اندازه‌ی 6600 نمی‌گه خز! چون ظاهرش اون پتانسیل لازم واسه خز شدن استثنایی رو نداره! (خود من اصلا 1100 رو خز نمی‌دونم)

اما 6600 (ع) با اون همه امکاناتش همه بهش می‌گن خز چون شکل ظاهریش واقعا ضایع و مزخرفه! (همون کتلت!!)
یا مثلا سری P از سونی اریکسون هم جزو خزترین گوشی‌های تولید شد توسط سونیه، لنگ دمپایی هم شد گوشی؟!

البته از حق نگذریم که نوکیا (ع) واقعا گوی سبقت رو از سونی اریکسون (ص) در طراحی‌های مزخرف و تخیلی ربوده!
من نمی‌دونم چه رازی هست توی گوشی بزرگ درست کردن که نوکیا گیر داده بهش، این گوشیای نوکیا که خز شده رو ببینین: 6600، 7610، 3650، 6630 و... همه ظاهرشون اون پتانسیل لازم رو داشته و همه‌گیر شدن هم مزید بر علت شده در خزشدگی مفرط این گوشیها!

حالا یه سری گوشیهای جدید هم هستن که پتانسیل بالایی دارن توی خز شدگی، از این دست میشه به سونی اریکسون سری W و نوکیا سری N اشاره کرد که با اون شکل ظاهریشون اگه یکمی ارزونتر بشن مطمئنن روی 6600 رو سفید می‌کنن!!

البته S700 هم جزو گوشیهایی بود که عامل اول خز شدگی (ظاهر زشت) رو داشت اما به دلیل فقدان عامل دوم (همه‌گیر شدن) از قافله‌ی خزها عقب موند.

در ضمن من پتانسیل خز شدن سری K سونی اریکسون رو به‌هیچ وجه بالا نمی‌بینم، یعنی هرچقدر هم همه‌گیر بشن باز هم به‌خاطر طراحی زیباشون نمیشه بهشون گفت خز!

البته کلا حرف من گوشیهای نسل جدید بود و از گوشیهای قدیمی (آلکاتلهای گوشکوب و...) صرفنظر کردم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از arash_viva_664 :
w800 و k750 رو تو دست هر افغانی میشه دید مگه خز شاخ و دم داره

خب بله میشه دید ! ولی مساله اینه که تا حالا دیده نشده!!!:D اما خیلی های دیگه رو همونطور که دوستان میگن دست همه میبینیم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خب بله میشه دید ! ولی مساله اینه که تا حالا دیده نشده!!! اما خیلی های دیگه رو همونطور که دوستان میگن دست همه میبینیم .
دقیقا
اصولا خدا چشم داده که ببینیم ولی چیزی که پیدا نمیشه نمیشه دیدش !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Codex :
به‌نظر من اولین عامل در خز شدن گوشی شکل ظاهریشه، یعنی هرچی گوشی مورد نظر از نظر طراحی و رنگ‌بندی و وزن و... آنرمال باشه پتانسیل خزشدنش بیشتره. این یه عامل لازمه اما کافی نیست!

عامل دوم هم همونطور که بقیه گفتن همه‌گیر شدنشه اما این عامل هم به تنهایی کافی نیست!

باید دوتاعامل رو همزمان داشته باشه! یا یکی از عوامل اونقدر بزرگتر از دیگری باشه که اونو تحت شعاع قرار بده

شما به اکثر گوشیهایی که خز شدن نگاه کنین، شکل ظاهریشون واقعا مشکل داره!

بزارین بدون تعصب چندتا مثال بزنم:
مثلا 1100 نوکیا دست همه هست، هیچ امکاناتی هم نداره، خیلی هم ارزونه، از کارگر گرفته تا مهندس همه دارن اما هیشکی بهش به‌اندازه‌ی 6600 نمی‌گه خز! چون ظاهرش اون پتانسیل لازم واسه خز شدن استثنایی رو نداره! (خود من اصلا 1100 رو خز نمی‌دونم)

اما 6600 (ع) با اون همه امکاناتش همه بهش می‌گن خز چون شکل ظاهریش واقعا ضایع و مزخرفه! (همون کتلت!!)
یا مثلا سری P از سونی اریکسون هم جزو خزترین گوشی‌های تولید شد توسط سونیه، لنگ دمپایی هم شد گوشی؟!

البته از حق نگذریم که نوکیا (ع) واقعا گوی سبقت رو از سونی اریکسون (ص) در طراحی‌های مزخرف و تخیلی ربوده!
من نمی‌دونم چه رازی هست توی گوشی بزرگ درست کردن که نوکیا گیر داده بهش، این گوشیای نوکیا که خز شده رو ببینین: 6600، 7610، 3650، 6630 و... همه ظاهرشون اون پتانسیل لازم رو داشته و همه‌گیر شدن هم مزید بر علت شده در خزشدگی مفرط این گوشیها!

حالا یه سری گوشیهای جدید هم هستن که پتانسیل بالایی دارن توی خز شدگی، از این دست میشه به سونی اریکسون سری W و نوکیا سری N اشاره کرد که با اون شکل ظاهریشون اگه یکمی ارزونتر بشن مطمئنن روی 6600 رو سفید می‌کنن!!

البته S700 هم جزو گوشیهایی بود که عامل اول خز شدگی (ظاهر زشت) رو داشت اما به دلیل فقدان عامل دوم (همه‌گیر شدن) از قافله‌ی خزها عقب موند.

در ضمن من پتانسیل خز شدن سری K سونی اریکسون رو به‌هیچ وجه بالا نمی‌بینم، یعنی هرچقدر هم همه‌گیر بشن باز هم به‌خاطر طراحی زیباشون نمیشه بهشون گفت خز!

البته کلا حرف من گوشیهای نسل جدید بود و از گوشیهای قدیمی (آلکاتلهای گوشکوب و...) صرفنظر کردم.
اوایل حرفت درست بود . کاملا درست :

اما بقییش نه
:)

بالا