تمام حرف من اينه كه چقدر خوب ميشه هر كي شكل خودش باشه.
سعي نكنه با استفاده از گوشي و ماشين و لباس و ...، بقيه رو فريب بده و خودش رو اون چيزي كه نيست و دوست داره باشه، نشون بده.
مثل اينكه ناچارم دوباره يه مقداري در اين مورد توضيح بدم.
يعني چي هر كسي بايد خودش باشه؟ ببينم يعني الان اگه من برم 900 هزار تومان پول بالاي يك گوشي N80 بدم ديگه خودم شدم؟؟!! يا مثلا سطح سوادم از ليسانس به فوق ليسانس ارتقا پيدا مي كنه؟؟ مگه ملاك تشخيص شخصيت افراد به گوشي و كراوات و اين دمبك ديزك هاست؟ اجازه بديد بدون رودرواسي بگم ما مي خوايم خودمونو گول بزنيم و به هر بهانه اي كه شده بگيم از بقيه بيشتر مي فهميم، حالا فعلا مدل گوشي بيشتر به چشم مياد با اون اين كار رو مي كنيم. همه ي اين گرفتاري هاي ما مال اينه كه به خاطر اظهار نظر مردم زندگي مونو تنظيم مي كنيم، بهترين مدل ماشين روز رو سوار مي شيم، بهترين لباسها رو مي پوشيم تا به زور به اطرافيانمون بقبولونيم از اونا بهتريم و حال مي كنيم كه مرتب ما رو به هم نشون بدن و ازمون تعريف كنن. پس همونطور كه يه آدم معمولي -به قول شما كارگر- با دست گرفتن يه گوشي متشخص نمي شه من نوعي هم با دست گرفتن يه گوشي مثل 8800 با كلاس نخواهم شد. يكي از دوستان بسيار نزديك من كه مهندس عمران هست يه گوشي خيلي معمولي 6100 داره و خيلي هم باكلاس و متشخصه. اگه ملاك ما در مورد ايشون گوشي اون بود بايد مي گفتيم اي خاك عالم بر سرت! اين گوشي كه ديگه مدتهاست به ديار باقي شتافته شما چقدر از قافله عقب هستي!! و از اون طرف، يه مثال عيني مي زنيم تا خوب قضيه روشن بشه: فوتباليست هاي حال حاضر ما كه لوكس ترين ماشين ها رو سوار مي شن و اتفاقا بهترين مدل هاي گوشي موبايل رو دستشون مي گيرن، يعني خودشونن و با كلاس شدن؟؟ البته من قصد اهانت به هيج كس رو ندارم و فقط خواستم يك مثال كلي بزنم، اما شما ببينيد يعني همين دسته از آدم ها كه بدترين فحش هاي ناموسي رو به همديگه مي دن و اگه پاي صحبتشون بشيني (البته نه همه شون) دو كلمه حرف حسابي بلد نيستن بزنن، آيا فقط به واسطه ي يه اسباب بازي - تاكيد مي كنم يه اسباب بازي- به اسم گوشي موبايل فهميده و مقبول و با شخصيت مي شن؟؟ مسلما اين طور نيست، به نظر من آدم با كلاس و فهميده اونيه كه اهل احساسات و حرف هاي بچه گانه و ادا و اطوار نيست و حرف زدن و رفتارش بر مبناي خرد و عقله. من خودم هميشه به اين بيت شعر توجه داشته ام:
غلام همت آنم كه زير چرخ كبود ز هر آنچه رنگ تعلق پذيرد آزادست!
اميدوارم رفقا پرچونگي منو ببخشن! يا علي