• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
قال تن تن ( ع ) :
الکونیا بهتر للجوق !

:D :D بابا ید طولایی داری تو این کلمات قصار ها;) ;)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :
1 - عملکرد گوسفندی : به این مثال توجه کنید :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم
مهندسه یک چیزی حالیشه . میگه تو شرکتشون هم خیلی خوب آنتن می ده
حالا اگه کامبیز نمی خرید صد سال هم می گذشت طرف ت*م نداشت بره گوشی بخره !

2 - چشم رو هم چشمی :
کامبیز رفته 6681 خریده . منم برم 6681 بخرم انقدر نیاد پزش رو بزنه تو سرمون

3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!

4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟

5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند

اگه قبول كني كه اين ماجرا جديدا براي گوشي هاي سوني اريكسون هم اتفاق افتاده ( هيچ برندي از دست ملت ما در امان نيست) اونوقت كاملا با حرف هات موافقم ...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز! جالبه شما که نور حقیقت در دلت زندس!! مثال هم که از اخلاقیات مردم ایران میزنی از نوکیا میزنی!! این منطق شما ستودنیه! نمیدونستیم مردم انقد ریز بین هستند که در ذره ذره رفتارهای روزانه شون فقط نوکیا رو مدنظر قرار میدن! کشف جالبی کردین شما:) بستن که مالیات نداره!! کامبیزی که اشاره کردین از کجا معلوم کا 750 نگرفته که رفیقشم واسه اینکه جلوی چیلیک چیلیک شاتر دوربینش کم نیاره رفته یکی مثه اون گرفته!! واقعا این نظراتی که توش هیچگونه غرض ورزی نیست بسیار دلنشینه!!!

تائيد ميشه 100%
اين الان در مورد گوشي هاي سوني اريكسون بيشتر صادقه
البته ديگه كامبيزي در كار نيست ... بلكه شده عبدالغفار :lol: :lol: :lol:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خز رو نميدونم ولي 6600 يكي از خنده دارترين گوشي هاست. كلا گوشي جواتهاست.
اون که 6600 نیست به 66جواد معروفه!

اینطور که از نوشته ها فهمیدم امت همیشه در صحنه وقتی چیزی همه گیر میشه بهش میگن خز. اولا که من تا حالا این واژه به گوشم نخورده بود دوما که باید به عرضتون برسونم که این طرز فکر از نظر من طرز فکر ناخوشایند و نادرستی هست. معیار ارزشیابی یک وسیله این نیست که دست چه کسی باشه ، معیار درست اینه که اون وسیله چه ریخت و قیافه و چه خصوصیاتی داره. اصولا اقشار مختلف جامعه از چیزهای متفاوتی خوششون میاد! حالا اونایی که از نظر بقیه مثلا در طبقه اشخاص جواد قرار میگیرن به فراخور شخصیتشون به سلیقه و جنس مورد علاقه شون هم جواد گفته میشه.
اینکه من فکر کنم چون گوشی منو خیلی ها خریدن پس گوشی من خز شده یه جور اشتباه در برداشت و بینش هست. اتفاقا وقتی گوشی مورد علاقه شما مورد توجه قرار میگیره شما باید به سلیقه ات افتخار کنی نه بری گوشیتو بفروشی به این دلیل که خز شده.
من هم به جوادیسم اعتقاد دارم ولی معتقدم جوادها سلیقه شان با من متفاوت هست. اگر روزی جوادی را دیدم که مثل من خرید کرده یا به جواد بودن آن شخص شک می کنم یا به جواد نبودن خودم. پس نتیجه میگیریم که یا در طبقه بندی افراد اشتباه می کنیم یا خودمان هم جواد هستیم و خبر نداریم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farshad_1983 :
تا اونجایی که من یادمه این گوشی اون موقعی که 430 تومن هم بود خز بود, تو دست همه بود

پس تا اونجایی که باید یادتون نیست!
:rolleyes:
6600 تا چند ماه یک گوشی رویایی بود. هیچ گوشی هم موفقیت 6600 رو نداشته . تنها گوشی ایه که اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه .و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! کتلت! این حرفها رو ساختند تا بقیه گوشیها هم فروش بره

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
تكذيب ميشه
لطفا به نوكيا و گوشي هاي اون بي احترامي نكنيد
در مورد 6600 و علت جواد شدنش اينو ميتونم بگم كه گوشي بود با قابليتهاي بالا ( در ابتدا ) طبيعتا اين قابليتها براي افرادي كه دنبال هيجان و امكانات در گوشي شون بودند جالب بود اين گوشي در فاز اول نظر طبقه خاصي از اجتماع رو به خودش جلب كرد
جالب بود و اون اينكه اين گوشي جز معدود گوشي هائي بود كه علاوه بر كارائي مناسب داراي خصوصياتي بود كه طبقه ديگري از اجتماع رو نيز به خود جلب ميكرد و اون خصوصيت چيزي نبود جز استحكام بدنه خيلي خوب اين گوشي و احيانا بازي هاي جالبي كه روي اين گوشي سوار ميشد در نتيجه اين گوشي موفق شد هر دو طيف اجتماع رو به خودش جلب كنه و ماندگار و موفق باقي بمونه
مطمئن باشيد گوشي كه بدين شكل در اجتماع جا ميافته داراي خصوصيات برجسته اي است
در سته براي شما ها اين گوشي جواد شده
ولي سودي كه كمپاني نوكيا از اين گوشي كرد يك موفقيت به تمام معنا بود اين بواسطه توجه به نظر مشتري حاصل شد.

اولین پست ترد رو دوباره مطالعه کنید:cool:

کسی نگفته 6600 گوشی بدی هست یا امکاناتش کمه!!! بهترین گوشی دنیا هم میتونه خز باشه

یکبار دیگه که با حوصله پست 1 رو بخونید میبینین که خز بودن دلیلی بر بی کبفیت بودن نیست!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!

4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟

5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند

حرف حساب جواب نداره:cool:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
6600 تا چند ماه یک گوشی رویایی بود. هیچ گوشی هم موفقیت 6600 رو نداشته . تنها گوشی ایه که اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه .و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! کتلت! این حرفها رو ساختند تا بقیه گوشیها هم فروش بره

مدیرعامل ایرانخودرو هم سالها همینو گفت.

" پیچان تا چند سال یک خودرو رویایی بود. هیچ خودرویی هم موفقیت پیچان رو نداشته. تنها خودرویی اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! لگن ! این حرفها رو ساختند تا بنز بفروشه:lol: :lol: :lol:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از Moree :
مدیرعامل ایرانخودرو هم سالها همینو گفت.

" پیچان تا چند سال یک خودرو رویایی بود. هیچ خودرویی هم موفقیت پیچان رو نداشته. تنها خودرویی اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! لگن ! این حرفها رو ساختند تا بنز بفروشه:lol: :lol: :lol:
58.gif
58.gif

83.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کسی تا حالا دقت کرده که افغانیا اگه موبایل بگیرن از چه برندی می گیرن ؟ !!
برای من جالبه که علاقه ی شدیدشون به بعضی برندها برای چیه ( چی بودن اون برند مهم نیست هر کی دقت کنه می فهمه !)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
اتفاقا من اصلا اینو قبول ندارم سامسونگ تو این چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده طوری که فروشش از سونی اریکسون هم بیشتر شده شاید تو ایران خیلی طرفدار نداشته باشه ولی تو اروپا و امریکا خیلی طرفدار پیدا کرده و هر روزم یه حرف جدید برای گفتن داره مثلا اخیرا نمایش گوشی با دوربین 10 مگا پیکسل .
به نظر منم بزرگترین دلیل خز شدن گوشی هم خوب بودنشه.
در ضمن انقدر به 6600 من گیر ندین کجاش خزه
191.gif

سامسونگو داری نسبت به خودش مقایسه می کتی !!!!:D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگه پی 910 ضرر میداده که تولیدش متوقف شده پس 6600 تنها گوشی نوکیا که سود میداده و برای اینکه نوکیا ورشکست نشه تولیدش هنوز ادامه داره!:f34r:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بالا بری پایین بیای 6600 خزه شد دیگه

Guardian of Tim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اول از همه بگم که آی دی من Guardian of Time هست ولی بنا به دلایلی که هنوز نمیدونم چیه Guardian of Tim ثبت شد ... شاید به خاطر محدودیت تعداد کاراکترها باشه

به هر حال در مورد خز شدن کا 700 و مقایسش با نوکیا 6600 باید بگم که اصولا مهم نیست گوشی دست چه تعداد از مردم باشه مهم اینه که دست چه کسایی باشه

شاید همون اندازه که 6600 تو دست ملت هست کا 700 هم باشه
ولی مهم اینه که (با معذرت از دارندگان 6600) بقال سر کوچه ما هم 6600 دستشه !

من قصد تعریف از گوشی خودمو ندارم ولی انصافا تا حالا دست آدمای خز کا 700 ندیدم
(البته بماند که دیروز خبر رسید که یکی از انسانهای بسیار خز این روزگار کا 700 خریده ;) )

خلاصه اینکه کا 700 رو با 6600 مقایسه نکنید چون از لحاظ خزیت به گرد پایه 6600 هم نمیرسه ;)

Modi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ،، گوشی فقط نوکیا 1100

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از 3soot :
تائيد ميشه 100%
اين الان در مورد گوشي هاي سوني اريكسون بيشتر صادقه
البته ديگه كامبيزي در كار نيست ... بلكه شده عبدالغفار :lol: :lol: :lol:

آقای سه سوت! خیلی باحالی، هر چند من الان سونی اریکسون دارم که شاید به نظر بعضی از رفقا خز! شده باشه اما با این حال من یکی که از خوندن جواب شما داشتم روده بر می شدم و پنج دقیقه ای درست وحسابی خندیدم! دمت گرم!!:lol: :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب، اجازه بديد منم نظرمو در مورد اسطوره ي جفت شش دو خز! عرض كنم:
اگر اشتباه نكرده باشم اين گوشي حدودا زمستان 82 وارد بازار ايران شد. من مشخصات اين گوشي رو قبلا در سايت خود نوكيا دنبال كرده بودم و يادمه از امكانات اون - كه در حقيقت جزء برترين هاي اون موقع بود- خيلي خوشم اومده بود، اما با اين وصف ظاهر و ابعاد اون به نظرم اصلا جالب نبود. مدتي بعد (همون وقتي كه تازه اومده بود وقيمتش هم حدود 470 تومن بود) اين گوشي را دست يكي از دوستانم ديدم، اعتراف مي كنم كه به دليل امكاناتش تحريك شدم 6610 خودمو رد كنم و اونو بخرم اما باز هم گرد و قلمبه بودن (همان تشبيه مشهور و باور نكردني نزديك به واقعيت كتلت!:D ) اون منو منصرف كرد و صبر كردم تا گوشي هاي ديگري از راه برسه و ضمنا قيمتشون هم افت پيدا كنه تا بي خودي پول اضافي نداده باشم. اين رو در جواب دوستاني گفتم كه معتقد بودند 6600 از همون التدا محبوب قلوب بوده و خيلي ها حسرت داشتن اين گوشي رو مي خوردن، در نتيجه اين قضيه به هيچ وجه در مورد من صادق نبوده. :happy:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
يك بحث كلي و ريشه اي هم در مورد مبحث اين تاپيك دارم:
دوستان تا اونجا كه امكان داشت در مورد خز بودن گوشي 6600 داد سخن دادن و قلمفرسايي فراوان كردن( شايد خودم هم به نوعي در پست قبلي خودم اين كارو كردم، البته به طور كلي من نظر ديگري در مورد خز بودن يك گوشي دارم). اما مساله اينه كه تعدادي از رفقا مردمي رو هم كه همين الان اين گوشي رو دارن جواد و سطح پايين معرفي كردند. من با اين قسمتش بحث دارم، اصلا چه ربطي داره داشتن اين گوشي به بي كلاسي و عامي بودن؟؟ خود من همين الان سه تا از دوستان نزديكم اين گوشي رو دارن و اتفاقا هر سه هم تحصيل كرده و با سواد و صد البته با كلاسند چون مي شناسمشون اينو مي گم. وانگهي بد نيست ماهايي كه انقدر علاقمنديم متفاوت تر از ديگران لباس بپوشيم و رفت و آمد كنيم يه بازنگري بكنيم و ببينيم در واقع چه نيتي داريم؟ فرض كنيد من مي خوام يه P990 بگيرم كه بگم خيلي باحالم اما در واقع پشت اون سنگر گرفته ام تا ضعف هاي مرامي، انديشه اي و عقيدتي خودمو بپوشونم. من حتي اگر كت و شلوار گرون قيمت مثلا هاكوپيان رو بپوشم و ماشين مدل بالايي مثل پرادو سوار شم باز هم هيچ چيز تغيير نكرده و همون آدم بي كلاس انديشه اي هستم كه قبلا بودم. تفكر و عقل من همچنان سطح پايين مونده ولي دارم خودم و ديگران رو گول ميزنم كه آهاي جماعت! اين منم رستم دستان (كه طبل توخال اي بيش نيستم)
لباس و مدل گوشي و مدل ماشين و امثالهم هيچ ربطي به كلاس عقل و خرد آدم نداره، والسلام!

بالا