به نقل از tintin :قال تن تن ( ع ) :
الکونیا بهتر للجوق !
بابا ید طولایی داری تو این کلمات قصار ها
به نقل از tintin :قال تن تن ( ع ) :
الکونیا بهتر للجوق !
ملت ما چند تا عادت دارند که شاید نشناختی هنوز :
1 - عملکرد گوسفندی : به این مثال توجه کنید :
کامبیز پسر حسن آقا که مهندسه رفته 6680 خرید . تو هم که گوشی می خوای برو همونو بخر . ارزون و خوبه . اونم
مهندسه یک چیزی حالیشه . میگه تو شرکتشون هم خیلی خوب آنتن می ده
حالا اگه کامبیز نمی خرید صد سال هم می گذشت طرف ت*م نداشت بره گوشی بخره !
2 - چشم رو هم چشمی :
کامبیز رفته 6681 خریده . منم برم 6681 بخرم انقدر نیاد پزش رو بزنه تو سرمون
3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!
4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟
5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند
به نقل از alireza_juve :دوست عزیز! جالبه شما که نور حقیقت در دلت زندس!! مثال هم که از اخلاقیات مردم ایران میزنی از نوکیا میزنی!! این منطق شما ستودنیه! نمیدونستیم مردم انقد ریز بین هستند که در ذره ذره رفتارهای روزانه شون فقط نوکیا رو مدنظر قرار میدن! کشف جالبی کردین شما بستن که مالیات نداره!! کامبیزی که اشاره کردین از کجا معلوم کا 750 نگرفته که رفیقشم واسه اینکه جلوی چیلیک چیلیک شاتر دوربینش کم نیاره رفته یکی مثه اون گرفته!! واقعا این نظراتی که توش هیچگونه غرض ورزی نیست بسیار دلنشینه!!!
اون که 6600 نیست به 66جواد معروفه!خز رو نميدونم ولي 6600 يكي از خنده دارترين گوشي هاست. كلا گوشي جواتهاست.
به نقل از farshad_1983 :تا اونجایی که من یادمه این گوشی اون موقعی که 430 تومن هم بود خز بود, تو دست همه بود
به نقل از 3soot :تكذيب ميشه
لطفا به نوكيا و گوشي هاي اون بي احترامي نكنيد
در مورد 6600 و علت جواد شدنش اينو ميتونم بگم كه گوشي بود با قابليتهاي بالا ( در ابتدا ) طبيعتا اين قابليتها براي افرادي كه دنبال هيجان و امكانات در گوشي شون بودند جالب بود اين گوشي در فاز اول نظر طبقه خاصي از اجتماع رو به خودش جلب كرد
جالب بود و اون اينكه اين گوشي جز معدود گوشي هائي بود كه علاوه بر كارائي مناسب داراي خصوصياتي بود كه طبقه ديگري از اجتماع رو نيز به خود جلب ميكرد و اون خصوصيت چيزي نبود جز استحكام بدنه خيلي خوب اين گوشي و احيانا بازي هاي جالبي كه روي اين گوشي سوار ميشد در نتيجه اين گوشي موفق شد هر دو طيف اجتماع رو به خودش جلب كنه و ماندگار و موفق باقي بمونه
مطمئن باشيد گوشي كه بدين شكل در اجتماع جا ميافته داراي خصوصيات برجسته اي است
در سته براي شما ها اين گوشي جواد شده
ولي سودي كه كمپاني نوكيا از اين گوشي كرد يك موفقيت به تمام معنا بود اين بواسطه توجه به نظر مشتري حاصل شد.
به نقل از tintin :3 - کلاس :
من که پولم به P910 نمی رسه میرم یک 6680 می خرم . کسی هم که P910 داره رو مسخره می کنم که گوشیت چقدر
گنده و قدیمیه و دست همه کی پر شده و تو شرکت ها بد آنتن میده و ....
در حالیکه ازش بپرسی دوربین جلویی 6680 چند مگاپیکسله میگه تو کاتالوگش خوندم 1.8ـه !!!
4 - موبایل باید باشد :
در نتیجه چه چیز ارزون تر و پر تر و مطمئن تر از نوکیایی که تو 50 تا اتوبان و خیابون و مجله و روزنامه و ماهواره و این ور و اونور
هست ؟؟؟
5 - ملت ما پیکان رو هم زیاد خریدند
به نقل از DariushAgah :پس تا اونجایی که باید یادتون نیست!
6600 تا چند ماه یک گوشی رویایی بود. هیچ گوشی هم موفقیت 6600 رو نداشته . تنها گوشی ایه که اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه .و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! کتلت! این حرفها رو ساختند تا بقیه گوشیها هم فروش بره
به نقل از Moree :مدیرعامل ایرانخودرو هم سالها همینو گفت.
" پیچان تا چند سال یک خودرو رویایی بود. هیچ خودرویی هم موفقیت پیچان رو نداشته. تنها خودرویی اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! لگن ! این حرفها رو ساختند تا بنز بفروشه:lol: :lol: :lol:
به نقل از saeid_2001 :اتفاقا من اصلا اینو قبول ندارم سامسونگ تو این چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده طوری که فروشش از سونی اریکسون هم بیشتر شده شاید تو ایران خیلی طرفدار نداشته باشه ولی تو اروپا و امریکا خیلی طرفدار پیدا کرده و هر روزم یه حرف جدید برای گفتن داره مثلا اخیرا نمایش گوشی با دوربین 10 مگا پیکسل .
به نظر منم بزرگترین دلیل خز شدن گوشی هم خوب بودنشه.
در ضمن انقدر به 6600 من گیر ندین کجاش خزه
به نقل از Sony Ericsson!! :بابا ید طولایی داری تو این کلمات قصار ها
اگه پی 910 ضرر میداده که تولیدش متوقف شده پس 6600 تنها گوشی نوکیا که سود میداده و برای اینکه نوکیا ورشکست نشه تولیدش هنوز ادامه داره!:f34r:به نقل از DariushAgah :پس تا اونجایی که باید یادتون نیست!
6600 تا چند ماه یک گوشی رویایی بود. هیچ گوشی هم موفقیت 6600 رو نداشته . تنها گوشی ایه که اینقدر عمر کرده و هنوز تولید میشه .و هیچکسی هیچ حرفی بر ضدش نداره جز متلکهای بی معنا! کتلت! این حرفها رو ساختند تا بقیه گوشیها هم فروش بره
به نقل از Guardian of Tim :شاید همون اندازه که 6600 تو دست ملت هست کا 700 هم باشه
)
به نقل از 3soot :تائيد ميشه 100%
اين الان در مورد گوشي هاي سوني اريكسون بيشتر صادقه
البته ديگه كامبيزي در كار نيست ... بلكه شده عبدالغفار :lol: :lol: :lol: