• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل موثر در خز شدن گوشي ها و معرفي خزترين گوشي ها !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mammad81 :
یادش بخیر اولینباری که ممد 00 رو دیدم چقدر حال کردم با امکاناتش نمیدونستم اینجوری میشه که
این شازده ی توی آواتارت کیه؟!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
آقا بحث خارج از موضوع ممنوعه
302.gif

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
خز یعنی چی اونوقت؟

کاش اول یکم در مورد خز صحبت می کردید فکر کنم ما جوونای قدیم به خز می گفتیم جواد. اگر درست برداشت کرده باشم. من هم موافق این هستم که اول عنوان شد هر کس متناسب با نیازش باید خرید کنه نه متناسب با میزان فروش یک گوشی و بعد تناسب قیمت آن با جیب مبارکش.

خوب که فکر می کنم حدس میزنم خز شدن یه جورایی معنی از چشم افتادنم شاید بده!!! آقای یکی این مشکل درک مطلب ما رو حل کنه!!!
256.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقایون سونی باز دوباره که همون بساطو راه انداختین! اصلا شما نمیخواین به صراط مستقیم قدمی بذارین!! ;) جناب سونی اریکسون عزیز! روی صحبت من در اینجا بیشتر با شماست! مومن خدا! یعنی شما بین گوشیای برند مورد علاقت یه دونه خز هم پیدا نمیکنی بهش اشاره کنی؟! بابا تعصب تا چه حد دیگه؟ این فرقون پی 910 که دیگه تابلوهه خز شده .. یا کا 700 که دست هر قشری از اقشار جامعه تقریبا به اندازه 6600 هست! .. دیزاین چه ربطی به خز شدن داره؟ الان دست قشر عظیمی از ملت این کا 750 رو میبینی! این یعنی خز! انصاف هم خوب چیزیه! // من از اول اومدم او قضیه سامسونگ رو که خوشحالم با موافقت جمعی از دوستان واقع شد و نشون داد سامسونگ باید بره کشکشو بسابه رو مطرح کردم و حتی در مورد نوکیا هم که برند مورد علاقه خودمه گفتم ولی شما و بیشتر دوستان سونی همچنان تعصب رو دستور کار دارین و اصلا به عنوان تاپیک توجه نمیکنین!!! احتمالا تو تاپیک خوندین گوشیای خز نوکیا رو معرفی کنید!!! اگه میخواین اینطوری بحثو پیش ببرین که بگین ما هم از موضع دیگه ای .وارد شیم .. :)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
اقایون سونی باز دوباره که همون بساطو راه انداختین! اصلا شما نمیخواین به صراط مستقیم قدمی بذارین!! ;) جناب سونی اریکسون عزیز! روی صحبت من در اینجا بیشتر با شماست! مومن خدا! یعنی شما بین گوشیای برند مورد علاقت یه دونه خز هم پیدا نمیکنی بهش اشاره کنی؟! بابا تعصب تا چه حد دیگه؟ این فرقون پی 910 که دیگه تابلوهه خز شده .. یا کا 700 که دست هر قشری از اقشار جامعه تقریبا به اندازه 6600 هست! .. دیزاین چه ربطی به خز شدن داره؟ الان دست قشر عظیمی از ملت این کا 750 رو میبینی! این یعنی خز! انصاف هم خوب چیزیه! // من از اول اومدم او قضیه سامسونگ رو که خوشحالم با موافقت جمعی از دوستان واقع شد و نشون داد سامسونگ باید بره کشکشو بسابه رو مطرح کردم و حتی در مورد نوکیا هم که برند مورد علاقه خودمه گفتم ولی شما و بیشتر دوستان سونی همچنان تعصب رو دستور کار دارین و اصلا به عنوان تاپیک توجه نمیکنین!!! احتمالا تو تاپیک خوندین گوشیای خز نوکیا رو معرفی کنید!!! اگه میخواین اینطوری بحثو پیش ببرین که بگین ما هم از موضع دیگه ای .وارد شیم .. :)

خز شدن یعنی فروش زیاد و در دست همه ی اقشار بودن ؟ یعنی شما به این اعتقاد دارید که 6600 فقط به واسطه فروش زیادش خز شده و به صرف فروش زیاد یک موبایل خز میشه ؟ پس خز شدن 7710 رو چگونه توجیه میکنید؟ (البته اگر قبول داشته باشید که قیمتی گزاف و طرفدارانی بسیار اندک داره !)

به نظر من ما تقریبا میدونیم که چه موبایلی خزه اما چیزی که مهم تره اینه که بدونیم که چرا خزه .

راستی جامعه ی ما جو جالبی داره .دوستی میگفت : اگه یه موبایل با امکانات عالی و باقیمت مناسب که تو دست مردم زیاده بگیری بهت میگن خز! اما اگه یه موبایل با قیمت وحشتناک که امکاناتش هم تعریفی نداره و از قضا 2-3 روزه که اومده توبازار بخری میشی باکلاس.

حالا واقعا خز شدن به نظر شما جالبه ؟:happy:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نظر من خز شدن یعنی اینکه یه گوشی با هزار تا امکانات بیفته دست کسایی که فقط دو تا کار باهاش میکنن :
1- زنگ میزنن
2- جواب تماس هاشونو میدن
دیگه اگه خیلی ازش کار بکشن پز دوربین دار بودن گوشیشون رو هم به بقیه میدن
محض اطلاع شما برادر زاده ام هست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

ببخشید ها ...مثلا اینهمه اومدن گفتم K700 یا K750 خز شده ما حرفی زدیم؟؟:blink: :blink: که میگه همون بساط هست؟؟

انصاف هم چیز خوبیه ...من یه کلمه گفتم چرا میگین به اینا خز؟؟ بین این همه آدم اومدی صاف به ما گیر دادی:blink: :blink:

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نوکیا : 3650 و 6600 و 7610 و 6630 و تا حدودی 7710 و البته 1100 و2600 که جای خود داره .
از سامسونگ که به قول دوستان کلا خود سامسونگ خز هست ولی n620 و d500 که بسیار زیاد است .
از سونی اریکسون : k700 , k750 و تا حدودی p910
از موتورولا هم که v3 بسیار خز هست .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
علت خز شدن 6600 این بود که مدتها آرزوی خیلی داشتن چنین گوشی بود و وقتی ارزون شد همه رفتن خریدند و گرنه کلاسی که روزگاری 6600 داشت رو حتی امروز هم خیلی گوشیها ندارند. مخصوصا موقعی که 400 تومن بود. حالا بعد از چند سال خز هم شده باشه ولی هنوز تولید میشه و فروش خوبی داره

وقتی تازه اومده بود خیلی ها با حسرت نگاهش میکردند. حالا خز شده ؟ اشکالی نداره . بهتر از دابلیو 800 که نیومده خز شده

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :
سلام به همه،

اينجا قرار نيست بحث علمي و غير علمي در مورد گوشي ها و برندها انجام بشه. قرار هم نيست كسي بگه چه گوشي اي و يا چه برندي عملكرد بهتري داره . منظور من از خزترين گوشي، زشت ترين گوشي نيست. گوشي كه در جامعه ي ما خز شده ميتونه مدلي زيبا و عملكرد خوبي داشته باشه.

.....
---------------

خزترين گوشي ها تو ايران از ديد من:

دو تا برند نوكيا و جديدا سوني اريكسون، بيشترين سهم گوشي هاي خز رو دارن ! چند تا نمونه :

نوكيا : 6600، 3650، 6630، ...
سوني اريكسون : كا750، s700، پي 900 ...

یه علته خز شدنه گوشی ها میتونه این باشه که افرادی که بنوعی ژست بازاری و سلیقه طلاهای کیلویی آویزون کردن به خودشون ! دارن (بازاری هارو نمیگم !توهین نشه !:rolleyes: ) و افرادی که از نظر مالی امکان خرید دارن ولی از نظر فرهنگی/تحصیلی/شعوری! یا هرچی! در سطح مطلوبی نیستن که مثلا بقول شما به دسکتاپ میگن دکستاپ ! :blink: :lol: ( دکستاپ که تلفظش سخت تره که ! :rolleyes: ) میرن یک مدلی رو از همه گرون تر/ برای فروش با بازار بهتر/ یا صرفا تو تبلیغات میبینن یا فروشنده هی رو مغزشون کار میکنه و خب اهل اینم نیستن که مثلا بیان تو چهار تا سایت یه مقایسه ای انجام بدن یا اصولا شعورشون به مسایل فنی نمیرسه رو میرن تهیه میکنن

جدای بحث گوشی هرچیزی که آدم دست این جور افراد ببینه اگه مثل خودشون باشه زود میره میخره خیلی هم حال میکنه که از قافله عقب نمونده ! عین این خاله خانباجیا که تا چار تا استکان نعلبکی مد میشه همه خانوادگی !میریزن تو بلور فروشی !
و اگرم مثل اینا نباشه و آدم تفکری از خودش داشته باشه مثلا مثل شما اهل برند و برند بازی ! باشه :rolleyes: :happy: دنبال این هست که ببینه چی براش بهتره
و اکثرا هم ! ناچارا ! از اون برنده خز ! زده میشه چون نمیخواد مثل اون افراد باشه و هیچ شباهتی و اشتراک فکری باهاشون داشته باشه !
............

خودم گوشی های se رو از نظر کیفیت و کارشون خیلی قبول دارم ولی مدل های جدیدش رو دقیقا با شما موافقم که به کلاسه اجتماعی یه نوکیا پیوسته ! :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
علت خز شدن 6600 این بود که مدتها آرزوی خیلی داشتن چنین گوشی بود و وقتی ارزون شد همه رفتن خریدند و گرنه کلاسی که روزگاری 6600 داشت رو حتی امروز هم خیلی گوشیها ندارند. مخصوصا موقعی که 400 تومن بود. حالا بعد از چند سال خز هم شده باشه ولی هنوز تولید میشه و فروش خوبی داره

وقتی تازه اومده بود خیلی ها با حسرت نگاهش میکردند. حالا خز شده ؟ اشکالی نداره . بهتر از دابلیو 800 که نیومده خز شده

کاملا درسته .. ضمنا 6600 چن ساله اومده و چن وقته خز شده به این نکته توجه کنین! و در مقابل همین کا 750 و دبلیو 800 که واقعا با اون رنگش استعداد خزیت!! رو بالاقوه داره! // 6600 خز قبول! ولی تا مدتها که اومده بود همه داشتنش با اونهمه امکانات رو ارزو میدونستن خب طبیعیع حالا که ارزون شده و هر کسی میتونه بخره خز میشه .. این طبیعیه به نظرم .. ولی اینکه پی 910 با این قیمت گزاف جزو خزها بره یه شکست عظیمه! و همینطور کا 750 بعد از یه سال ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببخشید ها ...مثلا اینهمه اومدن گفتم K700 یا K750 خز شده ما حرفی زدیم؟؟:blink: :blink: که میگه همون بساط هست؟؟

انصاف هم چیز خوبیه ...من یه کلمه گفتم چرا میگین به اینا خز؟؟ بین این همه آدم اومدی صاف به ما گیر دادی:blink: :blink:

اولا اینهمه نیومدن بگن فک کنم قبل من یکی دو نفر اومد به کا 700 اشاره کرد .. بعد هم حرف من این نبود. من میگم شما مثکه نمیتونی به زبون بیاری مثلا یه مدلی از برند سونی خز شده!! حداکثرش نه نایید میکنی نا تکذیب ولی سر نوکیا که میشه با حرارت تمام از خز بودن مدلاش میگی .. من میگم نه به همون شدت! ولی لااقل بیا بگو کا 700 هم خزه! بالاخره ما هم حق داریم منطق رو از زبون مبارک شما هم بشنویم یا نه؟! منظور من این بود داداش:)

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید !
طرفدار هیچ برنده خاصی نیستم ولی شدیدا اعتقاد دارم 6600 از همون اولش هم خز بود :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از viki :
ببخشید !
طرفدار هیچ برنده خاصی نیستم ولی شدیدا اعتقاد دارم 6600 از همون اولش هم خز بود :)
اگه طرفدار هیچ برندی نیستید و نمی خواین که روی برندتون تعصب به خرج بدید و دعوا کنید فک کنم فروم رو اشتباهی اومدید :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از viki :
ببخشید !

اصلا قبول ندارم و فک مبکنم این حرف شما ناشی از دیدگاهیه که الان نسبت به 6600 هست .. اتفاقا اون موقه که اومده بود خوب یادمه ملت با حسرت ازش حرف میزدن الان چن مدتیه هم ارزون شده هم دست مردم زیاد شده که لقب خز رو اخذ کرده!! .. اسیر جوی که این سونی اریکسونیا اینجاد میکنن نشین ;) اینا میخوان با این شولوغ کاریا خز بودن بسیاری از مدلهای سونی رو مخفی و یا بی اهمیت نشون بدن!:p

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شركت همه تو بحث ممنون.

مدل هايي كه معرفي كردين، كم و بيش مورد تاييد همه هست.
قسمت سخت ماجرا اينه كه ببينيم چه عاملي باعث ميشه يه گوشي خز بشه و البته يه سري هم سوال كردن خز يعني چي ؟

همون طور كه احتمالا ميدونيد يه زباني بين افراد جامعه به خصوص جوون ها جريان داره كه جداي از زبان رسمي و عاميانه ي جامعه س و بهش ميگن زبان آرگو يا زبان مخفي. خيلي مثال ميشه زد از اصطلاحاتي كه تو اين زبان به كار ميره مثه ذاغارت، خفن و ... كه همه خوب ميشناسن.
يه كتابي هست به نام فرهنگ اصطلاحات مخفي كه يكي دو سال پيش به بازار اومده و تمام اين كلمه ها و اصطلاحات رو حتي بدترين هاشون رو كه به نوعي فحش هستن، توضيح داده. متاسفانه اين كتاب در حال حاضر دستم نيست تا بتونم معني دقيق خز رو براتون بگم. اما فكر كنم همه مفهومش رو بدونن بدون اينكه بتونن توضيح بدن !
به هر حال صبر كنيد كتاب رو بگيرم، براتون توضيح ميدم.

بين كساني كه تو اين تاپيك جواب دادن به نظر من يكي از بهترين پاسخ ها رو VIKI داده :

یه علته خز شدنه گوشی ها میتونه این باشه که افرادی که بنوعی ژست بازاری و سلیقه طلاهای کیلویی آویزون کردن به خودشون ! دارن (بازاری هارو نمیگم !توهین نشه ! ) و افرادی که از نظر مالی امکان خرید دارن ولی از نظر فرهنگی/تحصیلی/شعوری! یا هرچی! در سطح مطلوبی نیستن که مثلا بقول شما به دسکتاپ میگن دکستاپ ! ( دکستاپ که تلفظش سخت تره که ! ) میرن یک مدلی رو از همه گرون تر/ برای فروش با بازار بهتر/ یا صرفا تو تبلیغات میبینن یا فروشنده هی رو مغزشون کار میکنه و خب اهل اینم نیستن که مثلا بیان تو چهار تا سایت یه مقایسه ای انجام بدن یا اصولا شعورشون به مسایل فنی نمیرسه رو میرن تهیه میکنن

جدای بحث گوشی هرچیزی که آدم دست این جور افراد ببینه اگه مثل خودشون باشه زود میره میخره خیلی هم حال میکنه که از قافله عقب نمونده ! عین این خاله خانباجیا که تا چار تا استکان نعلبکی مد میشه همه خانوادگی !میریزن تو بلور فروشی !
و اگرم مثل اینا نباشه و آدم تفکری از خودش داشته باشه مثلا مثل شما اهل برند و برند بازی ! باشه دنبال این هست که ببینه چی براش بهتره

و

و اکثرا هم ! ناچارا ! از اون برنده خز ! زده میشه چون نمیخواد مثل اون افراد باشه و هیچ شباهتی و اشتراک فکری باهاشون داشته باشه !

دقيقا، اوني كه پايين تره(از هر نظر و به خصوص فرهنگ) با اين كارها ميخواد با بالا تر از خودش از نظر ظاهري ايجاد اشتراك كنه و برعكس، اوني كه بالاتره هيچ ميلي به انجام اين كار نداره و ميخواد تا جايي كه ميشه جنبه هاي اشتراكش رو با پايين تر از بين ببره.

پايين تر ميره 206 ميخره تا شبيه بالاتر بشه. بالاتر هرگز پيكان جوانان گوجه اي( با لاستيك دور سفيد و كارت تلفن بغل شيشه و سردنده گل گلي و عكس پورن استاري روي داشبورد!!) نميخره. حتي اگه به فرض محال پيكان ماشين خوبي باشه و فقط به واسطه ي قرق شدن توسط اون قشر پايين "خز" شده باشه !

از اونطرف فرد پايين تر كه سوار 206 ميشه، در عمل عمدا يا سهوا، از 206 ماشيني شبيه پيكان ميسازه و 206 رو هم به سمت خز شدن ميبره ( كسي هست تو خز شدن 206 شك داشته باشه ؟ )

به نظر من، هر رفتار يا وسيله اي كه در قشر خاصي از جامعه صورت ميگيره و قشر ديگه و پايين تر، به دلايل مختلف مثل كمبودها، به اون رفتار يا وسيله روي ميارن، در نهايت اون رفتار و يا وسيله رو "خز" ميكنن.

كاشكي تو جامعه ي ما اين قدر بين طبقه ها فاصله نبود و اين قدر طبقه هاي پايين كمبود نداشتن تا اين مشكلات كمتر پيش مي اومد !

بالا