• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوض کردن اسم و فامیل

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اسم و فامیل فعلی من ریشه عربی داره و ازاونجایی که قصد مهاجرت دارم بهتر هست عوضش کنم. میخواهم اسم اصیل ایرانی بزارم و فامیل هم محل تولد. کلا روالش رو توضیح بدین چه طوریه و چقدر طول میکشه و چه سختی هایی داره ممنون میشم ;)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اسم و فامیل فعلی من ریشه عربی داره و ازاونجایی که قصد مهاجرت دارم بهتر هست عوضش کنم. میخواهم اسم اصیل ایرانی بزارم و فامیل هم محل تولد. کلا روالش رو توضیح بدین چه طوریه و چقدر طول میکشه و چه سختی هایی داره ممنون میشم ;)

سلام
تعویض اسم کوچیک فکر میکنم مشکل باشه :)
موفق باشی

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پدرت بايد راضي باشه و اقدام كنه

فاميل رو نميدونم ولي اسمتو بزار "سيد كامبيز" :D

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
با پول و پارتی همه چیز عوض می کنند

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
ریشه فارسی؟

کارو یکسره کن, ریشه آمریکایی بذار!

بذار جــانـــی کَش مثلا! بی شوخی! :)

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
-من وقتی اصلا نمیدونم کجا باید برم چی کار باید بکنم آخه چه رشوه ای ! مگه تو فیلم سینمایی زندگی میکنی تو ؟!
-نه اسم ایرانی میخواهم بزارم خواهشا فقط راهنمایی کنید درباره چیز هایی که در پست اول گفتم (وقتی قیافت داد میزنه ایرانی هستی به نظرت ضایع نیست اسمت رو بزاری رابرت دنیرو ؟ شما هم همه چیز رو به شوخی میگیرین)

kambiz18

Registered User
لایک‌ها
6

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ببین برای عوض کردن اسم باید دلیل موجه داشته باشی. یعنی مثلا اسم کوچیک یا بزرگت شرم آور و زشت یا غلط انداز باشه تا راضی بشن عوض کنن برات. وگرنه فکر تعویض اسم های اسلامی را تو این مملکت از سرت بیرون کن (زوره دیگه!). بی خیال. می خوای بری که. سیتیزن شدی همونجا اوراق هویتیت را با اسم جدید بگیر.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
والا اولش که اونجا رزیدنت نمیشم. اولش باید یک کارو کاسبی راه بندازم و با اسم فعلی من به هیچ جا نمیرسم. شما راهی چیزی بلد هستین که جواب بده ؟ اسم دست خود آدم هست هر چی بخواهیم باید بتونیم بزاریم نه اینکه اونا واسمه ما تصمیم بگیرن !

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا اولش که اونجا رزیدنت نمیشم. اولش باید یک کارو کاسبی راه بندازم و با اسم فعلی من به هیچ جا نمیرسم. شما راهی چیزی بلد هستین که جواب بده ؟ اسم دست خود آدم هست هر چی بخواهیم باید بتونیم بزاریم نه اینکه اونا واسمه ما تصمیم بگیرن !

برو اينجوري بگو: ميخوام اسممو بزارم داريوش (مثلا) اگه گفت چرا اسم شما كه قشنگه، بگو ما يه فاميل داشتيم اسمش داريوش بود، دلاوري بود براي خودش، تو عمليات كربلاي 5 شهيد شد :(:(:blink: به ياد اون ميخوام اسممو بزارم داريوش :D:D:lol:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

انگار تو این مملکت زندگی نکردیا

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فامیلتو بزار آریا....مثلا فرهاد آریا یا نیما آریا...:D

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
اسم:
میری دادگاه، میگی اسمم رو میخوام عوض کنم، پرونده تشکیل میدی، نوبیت میخوری ، میری پیش قاضی ، اگه اسمت اسلامی باشه( مثه علی ، حسین..) به نظرم عمرا عوض کنن... به خاطر تعصب و این حرفا.. دلیل قاتع کننده ات هم این میتونه باشه که مثلا از بچگی به من میگفتن بهروز! همه هم منو با اسم بهروز میشناسن! میخواستم قانونیش کنم....دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگی واسه یه اسم اینجوری
بعد اگر ! قبول کنن که فکر نمیکنم قبول کنن نامه میده میری ثبت احوال و تمام!

برای فامیلی ( اسون تره)
میری ثبت احوال میگی مثلا فامیلیم رو میخوام بزارم اصغری! و باید بری از اولین نفری که در محل صدور شما فامیلیش اصغریه و زنده هم باشه رضایت محضری بگیری و تماااااااااام

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اسم:
میری دادگاه، میگی اسمم رو میخوام عوض کنم، پرونده تشکیل میدی، نوبیت میخوری ، میری پیش قاضی ، اگه اسمت اسلامی باشه( مثه علی ، حسین..) به نظرم عمرا عوض کنن... به خاطر تعصب و این حرفا.. دلیل قاتع کننده ات هم این میتونه باشه که مثلا از بچگی به من میگفتن بهروز! همه هم منو با اسم بهروز میشناسن! میخواستم قانونیش کنم....دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگی واسه یه اسم اینجوری

برای فامیلی ( اسون تره)
میری ثبت احوال میگی مثلا فامیلیم رو میخوام بزارم اصغری! و باید بری از اولین نفری که در محل صدور شما فامیلیش اصغریه و زنده هم باشه رضایت محضری بگیری و تماااااااااام
رضايت از آقاي اصغري چه صيغه اي هستش ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ميدونم غيرمنطقي به نظر مياد ولي کاريش نميشه کرد. مثلا اگه اسمت "گورزا" يا "چنگاور" يا فاميلت مثلا "کوزه اى" يا "انديده" بود عوض مي کردن برات ولي اسامي اسلاميو حرفشو نزن!باور ندارى برو اداره ثبت احوال بپرس تا همين حرفها را بهت بزنن. ولي حالا کدوم روالها تو اين مملکت منطقيه که اين باشه! با اين وضعيت تنها راهي که دارى پاسپورت جعلي و خروج غيرقانونيه!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اينم هست تازه. اگه ميخواى فاميلي بذارى که تو اون منطقه خاندانشون وجود داره بايد برى بزرگ فاميلشون را پيدا کني رضايت بگيرى ازش!

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
دادگاه ؟ مگه جرمی مرتکب شدم که برم دادگاه ؟!؟!؟!؟!

---
اگر بخواهم دینم رو عوض کنم چی اون وقت راحت اسمم رو عوض میکنن ؟ بخواهم مثلا الان دینم رو روی کاغذ بکنم زرتشت چه طوریه ؟

اينم هست تازه. اگه ميخواى فاميلي بذارى که تو اون منطقه خاندانشون وجود داره بايد برى بزرگ فاميلشون را پيدا کني رضايت بگيرى ازش!
اینو جدی میگی ؟؟ چه ربطی به اونها داره. یک میلیون تا اصغری هست تو شهر من فامیلم رو بزارم اصغری چه رضایتی باید از مردم بگیرم ؟! (جلل خالق)

Last edited:
بالا