اسم و فامیل فعلی من ریشه عربی داره و ازاونجایی که قصد مهاجرت دارم بهتر هست عوضش کنم. میخواهم اسم اصیل ایرانی بزارم و فامیل هم محل تولد. کلا روالش رو توضیح بدین چه طوریه و چقدر طول میکشه و چه سختی هایی داره ممنون میشم
اسم و فامیل فعلی من ریشه عربی داره و ازاونجایی که قصد مهاجرت دارم بهتر هست عوضش کنم. میخواهم اسم اصیل ایرانی بزارم و فامیل هم محل تولد. کلا روالش رو توضیح بدین چه طوریه و چقدر طول میکشه و چه سختی هایی داره ممنون میشم
پدرت بايد راضي باشه و اقدام كنه
فاميل رو نميدونم ولي اسمتو بزار "سيد كامبيز"
والا اولش که اونجا رزیدنت نمیشم. اولش باید یک کارو کاسبی راه بندازم و با اسم فعلی من به هیچ جا نمیرسم. شما راهی چیزی بلد هستین که جواب بده ؟ اسم دست خود آدم هست هر چی بخواهیم باید بتونیم بزاریم نه اینکه اونا واسمه ما تصمیم بگیرن !
والا اولش که اونجا رزیدنت نمیشم. اولش باید یک کارو کاسبی راه بندازم و با اسم فعلی من به هیچ جا نمیرسم. شما راهی چیزی بلد هستین که جواب بده ؟ اسم دست خود آدم هست هر چی بخواهیم باید بتونیم بزاریم نه اینکه اونا واسمه ما تصمیم بگیرن !
رضايت از آقاي اصغري چه صيغه اي هستش ؟اسم:
میری دادگاه، میگی اسمم رو میخوام عوض کنم، پرونده تشکیل میدی، نوبیت میخوری ، میری پیش قاضی ، اگه اسمت اسلامی باشه( مثه علی ، حسین..) به نظرم عمرا عوض کنن... به خاطر تعصب و این حرفا.. دلیل قاتع کننده ات هم این میتونه باشه که مثلا از بچگی به من میگفتن بهروز! همه هم منو با اسم بهروز میشناسن! میخواستم قانونیش کنم....دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگی واسه یه اسم اینجوری
بعد اگر ! قبول کنن که فکر نمیکنم قبول کنن نامه میده میری ثبت احوال و تمام!
برای فامیلی ( اسون تره)
میری ثبت احوال میگی مثلا فامیلیم رو میخوام بزارم اصغری! و باید بری از اولین نفری که در محل صدور شما فامیلیش اصغریه و زنده هم باشه رضایت محضری بگیری و تماااااااااام
رضايت از آقاي اصغري چه صيغه اي هستش ؟
كلا فكر كنم فاميلي هاي جديد دو كلمه اي مي زارننمیدونم.. راهش همینه دیگه
ولی اگه رضایت نداد مثلا میشه گذاشت اصغری پور !
دادگاه ؟ مگه جرمی مرتکب شدم که برم دادگاه ؟!؟!؟!؟!میری دادگاه، میگی اسمم رو میخوام عوض کنم، پرونده تشکیل میدی، نوبیت میخوری ، میری پیش قاضی ، اگه اسمت اسلامی باشه( مثه علی ، حسین..) به نظرم عمرا عوض کنن... به خاطر تعصب و این حرفا.. دلیل قاتع کننده ات هم این میتونه باشه که مثلا از بچگی به من میگفتن بهروز! همه هم منو با اسم بهروز میشناسن! میخواستم قانونیش کنم....دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگی واسه یه اسم اینجوری
بعد اگر ! قبول کنن که فکر نمیکنم قبول کنن نامه میده میری ثبت احوال و تمام!
میری ثبت احوال میگی مثلا فامیلیم رو میخوام بزارم اصغری! و باید بری از اولین نفری که در محل صدور شما فامیلیش اصغریه و زنده هم باشه رضایت محضری بگیری و تماااااااااام
اینو جدی میگی ؟؟ چه ربطی به اونها داره. یک میلیون تا اصغری هست تو شهر من فامیلم رو بزارم اصغری چه رضایتی باید از مردم بگیرم ؟! (جلل خالق)اينم هست تازه. اگه ميخواى فاميلي بذارى که تو اون منطقه خاندانشون وجود داره بايد برى بزرگ فاميلشون را پيدا کني رضايت بگيرى ازش!