• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوض کردن اسم و فامیل

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
namekhanevadegi.jpg

تغيير نام و نام خانوادگي شرایط را در سایت سازمان مربوطه ببینید.

اگه امکانپذیر هم باشه.... (که بسیار بعید است) کار بسیار دشوار و سختی خواهد بود... مخصوصا اینکه نام فعلی شما ریشه های مذهبی دارد!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
اینو آمارش رو کسی داره؟
مثلا ایشون مسلمون هستند و نامشون علی! خوب چیزی که همه ما میدونیم هیچ قاضی ای اجازه نمیده کسی که اسمش علی، اسمش رو عوض کنه مثلا بزار کامبیز :D ، اما اگه دینش رو عوض کنه چی؟؟؟؟ بره مسیحی بشه! اونوقت چی؟؟؟

(من که فک نمیکنم برای اونور آبی ها مهم باشه این چیزا....)

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
اینو آمارش رو کسی داره؟
مثلا ایشون مسلمون هستند و نامشون علی! خوب چیزی که همه ما میدونیم هیچ قاضی ای اجازه نمیده کسی که اسمش علی، اسمش رو عوض کنه مثلا بزار کامبیز :D ، اما اگه دینش رو عوض کنه چی؟؟؟؟ بره مسیحی بشه! اونوقت چی؟؟؟

بری مسیحی شی از اون طرف باید تشریف ببرید بالای دار :happy:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
-اول برای اسم کوچک اقدام کنم یا فامیل ؟ در کل چقدر طول میکشه ؟
-دو تا چیزی که منو ترسونده یکی دادگاه واسه اسم کوچیک هست و یکی استشهاد محلی و امضا از هم فامیلی ها برای اسم فامیل ک واقعا ریده به اعصابم. یکی بگه اینطوری نیست یک خورده ترسم بریزم حداقل

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
-اول برای اسم کوچک اقدام کنم یا فامیل ؟ در کل چقدر طول میکشه ؟
-دو تا چیزی که منو ترسونده یکی دادگاه واسه اسم کوچیک هست و یکی استشهاد محلی و امضا از هم فامیلی ها برای اسم فامیل ک واقعا ریده به اعصابم. یکی بگه اینطوری نیست یک خورده ترسم بریزم حداقل

اسم کوچیک عوض کردنش خیلی سخته مخصوصا که اسمت عربیه حتما باید پارتی داشته باشی شک نکن...

فامیل عوض کردنش راحته..میری ثبت احوال فرمشو پر میکنی تموم میشه.باید فامیلی بزاری که تو اون محدوده کسی اون

فامیل رو نداشته باشه..یعنی اگه شناسنامت مال تهرانِ میخوای فامیلتو عوض کنی نباید اون فامیلی که میزاری رو کسی

تو تهران داشته باشه..اگه کسی اون فامیل رو داشته باشه باید بری از سَر فامیلشون اجازه کتبی بگیری..

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اسم کوچیک عوض کردنش خیلی سخته مخصوصا که اسمت عربیه حتما باید پارتی داشته باشی شک نکن...

فامیل عوض کردنش راحته..میری ثبت احوال فرمشو پر میکنی تموم میشه.باید فامیلی بزاری که تو اون محدوده کسی اون

فامیل رو نداشته باشه..یعنی اگه شناسنامت مال تهرانِ میخوای فامیلتو عوض کنی نباید اون فامیلی که میزاری رو کسی

تو تهران داشته باشه..اگه کسی اون فامیل رو داشته باشه باید بری از سَر فامیلشون اجازه کتبی بگیری..
-یعنی از لحاظ قانونی اجازه تغییر اسم کوچک نداریم ؟!
-هر فامیلی بخواهم بزارم تو تهران حداقل یه دونه گیر میاد. بعد هم الان خونه ها همه برج هست مثل قدیم نیست همه همدیگرو بشناسن حالا من از کجا بفهمم که مثلا کریمی تو محل ما هست یا نه ؟!

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
-یعنی از لحاظ قانونی اجازه تغییر اسم کوچک نداریم ؟!

نه! چون اسمت از نظر اونا مشکلی نداره..اگه اسمت جمعه بود مثلا میتونستی عوض کنی...

-هر فامیلی بخواهم بزارم تو تهران حداقل یه دونه گیر میاد. بعد هم الان خونه ها همه برج هست مثل قدیم نیست همه همدیگرو بشناسن حالا من از کجا بفهمم که مثلا کریمی تو محل ما هست یا نه ؟!

تو محل نه! توی شهر... باید فامیلت تو اون شهر نباشه...خب مثلا باید پسوند اضافه کنی دیگه مثلا حسینی پور!!

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
برای تغییر نام چون اسمت عربیه خیلی دشواره که بتونی اسمت رو عوض کنی
تغییر نام در دادگاه باید انجام بشه
و تغییر نام خانوادگی در ثبت احوال (شورای حل اختلاف ثبت احوال) که برا این میگن باید دو حرفی باشه چون بر طبق ماده 988قانون مدنی ایران هر کس که اسم خانوادگی او را دیگری بدون حق اتخاذ کرده باشد میتواند اقامه دعوی کرده و در حدود قوانین مربوطه تغییر نام خانوادگی غاصب را بخواهد
اگر کسی نام خانوادگی خود را که در دفاتر سجل احوال،ثبت کرده است مطابق مقررات مربوطه به این امر تغییر دهد هر ذینفع میتواند در ظرف مدت و به طریقی که در قوانین یا نظامات مخصوصه مقرر است اعتراض کند
یه راه حل هم هست که نام خانوادگیت دو حرفی نباشه
مثلا اگه بخوای نام خانوادگیت رو آریان بزاری باید بری بزرگ خاندان اریان رو پیدا کنی و ازش رضایت کتبی بگیری که اونا راضی هستن نام خانوادگی تو آریان بشه
در غیر اینصورت ثبت احوال یه پسوند بهت اضافه میکنه مثل آریان پور
که در خیلی شرایط بهتر و با کلاس ترم هست
و برای تغییر نام
اگه اسمت گدا ، صد تومانی ، قوچعلی ، گرگعلی و امثالهم باشه که باعث خجالت شخص شود بدون مراجعه به دادگاه از طریق خود ثبت احوال قابل تغییر هستش
ولی تو که میگی اسمت عربی باید به دادگاه مراجعه کنی و دلیل محکمی ارائه کنی (البته یه وکیل که با قاضی جور باشه رو بگیر کارت به راحتی پیش میره)
حالا یه دلیل محکم که میتونی ارائه بدی اینه که بگی
اسم من مثلا عبدالله هستش ولی توی اقوام و فامیل بهزاد صدام میکنن و به علت اشتباه ثبت احوال و کم سواد بودن پدر و مادر اسم در شناسنامه همون عبدالله درج شده و اکنون که به بهزاد معروف هستم در زندگی روزمرم باعث اختلالت زیادی شده از جمله مراسلات پستی و کارهای اداری و گزینشی
خلاصه یه وکیل بگیر دی:
موفق باشی

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
تو محل نه! توی شهر... باید فامیلت تو اون شهر نباشه...خب مثلا باید پسوند اضافه کنی دیگه مثلا حسینی پور!!
هر فامیلی بخواهم بزارم حداقل چند تا تو شهر هستن. حسینی پور که هیچی گرگعلی پور هم بزارم هست تو تهران ...
برای تغییر نام چون اسمت عربیه خیلی دشواره که بتونی اسمت رو عوض کنی
تغییر نام در دادگاه باید انجام بشه
و تغییر نام خانوادگی در ثبت احوال (شورای حل اختلاف ثبت احوال) که برا این میگن باید دو حرفی باشه چون بر طبق ماده 988قانون مدنی ایران هر کس که اسم خانوادگی او را دیگری بدون حق اتخاذ کرده باشد میتواند اقامه دعوی کرده و در حدود قوانین مربوطه تغییر نام خانوادگی غاصب را بخواهد
اگر کسی نام خانوادگی خود را که در دفاتر سجل احوال،ثبت کرده است مطابق مقررات مربوطه به این امر تغییر دهد هر ذینفع میتواند در ظرف مدت و به طریقی که در قوانین یا نظامات مخصوصه مقرر است اعتراض کند
یه راه حل هم هست که نام خانوادگیت دو حرفی نباشه
مثلا اگه بخوای نام خانوادگیت رو آریان بزاری باید بری بزرگ خاندان اریان رو پیدا کنی و ازش رضایت کتبی بگیری که اونا راضی هستن نام خانوادگی تو آریان بشه
در غیر اینصورت ثبت احوال یه پسوند بهت اضافه میکنه مثل آریان پور
که در خیلی شرایط بهتر و با کلاس ترم هست
و برای تغییر نام
اگه اسمت گدا ، صد تومانی ، قوچعلی ، گرگعلی و امثالهم باشه که باعث خجالت شخص شود بدون مراجعه به دادگاه از طریق خود ثبت احوال قابل تغییر هستش
ولی تو که میگی اسمت عربی باید به دادگاه مراجعه کنی و دلیل محکمی ارائه کنی (البته یه وکیل که با قاضی جور باشه رو بگیر کارت به راحتی پیش میره)
حالا یه دلیل محکم که میتونی ارائه بدی اینه که بگی
اسم من مثلا عبدالله هستش ولی توی اقوام و فامیل بهزاد صدام میکنن و به علت اشتباه ثبت احوال و کم سواد بودن پدر و مادر اسم در شناسنامه همون عبدالله درج شده و اکنون که به بهزاد معروف هستم در زندگی روزمرم باعث اختلالت زیادی شده از جمله مراسلات پستی و کارهای اداری و گزینشی
خلاصه یه وکیل بگیر دی:
موفق باشی
خوب مثلا اگر اصفهانی بخاهم بزارم فامیلم رو من الان باید از کی اجازه بگیرم ؟ یه میلیون تا اصفهانی هست تو تهران ...
---
وکیل ؟؟؟ یعنی باید برم داداگاه کنار قاتل ها و جنایتکار ها برای تغییر اسم ؟؟؟

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
خوب مثلا اگر اصفهانی بخاهم بزارم فامیلم رو من الان باید از کی اجازه بگیرم ؟ یه میلیون تا اصفهانی هست تو تهران ...

خودشون احتمالا بهت میگن سر فامیل کیه.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
هر فامیلی بخواهم بزارم حداقل چند تا تو شهر هستن. حسینی پور که هیچی گرگعلی پور هم بزارم هست تو تهران ...

---
وکیل ؟؟؟ یعنی باید برم داداگاه کنار قاتل ها و جنایتکار ها برای تغییر اسم ؟؟؟

سلام
اصلاً یه سری از فامیلیارو مجاز نیستی انتخاب کنی. فکر کنم فامیلی مثل اصفهانی هم جزو اون دسته باشه.
وقتی میخوای فامیلی جدید انتخاب کنی باید جزو فامیلی های مجاز باشه. مثلاً تا اونجا که من اطلاع دارم فکر میکنم دیگه مشاغل جزو فامیلی های مجاز نیستن. مثلاً نمیتونی فامیلیتو بزاری آهنگر
موفق باشی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ميدونم غيرمنطقي به نظر مياد ولي کاريش نميشه کرد. مثلا اگه اسمت "گورزا" يا "چنگاور" يا فاميلت مثلا "کوزه اى" يا "انديده" بود عوض مي کردن برات ولي اسامي اسلاميو حرفشو نزن!باور ندارى برو اداره ثبت احوال بپرس تا همين حرفها را بهت بزنن. ولي حالا کدوم روالها تو اين مملکت منطقيه که اين باشه! با اين وضعيت تنها راهي که دارى پاسپورت جعلي و خروج غيرقانونيه!

بابا بی خیال ! :f34r:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
اصلاً یه سری از فامیلیارو مجاز نیستی انتخاب کنی. فکر کنم فامیلی مثل اصفهانی هم جزو اون دسته باشه.
وقتی میخوای فامیلی جدید انتخاب کنی باید جزو فامیلی های مجاز باشه. مثلاً تا اونجا که من اطلاع دارم فکر میکنم دیگه مشاغل جزو فامیلی های مجاز نیستن. مثلاً نمیتونی فامیلیتو بزاری آهنگر
موفق باشی
اتفاقا من میخواهم محل تولد رو بزارم فامیل. مثل تو تهران که بدنیا اومدم میخواهم بزارم تهرانی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اتفاقا من میخواهم محل تولد رو بزارم فامیل. مثل تو تهران که بدنیا اومدم میخواهم بزارم تهرانی

سلام
حالا بهترین راه اینه که شما یه سر برین اداره ثبت احوال بپرسید. اونا بهتر از همه ما راهنمایی میکنن با قوانین آپ تو دیت و همه امکانات در خدمت شمان :دی
خدافظ

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اینو آمارش رو کسی داره؟

تغییر دین از اسلام که اعدام داره :D

این چیزا اصلا برای انور آب مهم نیست

بالا