• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوض کردن اسم و فامیل

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اقا الان من یه وکیل بگیرم خودش میره همه کار هارو انجام میده ؟
-چقدر میگیره وکیل و از کجا گیر بیارم وکیل ؟

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
خب عزیز شما که مثلا میخوای بزاری تهرانی به قول خودتم هزار تا تهرانی هست و راهی برای اجازه نیست یه پسوند اضافه کن
تهرانی راد
تهرانی فر
تهرانی اصل
تهرانی مطلق

ولی برای تغییر نام در صورتی که اسمت جزو اسمهای لیست ثبت احوال(از جمله گدا،صدتومانی،قوچعلی گرگعلی و ادامه) نباشه تنها راهش اینه بری دادخواست بدی
عنوان دادخواست هم باید بنویسی تغییر نام کوچک
خواهان اسم خودت
خوانده هم باید بنویسی اداره ثبت احوال شهرستان فلان
و عنوان و توضیح خواسته رو زیرش بنویسی با ذکر دلیل
یادت باشه این دادخواست خیلی مهمه هر چی توش بنویسی همونه که حتما وکیل بگیر
یه وکیل بگیر که سرش خلوت باشه که با دویست تومن سیصد تومن راضی بشه
البته بنده خودم اسمم رو عوض کردم واسه زمانی بود که وکیل اجباری بود
ولی خب با رییس دادگستری صحبت کردم و گفتم که به قواعد حقوقی و قوانین ایران اشنا هستم قبول کردش که وکیل نگیرم
البته اگه در دادگاه محل مورد نظر رای بر موفقت تغیی نامت بشه ثبت احوال یه اعتراض بلند بالا میزنه که دادنامه رو ابطال کنید و برا همین به تجدید نظر استان فرستاده میشه که اگه اونجا پراتی نداشته باشی مسلما دادنامه ابطال میشه
نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه پارتی نداری بی خیالش شو

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز با توجه به مشکلات این کار و یه سری مسائل دیگه من هم یه سری نکات رو بگم خدمتتون.

اول اینکه برای فرنگیان محترم اسم عربی و غیر عربی هیچ فرقی نمیکنه، فرضا اسم من بهراده، فکر میکنین در مثلا آلمان فرق این اسم با حسام الدین یا محمد علی رو میدونن؟ براشون فرقی نمیکنه مهم اینه که شما از کجا اومده باشن که برای خیلی از غربیها ما یک قوم عربیم، حتی خیلیها فکر میکنن که ما عربی صحبت میکنیم یا به هبچ وجه نمیدونن که سال نوی جدا داریم؛ و یه بار که خواستم این موضوع رو برای چند نفر توضیح بدم فکر میکردن که دستشون انداختم.

دوم اینکه الان خیلی از عربها و ترکها با همین اسم محمد و احمد و ... کسب و کارهای خیلی موفقی دارن به نظرم ما ایرانیها یه مقدار رو این موضوع زیادی حساسیم..

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
وکیل چی باید بگیرم ؟ دادگاه کجا باید برم ؟ بعد ثبت احوال میره بر علیه من اقدام میکنه ؟!؟! مگه من بن لادنم که ثبت احوال به خونم تشنه است ؟؟

-----

عزیز اسم عربی بدجوری تو ذوق میزنه و کسی من رو نمیبینه که بگه از کجا اومدی فقط اسم من رو جاهای مختلف مینویسن و اگر عربی باشه بدجوری مشتری از دست میدم چون مخاطبم غربی ها هستم نه روشنفکران اروپایی ...

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
حالا اسمتون چی هست؟

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
پسر خوب اسمت واسه امام هستش خیلی خیلی سخته بتونی رای بگیری
هر چند قضات فک نمیکنم همچین ریسکی بکنن و بهت رای مثبت بدن چون توی تجدید نظر رد میشه
یادمه یه استاد داشتیم میگفت یه بار یکی اومد میخواست اسمشو عوض کنه، علی بود به یه اسم ایرانی (البته اسم ایرانی که انتخاب کرده بود از این سوسولا نبود) میخواست تغیر بده گفتم دلیلت چیه گفت علی برای من خیلی سنگینه من لیاقت اسم علی رو ندارم گفت رو همون دلیلش من رای مبنی بر تغییر نام دادم که به قول خودش در تجدید نظر رد شد
رایی هم که در تجدید نظر رد بشه در اخر یه امتیاز منفی برا قاضی حساب میشه
در هر صورت با یه وکیل زبده مشورت کن

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
اسمت که خیلی قشنگه برادر من :) کوتاهه و جالب!
بزار باشه ، این همه هزینه برای چی؟؟؟ (البته هرکسی سلیقه ای داره)

به نظرم قبل از وکیل گرفتن یه بارم برو ثبت احوال بپرس که مراحل کار چطوریه :)
خدافظ

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
خوب این داستان تجدید نظر چیه ؟ یعنی اگه قاضی بگه باشه ثبت احوال بلند میشه میره بر علیه من شکایت میکنه تا درخواستم رو باطل کنه ؟ یعنی اونها اونقدر با مردم پدر کشتگی دارن یا اصلا کار و زندگی ندارن که وردارن بر علیه من شکایت کنن اگر تو دادگاه موفق شدم ؟ این دیگه چه ضیغه ایه ؟!

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
اداره ثبت احوال یه اعتراضی مینویسه بدین شرح
ریاست محترم دادگاه تجدید نظر استان
سلام علیکم
احتراما در خصوص تجدید نظر خواهی از دادنامه شماره فلان به کلاسه شماره فلان صادره از فلان شعبه به نام حسن
که در تاریخ فلان به این اداره ابلاغ گردیده است توجه مقام محترم را به موارد ذیل معطوف و تقاضای نقض دادنامه صادره و صدور حکم بر بطلان دعوی نامبرده را دارد
1. موارد تغییر نام در تبصره ماده 20 قانون ثبت احوال احصای شده که شامل اسامی خارجی زننده مستهجن و مغایر با جنس می باشد که نام خواهان جزو هیچ دسته از آنان نمی باشد
2. نام خواهان از اسامی متداول و مصطلح و با معنی است که در اجرای ماده 20 قانون ثبت احوال توسط والدین وی انتخاب شده که نه ایرادی در ان به نظر می رسد و نه اشتباهی در انتخاب پدر و یا تنظیم سند توسط این اداره صورت گرفته که نیاز به اصلاح ان می باشد
3. اشتهار افراد به نام غیر امری عادی و متداول می باشد و تضییع حقی محسوب نمیشود که نیاز به اقامه دعوی و دادخواهی داشته باشد
4. در هیچ یک از مقررات و قوانین ثبت احوال و مدنی تغییر نامهای مجاز و مصطلح تجویز نشده است ضمنا خواهان در طول زندگی به نام حسن شناخته شده است و ضمن اینکه وجه تمایز او با افراد و جامعه می باشد و با این نام مدارکی را اخذ نموده و منشاه حقوق و تعهداتی قرار گرفته است و تحقق خواسته وی اختلال در این امور است .
علیهذا این اداره با توجه به موارد ذکر شده و مواد 1287-1288-999 قانون مدنی و ماده واحده قانون حفظ و اعتبار اسناد سجلی مصوب مجمع تشخیص مصلحت **** تقاضای نقض دادنامه صادره و صدور حکم بر بطلان دعوی نامبرده را دارد
کارشناس حقوقی سجلی اداره ثبت احوال فلان شهر
امضا

خب دیگه اگه فک میکنی با همچین اعتراض پر ملاتی که به مواد قانونی استناد شده میتونی در دادگاه تجدید نظر استان موفق بشی
بسم الله

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
خدایا ین ثبت احوال هم عجب حروم زاده ای بود خبر نداشتیم. بی شرف ها وقتشون رو میزارن تا فقط به من ضریه بزنن !
خوب الان من چی کار باید بکنم ؟ وکیل چی باید بگیرم ؟ آیا اصلا از نظر قانونی ما میتونیم اسممون اگر مشکلی نداشت عوض کنیم ؟ در قانون اساسی اجازه تغییر اسم هست یا نه ؟ من با ثبت احوال قروم ساغ کاری ندارم فقط قانون اساسی رو بهم بگین

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
من که میخواهم شرکتم رو در یکی از کشور های دبی یا کانادا افتتاح کنم میتونم به محض اینکه رفتم اونجا اسمم رو عوض کنم و با اسم جدید شرکت رو ثبت کنم و اونجا منو با یک اسم غیر اسلامی بشناسن ؟ اگر چنین چیزی امکان داره مشکلاتم حل میشه

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
همان طور که قبلا عرض کردم بدون پول و پارتی هیچ کاری نمی تونی بکنی
اگه پارتی نداری مجبوری وکیل بگیری که خودش پارتی داره!
اگر هم دوستان می گن برو وکیل بگیر به خاطر اینه که وکیل خودش پارتی داره!
همه ی وکیل ها هم این مورد رو قبول نمی کنند چون پارتیش ندارند
اون هایی هم که قبول می کنند قیمت هاشون واقعا بالاست
وکیل هست که بدون نیاز به هیچ دادگاه یا رضایت نامه اسم و فامیلت رو در چند روز عوض می کنه (منم فقط شنیدم ندیدم که!)
فقط به خاطر این که پارتی کلفت داره
یه کمی تو این مملکت زندگی کنی حساب کار دستت می آد
وقتت رو الکی تو این فروم تلف نکن! پولات جمع کن دنبال یه وکیل خوب بگرد

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
پسر خوب قانون اساسی همش 177 تا اصله بیکار نیست که در مورد تغییر نام بیاد بگه اینو باید در قانون مدنی و قانون ثبت احوال پیگیر شد
تغییر نام تو در این دو قانون خلاف هستش ولی به قول این دوستمون وکیل گردن کلفت بگیری ممکنه جواب بگیری
البته به قول این دوستمون که چند روزه عوض میکنن
نه عزیز از این خبرا نیست هر چقدر هم پارتی داشته باشی لااقل سه ماه طول میکشه
وکیل چی بگیرم هم نشد حرف که
تمامی وکلا میتونن وکالت این کار شما رو بگیرن شما بگرد تو تهران یا جایی که هستی ببین کی خبره تر و بهتره

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
-والا این دختر خالم فکر کنم اسمش سکینه بود گذاشت سارا (راست و دروغش رو مطمئن نیستم). پس اون چه طور اینکارو کرد ؟ چیزی هم از وکیلی مکیل و پارتی مارتی نشنیدم

-خوب اقا فعلا این فامیل رو بگید چه طوری عوض کنم چون گویا گفتین مستقیم ثبت احوال بدون دردسر درجا عوض میکنه. روالش رو بگین بچه هایی که اطلاع دارین یا خودتون کردین و به اشتراک بزارین. :eek: (یعد اگر فامیل رو ثبت احوال عوض میکنه پس چرا واسه اسم کوچیک میگه نظم اداره ها بهم میخوره اسم الکی عوض کنیم ؟ خوب فامیل که بدتره !)

- اون قضیه خارج رفتن عملی هست ؟ میشه قبل از ثبت شرکتم اونجا اسم کوچیکم رو بزارم کوروش ؟

Last edited:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
-والا این دختر خالم فکر کنم اسمش سکینه بود گذاشت سارا (راست و دروغش رو مطمئن نیستم). پس اون چه طور اینکارو کرد ؟ چیزی هم از وکیلی مکیل و پارتی مارتی نشنیدم

-خوب اقا فعلا این فامیل رو بگید چه طوری عوض کنم چون گویا گفتین مستقیم ثبت احوال بدون دردسر درجا عوض میکنه. روالش رو بگین بچه هایی که اطلاع دارین یا خودتون کردین و به اشتراک بزارین. :eek: (یعد اگر فامیل رو ثبت احوال عوض میکنه پس چرا واسه اسم کوچیک میگه نظم اداره ها بهم میخوره اسم الکی عوض کنیم ؟ خوب فامیل که بدتره !)

- اون قضیه خارج رفتن عملی هست ؟ میشه قبل از ثبت شرکتم اونجا اسم کوچیکم رو بزارم کوروش ؟

من فامیلم رو عوض کردم مرداد ماه اقدام کردم دیروز جوابش از تهران اومد که موافقت کردن...

کاراش فقط یه روزه میری ثبت احوال میگی میخوام فامیل عوض کنم یه فرم بهت میده پر میکنی تموم میشه..باید

منتظر بمونی تا جوابش بیاد...اگه خودت تهران هستی جوابش 4-3 ماهه میاد من که شهرستانم اینقد طول کشید..

sh1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عوض كردن فاميل راحته .اما اسم نه
من اسمم رو عوض گردم.راحت.چون عموم وكيل بود ودوتاقاضي دوستش بودند واين كار انجام دادن.اتفاقا از يك اسممذهبي هم تغيير دادم
اما حدود شش ماه طو ل كشيد
حتما بايد پارتي داشته باشي
وكيل هم كاري نميتونه بكنه
يك راه هم داره .اين كهبگي يك برادر يا خواهر هم اسم خودت داشتي كه مرده واسمش رو گذاشتن رو تو وچون اون زود مرده براش شناسنامه نگرفتن.كه اينم استشهاد محلي ميخواد و چند نفر بايد بيان شهادت بدن ا فاميل.منم همين كار كردم.وكل يتابلو شدم توفاميل
ويك چيز ديگه توي صفحه توضيحات شناسنامت مينويسن اين مساله رو
كه اسمت چي بوده ودر چه تاريخي چي شده
اين خيلي ضايع هست
من حاضرم هركاري كنم كه اين صفحه پاك بشه
كسي راهي داره؟؟

بالا