• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکسهای فضایی با گوگل ارث 4.2 واقعا شگفت انگیز

access

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
باورش برای من بسیار دشوار هست چون کیفیت تصاویر طبیعی نیستند.

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
نسخه نهایی و غیر رایگان است یا پولی

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوستان خواهش میکنم
ضمنا به هیچ وجه امکان نداره که تصاویر زنده بزارن همه تصاویر عکس هست و دوستانی هم که میخوان بدونن عکسهای فضا واقعیه یا نه باید بگم واقعی هستند ولی اگر کسی با تلسکوپ معمولی اینها رو بخواد ببینه اینطور نمیبینه چون اینها رو با تلسکوپ های مخصوص دیده و عکس انداختن خودتون میتونید ببینید که فواصلو اشیاء مختلف از رنگ آمیزی مختلفی برخوردارند برا همینه که به نظر میاد عکسها مصنوعی هستند مثلا در همون تصویر صحابی میتونید ببنید که تصویر سر اسب با تصویر اطرافش رنگ متفاوتی داره این به خاطر همون تفاوت نوع عکس برداری برای وضوح بهتر هست
البته اساتید محترم توضیحات حرفه ای تری میتونن بدن

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نسخه نهایی و غیر رایگان است یا پولی
دوست عزیز این نسخه رایگان نیست ولی از لینکی که من دادم میتونید دانلود کنید و استفاده کنید که همراهش کرک هم هست اما خود من بدون نصب اون کرک هم مشکلی ندارم

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان اینجا خیلی زیبا مطلب نوشتند و عکس های زیبایی را از قدرت خداوند متعال در اینجا گذاشتند.خدایا ما نوکرتیم.

اما یک نکته را دوستان در نظر بگیرند و آن هم قدرت انسان که موهبت الهی است.

یا حق.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا همینطوره
با اینکه نمیخوام اینجا بحث دینی بکنیم ولی خواستم گفته باشم که افراد سطحی بین همیشه وقتی صحبت از پیشرفت های انسان میشه انسانها رو جدا از خدا در نظر میگیرند و میگن که این کار رو انسان کرده پس خدا کجاست !!! و اینقدر سطحی بین هستند که نمیفهمند که چه اون پیشرفت و چه خود اون انسان هم ساخته حضرت حق هست ولی پیشنهاد میکنم در چنین دستاوردهایی دقت کنیم و با نگاه کردن به عظمت آفریده های او سعی کنیم به یاد بیارم چقدر کوچکیم و چقدر میتونیم بزرگ باشیم

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به این عکس میگن چشم خدا
به عظمت عکس دقت کنید

helix03_hst.jpg

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
saeid عزیز از تاپیکت ممنون. دستت درد نکنه.
ای کاش که فاصله از زمین و ابعاد واقعی تصویر در فضا رو هم میگذاشتی. نمیدونم این نرم افزار این اطلاعات رو میده یا نه؟
راستی الان یه چیزی به خودم گفتم که دوست دارم اینجا هم بگم. اگه یه روز مثل بعضی روزای من خیلی ناامید شدیم یادمون باشه که یه خدایی هست که مخلوقاتی با این عظمت داره! واقعا شگفت انگیزه. ما در مقابل این سحابی ها و کهکشانهای غول پیکر که برا خودشون دنیایی دارن و زندگی میکنن، خیلی کوچیکیم. اونوقت باور کنم و باور کنیم که خدا میتونه تو به چشم به هم زدن همه مشکلات رو حل کنه. مثل منی رو آدم کنه. من گاهی این عکسها و تصاویر رو که میبینم واقعا تنم میلرزم. چقدر خوبه که یه همچین خدای قدرتمندی داریم. که قدرتش هیچ حد و مرزی نداره. و چقدر مهربونه که وقتی گناه میکنیم هزارتا بهانه گذاشته که مارو ببخشه و راه رو باز گذاشته که برگردیم. در حالیکه میتونست... .ای کاش دیر نشه!

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم هر کسی را دیدم تنش لرزید.خود من روز اول از قدرت خداوند متعال لرزیدم.ما خیلی کوچکیم و خدا بسیار بزرگ.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من الان با برنامه مشکل دارم فکر کنم از ویندوزم باشه درست که شد دوباره براتون تصاویر جدید میزارم و در مورد فواصل هم بررسی میکنم
دست dariushiraz هم درد نکنه ممنون

بالا