EN CHE HARFEYE BEZARED:general208::general208::general208::general208::general208:MAN aks sistemam bezaram aberoom mire:general611:
in lampa az koja gerefti manam beram begiram kheyli ghashange
in lampa az koja gerefti manam beram begiram kheyli ghashange
برم بگم رشته smdیا led میخوام بعد چطر وصلشون کنم؟لامپ نیست،
رشته های SMD یا LED هستش، تهران، تقاطع جمهوری با حافظ، پاساژ امجد.
سوکت هارد میتونه مشکل داشته باشه. مدلش چیه و چند سالشه؟سلام من یه مشکل دارم وقتی دست به کابل هاردم بزنم هاردم صدا میده ویندوز ریستارت میشه و دیگه بالا نمیاد مگر اینکه کابل هارد در بیارم دوباره بزارم تا ویندوز بالا بیاد کابلا هم عوض کردم اما هیچ تغییری نکرد لطفا راهنماییم کنید
داداش میشه 1 توضیح در مورد واترت بدی ؟ که جریانه این لوله کشیش چیه ؟ لولش شیشست پلاستیکه پلاستیکه فشردست ! خودت درست کردی درست کردن خودش همینطور بوده
شیلنگ تراز هستداداش میشه 1 توضیح در مورد واترت بدی ؟ که جریانه این لوله کشیش چیه ؟ لولش شیشست پلاستیکه پلاستیکه فشردست ! خودت درست کردی درست کردن خودش همینطور بوده
1 توضیح کلی بده فیض ببریم
ای ول داداش یه جورایی اسمبل سیستمت مثله سیستمه منه البته شاید سیستم من مثله سیستم شما باشه :general711::general711:مشاهده پیوست 803807 مشاهده پیوست 803821 مشاهده پیوست 803815 مشاهده پیوست 803831 مشاهده پیوست 803822 با سلام خدمت دوستان. اینم از سیستم بنده.
تشکر از دونفر یکی آقای حسینی(لیون کامپیوتر) و دیگری آقای اشوری (pcmax) که تمامی قطعات بجز کیس و فن ها و کابل اسلیو قرمز که جناب اشوری زحمتش رو کشیدن. بقیه از لیون خریداری شده و توسط خودم اسمبل شده.
دروددرود اساتید عزیز و بزرگ..
کیس مود شده بنده :general601:
مشاهده پیوست 808829
مشاهده پیوست 808827
مشاهده پیوست 808826
مشاهده پیوست 808828
مشاهده پیوست 808830