Scene mode رو بذار رو Close-upدر ضمن یه سوال دارم ....حالت ماکرو در عکسبرداری رو در گوشی n73 موزیک چه جوری میشه فعال کرد من هر چی منو هاش رو رو می گردم این گزینه رو پیدا نمی کنم و گوشی خودش اتوماتیک هم این کار رو نمی کنه مثلا می خوام از یک جسم نزدیک عمثل یه نوشته عکی بندازم عکس تار میفته اقایون کسی هست راهنمایی کنه این حالتماکرو رو از کجا میشه فعال کرد...؟
امین جان من این کار رو کردم همون که شکل یه گل میاد ولی بازم فرقی نکرد البته من عکس ننداختم ولی تو خود صفحه نمایش گوشی کماکان تصویر تار هست....شاید وقتی عکس رو میگیره تصویر درست میشه اره؟به نظر من فقط سلیقه ایه. شما هم بهتره عکس های گرفته شده با این گوشی ها رو ببینی و از هر کدوم بیشتر لذت بردی اونو انتخاب کنی.
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n73_photo-review-125.php
http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php
Scene mode رو بذار رو Close-up
تو صفحه نمایش هم نباید تصویر تار بشه. درست فوکوس میکنه یا قرمز میشه؟ با فلاش خاموش هم یه تستی بکن (موقع فوکوس هم فلاش نزنه).امین جان من این کار رو کردم همون که شکل یه گل میاد ولی بازم فرقی نکرد البته من عکس ننداختم ولی تو خود صفحه نمایش گوشی کماکان تصویر تار هست....شاید وقتی عکس رو میگیره تصویر درست میشه اره؟
عکسهای N73 زیباتره. مگر اینکه دلتون رو به این خوش کنید که K800 رنگها رو طبیعیتر(و تا حدی گرفته تر و تارتر) میندازه.
درسته و دلیلش هم سیستم عامل یکنواخت سونی اریکسون ، منوهای مشابه با مدلهای قبلی و صدای نا کافی K800 باعث این قضیه شده !ولی K800 گوشی ای نیست که مدت زیاد نگهش دارید خیلی از کسانیکه این گوشی رو میخرند بعد از مدتی دلشون رو میزنه و میفروشنش کلا گوشی جذابی نیست. نمونه اش همه کسانیکه اون اوایل که بحث N73 و K800 بود فروم رو گذاشته بودند روی سرشون و حالا حتی یکشون هم این گوشی رو نگه نداشته.
عکسهای N73 زیباتره. مگر اینکه دلتون رو به این خوش کنید که K800 رنگها رو طبیعیتر(و تا حدی گرفته تر و تارتر) میندازه.
ولی K800 گوشی ای نیست که مدت زیاد نگهش دارید خیلی از کسانیکه این گوشی رو میخرند بعد از مدتی دلشون رو میزنه و میفروشنش کلا گوشی جذابی نیست. نمونه اش همه کسانیکه اون اوایل که بحث N73 و K800 بود فروم رو گذاشته بودند روی سرشون و حالا حتی یکشون هم این گوشی رو نگه نداشته.
تایید نمیشه
باز هم میگم ، مراجعه کنید به این پست .. دقیق توضیح دادم
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1254841&postcount=54
!!!
دوست من این بحث خیلی قدیمیه. همونقدری که شما از این عکسها گیر میاری میشه عکس گیر آورد که N73 عکسی شفاف زیبا و روشن گرفته که عکس K800 در اون شرایط تار و بدرنگه. اصولا فرق دوربین این دو تا در این هست که K800 در نور کم و شب بهتر عکس میندازه و N73 در شرایط معمولی. و بحث دیگه اینه که N73 عکس رو پردازش میکنه که K800 اینکار رو نمیکنه و بستگی به سلیقه و اینکه ببیشتر در چه شرایطی (شب یا روز) عکس میگیرید میتوانید یکی را برتر بدانید.
آقا داریوش:
شماکه از سیستم جاوای گوشی K800 i سونی اریکسون ایراد میگیری ومیگی یکنواخت هست میخواستم بدونم کدوم گوشی نوکیا ضبط خبرنگاری و ضبط قوی نامحدود مکالمه داره گوشی های جاوا رو طوری ساختند که هیچ به نصب هیچ نرم افزار رجیستر شده ای نباشه
یه سوال دیگه: چند تا نرم افزار سیمبین غیر پولی رجیستر شده برای ان73 سراغ دارید؟
در مورد دوربین گفتیددهنم باز شد: شما کافیه از رگ های بدن شخصی یا موهاش با هردو گوشی عکسی بندازید ببنید کدومشون جزییات رو بهتر نشون میدن
خوب معلومه: گوشی K800 i سونی اریکسون جزییات صحنه رو خیلی درست شکار و ثبت میکنه
ان73 فقط یه صدا داره نه طراحی درستی داره نه خوش دست هست فقط کیفیت صدا و صفحه نمایش اون بالاتر است
در ضمن کسانیکه از اسپیکر گوشی K800 i سونی اریکسون ایراد میگیرند بایدگفت: بانصب آگوستیک صدای W880 چون CID49 هستش میتونید صدای این گوشی رو روی گوشی K800 i سونی اریکسون داشته باشید بهانه شما دیگه چیه؟
داریوش جان با نهایت احترام
من تجربه عملی مقایسه ای ندارم بلکه تماما حرفهام از روی حداقل 3 بررسی و تحقیق گفته شده .. ممکنه حرف شما هم تا حدی درست باشه .
واقعیتش اینه که من هم با N73 عکس گرفتم ، هم با K800 ولی هیچ وقت فرصت مقایسه پیش نیومده .. بحث من هم کل کل کردن نیست . من چیزهایی رو که می خونم و می بینم رو بیان کردم . به هر حال من هنوز روی حرفم هستم که در هر شرایطی باز همون پردازش تصویر و تلاش N73 برای عکس زیبا ، باعث میشه جزئیات از بین بره .
عکس گرفته شده با K800 ممکنه مات باشه ولی با نرم افزار قابل بهینه سازیه ولی اگه جزئیات از بین بره نمیشه برش گردوند :happy: