• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای محلی ایران

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
درود
این چغرتمه که شما فرمودی ، موقع کشیدن توی ظرف برای سرو کردن ، عموما چقدر باید آب داشته باشه؟

بسته به سلیقه شما... اگر خشک دوست داری میتونی بذاری آبش بخار شه. اما اساسا و به معنی خورشت، باید تا نصف ظرفی که میکشی آب باشه...
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
درود

چند پست قبل، درباره غذایی صحبت کردم بنام سیرابیج که یه غذای ساده و خوشمزه گیلانیه. حالا میخوام خورشتی رو معرفی کنم که اون هم بسیار ساده است و سیرابیج جزیی از مراحل پختش محسوب میشه...

سیرقلیه...

9fahc28xtfvq430buihf.jpg

پخت این خورشت، یه جورایی ترکیبی از پخت دوتا غذاییه که قبلا معرفی کردم. مرغ رو با لپه و زردچوبه بذارید خوب بپزه. لپه دیر پز هست و بهتر اینه که از شب قبل بذارید تو آب خیس بخوره. برگ سیر رو مطابق دستور سیرابیج سرخ کنید. نمک و زردچوبه اش هم فراموش نشه. اینجا اگر یه مقدار روغن بیشتر بریزید بد نیست و خورشت جا افتاده رو خوشمزه تر میکنه. برگ سیر سرخ شده رو به مرغ و لپه پخته شده اضافه کنید. بعد مثل خورشت قبلی، تخم مرغ رو که قبلا کاملا زده شده رو در چند گوشه خورشت بریزید. به هم نزنید تا خودش رو بگیره. 15-20 دقیقه با شعله کم بذارید بجوشه تا جا بیفته و روغن بندازه... نوش جان... :cheff:


پاینده باشید
 

egardesh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
6
1321443454.jpg
شهر : گرگان
استان : گلستان
مواد به کار رفته : سینه و ران مرغ پخته شده در حدود ١ كیلو- تخم مرغ ٨ عدد- زعفران ، نمك ، روغن ، فلفل

طرز تهیه : مقداری زعفران را آب زده و نمك و فلفل را در تخم مرغ ها میریزیم و بهم می زنیم و بعد حدود ٦ قاشق روغن را روی آتش داغ می كنیم و بعد تخم مرغ را داخلش میریزیم و سینه وران را در ماهی تابه می چینیم و بقیه تخم مرغها را در آن می ریزیم و می گذاریم ٧ دقیقه بپزد٠

توضیحات : لازم به ذكر است این غذا مخصوص شمال كشور است٠
برای آشنایی با غذا های دیگر به سایت زیر مراجعه نمایید:
 
Last edited by a moderator:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,341
لایک‌ها
1,210
محل سکونت
رشت
فکنم دستورش اشتباهه
چخرتمه یک چیز دیگره
این کوکوی مرغ است
راستی تو دستورش چرا نگفته مرغ را پرپر کنید!!!
 

ferdowsi

Registered User
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
12
دستت درد نکنه غذای باحالی فکرکنم واسه صبحانه خیلی خوشمزست:rolleyes:
 

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
508
محل سکونت
in the sea

najmeh.

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2014
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
5
سن
29
بچه ها غذا های جالبی بود من همشونو خوردم وخیلیم خوش مزه است ولی کوکو های سنتی ایرانیم خیلی خوبه ها
دستور پخت انواع کتلت و کوکوی سالم و رژیمی
با طرز تهیه سالم و رژیمی انواع کوکو و شامی سنتی ایرانی بیشتر آشنا شویم.
cotlet.jpg


کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا تعدادی از دستور پخت های سالم و رژیمی را خدمتتان ارائه کرده ایم.
ادامه مطلب
 

mohamad_2468

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2013
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
85
سن
36
محل سکونت
یه جای بد
آش جوشپره :دی کسی خورده ؟؟

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • عدس پخته یک و نیم لیوان
  • اسفناج پخته‌شده یک فنجان
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • رازیانه دو قاشق مرباخوری
  • تخم گشنیز دو قاشق مرباخوری
  • جوز هندی (ساییده شده) دو قاشق مرباخوری
  • خمیر پیراشکی یا خمیر آمادهٔ فیلو
طرز تهیه:

گوشت چرخ‌کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می‌زنیم و با یک فنجان آب می‌گذاریم تا بپزد.
سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل می‌زنیم و با میکسر خوب له می‌کنیم. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار می‌گذاریم.
برای درست کردن جوشواره‌ها به دو طریق می‌شود عمل کنیم:

۱- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز می‌کنیم و قالب می‌زنیم و داخل لواش‌ها را با مقداری از مواد پر می‌کنیم و با لواش دیگری روی آن را می‌پوشانیم و با چنگال چین می‌کشیم.

۲- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردیم به فاصله از مواد روی سطح آن می‌گذاریم و با لواش دیگری روی آن را می‌پوشانیم و با فاصله آن‌ها را برش می‌زنیم و با چنگال چین می‌کشیم.

قابلمه‌ای را پر از آب کرده روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد و سپس جوشواره‌ها را داخل آب در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له و وا برود. جوشواره‌ها را داخل آبکش ریخته کنار می‌گذاریم.
باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و اسفناج خام را خرد کرده به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم و باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن ریخته با یک لیوان آب می‌گذاریم اسفناج بپزد و جا بیفتد و سس جوشواره‌ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.

Aash_Joush_Para.JPG
 
بالا