• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي ساز vBulletin 3.5.3 کامل و بدون نقص از گروه ارمیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از skypatch :
عجب سایت بی در و پیکریه !
یکی نمیخواد این فارسی سازو حذف کنه ؟
یکی نمیخواد این تاپیک رو کنترل کنه ؟
تا حالا تو هیچ فرومی همچین چیزی ندیده بودم :blink:

اسکای پچ جان اون اولا این سایت خیلی توپ بود و عالی کار می کرد

متاسفانه چندتا از کاربران نه تنها جو سایت را بهم زدند بلکه جو مدیران هم بهم زدند...

واقعا متاسفم:(

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
ببین بحث از کجا به کجا رسیده
اقای skypatch زیر اواتارت یه مثلث قرمز هست که شبیه علامت خطره لطف کن و روی این علامت تو پست اول کلیک کن خدا رو چه دیدی شاید نتیجه داد

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تو رو خدا ببينيد واسه بچه بازي يه نفر چه خبر شده‌ها.
بابا مديران محترم:
1- لينك اين فارسي ساز رو حذف كنيد.
2- كاربر mohsenr رو به جرم نقض كپي رايت، بر هم زدن آرامش اينجا و تيره كردن روابط دو فروم پرطرفدار Ban كنيد.

محض اطلاع، من كسي نيستم، ولي هركي موافقه بگه.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اصلاً يه سؤال: خود محسن كجاس؟؟؟

بعدشم دوستان ناراحت نشن از حرفاي من. من مي‌خواستم بگم تو ايران از اين كارا زياد مي‌شه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با درخواست چند کاربر و کاربر ، لینک دانلود این فارسی ساز رو حذف میکنم . تا دوستان دیگه بررسی کنن ببینن این برنامه ماله کی بوده و تکلیفش روشن شه .

کسائی هم که با هم مشکل دارن ، لطفا بحث نکنید باهم و مشکلاتتون رو خارج از فوروم حل کنید .

منم pm هام رو جواب میدم اگر کسی کاری داشت .

پ . ن : جناب Opera 8.0 ! در مورد این پستتون به من pm بدید و توضیح بدید از طرف کدوم مدیر از شما خواسته شده این پست رو بزنید . منتظرم .

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ams1990 :
اصلاً يه سؤال: خود محسن كجاس؟؟؟

بعدشم دوستان ناراحت نشن از حرفاي من. من مي‌خواستم بگم تو ايران از اين كارا زياد مي‌شه.

دوست عزیز این اقا اسمش محسن نیست
این دزد توی هر فرمی که میره با چند تا اسم وارد میشه و این فارسی سازو میذاره
الان که فارسی ساز حذف شد فردا با یه اسم دیگه مثل تقی ! میاد باز فارسی سازو میذاره !!
نمیدونم برای این آقا چه سودی داره که این کارو میکنه ! :blink:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از skypatch :
به زودی در سایت تخصصی ماهواره تمام این ماجرا نوشته میشه و قطعا این اتفاق برای سایت پی تی گرون تمام خواهد شد!

:D :D :D :D :D

انشالا موضوع با خير خوشي تمام ميشه
اما توايران كپي رايت كشكه اگر قرار بود كرك هم غيرقانوني همين مثلا نارسيس:D

اما خوب تبليغي براي هر دوطرف شده:blink:

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
با درخواست چند کاربر و کاربر ، لینک دانلود این فارسی ساز رو حذف میکنم . تا دوستان دیگه بررسی کنن ببینن این برنامه ماله کی بوده و تکلیفش روشن شه .

کسائی هم که با هم مشکل دارن ، لطفا بحث نکنید باهم و مشکلاتتون رو خارج از فوروم حل کنید .

پ . ن : جناب Opera 8.0 ! در مورد این پستتون به من pm بدید و توضیح بدید از طرف کدوم مدیر از شما خواسته شده این پست رو بزنید . منتظرم .

نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی (شاید هم برعکس)

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

سلام
ممنون از شما

ایشون مثل این که اختیار کامل دارن اینجا.... از طرف مدیرا هم پیغام میدن
والا ما مدیر 6 تا فوروم هستیم این مورد رو ندیده بودم

جدی .. یادم رفت این جناب محسن کجا هستن ؟؟ صحبتی چیزی .. اگه مال شماست میخواهید 10 تا قسمتی که 100 سال پیداش نمی کنی رو اشاره کنم که تو این فارسی ساز هنوز فارسی نشده ؟؟ اون موقع که تو مجید انلاین گذاشتی گفتیم لینک ما توشه چرا ضمیمه رو برداشتی دوباره ادیت کردی گذاشتی ؟؟
یاد گرفتی .. مبارکت باشه ..

لازم به ذکر هست الان در نسخه جدید که رو سایت های ما هست فارسی ساز کامل کامل هست .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
خدا رو شكر كه حل

Mahvareh!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
آقایون من از طرف مدیریت پی تی با شما حرف میزنم
لطفا زیاد شلوغش نکنید

اولا که توی مجید انلاین هم ادعای شما ثابت نشد و مجید صرفا بخاطر اینکه معلوم نشد فارسی ساز مال کیه تاپیک رو بست

دوم اینکه فارسی ساز پولی توی ایران یه دونه هستش که همه میشناسنش

سوم اینکه این فارسی ساز اونقدا کامل نیستش که کسی بخواد اونو بخره

چهارم اینکه جناب payamix کاملترین فارسی ساز رو بطور رایگان و آزاد در اختیار همه قرار دادن و لزومی به استفاده از این فارسی سازهای ناقص برای هیچ کس نیست

کسانی که فارسی ساز میخوان میتونن به وبلاگ www.payamix.com مراجعه کنن

به جرات میتونم بگم بهترین و کامل ترین فارسی ساز موجود هستش

موفق باشید

سلام

اول از همه , جناب پياميكس شما خودتو دخالت نده
اين مسئله به شما ربطي نداره
ميخواهيد فارسي ساز خودتون تبليغ كنيد بريد توي يه پست ديگه

دوم اينكه واقعا از مدير سايت اقاي احسان اصلا توقع نداشتم
با اون كه منو ميشناسن و حتي از طرف سايت براشون نامه زدم
حتي اينقدر ارزش نداشت بيان اين تاپيك رو ببينن
اميدوارم براي اين بي توجهي دليلي داشته باشن

و در آخر از همه دوستان كه از فارسي ساز من حمايت كردن تشكر ميكنم
و همچنين شايان جان . البته خيلي ديره ولي بازم ممنون
دوستاني هم كه مايل هستند بفهمند چطوري اين فارسي ساز از ما توسط اين شخص دزديده شده
تا آخر هفته صبر كنند و نتيجه رو در سايت خودمون مطالعه كنند
من كاري ندارم تو ايران كپي رايت كشكه يا نيست . ولي من براي چيزي كه زحمت كشيدم حاضر دفاع كنم
در عين حال براي كساني كه از اين دزد حمايت ميكنند واقعا متاسفم

اگر من نميتونم جوابشون رو بدم انشالله خداوند توي زندگيشون جوابشون رو ميده
شايد بخنديد از اين حرف من ولي جايي ميرسه كه گريه ميكنيد

اميدوارم از اين پس همكاري اين سايت ما با بيشتر بشه
موفق باشيد

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Mahvareh! :

haha.gif
lol.gif
laugh.gif

من جناب پیام ایکس نیستم
ولی بازم سعادت بزرگیه که منو با این انسان بزرگوار اشتباهی گرفتین
thefinger.gif
thefinger.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان من در سایت ماهواره ... قبلا هم گفتم ، مدیران دیگه مشغول برسی این موضوع هستند ، بعد از روشن شدن ، با کاربر ( کاربران )‌ متخلف برخورد میشه .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Mahvareh! :
سلام

دوم اينكه واقعا از مدير سايت اقاي احسان اصلا توقع نداشتم
با اون كه منو ميشناسن و حتي از طرف سايت براشون نامه زدم
حتي اينقدر ارزش نداشت بيان اين تاپيك رو ببينن
اميدوارم براي اين بي توجهي دليلي داشته باشن

و در آخر از همه دوستان كه از فارسي ساز من حمايت كردن تشكر ميكنم
و همچنين شايان جان . البته خيلي ديره ولي بازم ممنون
دوستاني هم كه مايل هستند بفهمند چطوري اين فارسي ساز از ما توسط اين شخص دزديده شده
تا آخر هفته صبر كنند و نتيجه رو در سايت خودمون مطالعه كنند
من كاري ندارم تو ايران كپي رايت كشكه يا نيست . ولي من براي چيزي كه زحمت كشيدم حاضر دفاع كنم
در عين حال براي كساني كه از اين دزد حمايت ميكنند واقعا متاسفم

اگر من نميتونم جوابشون رو بدم انشالله خداوند توي زندگيشون جوابشون رو ميده
شايد بخنديد از اين حرف من ولي جايي ميرسه كه گريه ميكنيد

اميدوارم از اين پس همكاري اين سايت ما با بيشتر بشه
موفق باشيد
دوست عزیز اپرا کاملا تو یه پست دیگه تبلیغ کرد..من اشکالی نمیبینم توش...

در ضمن ادمی به این اعتقاد به کپی رایت و حلال و حروم لطف میکنن بگن ویندوزشون رو از کجا خریدن..
مگه تیم برنامه نویسی ماکروسافت زحمت نکشیدن..
و حتما شما با لایسنس از شرکتهای اروپایی تو سایتتون فیرم ویر مود شده دستگاه میزارین دیگه...کپی رایت اونجا
کشکه ولی پای منافع خودمون که میرسه میشه تابو..:hmm:

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
دوست عزیز اپرا کاملا تو یه پست دیگه تبلیغ کرد..من اشکالی نمیبینم توش...

در ضمن ادمی به این اعتقاد به کپی رایت و حلال و حروم لطف میکنن بگن ویندوزشون رو از کجا خریدن..
مگه تیم برنامه نویسی ماکروسافت زحمت نکشیدن..
و حتما شما با لایسنس از شرکتهای اروپایی تو سایتتون فیرم ویر مود شده دستگاه میزارین دیگه...کپی رایت اونجا
کشکه ولی پای منافع خودمون که میرسه میشه تابو..:hmm:

سلام
هر چقدر دوست دارند تبلیغ کنند .. این از این

ویندوز رو من و شما کپی نکردیم و پخش نکردیم .. کشور این شکلی هست ویندوزم تو بازار میفروشن من و تو پول میدیم و میخریم استفاده می کنیم .. ماکروسافت خیلی ناراضی هست بیاد نمایندگی بزنه و اروجینالش رو بفروشه ...
بحث سر دزد اصلی هست که فارسی سازو دزدیده و داره پخش می کنه ما کاری به استفاده کننده هاش نداریم ..
ولی اگه به گفته اوپرا مال پیامیکس کامل تره و مجانی هست خوب بهتر .. بره اونو نصب کنه .. بد میگم ؟

در مورد دومین نوشتتون خود شرکت های ریسیور فیرم ور رو بصورت غیر مستقیم پخش می کنند و ما هم فقط باز برای این که در این کشور ماهواره خلافه آموزشش رو میدیم چطور استفاده کنند ..
باز مشکل خودشونه .. ماهواره ازاد بشه بیان نمایندگی بزنن کارت بفروشن .. مگه من دارم کانال هک می کنم ؟

حالا یه سوال از خود شما دارم :
اگه این فارسی ساز مال خود شما بود و دزدیده میشد همین عقیده رو داشتید .. خداییش جوابم رو صادقانه بده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از orbel2 :
سلام
هر چقدر دوست دارند تبلیغ کنند .. این از این

ویندوز رو من و شما کپی نکردیم و پخش نکردیم .. کشور این شکلی هست ویندوزم تو بازار میفروشن من و تو پول میدیم و میخریم استفاده می کنیم .. ماکروسافت خیلی ناراضی هست بیاد نمایندگی بزنه و اروجینالش رو بفروشه ...
بحث سر دزد اصلی هست که فارسی سازو دزدیده و داره پخش می کنه ما کاری به استفاده کننده هاش نداریم ..
ولی اگه به گفته اوپرا مال پیامیکس کامل تره و مجانی هست خوب بهتر .. بره اونو نصب کنه .. بد میگم ؟

در مورد دومین نوشتتون خود شرکت های ریسیور فیرم ور رو بصورت غیر مستقیم پخش می کنند و ما هم فقط باز برای این که در این کشور ماهواره خلافه آموزشش رو میدیم چطور استفاده کنند ..
باز مشکل خودشونه .. ماهواره ازاد بشه بیان نمایندگی بزنن کارت بفروشن .. مگه من دارم کانال هک می کنم ؟

حالا یه سوال از خود شما دارم :
اگه این فارسی ساز مال خود شما بود و دزدیده میشد همین عقیده رو داشتید .. خداییش جوابم رو صادقانه بده

دوست عزیز من ادمی میشناسم خیلی از شما محقتر که صداش هم در نمیاد...:D

البته بازم منکر زحمت شما نمیشم و نمیگم کار این دوستمون درست بوده و این اصل تو زندگی که برای زحمت دیگران ارزش قائل باشیم ولی بهتر بود بجای اینطور برخورد یه پست ساده میزدید و همینکه 10 نفر ادم شما رو محق دونستن
قضیه خود بخود تموم میشد..

من از این ناراحتم که اینجور چیزا زیاد داریم..نحوه برخوردمون همیشه متحورانس..

اون اولشم من منظورم تبلیغ و غیره نبود..اشتباه لپی گرفته بود..امیدوارم ناراحت نشده باشی..;)

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
دوست عزیز من ادمی میشناسم خیلی از شما محقتر که صداش هم در نمیاد...:D

البته بازم منکر زحمت شما نمیشم و نمیگم کار این دوستمون درست بوده و این اصل تو زندگی که برای زحمت دیگران ارزش قائل باشیم ولی بهتر بود بجای اینطور برخورد یه پست ساده میزدید و همینکه 10 نفر ادم شما رو محق دونستن
قضیه خود بخود تموم میشد..

من از این ناراحتم که اینجور چیزا زیاد داریم..نحوه برخوردمون همیشه متحورانس..

اون اولشم من منظورم تبلیغ و غیره نبود..اشتباه لپی گرفته بود..امیدوارم ناراحت نشده باشی..;)

دوست عزیز
شما از کل ماجرا اطلاع ندارید ..

این فارسی ساز مال من نیست و فرقی به حال من نمی کنه که پخش بشه یا نشه .. و کاری هم به کپی رایت این کشور ندارم
ما فقط همکاری این سایت رو می خواستیم که خدا رو شکر بعد از چند روز نتیجه داد مثل چندین سایت دیگه

بیشتر ناراحتی سایت ما و دیزاینر ما جواب ندادن اقا احسان بود که من نمیدونم شاید ندیده یا پیام نرسیده و یا انلاین نشده نمیدونم ..

در مورد پیامیکس من نمیگم تبلیغ بوده یا نبوده .. ایشون زحمت کشیده دوست داره مجانی واسه مردم فارسی ساز ارائه بده که بازم شما کامل در جریان نیستید ..
من ادمی نیستم که بشینم هر چی که باید نگم رو بگم ..
از رو کردن دست بعضی ها هم زیاد خوشم نمیاد ..
به هر حال اون بالا خدایی هست و اینطور که نمی مونه جوابش رو میگیره اون بابا

در اخر که سوال از چگونگی لو رفتن فارسی ساز شده باید بگم این لینک رو مطالعه بکنید .. نوشته ادمین سایت ماهواره
مطلبش زیاده نمیتونم اینجا بنویسم
http://www.mahvareh.net/showthread.php?p=130464

من از دست کسی هم ناراحت نیستم و ارزوی موفقییت برای همه دوستان در این سایت رو دارم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از orbel2 :
دوست عزیز
شما از کل ماجرا اطلاع ندارید ..

این فارسی ساز مال من نیست و فرقی به حال من نمی کنه که پخش بشه یا نشه .. و کاری هم به کپی رایت این کشور ندارم
ما فقط همکاری این سایت رو می خواستیم که خدا رو شکر بعد از چند روز نتیجه داد مثل چندین سایت دیگه

بیشتر ناراحتی سایت ما و دیزاینر ما جواب ندادن اقا احسان بود که من نمیدونم شاید ندیده یا پیام نرسیده و یا انلاین نشده نمیدونم ..

در مورد پیامیکس من نمیگم تبلیغ بوده یا نبوده .. ایشون زحمت کشیده دوست داره مجانی واسه مردم فارسی ساز ارائه بده که بازم شما کامل در جریان نیستید ..
من ادمی نیستم که بشینم هر چی که باید نگم رو بگم ..
از رو کردن دست بعضی ها هم زیاد خوشم نمیاد ..
به هر حال اون بالا خدایی هست و اینطور که نمی مونه جوابش رو میگیره اون بابا

در اخر که سوال از چگونگی لو رفتن فارسی ساز شده باید بگم این لینک رو مطالعه بکنید .. نوشته ادمین سایت ماهواره
مطلبش زیاده نمیتونم اینجا بنویسم
http://www.mahvareh.net/showthread.php?p=130464

من از دست کسی هم ناراحت نیستم و ارزوی موفقییت برای همه دوستان در این سایت رو دارم

البته حرف شما درسته..من ماجرا رو کامل نمیدونم ولی خیلی هم مهم نیست..اینهمه فارسی ساز میدزدن اینم روش..

این همه ادم هم مجانی فارسی کردن و هیچ کپی رایتی هم نخواستن..والا پای خیلیا گیر میشد تو این جریانات..

همونقدر که من پشت پرده یه سری مسائل رو نمیدونم شما هم یه سری مسائل رو مطمئنا نمیدونید..

بهر صورت تجربه شد واسه ورCن اصلی..;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوست عزیز ! برای پیگیری مشکل شما ، به لینکی که دادید رفتم ، احتیاج به رجیستر بود ! رجیستر هم کردم ، ظاهرا مرحله بعد اینه که برم بانک !!!!!!!:D

اگر مایل به پیگری کارتون هستید ، متنی رو که نوشتید اینجا هم قرار بدید که بتونم بخونم ! چون نمیتونم به خاطر این موضوع بانک برم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا