• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي ساز vBulletin 3.5.3 کامل و بدون نقص از گروه ارمیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اين پست رو اونجا زدند همه عكس ها رو نتونستم بگذارم(فقط خواستم كمك كنم )

اطلاعاتي مهم در مورد هك شدن سايت تخصصي ماهواره

--------------------------------------------------------------------------------

دوستان گرامي سلام

اميدوارم كه حال همگي شما خوب باشه
از اينكه چند وقتي با مشكلات زيادي در سايت روبرو بوديد از شما عذر خواهي ميكنم
اميدوارم بتوانيم با تلاش و كوشش بيشتر برمشكلات پيروز شويم
و با همت و پشتكار فراوان در خدمت شما ياران وفادار باشيم

امشب خواستم در مورد اتفاقات ماه گذشته و از بين رفتن امنيت در سايت واز هويت شوم دشمنان سايت همانطور كه قبلا به آن اشاره كرده بودم
پرده برداري كنم

افرادي كه به ظاهر دوست ولي درعمل دشمن قسم خورده اين سايت و دشمن شما ياران كه وفاداري خود را به مديران سايت تخصصي ماهواره ثابت كرده ايد ميباشند

بايد اظهار تاسف كرد كه جاي چنين افرادي در همسايگي ما قرار گرفته

افرادي كه براي رسيدن به مقاصد شوم خود دست به هر كاري ميزنند

در همين جا از دوست قديمي و بسيار فداكار و يكي از مديران فهميده سايت مي توانم ياد كنم كه تنها كسي بودند كه درگذشته من را از دستابي دشمنان به ديتابيس سايت مطلع ساختند

هنوز هم محبت ايشان را فراموش نكرده ام و نخواهم كرد

شايد شما پيش خود فكر كنيد كه واقعا دستيابي به ديتابيس يك سايت و از بين بردن اطلاعات چگونه است
اما سايت و سرور ما تنها اسير يك خيانت شد و ......

قرار دادن فايلهاي PHP بوسيله .....درون سايت و دستيابي به اطلاعات سايت از پيغام هاي خصوصي گرفته تا ....

بله همانطور كه قبلا اشاره كرده بودم

اين مدير عزيز چندين بار از روي حس انسان دوستي به بنده هشدار دادند كه در سايت همسايه تمامي پيغام هاي خصوصي اين سايت كنترل ميشود

ولي باور كردن اين قضيه برايم مشكل بود و حتي با مدير فني سايت وقتي را براي پيداكردن حفره درون سيستم مديريتي VB قرار داديم

ولي در سيستم راهي براي نفوذ وجود نداشت
سعي كرديم از طريقه هاي مختلف اطلاعاتي كسب كنيم و مطمئن شويم كه راه نفوذ كجا بوده تا بتوانيم جلوي آن را هر چه سريعتر بگيرم

روزها مي گذشت ولي تلاش ما بي نتيجه !!
حتي اطراف ما كساني بودند و هستند كه از دستابي دشمنان به پيغام هاي خصوصي اطلاع داشتند ولي هرگز حاضر به كمك براي پيدا كردن مشكل نشدند

در همين جا بايد بگويم اين افراد نيز بطور يقين در حق اين سايت خيانت كرده اند كه حاضر نشدند قدمي را براي حفظ امنيت سايت بردارند

سايت بعد از ريختن بك اپ باز هم سرعت مورد هجوم قرار مي گرفت
و نكته انحرافي و فريب دهنده اينجا بود كه دشمنان براي آشكار نشدن طريقه عمليات خرابكارانه
هر بار با ساختن يك اسم مشابه به عنوان سوپر مدير و يا مديريت سايت قصد بر وانمود كردن اين را داشتند كه پسورد مديران هك ميشود
و دشمن با مهارت فراوان هر روز يك پسورد را شناسايي و به سايت حمله ميكند
و با اين كار ثابت كنند كه ديگر اين سايت امنيت ندارد و نخواهد داشت

و اما نتايج تحقيقات
در عكس زير كه در صبح جمعه يكي از روزهاي كه دشمن قصد فريب ما و حمله به سايت را داشت گرفته شده

14.jpg

در ميان اسامي بالا سه اسم ادمين مشاهده مي شود
كه يكي سبز رنگ و دو تاي ديگر مشكي كمرنگ مي باشد
اين دو ادمين همان اسمهاي مجازي هستند كه توسط دشمن از طريق ديتابيس سايت ساخته و با آن وارد مي شدند
البته در ميان اسامي اسم شاهين و ديزاينر نيز تكرار شده
اين نكته را هم بايد متذكر شوم كه اين اسامي نيز هماندد اسامي اصلي با تغيير درجه مديريت آنها از طريق ديتابيس كاملا مشابه با اسم اصلي ظاهر مي شدند
اما به دليل بن شدن اين اسامي آنها را به رنگ مشكي كمرنك مشاهده مي كنيد
همانطور كه ميتوان از اسامي زير متوجه شد اين اسامي به ترتيب حروف الفبا توسط سيستم تنظيم ميشود
و به دليل اينكه سيستم اجازه نميدهد كه از يك اسم دو بار در سايت ثبت شود
دشمن با قرار دادن يك حرف اضافه از حروف مخفي كيبورد
كه در سايت به عنوان يك فاصله مشخص است قصد مشابه سازي از اسم مديران را داشته
كه اين حروف اكثرا مشابه به حرف Aمي باشد كه به همين دليل اسم ديزاينر و شاهين با اينكه حرف اول آنها A نيست ولي در انتهاي حرفهايي كه با حروف A هستند قرار گرفته
اين هم عكسي از داخل سيستم مديريتي سايت و مشابه بودن دو اسم

13.jpg

و 56 پست ايجاد شده توسط دشمن كه در عكس مشاهده كرديد و نوشتن فحش و ناسزا به مديران سايت
در اين پستها

اين هم عكسي از داخل ديتابيس كه حروف مخفي در آن نمايش داده شده است

15.jpg

همچنين در هنگام جستجوي سيستم و بازنگري فايلهاي سايت متوجه فايلهاي مشكوك ولي مشابه با فايلهاي اصلي سيستم شديم

lNDEX و attach ,و يا CPANEL
و با اجراي اين فايلها نتايج بدست آمد كه برايتان بازگو ميكنم

همانطور كه در عكس پايين مشاهده ميكنيد
چندين فايل وجود دارد كه بنده تنها به محتويات يك فايل اكتفا ميكنم

0.jpg

اين فايل ساخته دشمنان نيست
و فقط دشمنان براي از بين بردن اطلاعات سايت از آن استفاده مي كردند
اگر در مورد هك و امنيت سايت اطلاع داشته باشيد بايد بدانيد كه اين فايلهاي يكي از ارزشمند ترين فايلها و ابزارهاي يك هكر قدرتمند مي باشد
كه متاسفانه اين فايلها همانطور كه قبلا اشاره كردم فقط و فقط از طريق يك خيانت در سرور قرار گرفت و به سرعات بر تعدا آنها افزوده شد

استفاده از ابزارهاي اين فايل بسيار ساده و در عين حال خطرناك براي هر سيستمي مي باشد

بعد از اجراي اين فايل تمامي اطلاعات سرور در يك صفحه جلوي چشمان شما ظاهر مي شود
اجراي اين فايل فقط نياز به رفتن به آدرس فايل و لود صفحه اين فايل مي باشد

درعكس پايين قسمتهاي مختلف اين فايل را مشاهده ميكنيد

1.jpg

درقسمت مربع سبز رنگ بعضي از اطلاعات مربوط به سرور براي شما نمايان ميشود
كه به دلايل امنيتي آن را تيره نمودم

در قسمت مربع قرمز رنگ همانطور كه مشاهده ميكنيد
تمامي فولدرهاي درون هاست نمايان مي شود

اين هم قسمتهاي ديگري از اين فايل

و با كليك بر روي هر كدام شما به محتويات داخل آن دسترسي پيدا خواهيد كرد
در قسمت سمت راست هر فولدر و يا فايل يك گزينه براي انتخاب وجود دارد
كه ميتوان آن فولدر و يا فايل را حذف و يا تغيير نام داد و يا از آن كپي برداري كرد

در قسمت بالاي عكس همانطور كه مشخص است دستيابي به مهمترين قسمت سايت يعني ديتابيس (SQL) سايت امكان پذير است

با كليك بر روي گزينه SQL صفحه جديدي باز ميشود كه در آن شما ميتوانيد به سرور و ديتابيس سايت دسترسي داشته باشد

با كليك بر روي گزينه Connect قسمت اصلي ديتابيس در مقابل ديدگان شما ظاهر ميشود

از اين طريق شما به اطلاعات ذخيره شده انجمن سايت دسترسي كامل داريد
و مي توانيد پيغام هاي خصوصي سايت را مشاهده كنيد و يا مدير جديد اضافه كنيد و يا موضوعات را حذف و يا دستكاري نماييد
ديتابيس جديد بسازيد ، از اطلاعات سايت كپي بگيرد ، اطلاعات محرمانه و مهم را دانلود كنيد و يا بطور كل اطلاعات را حذف نماييد

بله همه اين دسترسي ها از طريق فقط يكي از اين فايلها براي دشمنان فراهم شده بود
در عكس اول همانطور كه مشاهده ميكنيد هر يك از اين فايلهاي براي آزار دادن سرور سايت
در لابلاي فايلهاي ضميمه مخفي گرديده و با رفتن به آدرس مربوطه شما قدرت اين را داشته ايد كه بطور مجدد فايل در قسمتهاي مختلف سرور قرار دهيد و يا اطلاعات سرور را بطور مجدد حذف نماييد

در هفته هاي گذشته تمامي تلاش ما اين بوده كه سايت را از وجود چنين فايلهاي مخربي پاكسازي نمايم

چون فقط وجود يك فايل براي دشمن اين امكان را فراهم مي ساخت تا بطور مجدد با آپلود فايل هاي ديگري در قسمتهاي مختلف سايت عمليات خرابكارانه خود را همچنان ادامه دهد

اين كار بسيار دشوار زمان زيادي را از ما گرفت و ما را از خدمت به شما عزيزان دور ساخت

در اين ميان دشمنان آرام ننشسته و حتي به فارسي ساز ارزشمند سايت كه زحمات شبانه روزي ديزاينر عزيز ( مدير في سايت)بود به سرقت رفته و به سرعت در ميان سايتهاي ديگر به نام گروه ديگري توضيع گرديد
خوشبختانه با تلاش مديران سايت بسياري از اين فايل فارسي ساز كه در اينترنت قرارگرفته شده بود از دسترس خارج گرديد

فايل آخرين پستها كه در بالاي سايت نمايش داده ميشود نيز از همين طريق ربوده شد
و در سايتهاي ديگر مورد استفاده قرار گرفت

شايد بپرسيد چگونه
بله متاسفانه اين فايلها مدت زمان زيادي بر روي سايت قرار داشت و همانطور كه قبلا اشاره كردم هيچ كس حاظر به كمكي در اين زمينه با ما نشد

اما در دسترس دشمنان قرار ميگرفت
بطوريكه كافي بود ديگر دشمنان را نيز از آدرس فايل مطلع سازيد
بارفتن به آدرس فايل بدون حتي نياز به داشتن پسورد و چيز ديگري دشمنان ديگر نيز امكان دستبرد به اطلاعات و حذف و يا ... برايشان فراهم ميگرديد

براي ريشه يابي اين كار اين مسئله ما را به فكر فرو مي برد كه

چرا سايت و سرور ما اسير يك خيانت شد ؟

قرار دادن فايلهاي PHP بوسيله چه كسي؟

دشمنان سايت در لابلاي پيغام خصوصي هاي سايت ما دنبال چه مي گشتند؟

چرا بعد از بوجود آمدن رسيوري به نام هايتك حملات به سايت آغاز شد؟

آيا دشمن اصلي ما هايتك بود؟

آيا هايتك ما را هك كرده بود؟

و يا سايت همسايه كه قبل از بوجود آمدن اين رسيور قصد شناسايي ما در ميان پيغام هاي خصوصي را داشت؟
يادم مي آيد براي بار دوم كه جريان رسيور هايتك در سايت مطرح شد اين بار شخصي از طرف هايتك با دادن اخطار و تعيين مهلت براي حذف موضوع مربوط به هايتك
قصد نمايش قدرت را داشت و خواست خود رايك نيروي قدرمتمند از اروپا معرفي كند
ديگر موقع آن رسيده بود كه دشمنان سايت با ديدن كلمات ناخوشايند سايت را مورد هجوم خود قرار دهند
هر بار با اسم يك مدير در سايت به فحاشي مي پرداختند و سپس اطلاعات سايت را حذف مي نمودند
اين كار بارها تكرار شد
حسادت در بين دشمنان اينقدر بالا بود حتي باور كردن اين مسئله كه سايت تخصصي ماهواره دوستان بسيار زيادي را دارد براي آنها سخت بود
گرفتن حق اشتراك هميشه و در همه حال دشمنان را آزار داده وحتي براي رهايي از اين فشار دشمنان با نوشتن متن نامه اي به عنوان خداحافظي اين سايت با ياران ارزشمندي مثل شما در صفحه اصلي
به اقداماتي باور نكردني دست زدند

ببينيد :

خبر هك شدن سايت مرتب در سايت دشمن جزء خبر هاي مهيج محسوب ميشد

و حتي گروه هايي مجازي با انتشار اعلاميه اي شبيه به متن زير قصد نشان دادن
نا امن بودن سايت را داشتند

بخوانيد:
ما يعني گروه کاربران آزاد وابسته به سازمان IT اين عمل را محکوم کرده واز ادمين اين سايت ميخواهييم که درامنيت سايت خود بازنگري کرده تامشترکين محترم شما ازحق قانوني خود که همان استفاده ازمطالب مفيدميباشد محروم نشوند .بديهي ميباشد درصورت برطرف نشدن ضعف امنيتي گروه ما اقدام به حک کردن سرور شما وهمچنين حذف شما ازگردونه رقابت مينمايد .اين مطالب درجهت احترام به حقوق کاربران محترم سايت ميباشد وقصد توهين وتهديدي در کار نميباشدوضعف سيستم شما درنسخه کاربردي شما ودرقسمت کنترل مرکزي ودرهسته COC* ميباشد.گروه کاربران آزاد

البته تعجب نكنيد كه همين افراد در جملات خود اينطور مي نويسند كه در صورت برطرف نشدن اين مشكل در سايت قصد دارند بطور كل اطلاعات سرور را حذف نمايند و ما را بطور كل از گردونه رقابت خارج نمايند و با اين كار مثلا از حقوق شما عزيزان دفاع نمايند
همانطور كه از تعداد فايلهاي بالا با حجمهاي مختلف مشخص است فايلهايي براي دستيابي به كل سرور نيز در ميان فايلها مشاهده شد كه آنها هم بدون منظور اين اطلاعيه را صادر نكرده بودند
آنها با تلاش فراوان قصد دستيابي به سرور را داشتند
جالب است بدانيد كه اين افراد در سايت دشمن نيز فعاليت زيادي را دارند
و فقط در مواقع بحراني به اين سايت مراجعه و به ايجاد تنش در ميان مديران و كاربران مي پردازند
آنها حتي حاضر شدند براي فريب افكار عمومي صفحه اصلي سايت خود را به مدت 12 ساعت تغيير داده و اين طور وانمود كنند كه سايت تخصصي ماهواره آنها را هك كرده و يا اينكه دشمنان سومي هستند كه قصد آنها سو, استفاده از كدورت بوجود آمده بين سايتهاي ماهواره اي و انداختن آنها به جان يك ديگر مي باشد
ولي اين كار حتي زماني زيادي طول نمي كشد

يعني ابتدا صفحه اصلي سايت به عنوان هك شدن تغيير ميكند بعد از گذشت زمان و فرو كش كردن اوضاع بحراني قضيه دروغين بودن اين هك توسط ديگر مديران همان سايت تاييد مي شود
ببينيد :

متاسفانه در ميان مديران سايت همسايه هستند بسياري از آنها كه هنوز باور نميكنند با همكاري خود با سايت دشمن چه خيانتي را مرتكب شده اند
دشمني كه راهاي مختلفي را براي از بين بردن اين سايت مورد آزمايش قرار داده ولي هر بار اين عمليات با شكست رو برو شده است

در همينجا اعلام ميكنم اين سايت هرگز و هرگز جز خدمت به شما عزيزان هدف ديگري را دنبال نكرده و نخواهد كرد
اين سايت آموزشي بوده و خواهد بود
هر روز بر تعداد زير مجموعه هاي آن اضافه تر خواهد شد و با قدرت بيشتر باز هم در خدمت شما ياران وفادار خواهيم بود
مطالب بالا نيز صرفا براي مطلع سازي از چگونگي حملات دشمن و خيانتي كه به اين سايت صورت گرفت به اطلاع شما عزيزان رسيد
با تشكر موفق و پيروز باشيد
مديريت سايت

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
دوست عزیز اپرا کاملا تو یه پست دیگه تبلیغ کرد..من اشکالی نمیبینم توش...

در ضمن ادمی به این اعتقاد به کپی رایت و حلال و حروم لطف میکنن بگن ویندوزشون رو از کجا خریدن..
مگه تیم برنامه نویسی ماکروسافت زحمت نکشیدن..
و حتما شما با لایسنس از شرکتهای اروپایی تو سایتتون فیرم ویر مود شده دستگاه میزارین دیگه...کپی رایت اونجا
کشکه ولی پای منافع خودمون که میرسه میشه تابو..

دقیقا .

والا ما مدیر 6 تا فوروم هستیم این مورد رو ندیده بودم

همه فهمیدن که شما مدیر 700000 تا فورم هستی

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
دقیقا .

همه فهمیدن که شما مدیر 700000 تا فورم هستی

چیه آقا جون حسودیت شده ؟ :p
ایشون مدیر این همه فرومه
شما اگه تونستی تو یه فروم مدیر موقت انجمن هم بشی کلاتو بنداز هوا :D :lol:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

خوب به سرقت رفتن فایل ما هم مشخص شد...

البته مثل اینکه چند تا از کاربران اینجا فقط می خوان در همه چیز خودشون را جا بدند و دخالت کنند

ای یکی حرف اونو تایید می کنه

اون یکی هم از طرف مدیریت صحبت می کنه:blink:

صحبت ما با ادمین و مدیران این سایت هست که علا رقم اینکه هنوز احسان جان صحبتی نکرده اما همین که شایان مدیر کل عزیز این سایت پیگیری می کنند برای ما کافیه...

با تشکر

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با توجه به توضیحی که از سایت شما ( سایتتون که مارو راه نداد ! ) خوندم ... و با توجه به اینکه اقای mohsenr هیچ توضیحی در مورد این مسئله نمیدن ، من فرض رو بر صحت گفته های مدیران سایت ماهواره میذاریم و دسترسی ایشون رو محدود میکنم.

mohsenr هم اگر حرفی برای گفتن داره ، میتونه به من email بده ... me [at] shayan [dot] ws

فکر میکنم دیگه مشکل کاملا حل شد و جایی برای بحث و مجادله تو این تاپیک نیست .

موفق باشید .

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
با توجه به توضیحی که از سایت شما ( سایتتون که مارو راه نداد ! ) خوندم ... و با توجه به اینکه اقای mohsenr هیچ توضیحی در مورد این مسئله نمیدن ، من فرض رو بر صحت گفته های مدیران سایت ماهواره میذاریم و دسترسی ایشون رو محدود میکنم.

mohsenr هم اگر حرفی برای گفتن داره ، میتونه به من email بده ... me [at] shayan [dot] ws

موفق باشید .

ممنون از شما
با اینکه خیلی دیر شد ولی خوشحالم که شما از بین این همه مدیر آمدید و فارسی سازو حذف کردید (البته منظورم از این همه مدیر, مدیران و تعدادی کاربران هست که از طرف مدیر سایت حرف میزدند ) !! :blink:
موفق باشید. :rolleyes:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
خداروشكر كه حل شد:blink:

orbel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

موفق باشید .

اول از همه ممون
دوم این که راه ندادیم چه حرفیه ... سایت ما نیمه مجانی شده فکر کردم این بخش برای همه در دسترس هست ولی مثل این که نبود برای همین لینک دادم
درضمن اگر ادمین سا دیزاینر (که به قسمت کنترل پنل سایت دسترسی دارند) می دیدند به شما ایدی برای ورود می دادند ..

در مورد اون آقای محسن مطمئن باشید دیگه پیداش نمیشه مگر این که با یه ایدی دیگه ..

یه پیشنهاد هم داشتم خدمتتون که در مورد بعضی از کاربرانتون یه تجدید نظری بکنید .. یادتونه که سایتتون چرا فیلتر شد
سایت های ما با این که میشه گفت خلاف قوانین این کشور (البته آموزشش که خلاف نیست) هست تا الان فیلتر نشده ..

و در مورد جناب shankimout باید بگم فکر نکنم این موضوع به شما ارتباطی داشته باشه .. اینجا مدیر داره الانم می بینید که موضوع حل شد .. پس اگر نمیدونید چی بگید سکوت کنید ..

از مدیران خواهش می کنم تاپیک رو یا قفل کنند یا حذف کنند چون موضوع تمام شده و نیازی به ادامه و بحث با بعضی از کاربران مودب شما نیست

با تشکر فراوان ..
مجموعه سایت های تخصصی

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
جناب اقای Feb 2005 با بچه های قدیمی تر و بزرگتر از خودت کل کل نکن . بگو بزرگترت بیاد .

من نه وقتشو دارم نه حوصله . حسودیم هم نمیشه . خودم هم دیزاینرم اینا رو به من نگو

اگر مثل شما بیکار بودم و جز میل چک کردن و *** چرخ زدن تو نت کار دیگه ای نداشتم تا حالا ادمین گوگل می شدم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بابا بيخيال

الان شايان مياد قفل مي كنه

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
جناب اقای Feb 2005 با بچه های قدیمی تر و بزرگتر از خودت کل کل نکن . بگو بزرگترت بیاد .

من نه وقتشو دارم نه حوصله . حسودیم هم نمیشه . خودم هم دیزاینرم اینا رو به من نگو

اگر مثل شما بیکار بودم و جز میل چک کردن و *** چرخ زدن تو نت کار دیگه ای نداشتم تا حالا ادمین گوگل می شدم

خوبه هم لقب دیزاینر و هم لقب ادمین رو به خودت چسبوندی :D :lol:
یه ادمین دیگه برای این سایت پیدا شد :D
عزیز جان این بحث هیچ ربطی به جنابعالی (پدربزرگ) نداشت
شما که تو اینترنت چرخ نمیزنی چطور شده حالا اومدی دخالت میکنی؟

در ضمن اگه بحث سواده که من الان دارم تو یکی از بهترین رشته ها و دانشگاه ها تحصیل میکنم
بهتره بحث اینو نکنی که حسابی کم میاری :rolleyes:

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
برو تک بیتی . هر وقت به بایت رسیدی با مگا بایتا صحبت کن . در زمان پدر بزرگ من اینترنت نبود . احتمالا در زمان پدر بزرگ شما اینترنت بوده .

من کجا گفتم ادمین هستم و از همه مهم تر این سایت . گفتم اگر مثل شما بودم شاید ادمین می شدم .

من در این بحث شرکت کردم چون این تاپیکو دیدم و به ویبی هم خیلی علاقه دارم .

سوادتونو رو کنید . یکم خارجی صحبت کنید تا بفهمیم ابتدایی نیستی

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
برو تک بیتی . هر وقت به بایت رسیدی با مگا بایتا صحبت کن . در زمان پدر بزرگ من اینترنت نبود . احتمالا در زمان پدر بزرگ شما اینترنت بوده .

من کجا گفتم ادمین هستم و از همه مهم تر این سایت . گفتم اگر مثل شما بودم شاید ادمین می شدم .

من در این بحث شرکت کردم چون این تاپیکو دیدم و به ویبی هم خیلی علاقه دارم .

سوادتونو رو کنید . یکم خارجی صحبت کنید تا بفهمیم ابتدایی نیستی

ببینم پدربزرگ! مثل اینکه تو خیلی ادعات میشه! جالبه نه وقت داری نه حوصله اما 24 ساعته حاضر جوابی میکنی :blink:
انقدر برای من , من من نکن . ضایع میشی هااا :D
در ضمن یه دستی هم به امضات بکش :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چند بار ازتون خواستم بحث نکید ، به خاطر احترام به سایت ماهواره و همچنین یوزر های قدیمی اینجا تاپیک رو نمیبندم و با کاربرانی که بحث کردن برخورد نمیکنم . ولی اگر ادامه پیدا کنه بدون تذکر دسترسی تون رو محدود میکنم .

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
وقت ندارم . وقت دومین renwal کردن هم ندارم . الان هم به سایت نیاز ندارم .

اینی هم که میبینی میام اینجا برای اینکه ببینم شما چی پش سر بنده میگی

اینم یکم من اضافی : من من من

skypatch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
چند بار ازتون خواستم بحث نکید ، به خاطر احترام به سایت ماهواره و همچنین یوزر های قدیمی اینجا تاپیک رو نمیبندم و با کاربرانی که بحث کردن برخورد نمیکنم . ولی اگر ادامه پیدا کنه بدون تذکر دسترسی تون رو محدود میکنم .

شایان جان ما اصلا قصد نداریم با هم دعوا کنیم
ما اومدیم اعتراض کردیم که این فارسی ساز رو حذف کنید . در مورد فارسی ساز هم که توضیحات کافی داده شده .
اما بین حرفهای ما بعضی از کاربران شما اومدن و بیخود و بی جهت وارد بحث شدن و حتی از طرف مدیر سایت هم حرف زدند و بحث رو به اینجا کشوندن.
اینم بگم ما از ابتدا نمیخواستیم توی فروم اعتراض کنیم اما وقتی کسی جواب پیغام خصوصی ما رو نداد مجبور شدیم در همین جا حرفمونو بزنیم
ما برای شما و کابرانتون و سایتتون احترام زیادی قائلیم و مشکلی نداشتیم و نداریم
این آقا که فارسی ساز رو گذاشته در واقع این دو سایت رو هم به جون هم انداخته
بازم از شما ممنونم که فارسی سازو حذف کردید و پستها رو هم خوندید
بهتره تاپیک رو ببنیدید تا بحثها ادامه پیدا نکنه
با تشکر

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به خدا همه راضین ببندیش چرا تعارف میکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.