• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فایل مانی ، کسب درآمد از آپلود و اشتراک فایل تا 45 دلار از هر 1000 دانلود

xdroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فایل های WareZ هم میشه آپلود کرد ؟ {در هر دو سایت }

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
100 گیگ فضای هاست نسبت به سایت های دیگه ایرانی مخصوصا آپلود بوی خیلی بهتره اما در برابر خارجی ها بازم کمه !

در ضمن اسم سایت هم خیلی بده !!!

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
100 گیگ فضای هاست نسبت به سایت های دیگه ایرانی مخصوصا آپلود بوی خیلی بهتره اما در برابر خارجی ها بازم کمه !

در ضمن اسم سایت هم خیلی بده !!!

دوست من همه سایتهای خارجی هم فضای رایگان بالای 100 گیگ نمیدن همینطور که کمتر سایت خارجی هم هاست نامحدود میده به کاربر پرمیوم
اسم سایت هم برای آپلودر ها مناسبه و کاملا می فهمن که این سایت برای چی راه اندازی شده

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
دوست من همه سایتهای خارجی هم فضای رایگان بالای 100 گیگ نمیدن همینطور که کمتر سایت خارجی هم هاست نامحدود میده به کاربر پرمیوم
اسم سایت هم برای آپلودر ها مناسبه و کاملا می فهمن که این سایت برای چی راه اندازی شده

چرا ! اکثرشون 500 گیگ فضا میدن من زیر 150 گیگ ندیدم ! چندتایی هم که نامحدودن
kingfiles نامحدود - unlimitzone نامحدود - Rapidgator نامحدود (4 ترا !) - uploaded فک کنم نامحدود دقیق نزده ! 180upload نامحدود - 500 گیگ FileOM و ...

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
چرا ! اکثرشون 500 گیگ فضا میدن من زیر 150 گیگ ندیدم ! چندتایی هم که نامحدودن
kingfiles نامحدود - unlimitzone نامحدود - Rapidgator نامحدود (4 ترا !) - uploaded فک کنم نامحدود دقیق نزده ! 180upload نامحدود - 500 گیگ FileOM و ...

به هر حال هر سایتی با توجه به محدودیتهای خودش امکانات به کاربرانش میده ، فعلا امکانات ما در همین حد هست . با توجه به اینکه به آپلودرها فعال اکانت پرمیوم با هاست نامحدود میدهیم پس مشکلی وجود نداره .

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
همونطور که دوستان گفتند فضا برای کاربران رایگان مناسب نیست .
درسته ماه اول اکانت رایگان میدید ولی بعد از این ماه یوزر امکان داره نتونه بین 10 اپلودر برتر قرار بگیره و کلی از فایل ها از بین بره .
شما خودتون دارید میگید برای کاربرای خارجی پس باید این مسئله رو هم مد نظر قرار بدید که فضای مورد نیاز برای کاربران خارجی خیلی خیلی بیشتر هست و اصلا قابل مقایسه با کاربران ایرانی نیست .
تو ایران نهایت فایل ها در حد 800 مگ هست ولی یوزر های خارجی خیلی راحت فیلم های چند گیگی آپلود می کنند و همچین فضایی براشون کافی نیست .
به نظر من اگر میخواید آپلود های بیشتری رو جذب کنید فضای مناسب بسیار مهم هست . و اگر به چند اپلودر قوی اکتفا می کنید که هیچی .

و در ضمن در مورد ریت هاتون مقداری گول زننده هست . شما برای فایل های بالای 1 گیگ و همچنین برای 2 کشور فقط ریت خوبی میدید . سایر قسمت ها بسیار پایین هست . به طور مثال یوزفایل ریت بسیار مناسبی داره و خیلی خوب این ریت رو پخش کرده که برای هر 2 طرف مناسب هست .

و حرف دوستمون درباره آدرس سایتتون هم تایید میشه . به شکلی هست که شاید کاربرا فکر کنن مثل سایت هایی هست که باید 7 خان رستم رو برند و آخرشم هم به چیزی نرسند .

حقایقی بود که وجود داشت . امیدوارم ناراحت نشید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
همونطور که دوستان گفتند فضا برای کاربران رایگان مناسب نیست .
درسته ماه اول اکانت رایگان میدید ولی بعد از این ماه یوزر امکان داره نتونه بین 10 اپلودر برتر قرار بگیره و کلی از فایل ها از بین بره .
شما خودتون دارید میگید برای کاربرای خارجی پس باید این مسئله رو هم مد نظر قرار بدید که فضای مورد نیاز برای کاربران خارجی خیلی خیلی بیشتر هست و اصلا قابل مقایسه با کاربران ایرانی نیست .
تو ایران نهایت فایل ها در حد 800 مگ هست ولی یوزر های خارجی خیلی راحت فیلم های چند گیگی آپلود می کنند و همچین فضایی براشون کافی نیست .
به نظر من اگر میخواید آپلود های بیشتری رو جذب کنید فضای مناسب بسیار مهم هست . و اگر به چند اپلودر قوی اکتفا می کنید که هیچی .

و در ضمن در مورد ریت هاتون مقداری گول زننده هست . شما برای فایل های بالای 1 گیگ و همچنین برای 2 کشور فقط ریت خوبی میدید . سایر قسمت ها بسیار پایین هست . به طور مثال یوزفایل ریت بسیار مناسبی داره و خیلی خوب این ریت رو پخش کرده که برای هر 2 طرف مناسب هست .

و حرف دوستمون درباره آدرس سایتتون هم تایید میشه . به شکلی هست که شاید کاربرا فکر کنن مثل سایت هایی هست که باید 7 خان رستم رو برند و آخرشم هم به چیزی نرسند .

حقایقی بود که وجود داشت . امیدوارم ناراحت نشید

ممنون از نقطه نظرات شما با بخش فنی مشورت می کنم تا اگر امکانش وجود داشته باشه فضا افزایش پیدا کنه
در مورد ریت ها هم همه سایتها در ابتدای کار یک ریت نرمال رو قرار می دن و بعد از اینکه درآمدشون بعد از مدتی از هر کشور مشخص شد اون ریت هارو بهینه می کنند بطور مثال اگر ما ببینیم مثلا از فرانسه خرید اکانت بالا هست مسلما ریت پرداختی های اون کشور رو افزایش میدیم مثل سایر سایتها
در مورد اسم سایت هم چون از ابتدا هدف ما جلب آپلودر بوده این اسم رو انتخاب کردیم و دیگه کاریش هم نمیشه کرد

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
هاست کاربران رایگان به 500 گیگ ارتقا یافت .

دستتون درد نکنه خیلی خیلی بهتر شد.

فقط اگه امکان داره برای بهتر شناخته شدن حجم دانلود برای کاربران معمولی رو حداقل تا 1.5 گیگ بالا ببرین چون توی وارز بی بی حتما باید با اکانت فری هم بشه فایل رو دانلود کرد یه اخطار بهم داد :(، اینجوری نمیشه خیلی از فایل های شما رو توی وارز گذاشت.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دستتون درد نکنه خیلی خیلی بهتر شد.

فقط اگه امکان داره برای بهتر شناخته شدن حجم دانلود برای کاربران معمولی رو حداقل تا 1.5 گیگ بالا ببرین چون توی وارز بی بی حتما باید با اکانت فری هم بشه فایل رو دانلود کرد یه اخطار بهم داد :(، اینجوری نمیشه خیلی از فایل های شما رو توی وارز گذاشت.

این قابلیت نیز فعاله الان و هر کاربر رایگان تا 2 گیگ رو هم می تونه دانلود کنه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریز رسیدگی و پرداخت شد .
شنبه 8 آذر

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
چرا دوباره 100 گیگ فضا شد !؟ چرا قسمت ریپورت رو ورداشتین !؟ تازه داشتین جا می افتادین !

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بالا