سلام
سرعت ریموت بدجوری داره اذیت میکنه !
از اکسپرس لیچ استفاده میکنی منم توی لیچ ازش مشکل دارم
سلام
سرعت ریموت بدجوری داره اذیت میکنه !
از اکسپرس لیچ استفاده میکنی منم توی لیچ ازش مشکل دارم
منظور از 1000 دانلود یعنی یک لینک باید 1000 تا دانلود داشته باشه یا جمع تعداد دانلود همه لینک ها با هم محاسبه میشه ؟
دوست عزیز همچنان حالت تبدیل اکانت Free به پرمیوم برای کسانی که الان رجیستر کنند هست یا خیر ؟
میشه با تغیر ای پی این 1000 دانلود رو خودمون انجام بدیم؟
سلام
فکر میکنم مشکلی در شمارش تعداد دانلود به وجود آمده، در این 3 روز تنها 3 تا فایل از من دانلود شده که کمی عجیبِ لطفا بررسی کنید.
یک سوال دیگر :
من الان اکانت رجیستر شده دارم و تعدادی فایل روی آن آپلود شده اما بدون دانلود هستند. طبق چیزی که نوشتید تا 30 روز دیگه اگه دانلود نشند پاک میشند. حال من پس از گذشت 15 روز، اکانتم رو پرمیوم می کنم. آیا اون فایل ها که در 15 از اول آپلود شدند شامل حال قانون اکانت پرمیوم و پاک شدن پس از 90 روز میشند یا پرمیوم کردن فرقی نمی کنه و تا 15 روز باقی مانده پاک میشند ؟
سلام
فکر میکنم مشکلی در شمارش تعداد دانلود به وجود آمده، در این 3 روز تنها 3 تا فایل از من دانلود شده که کمی عجیبِ لطفا بررسی کنید.
دوست عزیز حق با شما بود یکی از سرورها دچار مشکل در کرون بود که در حال بررسی و رفعش هستیم اما 2 سرور دیگر مشکلی نداشته اند احتمال اون چند فایل شما هم روی همان سرور بوده است
سلام
پورسانت فروش چجوریه؟
دوم اینکه بنده نزدیک 30 زیرمجموعه دارم که حتی یک سنت هم از سمت اینا کار نشده با اینکه یوزر پرمیوم هم بینشون هست!!
داستان چیه؟