چند خرجش کردی؟ کار شما چیه؟!ما رکورد زدیم
![]()
http://beta.speedtest.net/result/6635648164
پ.ن: اشخاصی که از پست دادن های بنده ناراحت میشن یا خوش ندارن پست های منو ببینن من رو simply ایگنور بفرمایند هم خودم خوشحال میشم هم زحمت دوستان/دشمنان کم خواهد شد :general601:
انسان های موفق و تلاشگر مسئول ناموفق بودن و علافی افراد تنبل و بی اراده نیستن. :general406:
اینترنت دانشگاه هست آقا.چند خرجش کردی؟ کار شما چیه؟!
چقد پینگت داغونه، با این سرعت باید زیر ۱۰ باشه درسته؟
چقد پینگت داغونه، با این سرعت باید زیر ۱۰ باشه درسته؟
نکنه با سرور گرفتی ناقلا![]()
![]()
سرور؟ اصلا و ابدامن الان راستی راستکی تو خارجم
![]()
اصولا هارد bottleneckهه به خاطره اینکه هدش سخت افزاری هست و محدودیت سرعت داره ولی با آمدن SSD ها این مشکل رفع شدیک نکته ای که همیشه برای من سوال بوده اینه که سرعت بالای 400 مگا بیت پر سکند به چه دردی میخوره، وقتی عملا هیچ دستگاهی نمیتونه با این سرعت، پردازش اطلاعات انجام بده. حتی سرعت ضبط اطلاعات روی هارد خیلی از دستگاه ها از 200 مگابیت پر سکند هم کمتره:general602:
بجان مصطفی اینها همه اعداد تجاری و کلاهبرداریهاصولا هارد bottleneckهه به خاطره اینکه هدش سخت افزاری هست و محدودیت سرعت داره ولی با آمدن SSD ها این مشکل رفع شد
برای مصارف خانگی این سرعت ها فایده چندانی نداره چون برای دانلود ایبوک اینترنت 128k هم کفایت می کندHDD های الان سرعتشون حدود 100MB/s هست که حداکثر سرعت 800Mb/s اینترنت رو می تونه جواب بده, SSD بیشتر طرفدار داره چون سرعتشون 400-500 MB/s هست
تو سرور ها هم معمولا چندتا هارد یا SSD رو می چسبونن به هم تا زورشون زیادتر شه, مثلا میشه 2 تا SSD رو رید1 بست که سرعته 700-800 MB/s رو بگیره که می تونه اینترنت 6Gb/s رو هم جواب بده
هارد SSD غلطه درستش درایو SSD هست.شما یک نگاهی به این مدل بنداز تا مفهوم درایو SSD را دقیق متوجه بشی.بجان مصطفی اینها همه اعداد تجاری و کلاهبرداریه. من خودم هارد SSD دارم، حداکثر سرعت متوسط رایتش 90MB/s ـه. هارد معمولی 7200 دور هم حدود 50 مگابایت پر سکنده.... پروتکل انتقال یو اس بی 3 و 3.1 رو میگن 5 و 10 گیگابیت پر سکنده. اما من حتی بصورت مستقیم ( بدون انتقال روی هارد که باتل نک باشه) هم بین دو دیوایس یو اس بی 3.1 ، نتونستم سرعت بالاتر از 1.5 گیگابیت بگیرم. کابل انتقال دیتام هم پراب 70 گیگاهرتز بود. همش دروغ میگن و با احساسات آدم بازی میکنن:general208:
:general304:
با RAID 1 خیلی تفاوت ایجاد نمیشه باید از RAID 0 استفاده کنی تا سرعت خواندن عالی بگیری البته امنیت دیتا پایین میاد ولی ارزش داره حمید جان.اصولا هارد bottleneckهه به خاطره اینکه هدش سخت افزاری هست و محدودیت سرعت داره ولی با آمدن SSD ها این مشکل رفع شد
برای مصارف خانگی این سرعت ها فایده چندانی نداره چون برای دانلود ایبوک اینترنت 128k هم کفایت می کندHDD های الان سرعتشون حدود 100MB/s هست که حداکثر سرعت 800Mb/s اینترنت رو می تونه جواب بده, SSD بیشتر طرفدار داره چون سرعتشون 400-500 MB/s هست
تو سرور ها هم معمولا چندتا هارد یا SSD رو می چسبونن به هم تا زورشون زیادتر شه, مثلا میشه 2 تا SSD رو رید1 بست که سرعته 700-800 MB/s رو بگیره که می تونه اینترنت 6Gb/s رو هم جواب بده
به به جناب دکتر وبهارد SSD غلطه درستش درایو SSD هست.شما یک نگاهی به این مدل بنداز تا مفهوم درایو SSD را دقیق متوجه بشی.بنده دو برابر این سرعت لینک زیر را هم روی یکی از سرورهامون تجربه کردم که بسیار لذت بخش بود .:general601:
http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/182182/Samsung-SSD-960-PRO-512GB
هارد SSD غلطه درستش درایو SSD هست.شما یک نگاهی به این مدل بنداز تا مفهوم درایو SSD را دقیق متوجه بشی.بنده دو برابر این سرعت لینک زیر را هم روی یکی از سرورهامون تجربه کردم که بسیار لذت بخش بود .:general601:
http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/182182/Samsung-SSD-960-PRO-512GB
باریکلا نکته را گرفتی.اسمش در اصل حافظه ssd هستش
چون هارد یعنی سخت و به هارد دیسک میگن دیسک سخت ولی تو اس اس دی ها چیز سختی نیست:general704:
حتی همین سرور فروش ها از بزرگشون گرفته تا کوچیکشون اگه حافظه ذخیره سازی سرورشون hdd باشه میگن هارد دیسک یا هارد و اگه اس اس دی باشه میگن هاردssd
کلا جامعه حافظه کامپیوتر رو میگه هارد
مثل sd کارت رو که میگن رم موبایلیا حافظه داخی گوشی رو میگه رم یا رام
چرا به حافظه های usb میگن فلش؟یادمه نسل اولشون در حد ۱۲۸ یا ۶۴ مگابایت فضا داشتن، بهشون اون موقع میگفتن کولدیسک:general407:
هارد SSD غلطه درستش درایو SSD هست.
حضرات علمااسمش در اصل حافظه ssd هستش
میدونم افتک جانحضرات علما، مرسی از اصلاحتون. اما بقیه پست من هم اگر با دید علمی نگاه کنید، صحیح نبود... ما اینجا عمدا غلط مصطلح رو استفاده میکنیم که منظور رو برسونیم:general108:
![]()
میدونم افتک جان:general703:
بنظر شما تلگرام تا کی سرپا هست؟![]()
آیا خوردن خربزه و عسل واقعا باعث دل درد میشود؟تا ابد... تقریبا همه استفاده میکنن. محاله تعطیل بشه