Hamid_KK
Registered User
- نوشتهها
- 560
- لایکها
- 6,722
می دونم بعد از مدت ها دوست داری 3 تا قیمه گیرت بیاد و دلی از عزا دربیاری ولی ما تا عکسی نبینیم باور نمیکنیم.فخر فروشي نباشه ، فردا شب سه جا روضه دعوتيم همش هم قيمه س
می دونم بعد از مدت ها دوست داری 3 تا قیمه گیرت بیاد و دلی از عزا دربیاری ولی ما تا عکسی نبینیم باور نمیکنیم.فخر فروشي نباشه ، فردا شب سه جا روضه دعوتيم همش هم قيمه س
اره ديگهمی دونم بعد از مدت ها دوست داری 3 تا قیمه گیرت بیاد و دلی از عزا دربیاری ولی ما تا عکسی نبینیم باور نمیکنیم.
سرعت اس.اس.دی 90مگ؟؟ حتما از اون ارزونهاش بوده ، tlc بوده یا حافظه فلش usb ها روش بودهبجان مصطفی اینها همه اعداد تجاری و کلاهبرداریه. من خودم هارد SSD دارم، حداکثر سرعت متوسط رایتش 90MB/s ـه. هارد معمولی 7200 دور هم حدود 50 مگابایت پر سکنده.... پروتکل انتقال یو اس بی 3 و 3.1 رو میگن 5 و 10 گیگابیت پر سکنده. اما من حتی بصورت مستقیم ( بدون انتقال روی هارد که باتل نک باشه) هم بین دو دیوایس یو اس بی 3.1 ، نتونستم سرعت بالاتر از 1.5 گیگابیت بگیرم. کابل انتقال دیتام هم پراب 70 گیگاهرتز بود. همش دروغ میگن و با احساسات آدم بازی میکنن:general208::general304:
چند؟
عکس ماشینتو بذار، ای فخر فروش
@Dodge Super Bee
اخرین بار کی شونه زدی موهاتو؟
خمیر دندون کدومه؟شونه از کدوماست؟ همونا ک روش خمیر دندون میریزن؟
تو با این استایل دخترونه ت رو همچین موتوری میشینی؟ :general210:
خمیر دندون کدومه؟
تو با این استایل دخترونه ت رو همچین موتوری میشینی؟ :general210:
:general509::general703:nach kodex میزنه دیگه
400 سی سی هست؟nach kodex میزنه دیگه
میشینم روش فکر میکنم :general712: بعد از تفکر گیسوانم در هوا معلق میشود در سرعت 130 مایل ی
هن cb400400 سی سی هست؟
هندا crm نمیدونی قیمتش چنده؟
منم نوجوان بودم خیلی عاشق موتور سنگین بودم.:general505: ولی دیگه اون علاقه از دست رفت..هن cb400
داداچ 1300 مدل زیر 2007 هَ احتمالاََ
مرا بردی به روزگاران غریب .هیییییی
زیر سیگاری یحتمل ؟یا نه اون کسی دیگس؟