Engel
Registered User
فرانسوی باز کی بودی تو
پ.ن: فکر می کردم فقط آمریکایی بازی
فرانسوی باز کی بودی تو
واقعا کار سختی نیست یادگیری مکالمه زبان انگلیسی. کمی همت میخواهد همین!
توان یادگرفتن مکالمه را دارم اگر وقت آزاد داشته باشم بیشتر از سه ماه طول نمیشه یعنی طول کلاس فشرده هم همین سه ماه هست ولی با سربازی لعنتی هیچ کاری نمیشه کردبا یه دوست ژاپنی هم میشه فخر فروشی کرد؟!
دوست داشتنیه️ ای کاش و ای کاش مکالمه انگلیسی بلد بودم
مشاهده پیوست 1078449
پیرزنو از تاکسی خالی می ترسونی؟ :general506: اندازه موهای سرت ماکت آمریکایی دارم از جمله کوروت استینگ ری کوپه اونم ساخت همین اتوآرتهمانا عَمریکایی آپلود نکردم که مبادا پرآت بریزه دوست جوووووونم :general504::general505::general504::general507::general504:
مشاهده پیوست 1078702
مشاهده پیوست 1078703 مشاهده پیوست 1078704 مشاهده پیوست 1078706
اینا تمیزن یا کلا همینطوری هستن؟ یعنی مثل ریال پاره و کهنه نمیشن؟از این بیشتر وسعم نمی رسید. فقیرم، بیچاره ام، homeless ام، کارتن خوابم :general503::general507:
مشاهده پیوست 1080960 مشاهده پیوست 1080961
نمیدونم جنس اسکناسش متفاوت هست یا نه.اینا تمیزن یا کلا همینطوری هستن؟ یعنی مثل ریال پاره و کهنه نمیشن؟
بخوای حساب کنی میبینی که اگه ریال بگیری جلوی دماغت بصرفه تر هست تا دستمال کاغذی! یعنی اندازه پهن هم ارزش ندارهنمیدونم جنس اسکناسش متفاوت هست یا نه.
ولی فرهنگ استفاده از اسکناس غربی ها با ما خیلی متفاوت هست. واسه پولشون ارزش قائل هستند همینطور که پولشون با ارزشه.
جوری کار میزنن که پول دیرتر کثیف بشه و کهنه.
کهنه میشن ولی خیلی دیر و نه به کهنگی پولهای ایران که اصلا دیگه قابل استفاده نباشن. پولهای کانادا تا قبل از سال 2011 کاغذی بودن. ولی دیگه از اون سال به بعد جنسشون شده پلیمر. خیلی دیرتر از پولهای کاغذی خراب میشن و من اسکناسی اینجا ندیدم که خیلی داغون و غیر قابل استفاده بوده باشه.اینا تمیزن یا کلا همینطوری هستن؟ یعنی مثل ریال پاره و کهنه نمیشن؟
ایشبخوای حساب کنی میبینی که اگه ریال بگیری جلوی دماغت بصرفه تر هست تا دستمال کاغذی! یعنی اندازه پهن هم ارزش نداره
از این بیشتر وسعم نمی رسید. فقیرم، بیچاره ام، homeless ام، کارتن خوابم :general503::general507:
مشاهده پیوست 1080960 مشاهده پیوست 1080961
این دوربینا رو در واقع من با احتساب دلار 500 تومنی خریدم
@mostafa_1366این دوربینا رو در واقع من با احتساب دلار 500 تومنی خریدمافتک میدونه من علاقه خاصی به بزخری دارم
راستی مگه هنوز هندیکم میسازن؟ من فکر میکردم دیگه نسلشون منقرض شده![]()
ایشون با شما نسبتی دارن؟!!دیگه عکس دلار و یورو هم نمیشه گذاشت. من همین یه دونه تفریح رو داشتم اینم ازم گرفتن:general507:
:general108:![]()
ایشون با شما نسبتی دارن؟!!
https://forum.persiantools.com/threads/الگوی-شما-در-زندگی.504456/page-5#post-12272917