F-May5th
کاربر فعال بخش پاتوق
- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 10,538
لامصب چرا شماره سریال ها رو پاک کردی؟نخیر. مهریه آرمان جونم 2003 شاخه گل رزه. به عدد سال تولدش:general704:
پ.ن: پول ها رو فرستادم اروپا، فخر فروشی هم نمیتونم بکنم دیگه:general503: کلا 49500 تا بیشتر ندارم
مشاهده پیوست 1113982
میخوام مصطفی برنداره سوء استفاده بکنه باهاش آرمان های مردم رو گول بزنهلامصب چرا شماره سریال ها رو پاک کردی؟
سی آی ای هم دنیالت باشه با شماره سریال اسکناس نمیتونه پیدات کنه..![]()
عظیم جان کیه؟ من به آرمان جونم خیانت نمیکنمپ ن : راحت باش اینجا هیشکی نمیشناستت عظیم جان![]()
قرطاس جون با نام کاربری و تاریخ عکس بذارمیخوام مصطفی برنداره سوء استفاده بکنه باهاش آرمان های مردم رو گول بزنه، وگرنه این پول ها از خارج اومده، توی ایران جایی ثبت نشده:general108:
عظیم جان کیه؟ من به آرمان جونم خیانت نمیکنم![]()
قرطاس جون با نام کاربری و تاریخ عکس بذار![]()
آرایه ادبی دوپهلویِ ایهامت پر پرم کرد...میخوام مصطفی برنداره سوء استفاده بکنه باهاش آرمان های مردم رو گول بزنه، وگرنه این پول ها از خارج اومده، توی ایران جایی ثبت نشد
آخ جون الان بن میشم![]()
فکر نکنم دائمی بن شده باشه. احتمالا چند روز دیگه با همین یوزر برمی گردهRest In Peace :general602:
یوزر بعدی افتک چه خواهد بود؟![]()
F-Feb16thRest In Peace :general602:
نخیر. مهریه آرمان جونم 2003 شاخه گل رزه. به عدد سال تولدش:general704:
پ.ن: پول ها رو فرستادم اروپا، فخر فروشی هم نمیتونم بکنم دیگه:general503: کلا 49500 تا بیشتر ندارم
مشاهده پیوست 1113982
۲ماهفکر نکنم دائمی بن شده باشه. احتمالا چند روز دیگه با همین یوزر برمی گرده![]()
Rest In Peace :general602:
خودش اینو گفت؟
می بینیم که تو غربت هم دلت هوای آقا رو کرده و اسکناس ایرانی داری فقط به عشق **** ....
نه، نمیدونم کجا دیدم ولی یه لینکی بود که فروم منیجر یه سری اسامی گذاشته بود و تهدید کرده بودخودش اینو گفت؟
اونو دیده بودم. منظور حمید، میلاد شریفی بوده که تو اون پست گفته بود دو ماه بنش کرده. ولی هنوز ننوشتن که افتک و مظفر چند روز بن شدن.نه، نمیدونم کجا دیدم ولی یه لینکی بود که فروم منیجر یه سری اسامی گذاشته بود و تهدید کرده بودو پست بالاییش هم مدیر یکیو علیرغم میل خودش ۲ ماه بن کرده بود (ظهر) که از قضا نقل قولی که گذاشته بود یه لینک توش بود که میرفت توی تاپیک سرمایه و ارز و پست افتک
شاید منظورش یکی دیگه بوده
مظفر ورلد هم بن شده؟؟:general304::general304:اونو دیده بودم. منظور حمید، میلاد شریفی بوده که تو اون پست گفته بود دو ماه بنش کرده. ولی هنوز ننوشتن که افتک و مظفر چند روز بن شدن.