تک تک خیلی بی کیفیت شدهتک تک خوشمزه تره! تازه نوستالژیک تر هم هست![]()
ولی هیس شیرین عسل تقریبا طعم کیت کت نستله رو میده
تک تک خیلی بی کیفیت شدهتک تک خوشمزه تره! تازه نوستالژیک تر هم هست![]()
برا من که های وب 4 مگ (512 کیلوبایت) دارم تو روزم 100 بار قطع میشه همینم کلی پیشرفت حساب میشه
یه روزی منم میرم خارجه ازونجا تست سرعت میزارم
فیبر گوگل 1 گیگم آرزوست![]()
هزینه های TD LTE ک**سل بصرفه هست؟ این هم چند وقت دیگه مثل وایمکس و 3G ساقط میشهبرا من که های وب 4 مگ (512 کیلوبایت) دارم تو روزم 100 بار قطع میشه همینم کلی پیشرفت حساب میشه
یه روزی منم میرم خارجه ازونجا تست سرعت میزارم
فیبر گوگل 1 گیگم آرزوست![]()
نامحدوده حجمش؟ ماهی چقدر میدی(پرداخت میکنی)
نامحدوده حجمش؟ ماهی چقدر میدی(پرداخت میکنی)![]()
همراه اول اینجا تا 200مگابیت هم سرعت میده که میشه 20 مگابایت اما به صورت ثابت 150مگابیت سرعت داره برای دانلود از سرور های خارجی ایرانسل اینجا از 800کیلوبایت بیشتر نمیشه با اینکه 4Gهست و آنتن هم پره نمیدونم فازش چیه
وقتی 2 تا فیلتر شکن مختلف همزمان استفاده کنی اینطوری میشهبرگ زرین دیگر از افتخارات اینجانب :general404:
گوگل نمیزاره وارد بشم ، سرچ کنم و... حتی نمیزاره کپچا را وارد کنم :general502:
مشاهده پیوست 1123416
من ۷۵۰۰۰۰ تخیلی جمله زیبایی هست:
اطلاعات مربوط به تخلف وسیله نقلیه شما تا این تاریخ در سایت راهور 120 یافت نگردیده است:general704::general704::general704:
----
حالا من VodaFone م تُرک تلکام که یه چی دیگه ست پینگ م رو سرور لس آنجلس 15ست رو خوده قونیه 2میلی رو استانبول 5میلی
خاکتوسگ ـه ایران کنم که یه عمر اونجا حصرت آنلاین بازی کردن رو یدک میکشیدم:/
بچه مثبتخیلی جمله زیبایی هست:
اطلاعات مربوط به تخلف وسیله نقلیه شما تا این تاریخ در سایت راهور 120 یافت نگردیده است:general704::general704::general704:
----
های وب سرعتش کمه؟اینترنت ایران پینگش با سرورای داخلی 30-40 هستخارج که از 100 شروع میشه (حالت خیلی خوبش)
قیمتاش بین adsl و 4g هست. برا وبگردی که من با های وب سردرد میگرفتم الان با این نت خیلی راحتم
فقط خواستی مودم بگیری قبلش تو محل از کامپیوتریا بپرس ساپورت میکنه یا نه
تو نقشه محل مارو ساپورت نمیکرد ولی من 4/5 آنتن دارم
اینجا بسته ها رو گذاشته:
https://eform.irancell.ir/portal/Home/?252110/فروش-بسته-های-TD-LTE
من ماشینمو توی شهر زیاد در نمیارم..با ماشین بابام میرم اغلببچه مثبت
من کلیشو قبل عید پرداخت کردم (بخشودگی) تا دوبل نشه ، جرمه های دوربین هم 180 هنوز دارم
ببم جان از ترکیه تا آمریکا 15 میلی ثانیه نمیشه, حتی خط مستقیم هم از خانه شما تا دیتاسنتر کشیده باشن هم عدد بزرگتری خواهد شدحالا من VodaFone م تُرک تلکام که یه چی دیگه ست پینگ م رو سرور لس آنجلس 15ست رو خوده قونیه 2میلی رو استانبول 5میلی
خاکتوسگ ـه ایران کنم که یه عمر اونجا حصرت آنلاین بازی کردن رو یدک میکشیدم:/
ببم جان از ترکیه تا آمریکا 15 میلی ثانیه نمیشه, حتی خط مستقیم هم از خانه شما تا دیتاسنتر کشیده باشن هم عدد بزرگتری خواهد شد
احتمالا re-route شدی به یک سرور دیگه تو ترکیه فکر کردی به آمریکا وصل شدی.![]()