یعنی دستت نیومده ب صورت اکتسابی با چقدر مواد اولیه چقدر عرق نعنا مثلا 20 % بگیری!؟ نمیشه ک هر درصدی خروجی ش باشه
ببین میدونی چطوره. distillation اینکاری نیست که در ایران انجام میدن و میگن یه لیوان اول را بریزید دور مابقی خوراکیه! یه فرایند دقیق و علمیه. تقطیر کردن مراحل مختلفی داره که عموماً به 4 مرحله تقسیم میشه:
1- foreshots: این بخش که حدود 6-7% کل خروجی را تشکیل میده هم شامل متانول میشه چون دمای تبخیر متانول 64.7 سلسیوس هست و از مابقی ترکیبات پایینتره در نیتجه ابتدا این بخش از خروجی بیرون میاد. این بخش را باید ریخت دور.
2- heads: این بخش که حدود 30% کل خروجی را تشکیل میده هم شامل ترکیبات سنگینی مثل استون، اسیتالدهید، استات و ... میشه. این ترکیبات هم بوی بدی دارند و هم هنگاور و سردرد و گیجی ایجاد میکنن. البته این بخش شامل مقادیری اتانول میشه در نتیجه بهتره در ظرفی جداگانه نگهداری بشه تا در تقطیرهای بعدی با مواد جدید مخلوط بشه و بخش بهترش استخراج بشه و بخش مضررش جدا بشه.
3- hearts: این مهمترین بخش هست که شامل حدود 40% کل خروجی میشه و بیشترین درصد اتانول را داره. این بهترین بخش دیستیلیشن هست و اون چیزی که دنبالش هستیم در واقع اینه.
4- tales: این بخش که حدود 30% کل خروجی را تشکیل میده هم دیگه درصد اتانول خیلی کم شده و بیشتر خروجی آب هست و ترکیبات آروماتیک بودار. این بخش هم بدرد نمیخوره چون طعم خوبی نداره و شاید فقط مقدار خیلی کمی ازین بخش را با بخش 3 مخلوط کنیم تا درصد بخش 3 را کاهش بدیم به 40-45 درصد برسه. مابقی این بخش را با بخش 2 مخلوط میکنیم برای دفعات بعدی با مواد جدید قاطی میکنیم تا پروف بیشتر بگیریم در بخش 3 بچ بعدی.
یعنی به صورت خلاصه از 10 واحد خروجی فقط حدود 4 الی 4.5 واحد خوراکیه و مابقی مواد شیمیایی غیر خوراکی ولی در ایران این چیزایی که به صورت غیر اصولی و غیر علمی تولید میشه در واقع حدود 9 الی 9.5 واحد از تمام خروجی را به خورد مردم میدن
که یا عصب بینایی از بین میبره یا کبد و کلیه یا اگر شانس داشته باشن فقط هنگاوور و سردرد و حال خرابی میاره.