omid arianpoor
Registered User
شهرک محلاتی که سه ماه پیش گفتی متری ۲۵ الان چقدر شده؟50 متری توی ستارخان، 2 میلیارد شده. شما هم از قیمت ها خبر نداری
پ.ن: @s.david.s بیا روشنگری کنمشاهده پیوست 1202001
شهرک محلاتی که سه ماه پیش گفتی متری ۲۵ الان چقدر شده؟50 متری توی ستارخان، 2 میلیارد شده. شما هم از قیمت ها خبر نداری
همینطوریه بجان مصطفی. من الان احساس فقر میکنماونطوری حساب کنی ۱۰۰۰ میلیاردمچیزی نیست
40شهرک محلاتی که سه ماه پیش گفتی متری ۲۵ الان چقدر شده؟
50 متری توی ستارخان، 2 میلیارد شده. شما هم از قیمت ها خبر نداری
معلومه قیمت پراید رو از هفته پیش تا حالا نگرفتی. الان 280 میلیون 2 تا پراید هم نیست
پ.ن: بهنام آخه این چه مملکتیه که درست کردید ؟
پ.ن 2: پست های این آقاهه رو قبلا خونده بودم. یه جوری با عشق در مورد عطر حرف میزنه که عشق من و آرمانو زیر سوال برده کلا.
اخرای 96 حدود 250 تومن پول نقد داشتم. 50 قرض کردم 100 تومن هم رهن، یه اپارتمان 85 متری 2-3 ساله توی پیروزی خریدم صد دستگاه. جای خوبیه یه خیابون اصلی نزدیکه. قرض را تا اوواسط 97 تسویه کردم. همون سالی که ترامپ زد زیر همه چی دلار رفت بالا. رهنش هم سبک کردم اوایل امسال. داشتم فکر میکردم باید حدود 1500 بیرزه. با این اوصاف که شما میگی باید بیشتر باشه ارزشش نه؟
متری ۴۰؟کجای کاری مسلمون.بلوار ارتش متری ۴۰؟همینطوریه بجان مصطفی. من الان احساس فقر میکنممشاهده پیوست 1202002
40
تصور کن آدم متری 40 میلیون بده بره اونجا خونه بخره. مثلا گلاب به روتون توی دستشویی هستی، 400 میلیون تومن پول دستشوییت باشه، اونوقت هواکش دستشوییت به خونه همسایه سپاهی باز بشهمشاهده پیوست 1202004
آخرین قیمتی که من دارم، 150 میلیونه. بعدش دیگه جرات نکردم قیمت بگیرممگه پراید 90 تومن نیست ؟!
بدبختی اینه که مردم ایران اگه بخوان کارتن خواب هم بشن، کارتن کافی نداریم. کارخونه های لوازم خونگی تعطیل شدن، تو کارتن بیسکوییت و لوازم التحریر هم نمیشه خوابیدما که درست نکردیم! آمریکا درست کرده ! آمریکا 4 برابر ایران جمعیت ولی 60 برابر ایران تولید ناخالص ملی داره اما 1 میلیون کارتن خواب داره با 50 میلیون گرسنه اونوقت مردم ما با همین وضع خراب و تحریم میخورن و میخوابن !
بعضیا اینطوری ان عشق عطر دارن. یارو هست تو خونه ش کلکسیون شیشه عطر جمع کرده !
قدیما یه چیزی ارزون میشد، مردم میگفتن نکنه شاه برگشته .... الان با این گرونی ها باید بگیم نکنه ***** زنده شدهمتری ۴۰؟کجای کاری مسلمون.بلوار ارتش متری ۴۰؟
یه نگاهی به اجارش بنداز
۱۷۰ متری.۱ میلیارد و پونصد رهن.ماهی پنج میلیون اجاره
فکر کن مصطفی میخوره میخوابه ماهی پنجاه میلیون اجاره میگیرهرهن و اجاره خانه، آپارتمان، برج و سوییت و پنت هاوس، در تهران | دیوار
آگهی های رهن و اجاره خانه، آپارتمان، برج، پنت هاوس و سوییت در دیوار تهران. بهتربن و ارزانترین آپارتمان و خانه اجاره ای، آپارتمان مبله خود را در بین آگهی های عکس دار دیوار تهران انتخاب کنید.divar.ir
آخرین قیمتی که من دارم، 150 میلیونه. بعدش دیگه جرات نکردم قیمت بگیرم
هی به این آرمان ذلیل نمرده گفتم بجای لپ تاپ یه پراید دست دوم برای تولدت بگیرم، گوش نکرد کهمشاهده پیوست 1202020. اونوقت به من میگه تو پول در آوردن بلد نیستی، جقله بچه
بدبختی اینه که مردم ایران اگه بخوان کارتن خواب هم بشن، کارتن کافی نداریم. کارخونه های لوازم خونگی تعطیل شدن، تو کارتن بیسکوییت و لوازم التحریر هم نمیشه خوابید
یه بار نوشته بود از در یه خونه رد میشده، دیده بوی عطر خوبی میاد، رفته بود در زده بود پرسیده بود عطرت چیه ... اگه من بودم زنگ میزدم 110
یه بنده خدایی چند ماه قبل سرمایه واس کارش میخواست . طرحش رو میخواست بگه ناز میکرد اونم واس 150 فک کنم . برام واقعا مسخره بود . گفتم یکم خیالش راحت بشه یه 90 دادم ، میگفت نداری طرحمو توضیح نمیدمنمیدونم کی از ته مونده حسابش اسکرین شات گذاشته که چی را ثابت کنه ولی هرکی که هست از نظر من خیلی آدم تازه به دوران رسیده نوکسیهایه و احتمالاً دروغگو و شانتاژگر هم هست.
3 تا پراید 180؟نه بنده خدا راست میگه, از عطر فروش های باسابقه هستش و گویا وضعش هم خوبه منتها کسی بیاد از ته مونده حسابش شات بزاره که من اینقدر پول دارم اونهم برای 280 میلیون که این روزها عددی نیست و قیمت 3 تا پرایده مشخصه آدم تازه به دوران رسیده و چیپیه.
قبلا هم با موجودی 180 میلیون یه بار دیگه این کار رو کرده بود.
افتکم50 متری توی ستارخان، 2 میلیارد شده. شما هم از قیمت ها خبر نداری
خوش به حال آرمانتهی به این آرمان ذلیل نمرده گفتم بجای لپ تاپ یه پراید دست دوم برای تولدت بگیرم، گوش نکرد کهمشاهده پیوست 1202020. اونوقت به من میگه تو پول در آوردن بلد نیستی، جقله بچه
فعلا كه دست به ايران زدهتاپیک فخرفروشان به تاپیک بیچارگان تبدیل شد. مصطفی الهی دست به طلا میزنی خاکستر بشه با این مملکت داریتمشاهده پیوست 1202025
یه بنده خدایی چند ماه قبل سرمایه واس کارش میخواست . طرحش رو میخواست بگه ناز میکرد اونم واس 150 فک کنم . برام واقعا مسخره بود . گفتم یکم خیالش راحت بشه یه 90 دادم ، میگفت نداری طرحمو توضیح نمیدم
من نمیدونم با این وضعیت کی ریال نگهداری میکنه
3 تا پراید 180؟
یه هفته قبل یدونه تیبا 2 گرفتم 165 تومن
پراید و تیبا هم زیاد باهم فرق ندارن ، پرایدم فک کنم زیر 150 نباشه
اینقدر تورم شارپی بوده ملت توی 2 سال قبل گیر کردن . 280 که سهله ، 1 تومن الان مثل همون 280 دو سال قبله
ته مونده حساب خیلیا همین 200،300 میشه . اسمش ته موندست . طرف بخواد درست خرج بکنه حداکثر 4 ماهه تمومه
افتکم
چرا منشنم کردی تو اطلاعیه هام نیومد ؟
یه خونه 50 متری جنت آباد 3
50 متری جهانشهر 2
50 متری ستارخان همون قیمتیه که خودت گفتی
کلک ستارخان چیکار میکنی ؟
خوش به حال آرمانت
تولد یکی از دوستام نزدیکه از آرمان جونت بهترهبراش پراید میگیری ؟
به بچه ها مچه ها مشاوره اقتصادی میدی ؟
بعد یه سوال ...من فقط با تاکسی اینور اونور میرمخبر از مظنه ها ماشین شخصی ندارم متاسفانه حتی گاهی پول تاکسی هم ندارم پیاده میرم میام
بعد یه سوال ...
شما از گرونی ها ناراحت نیستی ؟
بعد تحریم امریکا از مریخ اومده؟ حاصله چیه؟مگر وطن پرست تر از من هم پیدا میشه ؟! مشخصه که ناراحت هستم. واقعا من زن و بچه مردم رو میبینم چطور دارن با این سختی ها طی میکنن. آدمایی هستن با سیلی صورتشون رو سرخ نگه میدارن. در شهر ما خانم بیوه و مطلقه هست دستش رو جلوی کسی دراز نکرده میاد بساط میکنه گوشه خیابون جوراب میفروشه خرج بچه هاش رو بده. اینا همه ش نتیجه تحریم های آمریکاست.
بعد تحریم امریکا از مریخ اومده؟ حاصله چیه؟
چرا همه چیو با موذی گری خاصی نصفه نیمه میگی؟ نده دستمون
مشکل ایران نیست مشکل قدقد کردنهای زیادیهمشکل اینها ج ا نیست مشکل اینا ایرانه. مگر ایران قبل از ج ا نوکر دربست آمریکا و غرب نبود؟ چرا شاه رو اومدن انداختن بیرون ؟ چرا شاه در مصاحبه با خود بی بی سی گفت افسار رئیس جمهور آمریکا دست یهودی هاست و بی بی سی علیه ما کارزار راه انداخته ؟
واقعا فکر میکنی مشکل اینها جمهوری اسلامیه ؟
به نظر شما چرا مشکل امریکا ایرانه .مشکل اینا ایرانه
مشکل ایران نیست مشکل قدقد کردنهای زیادیه
شاه هم قدقد زیاد کرد انداختنش بیرون اربابتم هم قدقد زیاد کرد این بلا رو دارن سرش میارن
مشکل اینا فقط قدقده زیادیه
به نظر شما چرا مشکل امریکا ایرانه .