سلام
دوست عزیز شما مطمئنی
به طور مثال یکی یک سال معافیت بعد از گرفتن کارشناسیش دقیقا اول مهر تموم شه میتونه یه هفته مونده به اینکه مدتش تموم شه دفترچه شو پست کنه و اقدام واسه معافیت کفالت حالا خودش 50 % امید داشته باشه و در نهایت ردش کنن 2 ماه زمان میبره یه درخواست تعویق هم بزنه 2 ماه دیگه میفته عقب جمعا میشه 4 ماه که ماه اول پاییز یعنی دی اعزام قطعیه درست گفتم ؟
بعد به نظر شما درخواست معافیت پزشکی مثلا وارکسیل یا چشم بده بیشتر طول میکشه یادرخواست کفالت پدر منظورم اینه که کدوم پروسه کاری بیشتر طول میکشه ؟
بله روند رسیدگی همینه بنده تازه ازش تموم شدم.
برای ارسال دفترچه کلا نباید از زمانی که معافیتش تموم میشه بگذره باید قبل از اون باشه و البته چون قراره تو سیستم ثبت بشه قبل از اتمام مدت هروقت بفرستی اسمت ثبت میشه توصیه من اینه که چند ماه قبل دفترچه رو بگیره و مدارک موردنیاز رو اروم اروم تکمیل کنه چون ممکنه کارای اداری درست پیش نره و مثل من طی کردن مراحل اداری مثل تایید مدرک تحصیلی و و غیره یه چند هفته ای طول بکشه بعدش میتونه دفترچه ی تکمیل شده رو پیش خودش نگه داره و وقتی که خواست بره ببرتش به پلیس +10 . (نکته: اگه قرار باشه از کفالت استفاده کنید باید استشاد جمع کنید که تو دفترچه مراحل رو نوشته در غیر این صورت نیازی نیست)
خود بنده برای کفالت اقدام کردم که ندادن من اخرای خرداد دفترچه رو فرستادم و بعد از مراحل اداری الان هم اعزامم خورده 19 شهریور (البته بدون عقب انداختن) فقط توی کفالت یه نکته ای هست اونم اینه که وقتی بهتون برگه ی ماینه میدن شما تقریبا یه یه ماهی برای کلیه ی اقدامات وقت دارید وقتی برگه رو دادن یه7 یا 8 روز دیگه برید دکتر بعد خود ارسال دکتر هم یه یه هفته ای طول میکشه اینجوری کمی زمان میخرید بعدش که برگه رسید اونا میفرستنتون شورا و اگه رد بشه تاریخ میزنن براتون یعنی تا زمانی که شورا نرید براتون تاریخ نمیزنن.
در مورد نحوه ی رسیدگه به مشکلات فردی اطلاعی ندارم که کار چه جوری پیش میره اما در هر حال اینو بدونید که اونایی که تو شوران فقط شکلشون شبیه به انسانه وگرنه از سگم کمترن و براشون مهم نیست مرده ای زنده ای به طور کلی وقتی چیزی باشه که قانون دقیقا بهش اشاره نکرده کارشون حالت نمایشی و اذیت بازی داره . یکی از رفقا معدشو عمل کرده بود اونجا رفته میگن خوب نگه میداشتی بعدا عمل میکردی !!!! میگه بابا داشت سوراخ میشد میگفتی ماساژ درمانی میکردم.خلاصه کلا تیری در تارکی شما ببین کدوم احتمالش بیشتره و تو قانون اومده پی اونو بگیر.
فقط یه نکته رو هم بگم که بلایی که سر من اومده سر شما نیاد بعد از کمیسیون که برگه ی اعزام رو با تاریخش پست کردن به در خونتون سریعا برید به پلیس +10 و تاریخش رو عقب بندازید چون این کار هم یه یک هفته ای زمان میخواد که متعصفانه من ندونستم و الان کارم مونده رو هوا این نکته رو هم اضافه کنم که عقب انداختن تاریخ اعزام نیازمند یک دلیلی از دلایل تیین شده هستش که همشو نمیدونم اما یکی مثلا کنکور دادنه که بگی منتظر نتایجم بقیش رو هم میتونید از پلیس +10 سوال کنید.