بهترین راهش اینه بره **** وظیفه از مسئولش سؤال کنه.سلام
بنده یه دوست دارم که یک ماه از طلاق پدر و مادرش گذشته. این بنده خدا دانشجو هست معافیت تحصیلی داره
میخوام بدونم میتونه در حیت تحصیل درخواست کفالت مادرش رو بده؟
ممنون میشم پاسخگو باشید
سلام
بنده یه دوست دارم که یک ماه از طلاق پدر و مادرش گذشته. این بنده خدا دانشجو هست معافیت تحصیلی داره
ممنون میشم پاسخگو باشید
خیلیا رو دیدم میگفتن کارت پایان خدمت به چه درد میخوره و من نمیرم سربازی و ... بعد دست آخر یه جا گیر افتادن با 30 سال سن پاشدن رفتن.
من ۱۲ سال گواهینامه دارم ی پلیسم تا حالا ازم گواهینامه نخاسته،تا داریش به کارت نمیاد ولی نداشته باشی دم به دیقه کارت پایان خدمت میخان خخختا جایی که یادمه باید 7 سال از زمان طلاق پدر و مادر گذشته باشه , باید برید سوال کنید ببینید قانون تغییر کرده یا نه
کجا گیر افتادن دقیقا ؟ من خیلی دوست داشتم توی این عمری که از خدا گرفتم یه نفر بگه کارت پایان خدمت داری ؟ از زمانی که گرفتم یکبار هم از کیف در نیومده !
با سلامسلام
ممنون میشم پاسخگو باشید
متذکر شوم سال 57که سربازا جلوی اعتراضات ایستادن نهایتا توسط همون مردم اعدام شدن الان زمان خدمت کردن نیست...دم انتخابات وضعیت اقتصادی وحشتناک............اندکی تامل کنید
نگاه کن کلمه نظــــــــام رو **** خخخخ !!! چه ادمینیسلام دوستان شماره **** وظیفه چند؟