hosseinmousavi7
Registered User
قاچاق برو راحتنمیخای ۲ سال دگ ی سفر خارج بری؟
بعد مگه سربازی رفتی که بری خارج
قاچاق برو راحتنمیخای ۲ سال دگ ی سفر خارج بری؟
یعنی بخای ی سفر بری قاچاقی بری؟خیلی خوبی،تو ایران فعلا همه چی با سربازیه منم دوس نداشتم ولی ۲۱ ماه رفتم بدون یک روز کسریقاچاق برو راحت
بعد مگه سربازی رفتی که بری خارج
میگم قاچاق کلا بری.یعنی بخای ی سفر بری قاچاقی بری؟خیلی خوبی،تو ایران فعلا همه چی با سربازیه منم دوس نداشتم ولی ۲۱ ماه رفتم بدون یک روز کسری
چرا حرفی که نمیدونی میزنی؟سفر خارج
برای پروانه کسب یا مجوز تاسیس یه آموزشگاه یا موارد مشابه
جاهای خصوصی معتبر هم بخوای استخدام شی همشون پایان خدمت یا معافیت میخوان
خیلی وقتا پیک موتوری سر کوچه هم اگه آشنات نباشه بدون پایان خدمت یا معافیت بهت کار نمیده
خلاصه که رفتنی رو باید رفت
وضعیت استخدام و کار که میدونی !سفر خارج
برای پروانه کسب یا مجوز تاسیس یه آموزشگاه یا موارد مشابه
جاهای خصوصی معتبر هم بخوای استخدام شی همشون پایان خدمت یا معافیت میخوان
خیلی وقتا پیک موتوری سر کوچه هم اگه آشنات نباشه بدون پایان خدمت یا معافیت بهت کار نمیده
خلاصه که رفتنی رو باید رفت
اونایی که قاچاق رفتن به قلت کردن افتادن تو کمپا،فیلمای کمپارو میبینی میگی صد رحمت به حلبی ابادمیگم قاچاق کلا بری.
منم بدون کسری رفتم
نیروی انتظامی نرفتی بدونی چه سخته
انقدر خارج از بحث میزنی که نمیدونم چطور روشنت کنم .چرا حرفی که نمیدونی میزنی؟
من یک ساله سربازیم تموم شده با مدرک لیسانس هیچ جا کار درستی پیدا نمیشه این قدر نگید کار
من ری**م به سربازی که برای کار باشه. همش الکیه.
این همه مغازه و... همه پایان خدمت دارن؟!!
یکی از مغازه دار ها پرسیدم گفت خدمت رو خریدم . میفهمی؟ پول داشته باشی مغازه و خدمت و جواز رو یکجا میخری نداشته باشی باید در حد شاگرد مغازه کار کنی . اصلا پول داری که بتونه مغازه راه بداری که جواز میخوای؟
کجا بری خارج . پس اینهمه کارت پایان خدمت دارن همه رفتن خارج اونجا هم بهشون اقامت دادن خخخخ
تو با کارت پایان خدمت هیچ خارجی نمیری الکی خودت رو گول نزن
در مورد خارج حرفت اصلا عجیبه . سفر تفریحی شرایطشو داشته باشی چرا ویزا ندن ؟ اینهمه آدم میرن و میان چی ان پس !وضعیت استخدام و کار که میدونی !
حتی شانس هم بهت بخوره
الان شرکت های خصوصی که براشون مهم نیست پایان خدمت داری یا نه ! نداشته باشی بهتره براشون ! 20درصد حقوق بیشتر میدن بدون بیمه و مسئولیت هاش !!
حالا کدوم سرباز رفته ای دنبال مجوز اموزشگاه هست ؟
تو هر فامیل هستن یک برادری یا پدری که سربازی رفته میشه با جواز اون استفاده تجاری کرد !
غیر از پلن خارج که با این وضعیت ویزا که ایرانی نمیدن ! مگر دعوتنامه داشته باشی !
دیگر هیچ ارزشی این پایان خدمت نداره
یک زمان برای تمدید تصدیق باید پایان خدمت میداشتی که اونم برداشتن ! در عوض هزینه تصدیق 80هزار تومانی شده 1 میلیون تومان !
در مورد خارج حرفت اصلا عجیبه . سفر تفریحی شرایطشو داشته باشی چرا ویزا ندن ؟ اینهمه آدم میرن و میان چی ان پس !
وضعیت استخدام چه ربطی به حرف ما داره . شما میذاری اگه کار برات پیدا شد بعد دفترچه پست میکنی بری خدمت ؟ منطق خودت چی میگه .
شرکت خصوصی اگه بخواد جای درست حسابی باشه و آدم حسابت کنه بله پایان خدمت میخواد . اگه میخوای بدون بیمه و رد و اثری بری کار کنی که خدا بهمرات .
فرمودی کدوم سربازی رفته ای دنبال مجوز آموزشگاه هست .... واقعا باید جواب داد اینو ؟
مشکل اینه , فکر میکنید اونی که میگه بهتره بری خدمت طرفدار سربازیه سریع موضع میگیرید . نه برادر من .
بهونه نتراشید باید برید،کلا تو ایران سربازی اینجوری جا افتاده که بخای خاستگاریم بری بگی سربازی نرفتم میگن چه ادم پلشتیه،مگه اینکه خیلی پولدار باشی،حتی به دوس دخترتم بگی سربازی نرفتم ی حساب دگ باز میکنه خخخخ،البته اگه پولدار باشی تمام اسن چیزا نقض میشه
از اخر شروع کنیم
مشکل اینجاس جوان های بی امید ما فکرمیکنن با گرفتن مدرک - پایان خدمت شاید گره گشا شد فرجی شد !
درکشور داشتن پایان خدمت مزایای خودش دارد !
ولی شما که جواز اموزشگاه میخواهی من افر بهتر میدم ! به برادر یا پدر یا فامیل معتمد پایان خدمت دار بگو برات جواز بگیره شما برای خود اشتغال زایی کن
---
وضعیت اینه که شرایط استخدام دولتی بد است ! از حقوق فاکتور بگیریم ! استخدام دائمی و رسمی نیست ! قراردادی است ! شش ماه بعد هم تعدیل نیرو !
درمورد خط اول خدمت شما عارضم با شرایط سیاسی و اقتصادی
ویزا شنگن دوزاری گرفتن شد کار حضرت فیل [ برای پاسپورت سفید و سن زیر سی سال ]
اگر یک جوان تازه پایان خدمت گرفته و پاسپورت سفید دیدید بتونه شنگن بگیره ! خیلی شانس داره ! دست بکشید به سرش شاید شانسش به شما هم رسید
آره همیشه میگن کمه !ی چیز دگ هم اضافه کنم ،بخاطر تک فرزندی جمهوری اسلامی نیاز شدید به سرباز داره یعنی سرباز داره کمتر و کمتر میشه تو پادگانا،من ۹۶ خدمتم تموم شد با لیسانس ،اخرای خدمتم دمه عید سرباز کم اورده بودم فوق دیپلم گذاشتن پاسداری مثل سرباز صفر،حرفشم بود بخاطر کم بودن سرباز کم کم لیسانسه ها هم پاسداری بدن مثل سرباز صفر،البته مدرک الکی هم زیاد شده سرباز صفرم کم شده،در کل ی نصیحت دوستانه بکنم بهتون زودتر سربازیتونو برید وگرنه با مدرک باید پاسداری بدید که واقعا سخته،
دوست من گرفتن ویزا سالهاست که ساده نیست ولی ممکنه . (از نظر مالی بله همه چی سخت شده!) ولی نه اونجوری که شما میفرمائید !
حتی شنگن و توریستی به کنار ... ملت هنوز دارن میرن آلمان با ویزای جستجوی کار چند ماه میگردن دنبال شغل ... تا قبل از کرونا کلی ادم اپلای میکردن ایتالیا بورس استانی هم میگرفتن و میرفتن تحصیل . هیچکدوم آسون نیست .مدرک میخواد پول میخواد و زمانش طولانیه . ولی ملت دارن میرن دیگه برادر من .
ببینید اینکه به قول شما جوان مملکت فکر کنه با خدمت رفتن قراره استخدام شه خوب کلا اشتباهه . عرض کردم این قضیه شرط لازمه نه کافی .
در مورد آفر , جواز آموزشگاه معمولا نیاز به مدرک تحصیلی مرتبط داره . اگه به این راحتی بود که ... بعدم مگه قراره آدم توی یه فیلد بمونه؟
در کل پیشنهاد شما چیه به یه جوان خدمت نرفته مثلا 18 ساله ؟ میگید نره دیگه درسته ؟ یا میگید شرایط خودشو جامعشو بسنجه تصمیم بگیره ؟
آره همیشه میگن کمه !
والا شش هفت سال پیشم ما لیسانسه ها کلی از کارای صفر ها رو انجام میدادیم . خیلی حساب کتاب روی مدرک نداره ... بازم بستگی به جاش داره
طرف داداش خودشو آورده تو تولیدی بیمه هم کرده بدون پایان خدمت، آشنا داشته باشی که کلا پایان خدمت نیازی نداره احمق کسی که میره سربازی مگر اینکه بخواد از این مملکت بره هیچ دلیل منطقی برای رفتنش وجود نداره من هیچ وقت حاضر نمیشم برای این لجنزار خدمت کنم دیگه در عوض حاضرم **** اشغالی 10سال بدون مزد خدمت کنمانقدر خارج از بحث میزنی که نمیدونم چطور روشنت کنم .
اینهمه آدم میرن خدمت فک میکنی کارشون تضمینه؟ معلومه که نیست . اگه به این امید رفتی مقصر خودتی . آدم میره چون مجبوره چون فردا اگه آشنایی کسی خواست پارتی بشه یا فرصتی پیش اومد پایان خدمتت دستت باشه . خیلی کارای سطح پایینم پایان خدمت میخواد آقا والا میخواد!
فقط بگو کی بهت گفته اگه بری خدمت حتما بعدش استخدام میشی؟ خدمت میشه شرط لازم ! نه شرط کافی .
خارج چرا نتونم برم؟ D: تو یعنی سفر تفریحی همین ترکیه هم نمیخوای بری ؟ میخوای با خر از راه کوه بری؟ خودتو نبین فقط , کلی آدم میتونن و میرن .
یه ترکیه مگه چقد درمیاد ؟!؟ اقامت بحثش جداست و مفصل . پولم زیاد میخواد .
.............
من تمام کارای جواز کسبو یه دور انجام دادم . مغازه اجاره ای داشتم . اگه بدون جواز باشی میتونی سر کنی ولی دردسر داره هر چند وقت . انقدرام کشکی نیست . مگه اینکه جواز دیگران باشه . من ترجیح میدم همه چی به نام خودم باشه . دلیلشم مشخصه دیگه .
در ضمن خرید خدمت اونم غیر قانونی حرف مفته و خلاص
جواب منو که ندادی شووووووووما اون خانواده ای که بهونه میتراشه برای سربازی میتونه دختراشو بزاره تو دبه ترشی ، همه ی اینا به سطح فرهنگ خانواده مربوط یک نفر نبوده به من بگه برو سربازی ، کسایی خودشون رفتن سربازی جر خوردن از رو عقده ای که دارن مثل شما میگن اول و آخرش باید برید سربازی ! نه اقا جان،تو این 8 ماهی که من رفتم واسه معافیت یدونه سرباز ندیدم بیاد تو این بیمارستان های نیرو های مسلح کمیسیون های پزشکی که هر هفته برگذار میشه الان هر چند ماه یکبار 10نفر میان و میرن،اصلا کسی نیست و نمی خواد بره،کادری ها هم95درصدشون از شهرستان های عقب مونده هستن بدرد همونا میخوره که برنبهونه نتراشید باید برید،کلا تو ایران سربازی اینجوری جا افتاده که بخای خاستگاریم بری بگی سربازی نرفتم میگن چه ادم پلشتیه،مگه اینکه خیلی پولدار باشی،حتی به دوس دخترتم بگی سربازی نرفتم ی حساب دگ باز میکنه خخخخ،البته اگه پولدار باشی تمام اسن چیزا نقض میشه
طرف داداش خودشو آورده تو تولیدی بیمه هم کرده بدون پایان خدمت، آشنا داشته باشی که کلا پایان خدمت نیازی نداره احمق کسی که میره سربازی مگر اینکه بخواد از این مملکت بره هیچ دلیل منطقی برای رفتنش وجود نداره من هیچ وقت حاضر نمیشم برای این لجنزار خدمت کنم دیگه در عوض حاضرم **** اشغالی 10سال بدون مزد خدمت کنم
خواستی بیا جای من برو
دوست عزیز من درمورد توریستی صحبت میکنم ! شما میگید تحصیلی ؟
جاب آفر المان نزدیک 5000تا شما باید گارانتی کنید اگر شش ماه کار پیدا نکردید از جیب میخورید
تحیلی هم نزدیک 10هزار یورو شما باید گارانتی کنید و یک سال زبان بخونید
خوب کسی که میره تحصیل و 10هزار یورو هم میبره ویزاشو باید بگیره درکنار زبان !!
--
من درمورد مزایای پایان خدمت صحبت میکنم
که جوان 18ساله تصدیق ده ساله شو میتونه بگیره بدون پایان خدمت
درمورد سفر تفریحی اگر جوان هجده ساله 2سال خدمت بره به ترکیه و ارمنستان راضی میشه ! بره !
اگرنه تصور براینه که با شرط تمکن مالی میتونه شنگن بگیره بره اروپا ببینه ! خیر
4-5 سال است سخت شده است برای پاسپورت اولی
برادر من با چهل سال سن 20سال سابقه کارمندی و مدارک مسکن ! که تراول هیستوری اسیا شرقی بالایی داشت !! مهر امسال با دعوتنامه رجکت شد !! برید تصور کنید یک پسر مجرد بیست ساله بخواد تور ایتالیا بره !
---
پیشنهاد من برای جوان تازه دیپلم گرفته :
ادامه تحصیل در کنار ادامه تحصیل یادگیری زبان اروپایی بهترین پیشنهاد آلمانی هست !
بعد از لیسانس اقدام نماید برای ادامه تحصیل در اروپا ! این وسط سربازی هم هوتوتو میشه ! 15میلیون بابت ان پرداخت میشه !!
این پیشنهاد برای فردی که وابستگی ندارد و دنبال زندگی ایده آل تر است ! با سختی های خودش !
---
پیشنهاد دو ! بعد از دیپلم اگر قصد تحصیل هم ندارد ! بچسبد به بازار کار ! شما چه با پایان خدمت چه بی پایان خدمت باید کار کنید ! مهارتی که دوست داره اون فرد کاراموزی ببینند و بچسبد به همان کار اوستا شود و ادامه مسیر ! در آینده اگر افری شد برای خرید سربازی اقدام نماید
گزینه سه هم بی امید و دل خوش به شغل کارمندی ! میتواند برود پایان خدمت بگیرد !
که معجزه بشه یک شرکت استخدام بشه !
تمام تهران شرکت های خصوصی هستن که پول بیشتر میدن ! بیشتر نه به معنی 2-3برابر !! خیر ! حالا شانس شما میخورید به شرکت خصوصی میبینید دوسال تلاش کردید پایان خدمت ! یک فرد سربازی نرفته از شما به علت بیمه نشدن دارد بیشتر حقوق میگیرد !
---
بهرحال این تجربه من است !
بیست سال هم ندارم و سومین دهه زندگی هستیم !
ولی با شرایط حالا ! اگر هجده ساله بودم قطعا گزینه سربازی گزینه اخرم بود !