• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
نون میده به کادریا

یعنی تو دلم مونده بود که این حرف رو بزنم .! از ترس تبعید دوباره به جزیره پرهیز کردم ..ولی خوب واقعیت تلخی رو اشاره فرمودین!:D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
یعنی تو دلم مونده بود که این حرف رو بزنم .! از ترس تبعید دوباره به جزیره پرهیز کردم ..ولی خوب واقعیت تلخی رو اشاره فرمودین!:D
واقعیتو نباس انکار کرد:general404::general404:

mh7313

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
چنتا سوال در مورد دوره آموزشی دارم بی زحمت جواب بدین:
1.روزی چند ساعت باید تو آموزشی رژه رفت؟
2. چند بار میبرن میدون تیر؟
3. چند بار باید اسلحه باز و بست کنیم؟
4. موها رو باید با نمره چند بزنیم؟
5. در کل سخت ترین قسمت آموزشی کدوم قسمتشه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
1.روزی چند ساعت باید تو آموزشی رژه رفت؟
2. چند بار میبرن میدون تیر؟
3. چند بار باید اسلحه باز و بست کنیم؟
4. موها رو باید با نمره چند بزنیم؟
5. در کل سخت ترین قسمت آموزشی کدوم قسمتشه؟
چند بار مشخص نیست, اونجا قانون جنگله
مو ها خیلی کوتاه یعنی نمیمه کچل
سخت ترین قسمتش اردو هست(5 روز در بیابان باید بگذرونید)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کمیسیون تاثیری هم داره یا وقت تلف کنیه ؟ برای چه بیماری اقدام کردید؟
وقت تلف کردن یا کارساز بودن به جسارت و اراده خودت بستگی داره
اگر نهایتش کارساز نباشه میتونم با جابجا شدن و کسری های احتمالی تحملش کنم ولی این ها هم نشد ترک خدمت میکنم یعنی بن بست ندارم آخرش یه کار میشه
بیماری هم فعلا نمیتونم بگم تا وقتی کارم درست بشه ولی اگه واقعا یه زمانی دیگه نخواستی ادامه بدی به من پیام بده در حدودی که بتونم راهنماییت میکنم
و نکته خیلی خیلی مهم اینکه تو آزادی! کسی تو را نمیگیره ببره پادگان ولی من در حین خدمت ترک خدمت کنم بعدا دیگه نمیتونم بخرم . اگه بخوای تصمیم بگیری همین الان نه مثل من بعد 8 ماه خدمت
یعنی فرق غیبتی با فراری که من فراری حساب میشم

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تو #سربازی یاد گرفتم اگه ناس بزنی، نباید آب دهنتو قورت بدی! بعضی قارچها با اسید رشد میکنن! کوکائین فاز خدا میده ولی اشک خدا هروئینه! بنگ و تریاک و شیره و حشیش و... چه بویی میدن و چطور مصرف میشن و...! خلاصه که واقعا آموزنده است خدمت!
تو پادگان زیر تخت بالایی نقش توییتر رو ایفا میکنه
اوج فایده پارتی رو توی سربازى درک میکنی

wpgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یادش بخیر .. ما 86 رفتیم خدمت اونم چه خدمتی 08 خاش نیرو زمینی .... بنده تقریبا همه جام خدمت کردم و تجربه پادگانای مختلف تو یگانای مختلفو دارم :) اگه شرایط جسمی و روحیشو دارین و میتونین خدمت کنین برین .

تجریبات :
1- آموزشی زود گذره و با همه سختیش خوش میگذره و بهترین قسمت سربازیه ..
2- تو یگان کمو بیش تا چند ماه اول تو مخی و اذیت و ... هست ولی معمولا بعد 2 ماه عادت میکنه آدم و البته بستگی به اخلاق و روابط عمومی خودتونم داره
3- بعد از ثبات پیدا کردن تو یگان فکر آدم فقط مرخصی مخصوصا برگ بلند و شمردن روزاس که تموم شه .... و البته رویا پردازی ها که اره بعد خدمت چه ها که نکنم

چیزایی که تو خدمت دیدم یا تجربه کردم :
1- اکثرا کادری ها و بقیه سربازا از افراد پارتی دار ، چاپلوس ، ضعیف و ترسو خوششون نمیاد
2- دستمال کشی در خدمت راه و روش خودشو داره :) یه جورایی باید مردونه باشه جواب میده اساسی
3- فهمیدم هر کی حتی یه فرد فقیر بیسواد برای خودش شخصیتی داره که دوست داره مورد احترام باشه
4- خدمت غرور ور دار نیست و اگه غرور نداشته باشین سریع تر رفیق میشین با همه و راحت تر خدمت میکنین البته بودن کسایی که به خاطر موقعیتشون غرور داشتن ولی منفور بودن به هر حال

اگر پارتی دارین سعی کنین صرفا مثلا جاتونو و نیرو رو اوکی کنه تو یگان پارتی بازی جالب نیست

نمیخواین برینم دفترچه پست نکنین ... پست کنین دیگه نمیشه پیچوند ..

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه بچه پست گذاشته بود...:D:D:D
من که هنوز میریم مدرسه با این موجی که راه افتاده بدجوری استرس سربازی گرفتم دیگه میخوام پول توجیبیامو جمع کنم بخرمش :/ شایدم بیفتم به کون دادن ولی خدا بزرگه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تو **** همه چیز عادلانه هست! طرف پنجم ابتدایی سواد داره چون متاهل هست یعنی فقط ثبت تو شناسنامه نه اینکه خونه زندگی و بچه داشته باشه، برای همین کاغذ باطله سه برابر یک سرباز لیسانس مجرد مرخصی داره و دو برار اون دیر تر پست میده و خوابش بیشتره و حقوقش هم دو برابر هست! ، طرف با فوق لیسانس رفته مرز یکی هم با دیپلم امریه شده تو یه اداره ! یکی با فوق لیسانس داره تو بیابون پادگان سگدو میزنه یکی هم بدون اینکه عمرش را برای درس و سربازی نابود کنه معاف دائم بدون هیچ دلیل قانع کننده ای فقط برای دور زدن قانون جنگل، حالا باز هم برید درس بخونید برای سربازی و برای زندگی سگی . دانشگاه خیلی امکانات به شما داد ، کار و زندگی، شغل و پول . به هدفتون رسیدید؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
از بچگی بین نر ها بودیم تا الان . حالم از هر چی اجتماعه بهم میخوره . اولین و بزرگترین دشمن خود خانواده هست مگرنه دولت کسی رو نمیگیره ببره پادگان ، مدرسه و دانشگاه و سربازی که یک درصد هم فایده ای تو این زندگی ندارن بجز اتلاف عمر گران مایه

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام دوستان. اگر کسی ورودی 88 باشد و مدرک لیسانس خود را نگرفته باشد و سال 97 از دانشگاه اخراج بشود درحالیکه اخرین مدرکی که دریافت کرده دیپلم است با توجه به اینکه 9 سال از آخرین مدرکش می گذرد و اخراج شده است آیا می تواند سربازی اش را بخرد؟ متشکرم.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سلام دوستان. اگر کسی ورودی 88 باشد و مدرک لیسانس خود را نگرفته باشد و سال 97 از دانشگاه اخراج بشود درحالیکه اخرین مدرکی که دریافت کرده دیپلم است با توجه به اینکه 9 سال از آخرین مدرکش می گذرد و اخراج شده است آیا می تواند سربازی اش را بخرد؟ متشکرم.
بله میتونه بخره بهتره به **** وظیفه مراجعه کنید فکر کنم قیمت دیپلم 15 میلیون باشه البته اگه گرون نشده باشه

یه سوال ببخشید چطور 9 سال تونستین تو دانشگاه بمونین؟ من پیام نورم با 6 سال سابقه :D مدت مجاز معافیت تحصیلی نهایتش 6 سال هست مگر اینکه یبار انصراف داده باشی دوباره رفته باشی دانشگاه

یه نکته موقع انصراف حواستون باشه مدرک معادل کاردانی ندن بهتون هر مدرکی بگیرین دیگه 9 سال غیبت لغو میشه و از تاریخ گرفتن مدرک کاردانی براتون غیبت حساب میشه

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بله میتونه بخره بهتره به **** وظیفه مراجعه کنید فکر کنم قیمت دیپلم 15 میلیون باشه البته اگه گرون نشده باشه

یه سوال ببخشید چطور 9 سال تونستین تو دانشگاه بمونین؟ من پیام نورم با 6 سال سابقه :D مدت مجاز معافیت تحصیلی نهایتش 6 سال هست مگر اینکه یبار انصراف داده باشی دوباره رفته باشی دانشگاه

یه نکته موقع انصراف حواستون باشه مدرک معادل کاردانی ندن بهتون هر مدرکی بگیرین دیگه 9 سال غیبت لغو میشه و از تاریخ گرفتن مدرک کاردانی براتون غیبت حساب میشه

این سوال دوست من است که هم دوره خودم است. من به خاطر چشم از سربازی معاف شدم. ایشان تا 14 ترم دانشگاه آزاد بهش اجازه تحصیل داد و پس از آن هم گفت که مشمول است و اجازه تحصیل ندارد ولی اخراجش نکرد. فقط او را در حالت تعلیق نگه داشت.در طی این مدت خدمت سربازی نرفت. الان هم خودش رفته تا کارهای اخراج شدنش را پیگیری کند. ایشان دانشجوی کارشناسی بوده و اصلا نمی تواند مدرکی بگیرد چون درسش را تمام نکرده و آخرین مدرکش همان دیپلم است.

بالا