من سال 84 با قانون تناسب قد و وزن معافیت گرفتم
فرمول به این صورت بود وزن تقسیم بر قد به توان دو
اگر حاصل کمتر از 20 میشد شما فاقد صلاحیت لازم برای خدمت به این **** مقدسی
البته در حالت عادی اکثر افراد کمتر از 20 میشن , بعدا این فرمول تغییر کرد و شد کمتر از 15 که اون دیگه شخص واقعا مشکل جسمی داره
من اون زمان واقعا دنبال معافی گرفتن نبودم , دفترچه اعزام رو فرستاده بودم , واکسن هایی که باید قبل خدمت رفتن زده بشه رو زده بودم و اماده رفتن بودم , که یه روز دیدم برادرم بهم زنگ میزنه میگه برو **** وظیفه همچین قانونی اومده منم گفتم بابا بی خیال اینجوری مگه معافیت میدن , خلاصه رفتم دیدم درسته همون روز درخواست دادم , هفته بعد رفتم واسه کمسیون , یه هفته غذا نخوردم هر روز کارم این شده بود خودمو وزن کنم تو ماشین حساب عددها رو وارد کنم !
در نهایت کمسیون رفتم یه آقای دکتری بود قد و وزنم و گرفت دو سه نفر از این رییس روسا بودن یکیشون فقط نیم متر ریش داشت , وقتی دکتره تایید کرد که معافم واقعا اون لحظه شدت عصبانیت رو تو چهره اون ریشوئه میدیدم :general711: انگار ارث باباش رو خورده بود م , منم یه نیش خند ترول وار بهش زدم خوشحال اما تو حالت شوک اتاق رو ترک کردم :general307: دو هفته بعد کارت معافیت مثل ادم اوردن دم در خونه مون تحویلم دادن
البته شانس اورده بودم چون یه هفته بعد از اینکه من درخواست کمسیون داده بودن قانونش عوض شد