73mohamadsaadi
Registered User
داداش من معافیت فعلا تحصیلی دارم دارم درس میخونم ولی چون دیابتی ام گفتن که معاف هستم:general210:چه نوع معافیت پزشکی گرفتید؟!!
باز هم فرقی نداره سالم باشید یا ناسالم, سربازی ضربه خودش را به زندگی میزنه
داداش من معافیت فعلا تحصیلی دارم دارم درس میخونم ولی چون دیابتی ام گفتن که معاف هستم:general210:چه نوع معافیت پزشکی گرفتید؟!!
راست میگه ! از کارو بارو اعصاب و عشقو همه چی افتادیمچه نوع معافیت پزشکی گرفتید؟!!
ناموسن حرف حق رو زدی:general601:خب ببین دوست عزیز اول از همه اگه نمیخوای بری بهترین راه اینه که فقط نری سراغش،!!!یعنی اینکه اصلا بهش فکر نکن ،خب میگن که میان دنبالت ،اومدن دنبالت میبرن اعدامت کنن ؟میبرن زندان ؟یا ...... هیچی نمیشه فقط اضافه میزنن بزار بزنن بدرک تو نروبه همین سادگی پیش نیومده کسی رو دست بند بزنن ببرن پادگان اگه پیش اومده بگین
![]()
به نظر من برو خدمت و هر چه سریع تر قال قضه رو بکن و برای خودت یک عمر عقب موندگی و استرس و سرکوفت و افسردگی رو نخر. کار فعلیت رو از دست بدی خیلی بهتر از اینه که آینده خودت رو خراب کنی. از خدمت که برگردی میتونی خیلی موقعیت های بهتری پیدا کنی برای کار و استخدام. اومدی و چند وقت دیگه از این شرکت بیرونت کردن ، یا شرکت منحل شد ، میخوای چی کار کنی؟! جای دیگه ای میتونی پیدا کنی که به آدم خدمت نرفته کار بدن؟!سلام.
11 ماه از تاریخ اتمام دوره کارشناسیم میگذره و 1 ماه برای معرفی وقت دارم.
مشغول به کارم تو یک شرکت خصوصی و بیمه ام داره رد میشه. سعی کردم تا الان بهش فکر نکنم و حتی شنیدم و دیدم کسایی که غیبت کردند و بیمشون هم داره رد میشه؟! این مسیله درسته ؟
1- رفتن و هدر دادن 2 سال از زندگی و از دست دادن کار فعلیم که مرتبط با رشتمه و به تازگی مشغولش شدم (4 ماه )
2- نرفتن و => اگه کسی میدونه واقعا چه عواقبی داره غیر مشکل خروج از کشور ممنون میشم راهنمایی کنه
شاید سوال خیییلی تکراری باشه اما به کمک کسانی که تجربش رو دارن
و این متن چی؟
:general601:تو سن پایین برید تو رو خدا ...
هی دست دست نکنید برای معافی و سن بالا و فرار و ...
من از ۱۸ سالگی تا ۲۶ سالگی خودمو علاف کردم! آخرش مجبور شدم برم! پاااااره شدم تو یه کلام : ))))
تا برگشتم به روال عادی زندگی، صاااف شد دهن و مون و ...!
آدم هایی مثل تو خوراک یه عده هستن که اون بالا نشستن، مشکل امثال تو هست مگرنه اون فرمانده بدون بودن ما برای خودش میتونه زور بگهبرید تو رو خدا
خیلی عااالیه که از راه دور توانایی نظر دادن در مورد دیگران رو داریدآدم هایی مثل تو خوراک یه عده هستن که اون بالا نشستن، مشکل امثال تو هست مگرنه اون فرمانده بدون بودن ما برای خودش میتونه زور بگه
اگر خودآزاری یا دگرآزاری دارید برید تو بیابون برای خودتون مشغول سربازی!، اگر عغده دارید و آزارتون به بقیه هم باید برسه، من خوب به خودتون برش میگردونم، سربازی، سربازی، سربازی... عواقب بدی براتون داره
برعکس, الان میگم عجب گهی خوردم درس خوندم مگرنه تا الان میتونستم بخرمش درسی هم که خوندم هیچ فرقی با زیر دیپلم ندارم هر کار اونا انجام میدن و هر مدت اونا نگهبانی میدن منم میدمک تک روزای خدمت رو به گوه خوری خواهیم افتاد که چرا ۱ سال چرا ۴ سال چرا ۱۰ سال زودتر نرفتم!
آدم هایی مثل تو خوراک یه عده هستن که اون بالا نشستن، مشکل امثال تو هست مگرنه اون فرمانده بدون بودن ما برای خودش میتونه زور بگه
اگر خودآزاری یا دگرآزاری دارید برید تو بیابون برای خودتون مشغول سربازی!، اگر عغده دارید و آزارتون به بقیه هم باید برسه، من خوب به خودتون برش میگردونم، سربازی، سربازی، سربازی... عواقب بدی براتون داره
من فیلم فقط چورن نگاه میکنمفیلم هندی زیاد نگاه نکن مریضب ذهنی برات آورده ( چیزا بی ربط بهم وصل میکنی )
من تو دهه 80 رفت خدمت با بدن ناقص و اضافه وزن راحت خدمت تموم کردم هیچی هم نبود
شما چقدر سوسول بازی در میاری الان که خدمت خیلی خیلی راحتر شده
یه چیز به این راحتی نمیتونی بری تو این جامعه گرگ صفت چجوری مخوای ندگی کنی خدا میدونه
چنتا تاپیک زدی فرار کنم فلان کنم و ............
برای شمایی که پیش از خدمت نه برنامه ای برای زندگی داشتی نه کسی بودی نه جایگاه شغلی داشتی نه چیزی بلد بودی نه برنامه تحصیلی داشتی نه در شغلت با تجربه و جا افتاده بودی نه در آستانه ارتقاء شغلی بودی معلومه که دو سال مجانی کار و حمالی برای یه مشت نفهم اهمیت نداره!فیلم هندی زیاد نگاه نکن مریضب ذهنی برات آورده ( چیزا بی ربط بهم وصل میکنی )
من تو دهه 80 رفت خدمت با بدن ناقص و اضافه وزن راحت خدمت تموم کردم هیچی هم نبود
شما چقدر سوسول بازی در میاری الان که خدمت خیلی خیلی راحتر شده
یه چیز به این راحتی نمیتونی بری تو این جامعه گرگ صفت چجوری مخوای ندگی کنی خدا میدونه
چنتا تاپیک زدی فرار کنم فلان کنم و ............