می خوای بری سربازی؟
واقعا برات متاسفم تو هم مثل ما ها آدم بدبختی هستی!
قراره 2 سال عمرت نابود بشه
ببخشید 4 سال اشتباه گفتم 2 سال
جای تو بودم میرفتم وسط دریای مازندران چندتا قلوه سنگ به پای خودم می بستم می پریدم توی آب خودمو خلاص می کردم
یه جستجو بزن نوشته های من رو توی این تاپیک و تاپیک های مشابه بخون خوبه برات
من 20 سال عمرم رو به باد دادم نه پول دارم نه کار نه خونه نه ماشین کفشی که به پامه مال 5 سال پیشه اگر درس نخونده بودم اگر از بچگی دنبال پول بودم... ای کاش و ای کاش. الان سربازی رو میخریدم یا اصلا نمیخریدم و نمیرفتم
من بخاطر فشار خانواده الکی درس خوندم الکی 20 سال بدون کار بودم و الکی هم باید برم سربازی. ریالی منافع تو این زندگی ننگین نداشتم
حکایت همچنان باقیست...
من الان از هفته دوم آموزشی برگشتم داداش. شرایط بسیار مزخرف و به گاج رفته ست. سعی کن فقط شل کنی. شل شل.
وسایل هم تفتیش میشه ولی روز اول خیلی نمیگردن. بهتون میگن هر کی هر چی داره خودش بیاد تحویل بده کارش نداریم. بعدش همه میترسن تحویل میدن و اونا هم دیگه درست حسابی نمیگردن. مثلا خود من جیب کنار ساکم رو اصلا نگشتن و میتونستم انواع و اقسام ممنوعیات رو با خودم ببرم داخل ولی نبردم.
اولین مرخصی که میای هم خیلی نمیگردنت. ولی وقتی از مرخصی برگشتی به پادگان خیلی سفت و سخت میگردن (کم مونده بود انگشت کنه لامصب) تا هر کی هر چی داشت رو پیدا کنن.
در آخر لازمه که توصیه ای بهت بکنم دوست عزیز. اگه دنبال کار دولتی نیستی، نیازی به خارج رفتن طی 8 سال آینده نداری، برای شخصیتت ارزش قائلی، و در کل ترجیح میدی زندگی کنی تا اینکه زندگی تو رو ... ، نرو سربازی. نمی ارزه.
آینه شکسته و چوب تیز به باریکی کبریت(خلال دندون) میزارن ببریم یا میگن چیز خطرناک ممنوعس؟!
مگه میشه هفته دوم آموزشی مرخصی گرفت؟! من ندیدم تا آخر آموزشی بزارن کسی بزاره بره!
کجا بود کار؟ کار معمولی گیر نمیارم چه برسه به د و ل ت ی