تسلا
Registered User
از نرخ خرید سربازی خبر نداری؟ فقط بی زحمت اگر مطمئن هستی بهم بگو چون روی حرفت حساب می کنم. ممنون.
جهنم سبزراستش بگو فقط برای مرخصی میخایی:general404:یا میخای کارآفرینی کنی؟؟مرکز آموزش دستغیب- ناجا هستم.
30 روز دیگه یگان خدمتیم معلوم میشه.امیدوارم بیافتم زاهدان.(15 روز مرخصی به ازای هر 45 روز پرکردن)
دوست عزیز اگه به اینجا می گی هتل پس 01 رو ندیدیساعت 4 بیداری ،تا 4:25 آمادگی برعی نماز بعدش نماز،ورزش صبحگاهی،صبحانه،ساعت 7:15 تا 12:15 کلاس ها شروع میشه ،نماز ظهر،تا ساعت 3:15 استراحت ، بعد تا ساعت 7 کلاس،تا 8:15 نماز و...،
ندیدم متاسفانه .....دوست عزیز اگه به اینجا می گی هتل پس 01 رو ندیدی
برای مرخصی میخوام.جهنم سبزراستش بگو فقط برای مرخصی میخایی:general404:یا میخای کارآفرینی کنی؟؟
مرزبانی هم بیفتی همینقدر میدهند؟وقتی یگان معلوم شد ببین اونجا اکثرا کجا میفتن؟
*نکته: طبق قانون جدید هر کسی که بیفته ستاد کل **** و برگه ی 45 روزه تکمیلی بسیج داشته باشه باید دو هفته آموزش ببینه و کسانی که 30 روزه دارند باید 2 ماه کامل آموزش ببینند.
-کسانی که بیفتند "نیروی زمینی ****" اگر برگه آموزش 45 روزه تکمیلی بسیج هم داشته باشند باید 2 ماه کامل آموزش ببینند و 2 ماه کسری خدمت بابت برگه 45 روزه بهشون تعلق میگیره....
Sent from my V3
بله مجلس این قانون رو تصویب کرده و شورای نگهبان در مرحله ی بعد باید تاییدش کنه.دوستان کسی راجع به تغییرات جدید در معافیت سربازی میدونه؟ این قضیه 30 ماه رزمنده بودن به 12 ماه کاهش پیدا کرده درسته؟
راست میگه. تمامه بچه های که ستاد ناجا با همدیگه خدمت میکردیم و تحصیل کرده بودن کارو بار داشتن. با تموم شدن خدمت الان تک تکشون بیکار دارن میچرخن به خدا.سال 93 بود که می اومدم اینجا می چرخیدم و اطلاعات جمع می کرد بعدش هم رفتم خدمت ...
الان 9 ماهه تموم کردم
زندگیم رو نابود کردن پست فطرت ها
شاشیدم تو خدمت