ehsanservat
Registered User
شما بگو اصلا پایان خدمت برای در کوزه میخوانچرا اطلاعات غلط میدی ماشین موتور همه چی میتونی به نام بزنی
شما بگو اصلا پایان خدمت برای در کوزه میخوانچرا اطلاعات غلط میدی ماشین موتور همه چی میتونی به نام بزنی
این چ جوابیه تحویل من میدی قبلا هم بحث شده برای سند به نام زدن نمیخواد عزیز من ای باباشما بگو اصلا پایان خدمت برای در کوزه میخوان
سلام دوستان، من برگ سقید اعزام به خدمت دارم و تاریخش یک شهریوره، الان یه کار خوب پیدا کردم و تصمیم گرفتم نرم خدمت، فراری محسوب میشم؟
یکی از دوستان گفتن برگ اعزام دو ماه بعد دوباره میاد در خونتون، درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان، من برگ سقید اعزام به خدمت دارم و تاریخش یک شهریوره، الان یه کار خوب پیدا کردم و تصمیم گرفتم نرم خدمت، فراری محسوب میشم؟
یکی از دوستان گفتن برگ اعزام دو ماه بعد دوباره میاد در خونتون، درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من کمتر از یک ماه دورره ی کاردانی رو تموم کردم بخوام برم سربازی در اولین مرحله ی باید دقیقا چیکار کنم؟کجا برم؟دفترچه رو از کجا بگیرم؟
جالبه داداش ، خوشحال میشم بدونم بعد از اون حرفتون الان کجا هستید ؟ سربازی چطور بود ؟تا من از دانشگاه دربيام ممكنه سربازي ديگه موجود نباشه.. يه صد سال ديگه منظورمه ..
الان چه حسی نسبت به اون زمان دارید ؟ نظرتون در مورد خدمت چیه ؟ آیا زمان قبل و بعد از سربازی کمکی به امروزتون کرده ؟من تازه امروز ميخوام دفترچه پست كنم .
خير سرم ميخواستم از يه سال فرصت براي كنكور استفاده كنم.!
بعد در كمال ناباوري فهميدم دوروز پيش تاريخ اعزام بوده و با اين اوصاف دوروز غيبت خوردم
حالا اينام كه منتظر بهونه ان ديگه.
خدا عاقبت بخيرم كنه.
دوستان یه سوال فنی
پدرم دیسک کمر داره و چنتا از مهر هاش هم صافیده شده و کار سنگین و متوسط نمیتونه بکنه که بهش فشار بیاد البته اینو دکتر گفته از روی MRIکه گرفته به نظرتون چون تک پسر هستم و پردم هم این وضعیت رو داره و 54 سال هم سنش هست میتونم معافی بگیرم؟
شانس رو میخوام امتحان کنم سربازی که نمیرم ببینم میتونم معافی بگیرم یا نه
چون دوستم با سینوزیتی که داشت معافی گرفت :|
1. تنها خوبی که کارت سربازی داره گرفتن پاسپورت و داشتن شرایط برای استخدام تو مجموعه های درست و حسابی هستش و یکسری امتیازها مثل گرفتن جواز کسب و ....
2. اکثر شرکت های درست و حسابی و کارهای خوب هم پایان خدمت میخوان و یک موقع کار خوب گیر بیاری نمیتونی استخدام بشی !!!
3. نگید به ما کی کار میده ؟ کار خوب کجا بود ؟ یه موقع میبینی کار خوب جور میشه و پایان خدمت نداری ( هیچکس از آینده خبر نداره پس الکی بهانه نیارید شاید زد و جور شد !!! )
4. یا نگید نمیرم خارج کشور و یا حالا کی قراره بره خارج ؟ نمونه هاش رو زیاد دیدم که میتونسته بره خارج کشور بهترین شرایط زندگی کنه ولی پاسپورت نداشته و حتی فکرش هم نمیکرده یه روز بشه بره خارج ( پس همه چیز شدنی هستش ... )
5. اگر هم نمیخواید برید سربازی اصلا دفترچه ارسال نکنید !!! موقعی که ارسال کردی دیگه نری فراری به حساب میای و باهات شدیدا برخورد میکنن ... تا موقعی که دفترچه ارسال نکنی کسی باهات کار نداره ....
6. تا سن و سال بالا ندارید برید سربازی شرش کنده بشه , اصلا چیز خاصی نیست و الکی گنده کردن سربازی رو ( موقعی که تموم میشه و یا میری میفهمی ) , با سن کم بری سربازی بیای تازه اول راهی و هیچی رو هم از دست ندادی
7. آدم دیدم تو سن 36 رفته سربازی چون از نابسامانی زندگی خسته شده بوده !!!