پ مشکل ازخودته حاجیهمخدمتی ما هم ترخیص شد، رفت خونه دید کارتش یه روز قبل رسیده
2 ماه قبلش پروندش تکمیل شده بود. من عکسمو تازه 10 روز بعد ترخیصی تحویل دادم
کجا بودی ؟؟
پ مشکل ازخودته حاجیهمخدمتی ما هم ترخیص شد، رفت خونه دید کارتش یه روز قبل رسیده
2 ماه قبلش پروندش تکمیل شده بود. من عکسمو تازه 10 روز بعد ترخیصی تحویل دادم
Karaj Cityپ مشکل ازخودته حاجی
کجا بودی ؟؟
بسلامتیKaraj City
آقا من همچین کُدی نمیبینم تو برگ سفیدم.کد سخا را باید از برگه سفیدی که هنگام ثبت نام در +10 گرفتید پیدا کنید یک کارد خاکستری رنگ هستش نسبت به بقیه اطلاعات که همه سفید هستند
داخل برگه مو به مو و ریز به ریز متن ها رو برو جلو نوشته کد سخا پیدا میکنی دیگه موفق باشیآقا من همچین کُدی نمیبینم تو برگ سفیدم.
فقط یه شماره سریال 7 رقمی هست که سایت 5 رقمی نیاز داره!!
میشه یه اسکرین بگیری از برگت ببینم دقیقاً کجاشه؟
چیزی نمیبینم! فقط شماره سریال (بالا سمت چپ) 7 رقمی و شماره درخواست 9 رقمیداخل برگه مو به مو و ریز به ریز متن ها رو برو جلو نوشته کد سخا پیدا میکنی دیگه موفق باشی
چیزی نمیبینم! فقط شماره سریال (بالا سمت چپ) 7 رقمی و شماره درخواست 9 رقمی
جدیداً اضافه شده کد سخا؟ برگ سفیدم برای 1 سال پیشه ...
آه ای سربازی
آآآآآهـــ ایــــ سربازیــــ
آآآآآآه ایـــ سربازییییییی
آهــــ ای ..... !!!!
دِ آخه ک**** بکش بیرون از ما خفمون کردی. اه
نبود 33 تاااا؟
زرشک :general406: ماشین دارم ، صبا کرایه هم میگیرماااااااااااااا چقد دیگه میخوای کرایه تاکسی بدی
برو پاچه خواری یه کم مرخصی جور کن، بشین خونه چایی نبات بزن
سربازی دوران خیلی شیرین و خاطره آفرینی هست. مخصوصا" اگه هم خدمتی های با مرام و با معرفتی هم گیرت بیفته. ایشالله همه سرباز های ایرانزمین سلامت و خوش باشندصحبت كنيد. استفاده كنيم.
خيلي دوست داشتم يه تاپيك با اين موضوع باشه كه دوستان نظر بدن .
بسم الله
غیبت کنین بعد بخرین:دی
دوستان کسی راهی برای چور کردن کسری نداره؟
از هر نوعی،اگر راهی میشناسید همراه با جزییات پخ کنید.لطفا
من بابام جبهه رفته اما توی اونموقع حالش بد شد و فرستادنش تهران و معاف شده.الانم ظاهرا یکی از مدارکش کمه و اینکه بازم ظاهرا دکتر اونموقع نوشته که بابام از قبل تشنج داشته در حالیکه اینجوری نبوده راهنمایی کنید.الان سرباز سپاهم.
سلام
میخواستم بدونم تاریخ اعزام رو چقدر میشه عقب انداخت؟
من اگر بخوام تاریخ اعزامم تیر 95 باشه باید کی دفترچه رو پست کنم؟
خب من میخوام مثلا تاریخ اعزامم بیفته تیر ماه حالا یا امسال یا سال دیگهیه دوره یعنی 2 ماه
از الان نمیشه گفت، بستگی به تعداد سرباز داره، حالا کو تا آخر سال، اگه سرباز زیاد باشه برج 12 امسال باید بفرستی اگه کم باشه باید فروردین سال دیگه بفرستی که نیوفتی جز اعزامی های اردیبهشت.