orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
تو نیرو انتظامی که میگن در اصل همچین چیزی اصلا وجود ندارد اما بیخود میگن ...کسی میدونه آیا بخشنامه ای در مورد مرخصی ساعتی سرباز وجود داره یانه؟
یا کلا همچین چیزی وجود نداره؟
تو نیرو انتظامی که میگن در اصل همچین چیزی اصلا وجود ندارد اما بیخود میگن ...کسی میدونه آیا بخشنامه ای در مورد مرخصی ساعتی سرباز وجود داره یانه؟
یا کلا همچین چیزی وجود نداره؟
اقا چه زود گذشت.چطور بود؟کجا خدمت کردین؟بله بهرام جان، با اجازه ت
اقا چه زود گذشت.چطور بود؟کجا خدمت کردین؟
من اعزام یک تیرم میتونم از امتیازم استفاده کنم اردیبهشت برم؟از پلیس+10 پرسیدم گفت تکمیل شده امکانش نیست!
مشکل اینجاست واسه سرباز معلمی اقدام کردم و نتیجش 15-20 فروردین میاد و تنها افرادی رو جذب میکنند که اعزامی4/1 باشند.زود؟! 1/4/92 رفتم، تازه برگشتم. آموزشی و حدودا 1 ماه از یگان تهران بودم بعدش اهواز
اگه تکمیل شده که نه، پلیس +10 یه برگه پر کن واسه درخواست ببینم نتیجه ش چی میشه ولی اینجور که مشخصه اردیبهشت پر شده، خیلیا بخاطر بخشش اضافه خدمتهاشون دفترچه رو تا قبل 22 بهمن فرستادن واسه همین اردیبهشت سرباز زیاد هست.
مشکل اینجاست واسه سرباز معلمی اقدام کردم و نتیجش 15-20 فروردین میاد و تنها افرادی رو جذب میکنند که اعزامی4/1 باشند.
اگه اون موقع اقدام کنم جوابی میگیرم؟
بله دوست من هم پارسال امریه گرفت و سرباز معلم شد که مثل خودم اعزامی 1/4 بود البته یکم هم باید پارتی داشته باشی .دقیق اطلاع ندارم، اگه خودشون گفتن فقط 1/4 ها شاید اینطوره.
زمان ما میگفتن 1/12 رو میگیرن و 1/2 و اگه سهمیه باقی موند (که هیچ وقت نمیموند) اونوقت 1/4 ها
آقا من آموزشيم تقريبا ديگه تموم شده و تقسيم يگانم اگر جاي بد باشه به خاطر كارم مجبورم فراري بشم ، با ٢ ٣ نفر صحبت كردم و يكيشون گفت كه لباس شخصي ميفرستن سراغت يا ساعت ٤ صبح دژبان مياد دم در خونتون و حكم ورود دارن و ...
اما يكي گفت ٢ ٣ بار ميان بعد ديگه بيخيالت ميشن ، ميخواستم بدونم چجوريه ؟ البته ارديبهشت خونمون قراره عوض بشه جاش .
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن .
غایبها چطور رفتار میکنن؟؟؟؟
داداش مگه فیلم هندیه بریزن و ببرن و بکشنآقا من آموزشيم تقريبا ديگه تموم شده و تقسيم يگانم اگر جاي بد باشه به خاطر كارم مجبورم فراري بشم ، با ٢ ٣ نفر صحبت كردم و يكيشون گفت كه لباس شخصي ميفرستن سراغت يا ساعت ٤ صبح دژبان مياد دم در خونتون و حكم ورود دارن و ...
اما يكي گفت ٢ ٣ بار ميان بعد ديگه بيخيالت ميشن ، ميخواستم بدونم چجوريه ؟ البته ارديبهشت خونمون قراره عوض بشه جاش .
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن .
کی ترخیص شدی؟همین روزاس که دیگه کارتم بیاد دم در
واس هم خدمتیم که ی هفته ای اومد در خونشون واس منم هنوز نیومدهکی ترخیص شدی؟
من 2 اسفند ترخیص شدم، 12 اسفند تکمیل پروندمُ انجام دادم! هنوز نیومده این وامونده
همخدمتی ما هم ترخیص شد، رفت خونه دید کارتش یه روز قبل رسیدهواس هم خدمتیم که ی هفته ای اومد در خونشون واس منم هنوز نیومده