Amir_Ghost
Registered User
کشورای دیگه هم سربازی اجباری دارند یا بابت سربازی رفتن حقوق زیادی میدنمیتونی بری یه کشور دیگه با قانونای دیگه!!!!
My own Life!
کشورای دیگه هم سربازی اجباری دارند یا بابت سربازی رفتن حقوق زیادی میدنمیتونی بری یه کشور دیگه با قانونای دیگه!!!!
My own Life!
معافیت موارد خاص منظور معافیت هایی است که در دفترچه تحت عنوان سایر معافیت ها قرار گرفته و شامل طیف وسیعی از انواع معافیت ها از جمله عنایات *****، فرزندان جانبازان و شهدا و غیره می شهکسی میدونه موارد خاص تو کارت معافیت ینی چی؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگه غیبت نداشته باشی واینور سال اقدام کنی وبخوره اونور سال=24 ماهآقایون کسایی که تا پایان سال دفترچه رو پست کنن و کاراش رو انجام بدن 21 ماه هستن یا فقط کسایی که تاریخ اعزامشون تا آخر سال بیوفته؟
من میترسم یک ماه دیگه که دفترچه رو پست کردم بیوفته واسه اونطرف سال اینجوری هم 24 ماه بشم و هم اینکه نصف معافیت تحصیلیم از بین میره در حالی که فقط بخاطر اون 3 ماه کمتر میخوام از کارو زندگیم بزنم برم.
لطفا مطمئن جواب بدین. مثلا اگه اسفند کاراش رو انجام بدم و تاریخ بزنن فروردین من 24 ماه میشم؟
یه سوال دیگه: کسی میدونه نوبت ارگان های مختلف رو به چه شکلی میشه فهمید؟ مثلا اسفند چه ارگانی نیرو میگیره؟ اردیبهشت چی؟
ممنون
چند ماه شد سالار؟!همچنان خدمت داره ما رو میکنه...
با تشکر
از یه چس ماه خدمت هیچ وقت این حرفو نپرسچند ماه شد سالار؟!
My own Life!
الان برج 12 جا داره.برای پرسیذنم بپر پلیس +10 وبگو نزدیک ترین اعزام کی هستش؟ممنون
پس حالا از کجا بفهمم برج 12 پر شده یا هنوز جا داره؟ قبل ثبت مشخصات نمیگن؟ آخه ارشد هم کنکور بدم به احتمال زیاد قبولم
فکر کنم صفرش دیگه ترکیده ؟!هااز یه چس ماه خدمت هیچ وقت این حرفو نپرس
کمرش می کشنه
نه بابا ، هنوز توش می کنند جوان بدبخت روفکر کنم صفرش دیگه ترکیده ؟!ها
آقایون کسایی که تا پایان سال دفترچه رو پست کنن و کاراش رو انجام بدن 21 ماه هستن یا فقط کسایی که تاریخ اعزامشون تا آخر سال بیوفته؟
من میترسم یک ماه دیگه که دفترچه رو پست کردم بیوفته واسه اونطرف سال اینجوری هم 24 ماه بشم و هم اینکه نصف معافیت تحصیلیم از بین میره در حالی که فقط بخاطر اون 3 ماه کمتر میخوام از کارو زندگیم بزنم برم.
لطفا مطمئن جواب بدین. مثلا اگه اسفند کاراش رو انجام بدم و تاریخ بزنن فروردین من 24 ماه میشم؟
یه سوال دیگه: کسی میدونه نوبت ارگان های مختلف رو به چه شکلی میشه فهمید؟ مثلا اسفند چه ارگانی نیرو میگیره؟ اردیبهشت چی؟
ممنون
اگه غیبت نداشته باشی واینور سال اقدام کنی وبخوره اونور سال=24 ماه
ممنون
پس حالا از کجا بفهمم برج 12 پر شده یا هنوز جا داره؟ قبل ثبت مشخصات نمیگن؟ آخه ارشد هم کنکور بدم به احتمال زیاد قبولم
آخ جووووونتاریخ اقدام مهم هست نه اعزام
این صد بار
هم صفحه قبل خبرش رو گذاشتم
هم برای مطمئن شدن خودم رفتم **** وظیفه پرسیدم
یعنی اگه غیبت نداشته باشید و حتی اسفند همین امسال هم اقدام کنید و اعزامتون بیفته سال دیگه همون 21 ماه خدمت میکنید