graphiator
Registered User
به نقل از athar :اولا مرسی از زحمتت.
دوما:
A=55
B=183
A/(B.B)
55/(183.183)=0.00164
![]()
نه دیگه باید به متر حساب کنی
نگاه کن اینجوری میشه

خلاصه باید بشی 50 کیلو
به نقل از athar :اولا مرسی از زحمتت.
دوما:
A=55
B=183
A/(B.B)
55/(183.183)=0.00164
![]()
سلامبه نقل از graphiator :متولد 4/6/1366 کی اعزام میشه؟![]()
به نقل از athar :آها
آخه توی عکس نوشته بودی به سانتیمتر. منم به اشتباه افتادم. دستت درد نکنه. زحمت کشیدی.
5 کیلو کم کردن که کاری نداره. آدم میره دستشویی فقط 2 کیلو کم میکنه. :lol: معافی رو بگیرم یه شیرینی به خودت میدم.
بازم ممنونم ازت
مجذور یعنی ضربدر 2 ؟!؟!؟!؟! :blink: :wacko: :blink: :wacko: :blink:به نقل از check_shark :وزن تقسیم بر مجذور قد{یعنی ضربدر 2 !!} عددی که بدست میاد باید زیر 15 باشه
به نقل از MASoft :مجذور یعنی ضربدر 2 ؟!؟!؟!؟! :blink: :wacko: :blink: :wacko: :blink:
دوست عزيزبه نقل از spookykid :سن پدرت باید بیشتر از 59 باشه در حین تحصیل هم میتونی اقدام کنی
من شرايط قد و وزن نميدونم چجوريه! اما اگر عددي كه به دست مياريد براي معافي جور در مياد خوب اقدام كنيد براي معافي! اگر هم علاقه زيادي به سربازي داريد خوب اقدام نكنيد براي معافي.به نقل از bebakhshid :اصلا معافیت پزشکی بگیرم یا برم سربازی
من دو سه روز پیش **** وظیفه بودمبه نقل از behroozsara :دوست عزيز
سن پدر من هنوز 60 نشده اما 2 سال ديگه ميشه اما تا اون موقع من 5 سال غيبت دارم
به نقل از adameh_bahal :اگه يه نفر تمام شرايت سربازی رفتن رو داشته باشه ولی نخواد بره ،راهی نداره؟حالا هر راهی؟مجاز، غير مجاز![]()
يه چيزی تو مايه های پيچوندن?
ميگن هر كي عمل ، مملي داشته باشه ميتونه ! اما كيس شما رو نميدونم ...؟ معمولا عمل هايي رو معاف ميكنن، و همينطور نقص عضو و اين مشكلات. هر عملي نميتونه معافي بگيره!به نقل از reza_active :با سلام
من حدودا شش با تحت عمل جراحي قرار گرفتم سه بار بي هوشي و سه بار سراپائي
من مشكل مادرزادي دارم و لب شكري به دنيا امدم
از آثار اين به دنيا آمدن كام من شكاف داشت انحراف بيني داشتم و موقع حرف زدن احساس مي كنم در بيني ام حرف مي زنم
براي شكاف كامم از پايم استخوان پيوند زدن
براي انحراف بين ام عمل جراحي كردم
و دندان هايم ناهنجاري داشته كه ارتودنسي جواب نداد
حلا مي خوام ببينم من با اين شرايط مي توانم معافيت بگيرم يا نه
![]()