web_doost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 822
- لایکها
- 9
ای بابا اونجا قراره چوب بکنن تو آستينتون ديگه يه واکسن چيه!؟
تعریف کن تا بدانند !!
ای بابا اونجا قراره چوب بکنن تو آستينتون ديگه يه واکسن چيه!؟
خوب ی اختراعی کن که بری خوارزمی بلکه 10 سال الافت کن و بعد بگن بیا برو :lol: :lol: از شوخی گذشته منظور پزشک این بوده که هر جا لازم شد،پول خرج کن برادر...بچه ها سلام
چقدر خوب شد که من این تاپیک رو پیدا کردم:hmm:
تورو خدا کمک کنید
من تازه درسم رو تموم کردم ....2 هفتست....(لیسانس)...الکی 2 سال هم پرژمو طول دادم که بلکه...ولی....
بچه ها من کف پام صافه و قلبم هم پرلابس داره ...لوزه و فتق رو هم عمل کردم...اما من پارسال به یه پزشک مشاور **** وظیفه مراجعه کردم گفت تو معاف از رزم میشی فقط....اگه 100 تا مورد معاف از رزم هم با هم جمع کنی هرگز معاف دائم نمیشی:blink:
حالا آیا میتونم کاری بکنم.....تو رو خدا اگه آشنایی یا کسی رو دارید که میتونه منو معاف کنه بهم معرفی کنید....خواهش میکنم...
من در شرف ازدواج هستم .... 1 اختراع ثبت شده دارم و از لحاظ جسمی هم نسبتا ضعیفم.....هر روز کلی از پیشنهادات کاری رو مجبورم رد کنم و....:wacko:
تورو خدا اگه نمیشه اینجا یه سری مسائل رو گفت بهم پیغام خصوصی بدید
دارم از استرس خفه میشم....کمک کنید
کسی بلته؟آقا اگه یکی شهرستان باشه بخواد واسه معافی اقدام کنه و مدارکو بفرسته ... کمیسیون و معرفی به پزشک همون شهر خودش میشه یا باید بیاد تهران؟
در ضمن آیا تو کمیسیون دوباره معاینه میکنند یا نظر همون پزشک معرف حوزه **** وظیفه کافیه؟
اومدن به تهرانش رو نمی دونم ... ولی مطمئ به این راحتی حرف پزشک اولیه رو قبول نمی کنن و معاینات مجدد انجام میشه ...کسی بلته؟
اومدن به تهرانش رو نمی دونم ... ولی مطمئ به این راحتی حرف پزشک اولیه رو قبول نمی کنن و معاینات مجدد انجام میشه ...
به نظر من بزن دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل رو هم ضمیمه اش کن !کسی فرم برای معافی کفالت پر کرده که یه راهنمایی کنه؟؟
من دانشجو هستم توی فرم شماره 5 وضعیت تحصیلی رو میخواد که یا دیپلم هست یا لیسانس.حالت دانشجو نداره اصلا.
از دانشگاه هم گفتن نامه بگیر که از سال فلان داری اینجا درس میخونی گرفتم فقط نمیدونم این قسمت رو چجوری پر کنم کسی قبلا اینو پر کرده راهنمایی کنه لطفا
ممنون
نبود 10 تا خاموشی؟
سلامشروییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
کجایی من تو این فروم دارم نابود میشم
چه خبرا؟مرخصی اومدی؟
نبود 10 تا خاموشی؟
رفتی سربازی میفهمیخاموشی چیه ؟