kavir e ziba
کاربر تازه وارد
دوستان احتمالش هست اونایی که مازاد هستن جای خوب بیفتن؟
(من دوسال غیبت داشتم دیپلم ردیم هستم)
(من دوسال غیبت داشتم دیپلم ردیم هستم)
کویر عزیز غم نخور که با هم هستیم شرایط من هم همین هست 18 همین ماه دارم میرم :دی
اقا من یه غلتی کردم موندم توش
تروخدا کمکم کنین
از دانشگام انصراف دادم امدم بیرون که دانشگاه دیگه ای که قبول شدم ثبت نام کنم
دلیلشم این بود که رشتمو دوست نداشتم
حالا که امدم بیرون میگن دیگه نمیتونی دانشگاه بری باید بری سربازی
بابا من میخوام درسمو بخونم سربازی کجا بود ؟؟
حالا میگن 2 راه داری
1 این که بری دانشگاه قبلیت التماس کنی که دوباره ثبت نامت کنه : که نشد رفتم پرتم کردن بیرون
2: دفترچه سربازیتو پست کنی اه اضاف نخوری برگه سبزت که امد و کنکور امسال ام قبول شدی میتونی ثبت نام کنی
دانشگاه ادامه تحصیل بدی
جون هر کی دوس دارین کمکم کنین
ایمن که دفترچمو بفرستم ؟؟ این کار شدنیه ؟؟؟ 15ام همین ماه میشه 4 ماه که انصراف دادم
راه دیگه ای وجود داره ؟؟؟
کمک ( (
اقا من یه غلتی کردم موندم توش
تروخدا کمکم کنین
از دانشگام انصراف دادم امدم بیرون که دانشگاه دیگه ای که قبول شدم ثبت نام کنم
دلیلشم این بود که رشتمو دوست نداشتم
حالا که امدم بیرون میگن دیگه نمیتونی دانشگاه بری باید بری سربازی
بابا من میخوام درسمو بخونم سربازی کجا بود ؟؟
حالا میگن 2 راه داری
1 این که بری دانشگاه قبلیت التماس کنی که دوباره ثبت نامت کنه : که نشد رفتم پرتم کردن بیرون
2: دفترچه سربازیتو پست کنی اه اضاف نخوری برگه سبزت که امد و کنکور امسال ام قبول شدی میتونی ثبت نام کنی
دانشگاه ادامه تحصیل بدی
جون هر کی دوس دارین کمکم کنین
ایمن که دفترچمو بفرستم ؟؟ این کار شدنیه ؟؟؟ 15ام همین ماه میشه 4 ماه که انصراف دادم
راه دیگه ای وجود داره ؟؟؟
کمک ( (
بله اینجوری که من شنیدم و بچه ها تو خدمت تعریف میکردند اگه کل قرآن رو حفظ باشید معاف مشید....
@mamad.e
نگران نباش زیاد، پاشو برو **** وظیفه و با هر چی که داری (تاریخ ارسال، تاریخ فارغ التحصیلیت و پرینت قبولیت و ...) درخواست بده برای اینکه غیبتت رو ببخشن
اونجا راهنماییت می کنن. فقط معطلی داره زیاد. ولی اینکارو بکنی انشالله درست می شه
متشکرم برای عنایت شما. چنین روالی که فرمودید برای **** وظیفه تعریف شده است؟ یعنی من برم بگم برای حذف غیبت میخام اقدام کنم؟
تعریف شده که نیست ولی مرسومه باید مثلا ازشون خواهش کنی تا کارتو راه بندازن. همین فردا برو **** وظیف حتما
چه مسخره.منم شنیدم میشه.واقعا متاسفم برای این دینی که قبولش دارین + ********** بروکی جمیعا