• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
کویر عزیز غم نخور که با هم هستیم شرایط من هم همین هست 18 همین ماه دارم میرم :دی

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
اقا من یه غلتی کردم موندم توش
تروخدا کمکم کنین

از دانشگام انصراف دادم امدم بیرون که دانشگاه دیگه ای که قبول شدم ثبت نام کنم

دلیلشم این بود که رشتمو دوست نداشتم

حالا که امدم بیرون میگن دیگه نمیتونی دانشگاه بری باید بری سربازی :(:(:(:(

بابا من میخوام درسمو بخونم سربازی کجا بود ؟؟ :(

حالا میگن 2 راه داری
1 این که بری دانشگاه قبلیت التماس کنی که دوباره ثبت نامت کنه : که نشد رفتم پرتم کردن بیرون

2: دفترچه سربازیتو پست کنی اه اضاف نخوری برگه سبزت که امد و کنکور امسال ام قبول شدی میتونی ثبت نام کنی
دانشگاه ادامه تحصیل بدی

جون هر کی دوس دارین کمکم کنین

ایمن که دفترچمو بفرستم ؟؟ این کار شدنیه ؟؟؟ 15ام همین ماه میشه 4 ماه که انصراف دادم

راه دیگه ای وجود داره ؟؟؟ :(

کمک :(( :((

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
اگر میشه زود تر جواب منو بدین

فردا باید دفترچمو پست کنم

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
تروخدا کمکم کنین

حالا میگن 2 راه داری
1 این که بری دانشگاه قبلیت التماس کنی که دوباره ثبت نامت کنه : که نشد رفتم پرتم کردن بیرون

2: دفترچه سربازیتو پست کنی اه اضاف نخوری برگه سبزت که امد و کنکور امسال ام قبول شدی میتونی ثبت نام کنی
دانشگاه ادامه تحصیل بدی

ایمن که دفترچمو بفرستم ؟؟ این کار شدنیه ؟؟؟ 15ام همین ماه میشه 4 ماه که انصراف دادم

البته مطمئن نیستم، ولی فکر نکنم راه دوم هم جواب بده. چون این قانون مال وقتی هست که شما تو یه مقطع بالاتر قبول میشی، بعد حین خدمت ترخیص میشی. اما برای هر مقطع تحصیلی، فقط یه بار میشه معافیت تحصیلی گرفت. یعنی اگر شما کارشناسی بودی، حالا فارغ التحصیل شدی، یا اخراج شدی یا هر چیز دیگه، دیگه نمیتونی واسه اون مقطع معافی بگیری، ولو این که بدون غیبت باشی.
فکر کنم راهی به جز خدمت رفتن نداری. مگه اینکه بتونی معافیت پزشکی بگیری، یا کفالت. که اونم با توجه به اینکه میخوای فردا اقدام کنی، دیره براش...
متاسفم.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
شما پست کن دفترچه ات رو . اگه اضافه نخورده باشی میری برگ سبزت رو میدی دانشگاه و ثبت نام میکنی . وگرنه اگه اضافه خورده باشی سه شنبه میری دیدار مردمی و میگی من وضعم اینه اونجا هم میبخشنت به همین راحتی !

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
تروخدا کمکم کنین

حالا میگن 2 راه داری

دانشگاه ادامه تحصیل بدی

سلام دوست عزیز
کار بسیار خوبی کردی که انصراف دادی
هیچ سودی تو خوندن درسی که دوست نداری نیست!
در مورد این قشیه هم اصلا نگران نباش .دفترچه رو پست کن و منتظر باش ببین تاریخ اعزام کی می شه.برای کنکور هم قشنگ بخون.
اگر تاریخ اعزام بعد از کنکور بود که هیچ! اگر هم نزدیکش بود 1-2 دوره بنداز عقب.
اما اگر نشد هم نگران نباش بالاخره سربازی که باید بری
من الان اگر برگردم به عقب اول می رم سربازی بعد می رم دانشگاه! چون زمان دانشگاه شاغل شدم و بعد که درسم تموم شد باید می رفتم سربازی در حالی که سر کار می رفتم!
پس دفترچه رو پست کن که اضافه نخوری!

asbphoenix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اینجوری که من شنیدم و بچه ها تو خدمت تعریف میکردند اگه کل قرآن رو حفظ باشید معاف مشید....

این موضوع تا چه حد صحت داره؟
واقعا می شه با حفظ قرآن معافی گرفت؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
‌چه مسخره.منم شنیدم میشه.واقعا متاسفم برای این دینی که قبولش دارین + ********** بروکی جمیعا

mamad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض ارادت

دوستان بنده در تاریخ 14 اسفند فارق التحصیل شدم، 14 شهریور اقدام به ارسال دفترچه کردم و امروز برگه اعزام به دستم رسید با غیبت و 90 روز اضافه خدمت. از طرفی در تاریخ 18 شهریور کنکور دانشگاه آزاد را دادم و قبول شدم و پس فردا موعد ثبت نام آن است ولی میدانید که برگه ی اعزام به خدمت غیبت دار مانع ثبت نام است.
نمودنم چرا غیبت خوردم آخه دقیق سر شش ماه ارسال کردم و در برگه ی اعزام نیز تاریخ اقدام درست ثبت شده اما غایب به حساب آمده ام.
دوستان و بزرگواران به شدت از طرف خود و و خانواده تحت فشار هستم خاهش میکنم زود راهنمایی کنید، آیا راهی برای ثبت نام در دانشگاه هست یا باید برم سربازی؟ اگر از جواب خودتان اطمینان نداشتید باز هم بگید شاید یه سر نخی پیدا کردم...
کوچیک همه ی شما ممد

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
@mamad.e
نگران نباش زیاد، پاشو برو **** وظیفه و با هر چی که داری (تاریخ ارسال، تاریخ فارغ التحصیلیت و پرینت قبولیت و ...) درخواست بده برای اینکه غیبتت رو ببخشن
اونجا راهنماییت می کنن. فقط معطلی داره زیاد. ولی اینکارو بکنی انشالله درست می شه

mamad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@mamad.e
نگران نباش زیاد، پاشو برو **** وظیفه و با هر چی که داری (تاریخ ارسال، تاریخ فارغ التحصیلیت و پرینت قبولیت و ...) درخواست بده برای اینکه غیبتت رو ببخشن
اونجا راهنماییت می کنن. فقط معطلی داره زیاد. ولی اینکارو بکنی انشالله درست می شه

متشکرم برای عنایت شما. چنین روالی که فرمودید برای **** وظیفه تعریف شده است؟ یعنی من برم بگم برای حذف غیبت میخام اقدام کنم؟

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
متشکرم برای عنایت شما. چنین روالی که فرمودید برای **** وظیفه تعریف شده است؟ یعنی من برم بگم برای حذف غیبت میخام اقدام کنم؟

تعریف شده که نیست ولی مرسومه باید مثلا ازشون خواهش کنی تا کارتو راه بندازن. همین فردا برو **** وظیف حتما

mamad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعریف شده که نیست ولی مرسومه باید مثلا ازشون خواهش کنی تا کارتو راه بندازن. همین فردا برو **** وظیف حتما

آقا دم شما گرم که امیدوارم کردی، من فردا با پرینت قبولی میرم میدون ****.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
یه سال دیگه نبود؟ cry-200901210314.gif

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
من نمیدونم بعضیا چی فکر می کنن راجع به بخشش اضافه خدمت ! مگه الکیه آخه ببخشن؟من الان یه جایی هستم که کارم همین چیزا هستش ! بی خودی دلتون رو خوش نکنید ملاقات سردار هم برید نمی بخشه ! مگه اینکه خیلی خیلی خاص باشه !باید برید توی یگانتون و از اونجا اقدام کنید

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
‌چه مسخره.منم شنیدم میشه.واقعا متاسفم برای این دینی که قبولش دارین + ********** بروکی جمیعا

اتفاقا به نظرمن حرکته خوب و مثبتی هست که با حفظ قران معاف بشیم. شما با همون جمیعا برو کی... !!

بالا