• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرا وب ادز | FaraWebAds.com | کسب در آمد از پاپ اپ | هرپاپ آپ 80 ریال

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
نه اصلا باز نمی شه حداقل واسه خودم که این جوری
احتمالا ای پی شما خارجیه از نگاه سیستم
پ ن: اخه ای پی من از نظر وبگذر خارجیه و سیستم های که ای پی خارجی حساب نمیکنن برام باز نمیشه!!!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
دوستان توجه داشته باشند به غیر از wepop از پاپ آپ دیگری استفاده نکنند... چه به طور همزمان و چه غیر همزمان ... مدیراش بر عقیده هستند که اگر قراره با ما کار بکنید , باید فقط و فقط پاپ آپ ما رو داشته باشید . نمی شه هر روز پاپ آپ عوض کرد در این غیر اینصورت اکانت بسته می شه

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان برای کاربرهای فعال ما ، بدون نیاز به درخواست تسویه حساب با رسیدن موجودی به 10 یا 15 هزارتومان به صورت خودکار واریز انجام میگردد .

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
دوستانی که سقف پرداخت اون ها به 30 هزار تومان رسیده میتوونن درخواست بدن به جای پول اون ها بهشون یک پنل پیامک نامحدود با خط اختصاصی تعلق بگیره و دوستانی که سقف پرداختشون به 75 هزار تومن رسیده میتونن به جای اون پنل نمایندگی پیامک تحویل بگیرن که میتونن باهاش یک تجارت پرسود داشته باشن !!

موفق باشید

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
پرداخت های 5 بهمن ، انجام شد ! موفق باشید
موفق باشید

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
تبلیغات جلو باز میشه ؟
ناراحت نشید اما کسی اینجوری باهاتون کار نمیکنه و بزودی وقتی نصرفه بر میدارن (البته من دیدم محترم هستید این انتقاد رو کردم)
اینجوری بجای مثلا 5 تومان درامد طرف هزار تومان درامد داره و یعنی 80% پاپ ها الکی حروم میشن !
خوددانید اما من به شخصه اگه حق انتخاب داشته باشم میرم جایی که بهتر پول بده و مطمئن باشه
شما مطمئن هستید اما کم پول میدید !!!
یاعلی

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
تبلیغات جلو باز میشه ؟
ناراحت نشید اما کسی اینجوری باهاتون کار نمیکنه و بزودی وقتی نصرفه بر میدارن (البته من دیدم محترم هستید این انتقاد رو کردم)
اینجوری بجای مثلا 5 تومان درامد طرف هزار تومان درامد داره و یعنی 80% پاپ ها الکی حروم میشن !
خوددانید اما من به شخصه اگه حق انتخاب داشته باشم میرم جایی که بهتر پول بده و مطمئن باشه
شما مطمئن هستید اما کم پول میدید !!!
یاعلی

سلام ، خیلی ممنون از نظرتون ، خیلی از کاربر ها همین مشکل رو داشتن و امروز بیش از چند پیغام داشتیم ، پاپ آپ ها به پشت صفحه منتقل شد و اگر برای خودتون جلو صفحه باز میشه به خاطر این هست که کد پاپ آپ داخل مرورگرتون کش شده .

موفق باشید

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
این سایت پرداختی نداره ... کدهاتون رو بردارید

بالا