• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرا وب ادز | FaraWebAds.com | کسب در آمد از پاپ اپ | هرپاپ آپ 80 ریال

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
این سایت پرداختی نداره ... کدهاتون رو بردارید

دوست عزیز ، چرا تهمت میزنید ؟ میتونید از کاربران عضو بپرسید ! همه پرداختی به موقع و به صورت خودکار انجام میشه !
پرداخت شما به مشکل بر خورده ! ما اگر بخواهیم سر هر پرداخت ضرر بدیم که باید جمع کنیم بریم ! نمیتونیم دوباره پرداخت کنیم ، و منتظر حل مشکل از طرف بانک ملی هستیم !

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
ادعا داری 8 بهمن به حساب من واریز کردی ... یه نفر بی طرف بیاد کاربری و رمز بانک ملی حسابم را بهش بدم .... کنترل بکنه .... ببینه اصلا از طرف شما واریزی انجام شده یا نه ....
حالات مختلف داره .. یا نمی خوای واریز بکنی ... یا به حساب یه نفر دیگه زدی ... بهر حال به حساب من واریز نکردی و باید پرداخت بکنی

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
ادعا داری 8 بهمن به حساب من واریز کردی ... یه نفر بی طرف بیاد کاربری و رمز بانک ملی حسابم را بهش بدم .... کنترل بکنه .... ببینه اصلا از طرف شما واریزی انجام شده یا نه ....
حالات مختلف داره .. یا نمی خوای واریز بکنی ... یا به حساب یه نفر دیگه زدی ... بهر حال به حساب من واریز نکردی و باید پرداخت بکنی
بده من...

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
آیدین جان مشکل شما طبق اون پیامک که فرستادم براتون حل شد ؟؟؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
امشب برام پرداخت کرد. و این سایت هیچ بدهی نسبت به من نداره

بالا