• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرزاد جمشیدی از صداوسیما خداحافظی کرد!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
چه مخ زنی بوده طرف مثه اینکه یه برنامه داشته تو مکه بعد میگه هر کی التماس داره یه اس ام اس به این شماره بده بعد دختره هم اس ام اس میدهو اینا بعد اس ام اسی مخشو میزنه!

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
واكنش شاكي‌ مجری‌ مشهورسيما به نامه او

شاکی مجری مشهور خبر داد:

وی درباره اجرای حکم صادره نیز گفت: حکم 80 ضربه شلاق تایید شده و تا هفته آینده در دادسرای ارشاد و مفاسد اجتماعی اجرا خواهد شد؛ ضمن اینکه شکایت پدر من به عنوان ولی قانونی من از شما همچنان در دادسرای فرهنگ و رسانه در دست بررسی است و هنور این مسئله به طور کامل رسیدگی نشده است.

شاکی مجری سرشناس در پاسخ به نامه منتشر شده توسط این مجری به اختصار به خبرنگار عصرخبر پاسخ داد: نامه را خواندم و برایم جالب بود و با خودم فکر کردم که اگر سکوت می کرد بهتر نبود؟ یا حداقل عذر خواهی از ملت عزیز که 7 سال با حرف های این فرد زندگی کرده اند.

وی افزود: «همه ما این ضرب المثل را به خوبی می دانیم: سر بی گناه پای دار میره اما بالای دار نمیره». حتم دارم در طول این شکایت حتی یکبار به خدا متوسل نشدید و برای تبرئه نشان دادن خودتان تنها به بنده های خدا و تهمت زدن به من در مکان های مختلف متوسل شدید . که اگر یک بار توسل خالصانه به خدا داشتید مطمئنا خدا هم در این راه به شما کمک می کرد که حکم قطعی توسط دیوان عالی کشور در مورد شما صادر نشود.

شاکی مجری مشهور با اشاره به کم صادره ادامه داد: آقای مجری من تصمیم داشتم که حکم صادره دیوان عالی کشور را منتشر کنم اما فقط به خاطر خانواده شما و به هم نخوردن زندگی خانوادگی شما از این کار خودداری کردم . 5 صفحه حکم دیوان عالی کشور که ریز به ریز موارد و مدارک دادگاه را توضیح داده و تنها با دیدن این حکم همه آگاهان از این ماجرا مطمئن از صدق گفتار و مدارک من می شوند .

وی افزود: شما که تمام این موارد را تهمتی بیش نمی دانید، آیا بر روی حرف و تصمیم 8 قاضی دادگستری علامت ابهام میگذارید؟ 5 قاضی در دادگاه کیفری استان و 3 قاضی در دیوان عالی کشور.

با وجود فشارهایی که بر روی انها بود به دلیل شرایط اجتماعی که شما داشتید ، اما در کمال انصاف و عدالت حکم صادر کرده و آن را تایید کردند.

از مدیران ارشد سازمان صدا سیما نام بردید و آنها را به نوعی درگیر خود کردید، اما بالحق که این مدیران همگی منتظر تایید حکم دادگاه ماندند و قضاوتی نکردند و قضاوت را به قانون سپردند و در رابطه با شما تنها قانون تصمیم گرفت نه شخص خاصی، تا روزی که همگی حکم دیوان عالی کشور را دیدند.

این شاکی با نشان دادن حکم صادره از سی عالی ترین نهاد قضایی کشور ادامه داد: بگذارید همه بداند در حکم صادره و تایید شده دیوان عالی کشور، در صفحه 4 حکم بنا بر رای اقلیت دادگاه نوشته شده است که «معتقد هستم نامبرده بایستی به عنوان تتمیم مجازات علاوه بر شلاق تعزیری از هر گونه فعالیت فرهنگی و حضور در صداسیما محکوم گردد»؛ تورا به خدا اینقدر با اعتماد مردم بازی نکنید.

وی درباره اجرای حکم صادره نیز گفت: حکم 80 ضربه شلاق تایید شده و تا هفته آینده در دادسرای ارشاد و مفاسد اجتماعی اجرا خواهد شد؛ ضمن اینکه شکایت پدر من به عنوان ولی قانونی من از شما همچنان در دادسرای فرهنگ و رسانه در دست بررسی است و هنور این مسئله به طور کامل رسیدگی نشده است.

در خاتمه نیز شاکی مجری مشهور اعلام کرد: من تنها در این راه قدم گذاشتم هیچ حامی و مدافعی نداشتم اما فقط به خدا توکل کردم . حجمه دروغهایی که در رابطه با من گفتید و تهمتهایی که به من زدید ، شکایت هایی که برای تهدید من انجام دادید و طبق ارسال پیامک خود شما که نوشتید «قصدی از شکایت از تو جز یک ترکه تنبیه نداشتم» همه باعث قهر خود از شما شد . اگز یکبار به کار کرده خود اعتراف می کردید شاید الان طناب نجات خدا به کمر شما بسته می شد .

منبع:عصرخبر

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
banana_smiley_3.gif
فرزاد جمشيدي از صداوسيما خداحافظي كرد!
banana_smiley_3.gif

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
چندین ماه قبل یه دوستی یه جریانی خونده بود توی روزنامه که مجری صدا و سیما که حتی از مکانهای زیارتی برنامه زنده پخش میکرده و .... دختره رو اغفال کرده . این همونه ؟

البته جدا از اینکه این کار رو کرده یا نه یه نکته ای هم قابل تامله اونم بی شرف بودن خیلی از دختراس . باووووو دختره توی این دوره زمونه تنش میخواره خودش پیشنهاد میده خودش میبرتت خونه خالی بعد که قضیه لو میره میگه بهم تجاوز کردند ، ادعای خسارت! هم میکنه . الان روش کاسبی خیلی از دختراس .
یکی نیست این وسط به دختره بگه مگه عقل و شعور نداشتی که اغفال شدی . اصلا چه معنی داره عشق و حالشونو می کنند بعدم میگند اغفالمون کردند ؟ ای **رم توی اون ماهیت وجودیت !

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چندین ماه قبل یه دوستی یه جریانی خونده بود توی روزنامه که مجری صدا و سیما که حتی از مکانهای زیارتی برنامه زنده پخش میکرده و .... دختره رو اغفال کرده . این همونه ؟

البته جدا از اینکه این کار رو کرده یا نه یه نکته ای هم قابل تامله اونم بی شرف بودن خیلی از دختراس . باووووو دختره توی این دوره زمونه تنش میخواره خودش پیشنهاد میده خودش میبرتت خونه خالی بعد که قضیه لو میره میگه بهم تجاوز کردند ، ادعای خسارت! هم میکنه . الان روش کاسبی خیلی از دختراس .
یکی نیست این وسط به دختره بگه مگه عقل و شعور نداشتی که اغفال شدی . اصلا چه معنی داره عشق و حالشونو می کنند بعدم میگند اغفالمون کردند ؟ ای **رم توی اون ماهیت وجودیت !

نکته ضخیمی بود

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
فرزاد جمشیدی و همسرش در ضیافت افطار وزیر‌ ارشاد

ضیافت افطار سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان، شامگاه یکشنبه در تالار وحدت برگزار شد.

به روایت دو عکس خبرگزاری مهر، در این مراسم فرزاد جمشیدی مجری سابق تلویزیون در میان دعوت شدگان حضور داشت.

298062_945.jpg

298063_355.jpg

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از نظر من شایعه است ! روز اولم که گفتن من گفتم شایعه است .پرونده هم با کناره گیری شاکی مختومه شده و ثابت نشد جرم . من به هیچ عنوان باور نمیکنم . کسی هم بیاد به من بد و بیرا بگه از الان سلام به عمه محترمه اش!

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
۱۰۰٪ شایعس

ارسال شده توسط ایپد مینی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
از مجری های bbc یاد گرفتن . فردا میبینیم چند نفر دیگه هم رفتن رو کار
این همه ملت هزار جور رابطه دارن کسی نمیفهمه..
حالا این اشخاص چون شهرت دارن حق ندارن یه شیطنت بکنن..

پ ن :ولی قضیه کسی که جا نماز آب میکشه و ریا کاره فرق میکنه!!

واكنش شاكي‌ مجری‌ مشهورسيما به نامه او
فکنم استارتر اولین بارش باشه که توی یه تاپیکش دوبار پست میده!!! :))
از نظر من شایعه است ! روز اولم که گفتن من گفتم شایعه است .پرونده هم با کناره گیری شاکی مختومه شده و ثابت نشد جرم . من به هیچ عنوان باور نمیکنم . کسی هم بیاد به من بد و بیرا بگه از الان سلام به عمه محترمه اش!
شاید بخاطر اینکه چهره ی مذهبی و مشهوری داشته ..عده ی شاکی رو منصرف کردن!! (اسمایل : عکس ترولی پرکاربرد کاربر کافر)

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
بعد از خداحافطی رفته دنبال شغل شریف جاکشی

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
واقعا برای ملت ایران متاسفم ندیده و ندونسته و با حرف میبرن میدوزند و ...
شما که مطمئن نیستید ابروی کسی رو نبرید و قضاوت نکنید.چرا چرت و پرت میگید؟گناهی هم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره؟
شما کم دختر بازی میکنید؟این هوسبازه منو شما نیستیم؟عیب همرو میبینیم و برای همه ایراد میبینیم ولی خودمون رو خوب میبینیم.ولش کنید گیرم گناهی هم کرده!بین خودشون بوده!چرا ابروریزی میکنید؟
تجاوز کیلو چنده؟؟چرا تهمت میزنید؟اگر تجاوز کرده بود باید اعدام میشد؟تجاوز و زنا و 3کس معنی مختلفی داره چرت و پرت به مردم نبندید!

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، «تالار وحدت» تهران دیشب میزبان ضیافت افطار وزیر ارشاد و هنرمندان بود. ضیافتی که البته جهت لنز دوربین ها را به یک سوژه خاص معطوف کرد. «فرزاد جمشیدی» مجری نام آشنای تلویزیون به همراه همسرش یکی از مهمانان این ضیافت بود. آن هم درست یک سال پس از حاشیه هایی که زندگی خصوصی او را تحت تاثیر قرار داد و در نهایت به انتشار نامه کناره گیری اش از اجرا در تلویزیون انجامید.

شروع یک حاشیه

تیرماه 91 بود که ماهنامه «همشهری آیه» گفت و گویی خانوادگی با مجری نام آشنای سحرهای ماه مبارک رمضان منتشر کرد.

1329458_302.jpg

روی جلد این ماهنامه هم به عکس خانوادگی این مجری اختصاص یافته بود و البته حاشیه های خبرساز برای مجری نام آشنا نیز از همان عکس جلد شروع شد و با شکایت یک شاکی خصوصی به استناد همان عکس، زندگی و کار فرزاد جمشیدی را به شدت تحت تاثیر قرارداد. این شاکی ادعاهایی مبنی بر ازتباط با این مجری مطرح کرده بود که زندگی خانوادگی او را به شدت به حاشیه برد.تا آنجا که 29 خرداد 92، جمشیدی با انتشار نامه ای پرکنایه، از دنیای اجرا خداحافظی کرد. جمشیدی در بخشی از نامه اش نوشته بود:«در این یک سال که بر من به اندازه‌ یک عمر گذشت، تیر گمانه‌زنی مردمی که اسیر امواج ملتهب فضاهای مجازی قرار گرفته بودند، بسیار به سویم پرتاب شد. در فرودست آن مرتبه‌ اوج و عرفان سحرگاهان رمضان، مثل دامنه‌های کوهسار زندگی‌ام، آشغال دروغ، بسیار ریختند. محیط زیست پاک رمضانی من و مردم را آلودند و میزان آلاینده‌های مورد رضایت شیطان و دشمنان را به حداکثر خود رساندند.»

شب خوش تالار وحدت

تیرماه 92 اما طعم دیگری برای مجری نام آشنای تلویزیون داشت. تالار وحدت و ضیافت افطار وزیر ارشاد با هنرمندان، جایی بود که دوربین ها دوباره «فرزاد جمشیدی خندان همراه با همسرش» را شکار کردند. عکس هایی که به سرعت توسط سایت های مختلف منتشر شد تا مجری سابق تلویزیون، روزگار جدیدی را پس از یکسال بگذراند.

1329459_768.jpg

عکس هایی که باید ببینیم می تواند پایانی باشد بر همه خبرسازی هایی که این مجری سابق تلویزیون را دستخوش حاشیه های فراوان کرده بود؟
منبع: خبرگزاري مهر

فرزادجمشیدی‌ و همسرش‌ در فاصله‌ میان‌ د‌و عکس

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
شايعه بوده يا واقعيت اين مجري هم از ليست مجريان صداسيما خط خورد و به جواد يحيوي رضا رشيدپور فرزاد حسني و . . . پيوست

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
این خبر که شایعست و اون زنیکه فقط می خواست چهره این مجری مردمی رو خراب کنه که تا حدودی هم موفق شد!
حالا پشت این قضیه کی بوده و اون زن رو کی هدایت می کرده خدا عالمه
و جالب اینه بعد از این همه آبروبری و هوچی گری تو رسانه ها آخرش هم رضایت داد و معلوم میشه فقط هدفش آبروبری بوده
ولی به فرض یک هزارم هم اگر جمشیدی کاری کرده مربوط به زندگی شخصیش بوده و به هیچ کسی مربوط نیست
اونایی که ازش ایراد می گیرن برن یه نگاه به خودشون بندازن که سرتاپای زندگیشون غلطه
این مجری هرچی باشه از اون مجریهای زنا زاده بی بی سی و voa خیلی بهتره که نون وطن فروشی و خیانت می خورن!

بالا